- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Έθεσα αυτά τα ερωτήματα διότι μερικά χρόνια πρίν είχα πολλές φορές μια "εξωσωματική" εμπειρία χωρίς αντίληψη κατά τη διάρκειά της αλλά ήμουν σήγουρη πως δεν κοιμώμουν. Το μόνο που μπορούσα να αντιληφθώ ήταν όταν ξαναέμπαινα στο σώμα. Δεν ήμουν σήγουρη όμως αν αυτό μπορούμε να το πούμε αστρική προβολή.
-Στο μέλλον η τεχνολογία θα προχωρήσει, αλλά δυστυχώς όχι η ανθρωπότητα.-
Φίλη Isolde οι τρόποι για να βγούμε στο Αστρικό είναι δυο.
1. Συνειδητά από το φυσικό επίπεδο στο Αστρικό ,νιώθοντας και ζώντας όλη την διαδικασία του διαχωρισμού.
2. Να αφυπνιστούμε μερικές στιγμές μετά τον διαχωρισμό και έτσι να χάσουμε το μεταβατικό στάδιο του διαχωρισμού.
Τώρα η εμπειρία είναι διαφορετική για τον καθένα λόγου ότι ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικό βαθμό αντίληψης και βεβαίως αφυπνισμένη συνείδηση.
Για εμένα η δήλωση σου ότι επέστρεψες στο φυσικό σου σώμα μου λέει ότι είχες μια Αστρική προβολή.
Μην περιμένεις να βγεις στο Αστρικό και να έχεις την απόλυτη σχέση με το φυσικό επίπεδο. Το να μπορείς να χρησιμοποιείς τα Ανώτερα σώματα για να ταξιδεύεις στο φυσικό επίπεδο απαιτεί μεγάλη συνειδησιακή αφύπνιση.
Ο Αστρικός κόσμος είναι αρκετά διαφορετικός από τον φυσικό. Στο φυσικό επίπεδο λειτουργούν 48 νόμοι ενώ στο Αστρικό 24.
Για αυτό μπορούμε στο Αστρικό επίπεδο να πετάμε να περνάμε μέσα από τοίχους ή να ταξιδεύουμε τεράστιες απόστασης σε λίγο χρόνο ή να μπορούμε μέσα σε ένα χωροχρονικό σύστημα να ανοίγουμε ένα παράθυρο ή πολλά αλλά παράθυρα σε διαφορετικά χωροχρονικά συστήματα, και κατά επιλογή να μπαίνουμε σε αυτά.
Να είστε καλά
ΕΙΡΉΝΗ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΗ
quote:
Για εμένα η δήλωση σου ότι επέστρεψες στο φυσικό σου σώμα μου λέει ότι είχες μια Αστρική προβολή.
Κι εγώ ακριβώς αυτή την άποψη έχω, εφόσων έχεις την αντίληψη πως επιστρέφεις είχες πρίν αποχορήσει.
Ευχαριστώ και πάλι φίλε, ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ![]()
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:
quote:
Φίλη Isolde οι τρόποι για να βγούμε στο Αστρικό είναι δυο.1. Συνειδητά από το φυσικό επίπεδο στο Αστρικό ,νιώθοντας και ζώντας όλη την διαδικασία του διαχωρισμού.
2. Να αφυπνιστούμε μερικές στιγμές μετά τον διαχωρισμό και έτσι να χάσουμε το μεταβατικό στάδιο του διαχωρισμού.
Αναφέρεσαι στις περιπτώσεις ώστε να έχουμε μια συνειδητή/εκούσια αστρική προβολή;
Ρωτάω επειδή απ' όσο γνωρίζω και κατά την διάρκεια του ύπνου μας προβαλλόμαστε στο αστρικό πεδίο, ασχέτως αν έχουμε συνείδηση της προβολής ή όχι.

In anticipation of my resurrection...
Γεια σας
Φίλε Dying_Incubus και η δυο περιπτώσεις που αναφέρω είναι συνειδητές. Απλά μεταφορικά είναι σαν να είναι σε διαφορετικό μήκος του ιδίου δρόμου.
Και βεβαία κάθε βράδι όταν ονειρευόμαστε βγαίνουμε στο Αστρικό είτε το ξέρουμε είτε όχι.
Να είστε καλά
ΕΙΡΉΝΗ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΗ
Μετά από χρόνια εμπειριών συνειδητού ονειρέματος έφτασα στην εξής κατάσταση...
Κάθε φορά που αποκτούσα συνείδηση μέσα στο όνειρο,ξυπνούσα σε κατάσταση λίγο πριν την αστρική προβολή(το κατάλαβα από τις περιγραφές που έχω ακούσει)
Συνειδητά όμως την απέτρεπα λόγω φόβου και άρχισε να αραιώνει το φαινόμενο..(Φαντάζομαι ότι δεν ήμουν έτοιμος)
Το συν.ονείρεμα είναι ένας δρόμος για να φτάσει κάποιος στην συνειδητή προβολή;
quote:
Το συν.ονείρεμα είναι ένας δρόμος για να φτάσει κάποιος στην συνειδητή προβολή;
Αγαπητέ virginmary, σύμφωνα με την δική μου εμπειρία ήταν ένα συνειδητό όνειρο που με οδηγούσε στην ”εξωσωμάτωση”. Απ΄αυτό συμπαίρανα πως το συνειδητό ονείρεμα μπορεί να προκαλέσει την αστρική προβολή.
quote:
Το συν. ονείρεμα είναι ένας δρόμος για να φτάσει κάποιος στην συνειδητή προβολή;
Φίλη virginmary θα ήθελα να πω την δικιά μου εκδοχή σύμφωνα με τις εμπειρίες που έχω.
Είμαι ένας άνθρωπος με ελαττώματα και με πολλά « εγώ»και ακριβώς αυτό με κάνει να μην έχω μια απόλυτα ξεκάθαρη όψη του Αστρικού πεδίου. Παρόλα αυτά θα πω τα εξής.
Ξερώ παρά πολύ καλά πως είναι να αφήνεις με συνείδηση το φυσικό σώμα και να ταξιδεύεις με το Αστρικό στην 5η πάντα διάσταση. Επίσης γνωρίζω πως είναι να αφήνεις το Αστρικό σώμα και να ταξιδεύεις με το Νοητικό στην 5η διάσταση.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όταν θέλω να κάνω ένα συνειδητό ονείρεμα δεν χρειάζεται να περάσω από τα στάδια της Αστρική προβολής. Δηλαδή: Χαλαρώνω το σώμα μου η πίεση του αίματος πέφτει η καρδιά χτυπάει πιο αργά και οι εγκεφαλικοί ρυθμοί ελαττώνονται.
Μετά από αυτό περνάω σε μια υπναγωγική κατάσταση που μπορώ με την θέληση μου να προβάλω διαφορές εικόνες στην αρχή αμυδρά αλλά σιγά σιγά καθώς βυθίζω με περσότερο ως προς τον ύπνο οι εικόνες αυτές αρχίζουν και γίνονται καθαρότερες και απίστευτα αληθινές.
Τόσο αληθινές που δεν μοιάζουν να είναι ονειρικές. Τότε ξεκινάει ένα συνειδητό ονείρεμα. Αυτό που δεν ξέρω είναι ότι όταν μπαίνω σε κατάσταση συνειδητού ονειρέματος το σώμα μου βρίσκετε σε κατάσταση R.Ε.Μ. ή όχι. Και δεύτερο έχω την υποψία ότι το συνειδητό ονείρεμα πρέπει να έχει σχέση με το Νοητικό σώμα και κάποιος που «ονειρεύεται» με αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζει μέσα σε ένα ονειρικό κουκούλι.
Αυτός όμως που έχει πραγματικά αναπτύξει το Νοητικό του σώμα μπορεί να ταξιδέψει στο διάστημα και σε άλλους πλανήτες.
Έτσι αν έχω μια συνειδητή αποχωρίσει από το σώμα μου ξέρω ότι είναι Αστρική προβολή. Αν συνειδητοποιηθώ μέσα σε ένα όνειρο ξέρω ότι είμαι στην 5η διάσταση αλλά είναι πολλή δύσκολο να ξεχωρίσεις αν βρίσκεσαι σε Αστρική προβολή ή Νοητική προβολή ή Συνειδητό ονείρεμα με την άποψη ότι είσαι κλεισμένος μέσα στο νοητικό σου matrix.
Έτσι για λόγους ας το μπούμε ασφαλείας λέω ότι είχα μια Αστρική προβολή με σιγουριά, όταν αποχωρίζομε συνειδητά το φυσικό μου σώμα.
Για εμένα μπαίνει ένα θέμα. «Όταν κάποιος βγαίνει στο Αστρικό τι θέλει να κάνει.»
Το λέω αυτό γιατί όλοι θέλουμε το παραπάνω από ότι έχουμε. Θέλουμε να γίνουμε υπεράνθρωποι με καταπληκτικές δυνάμεις . Αλλά για να γίνει κανείς υπεράνθρωπος πρέπει να ¨ πεθάνει ¨ ως προς τον άνθρωπο που είναι ψυχολογικά φτιαγμένος από τα διάφορα εγώ ,τα ελαττώματα τις συνήθειες και τις μηχανικότητες.
Ένας άνθρωπος κατά αυτόν τον τρόπο δεν είναι ολοκληρωμένος και μοιάζει πιο πολύ με διανοητικό ζώο.
Έτσι είτε έχουμε συνειδητά ονειρέματα είτε Αστρικές προβολές είτε νοητικές δεν έχουμε καμιά πρόοδο ως προς τον Εαυτό μας.
Και πρόοδο εννοώ να γνωρίσουμε αυτό που είμαστε πέρα από όλα τα εννοιολογικά περιεχόμενα του Νου.
Η ισορροπία βρίσκετε στην εργασία με τον Εαυτό. Αυτή η εργασία ξεδιαλύνει πολλά προβλήματα σε όλες τις διαστάσεις.(Φυσικό, Αστρικό Νοητικό κ.α.)
Αυτά για τώρα να είστε καλά.
ΕΙΡΉΝΗ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΗ
quote:
Για εμένα μπαίνει ένα θέμα. «Όταν κάποιος βγαίνει στο Αστρικό τι θέλει να κάνει.»Το λέω αυτό γιατί όλοι θέλουμε το παραπάνω από ότι έχουμε. Θέλουμε να γίνουμε υπεράνθρωποι με καταπληκτικές δυνάμεις . Αλλά για να γίνει κανείς υπεράνθρωπος πρέπει να ¨ πεθάνει ¨ ως προς τον άνθρωπο που είναι ψυχολογικά φτιαγμένος από τα διάφορα εγώ ,τα ελαττώματα τις συνήθειες και τις μηχανικότητες.
Ένας άνθρωπος κατά αυτόν τον τρόπο δεν είναι ολοκληρωμένος και μοιάζει πιο πολύ με διανοητικό ζώο.
Έτσι είτε έχουμε συνειδητά ονειρέματα είτε Αστρικές προβολές είτε νοητικές δεν έχουμε καμιά πρόοδο ως προς τον Εαυτό μας.
Και πρόοδο εννοώ να γνωρίσουμε αυτό που είμαστε πέρα από όλα τα εννοιολογικά περιεχόμενα του Νου.
Η ισορροπία βρίσκετε στην εργασία με τον Εαυτό. Αυτή η εργασία ξεδιαλύνει πολλά προβλήματα σε όλες τις διαστάσεις.(Φυσικό, Αστρικό Νοητικό κ.α.)
Φίλε ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτήν την κατάθεση σου! ![]()
Πράγματι, η εργασία με τον Εαυτό είναι η πιο σημαντική μέθοδος για να μπορέσουμε να λύσουμε κάποια ερωτηματικά αλλά και να κατανοήσουμε τον κόσμο, τους ανθρώπους και το ρόλο μας σε αυτήν την ζωή.
Η εργασία εξ' ορισμού φέρνει στο νου του ανθρώπου την έννοια του κόπου - πόνου κι ως μηχανική σχεδόν αντίδραση την αποφυγή του.
Ειδικά όταν αυτή η διαδικασία είναι συνεχόμενη, "επίπονη" και δύσκολη, ίσως να είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να την πραγματοποιήσει.
Πραγματικά όμως, αξίζει τον κόπο και σίγουρα ένας άνθρωπος διδάσκεται πολύ περισσότερα από όσα πιστεύει! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Φίλε Dying_Incubus μπορώ να πω πως χτύπησες κέντρο.
Και είμαι σίγουρος πως αυτό που δήλωσες δεν είναι απλά ένας συλλογισμός αλλά κάτι περισσότερο.
Nα είστε καλά.
ΕΙΡΉΝΗ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΗ
Από χθες έχουν παρατηρηθεί μεγάλες καθυστερήσεις στην ταχύτητα των forums του esoterica, πράγμα το οποίο διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, αλλά επίσης λάβαμε μηνύματα από διάφορους ανθρώπους που μας ενημέρωσαν για τις καθυστερήσεις αυτές - τους οποίους και ευχαριστούμε. Πρωτοφανές ήταν επίσης το γεγονός, ότι ακόμα και οι στατικές σελίδες του esoterica (όπως η κεντρική σελίδα του ESOTERICA) φόρτωναν με μεγάλη δυσκολία κάποιες ώρες χθες αλλά και σήμερα.
Όντας ενήμεροι για το πρόβλημα αυτό, είμαστε σε διαδικασία επίλυσής του από χθες το απόγευμα, καθώς επίσης διερευνούμε τα αίτιά του. Δυστυχώς οι ενδείξεις που έχουμε υποδεικνύουν σε επιθέσεις τύπου denial of service, σε επιθέσεις με χρήση κακόβουλου λογισμικού, ή και τα δύο παραπάνω ταυτόχρονα.
Για την ώρα έχουν γίνει κάποιες ενέργειες για να μειωθεί το πρόβλημα, οι οποίες και θα συνεχιστούν με στόχο την επίλυσή του.
![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!