ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- τρομακτικές (παράξενες ιστορίες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- τρομακτικές (παράξενες ιστορίες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

soprais2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
sopraisΝέο Μέλος
09/09/2007, 22:18:42
ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ,ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ,ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ Η ΘΕΙΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.ΟΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ (ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ)Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΠΗΓΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΕ ΕΝΕΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΗΓΕΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΣΠΟΥ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΓΝΟΣΤΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ.Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΦΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ....
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ,Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ.

Soprais

10/09/2007, 08:35:03
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ τρομακτικές ΣΕ τρομακτικές (παράξενες ιστορίες).

==========================================================

Αγαπητέ soprais, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica!

Καλό θα ήταν προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορούμε να υποβάλλουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που μας ενδιαφέρει κι αν επιλέξουμε την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλο θέματος, θα βρούμε όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποιο ενεργό θέμα, συνεχίζουμε σ' αυτό προκειμένου να αποφύγουμε τα διπλά θέματα.

Σχετικά με τις παράξενες ιστορίες υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Παράξενες Ιστορίες...

Σ' εκείνο το θέμα μπορείς να διαβάσεις κάποιες παράξενες κι ανεξήγητες εμπειρίες άλλων συνανθρώπων μας αλλά και να αναφέρεις τις δικές σου.

Οπότε αυτό το θέμα απενεργοποιείται.
Απενεργοποιούνται επίσης τα παρόμοιας φύσης θέματα που άνοιξες εχθές (ΠΑΡΑΞΕΝΑ & ΠΑΡΑΞΕΝΑ).

In anticipation of my resurrection...