- deja-vou - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΥΕΙ ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΣΟ 1000 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ?
![]()
![]()
Σε πόσο χρονικό διάστημα;;;

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝΕ ΤΟ 13% ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕΙ 100% ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ 9% ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ.ΤΟ 91% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ?ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΚΤΙΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΗ "ΕΝΕΡΓΕΙΑ"ΠΑΥΕΙ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ?ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.ΕΙΝΑΙ?

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
Συνέβη και σε μένα πολλές φορές και κρατάει κάμποσα δευτερόλεπτα. Έχει τύχει να μιλάω με δύο συναδέλφους στην δουλειά και να "ξέρω" από πριν τί θα πει ο καθένας και με ποιόν τρόπο. Μέχρι που για να πειραματιστώ, όταν έπρεπε να συνεχίσω τον "ρόλο" μου (δεν μπορούσα να βρω πιο κατάλληλη λέξη) και να πω το "κείμενό" μου, σιωπούσα επίτηδες για να δω τί θα γίνει. Και πράγματι άλλαζε η "παράσταση"! Το "πεπρωμένο φυγείν δυνατόν" λοιπόν!
Αστρική προβολή δοκίμαζα αρκετά παλιότερα. Δεν τα κατάφερα ποτέ. Μία φορά είδα όλο το δωμάτιο να "αδειάζει" και να λούζεται στο φως, τρόμαξα και επανήλθα. Μπορεί βέβαια να ήταν απλή υπεροξυγόνωση...
Πάντως έχω γνωστούς που τα κατάφεραν, ακόμη και χωρίς να το επιδιώξουν.
ας ξεκαθαρίσω κάτι γιατί με παρεξηγήσατε..
Είναι εφικτό να στείλει κάποιος την ψυχή του ταξίδι?Μπορεί να κυκλοφορεί και να συνομιλεί κτλ όπως αυτός για 2 εβδομάδες?
Αν δεν ήταν εφικτό.. δεν θα γέλαγαν μαζί του όλοι οι υπόλοιποι στο πάνελ που τον άκουσαν να λέει όλα αυτά δημόσια??
Ξέρω ότι η ψυχή μας είναι το παν.. απλά το σώμα είναι ένα σπίτι της σε αυτή τη ζωή..
Απλά απορώ με αυτό που είπε ο τύπος στον Χαρδαβέλα...
kondoras εγώ πρώτη φορά το έπαθα με έναν καθηγητή στην Α γυμνασίου στον οποίο πέταξα ένα μπαλάκι στο κεφάλι και ''είδα'' τις φωνές που θα μου έβαζε ΄λιγο μετά..
Μια φορά ήθελα να ρωτήσω έναν περίεργο τύπο κάτι για ενα τατουάζ που είχε (ένα ερωτηματικό) και ''είδα'' ότι θα γινόταν ψιλοχαμός και δεν ρώτησα.. τώρα αν την γλίτωσα ή όχι δεν ξέρω.. αλλά έμεινα με την απορία...!
never say never **
quote:
kondoras εγώ πρώτη φορά το έπαθα με έναν καθηγητή στην Α γυμνασίου στον οποίο πέταξα ένα μπαλάκι στο κεφάλι και ''είδα'' τις φωνές που θα μου έβαζε ΄λιγο μετά..
Τι ήσυχο και καλό κορίτσι που ήσουν!!!
![]()
Χαθήκαμε...

--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Τι ήσυχο και καλό κορίτσι που ήσουν!!!
Χαθήκαμε...
Mη μου πεις πως είσαι ο καθηγητής που έφαγε το μπαλάκι στο κεφάλι απο την who knows?
!!!
toxotis καμία σχέση....
ydroxoos25 χμχμχμ.. τώρα μου κόβεις την φόρα και δεν λέω άλλα για τις αγαθές κ καλοπροαίρετες πραξεις μου..
quote:
Χαθήκαμε...
αυτό είναι κυριολεκτικό???
never say never **
ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
υπάρχει κανείς να το συνεχίσουμε το θεματάκι μας?
Άντε και έχω και μια καλή πρόταση για τους παλιούς...
αναμένω..
never say never **