ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΕΟΣ ΙΟΣ-``ΦΑΡΣΑ`` - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΝΕΟΣ ΙΟΣ-``ΦΑΡΣΑ`` - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

GEORGE D23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
DarkGhostΝέο Μέλος
10/12/2005, 00:17:58
Χαιρομαι πολυ παιδια που βρηκα ενα forum με παιδια με ανησυχιες σαν και τις δικες μου.
Θα ηθελα να αναφερθω λιγο για την σπηλια του Νταβελη,μου εκανε εντυπωση που ελαχιστα παιδια
αναφερθηκαν στο οτι γινοντουσαν (δε ξερω εαν γινονται ακομα)τελετες στην σπηλια.
Τρια περιστατικα εχω,απο το 1996 πηγαινω (σπανια) μια βολτα μεχρι εκει,το 1996 οι
ζημιες στο εκκλησακι διπλα ηταν πολυ συχνο φαινομενο, τις εικονες τις εσπαγαν καποιοι...
Τοτε εψαχνα και στις στοες εκει γυρω, που ηταν σφραγισμενες με καγκελα αλλα καποιοι ειχαν κανει
τρυπα οποτε εμπαινα.
Εκει μεσα ηταν σκοταδι φυσικα,και μου εκανε εντυπωση οτι ειχε καποια "βουναλακια" χωματος ανα μερικα μετρα.
Με την βοηθεια και αλλων ατομων εσκαψα μερικα απο τα βουναλακια (το καθε ενα ειχε περιπου μηκος μισο μετρο,
και υψος περιπου μισο μετρο)και καθως εσκαβα ειδα οτι στο τελος της τρυπας το φτυαρι χτυπουσε σε τσιμεντο.
Εψαχνα ολη την στοα με φακους,και βρηκα σκισμενες εικονες εκει μεσα.
Αυτα εγιναν τοτε,καποια αλλα περιστατικα που εχω θα σας τα αναφερω παρακατω.
Εκεινη την εποχη δεν ξερω εαν θυμουνται καποια παιδια οτι ειχε βρεθει και σκελετος σε καποιο μερος
ψηλα,πανω απο την σπηλια,απο ατομα που κανουν ορειβασια βρεθηκε, ο σκελετος αυτος
ανηκε σε γυναικα,μεσης ηλικιας.
Στο συγκεκριμενο μερος για οσους δεν ξερουν,ειχε ασχολειθει και το κρατος με την σπηλια, την εχουν μπαζωσει,
δεν ειναι το πραγματικο της μηκος αυτο που θα εχετε δει οσοι εχετε παει,και καπου στην δεκαετια του '70 νομιζω
οτι την ειχαν σφραγισει,δεν ειμαι και μεγαλος σε ηλικια να ξερω εαν ηταν οντως ετσι.
Τα επομενα χρονια ειχα στο μυαλο μου την σπηλια αυτη,το 2001 εαν θυμαμαι καλα,μαζεψα φιλους,και ειπαμε
να παμε επιτηδες μια βραδια στην σπηλια, να εχει και πανσεληνο και να παρουμε και διαφορα δικα μας
"οπλα" μαζι,ωστε αμα συμβει κατι να γλυτωσουμε (οσοι γλυτωσουμε).
Παιρνουμε λοιπον μηχανες,street,enduro,αυτοκινητα,και κατα τις 00:30 με (πανσεληνο) κατευθυνομαστε
προς την σπηλια,επειδη οι street μηχανες δεν μπορουν να περασουν απο τον χωματοδρομο με τις πετρες,αναγκαζομαστε
και τις αφηνουμε στην αρχη του παραδρομου,και οι enduro μηχανες και τα αυτοκινητα συνεχιζουμε προς την σπηλια.
Φτασαμε στην σπηλια, με τους φακους και με τα αλλα αντικειμενα, και μπηκαμε μεσα,δεν ειδαμε κατι υποπτο,εγω
επειδη την βλεπω και αρχηγος ειχα καθησει διπλα απο τον ταφο, στα τεραστια σκαλοπατια, πανω πανω,και ειχα
γυρισει την πλατη μου στην εισοδο, και με τον φακο χαζευα τους αλλους με χαβαλε που ηταν απο κατω,ημουν απο ψηλα
ωστε αμα δω τιποτα να ειδοποιησω.
για 30 λεπτα περιπου ολα ηταν καλα μεσα στην σπηλια, περιμεναμε αρκετα ατομα να δουμε εαν θα ερθει κανεις,αλλα
τιποτα, καποια στιγμη καταλαβαινω οτι κατι συμβαινει απεξω,ριχνω "σημα" στα παιδια,και βγαινουμε απο την σπηλια
να δουμε τι παιζει εξω,και βλεπουμε μπροστα απο την σπηλια καμια 15αρια αυτοκινητα,να ειναι διασκορπισμενα
με σβησμενα φωτα,και να ειναι ολοι τους μεσα στα αυτοκινητα,τα περισσοτερα ηταν jeep αυτοκινητα.
Απο οσους μπορουσα να διακρινω ηταν και ηλικιας 25 χρονων πχ, και μεγαλυτεροι, 40 και παραπανω.
Κανεις τους δεν βγηκε απο το αυτοκινητο,εμεις αργα αργα φυγαμε και περιμεναμε να δουμε εαν εκαναν τιποτα
στις μηχανες που ειχαμε αφησει στην αρχη του παραδρομου,αλλα ΟΚ δεν ειχαν πειραξει τιποτα γιατι θα επιστρεφαμε
και θα γινοταν πανικος :)
Αλλο ενα περαστατικο που θα σας πω ειναι το παρακατω:
Το 2003 μου λενε 3 ατομα δικα μου,να παμε για πλακα στην σπηλια του νταβελη,να δουμε εαν εχει καμια τελετη και
να την κανουμε μετα,λεω παιδια εαν παμε θα παμε νωρις, οχι μετα τις 00:00, μου λενε ΟΚ.
Ξεκιναμε και παμε στον παραδρομο κατα τις 23:30,ολα οκ, και ανεβαινουμε τον λοφο και μετα αριστερα ειναι
η σπηλια, βλεπω ξαφνικα κατι να γυαλιζει απο μακρια,σβηνω τα φωτα, και αναγνωριζω οτι αυτο που γυαλιζει
ειναι πινακιδα αυτοκινητου,ηταν ενα σκουροχρωμο jeep "Wrangler",τους λεω ΟΚ παιδια παμε τωρα να φυγουμε,
ειδαμε οτι ειδαμε παμε,δεν ειχα καλη προαισθηση,μου λενε τι παμε; θα κατεβεις να μπεις μεσα στην σπηλια
να δεις τι κανουν εκει περα,λεω καλα ρε πατε καλα; μου λεει φοβασαι; τελοςπαντων λεω καλα θα παω,παιρνω
και ενα "οπλο" μαζι, ειχα φορεσει και μαυρα ρουχα δε φαινομουν,πλησιαζω στην σπηλια,και αρχισα να
μυριζω εντονα κατι να καιγεται,μυριζα φωτια αλλα και κατι να βρωμαει ασχημα,σαν σαρκα,καταλαβαινα
οτι καινε καποιοι σιγουρα κατι...
Και οπως παω να μπω στην εισοδο της σπηλιας, ακουω ξαφνικα ενα ουρλιαχτο απο το βαθος της σπηλιας,σαν να
ειναι τραγος, αλλα η φωνη ειχε διαρκεια,δεν ειχα ξανα ακουσει ποτε τετοιο πραγμα,ο τυπος εκανε
σαν τραγος,με τροπο που ουτε φωνητικη να ειχε κανει με αντιλαλο,θα νομιζες οτι ειχε ζωο εκει μεσα,ε με το που
εγινε αυτο το ουρλιαχτο μια φιλη που ηταν στο αυτοκινητο αρχισε να τσιριζει απο την τρομαρα της,
και εγω επρεπε να εγκαταλειψω γρηγορα τον χωρο γιατι σιγουρα θα με ακουσαν.
Οποτε γυρισα στο αυτοκινητο και φυγαμε.
Περυσι ημουν με ενα ακομα ατομο και κατα τις 23:00 (χειμωνας ηταν) καθημερινη,ειπαμε να παμε μια βολτα μεχρι
την πεντελη,να δουμε εαν χιονιζει,γιατι τοτε ηταν να χιονισει και μεσα στην Αθηνα και λεμε παμε μια βολτα...
στο υψος που πλεον δεν εχει αλλα σπιτια προχωρησαμε, και αρχισαμε πλεον να πηγαινουμε στην ερημια,
και ειμασταν σε υψομετρο που βλεπαμε αρκετα καλα το βουνο,και βλεπουμε ξαφνικα πολλα αυτοκινητα μαζι,να
κινουνται,κατεβαιναιν απο το βουνο,ηταν πανω απο 15 αυτοκινητα,μας εκανε πολυ εντυπωση και ειπαμε να
κρυψουμε καπου το αυτοκινητο και να τους περιμενουμε ωστε να τους δουμε απο κοντα καθως θα κατεβαινουν.
Ετσι και εγινε,το αφησαμε το αυτοκινητο εκει που υπαρχουν τα πρωτα σπιτια καθως κατεβαινεις
για να γυρισεις Αθηνα,και περιμεναμε μεσα,σε ενα στενο ειμασταν, αλλα αυτοι δε μας εβλεπαν,και περασαν
απο μπροστα μας τα αυτοκινητα, ηταν νεαρες ηλικιες μεσα απο οσο προλαβαμε να δουμε,αλλα και μεγαλυτερες.

Αυτα τα περιστατικα εχω να σας πω απο τις αρκετες φορες που πηγαινω στην σπηλια του νταβελη,δεν μπηκα
σε λεπτομερειες για καποια θεματα που αφορουν διαφορες τεχνικες και διαφορα που ξερω για τελετες,αλλα
οσα μπορουσα να σας τα πω σας τα ειπα,και εσεις θα κρινετε τα λεγομενα μου.
Περυσι τον χειμωνα χιονιζε,και ειχα παει βολτα με ενα ακομα ατομο, μεσημερι ηταν,και ειδα οτι πλεον
εχουν προστατεψει καπως το εκκλησακι,βαζοντας καγκελα (επιτελους), και ειδα ενα εντελως κουφο,
εναν ασπρο προβολεα αλλα που ειχε και πριζα,καλα λεω πως θα τον αναψουν εδω; εχουν πριζες οι σπηλιες;
σε ενα δεντρο ειδα ενα γραμμα του δημου πεντελης προς τους σατανιστες,να σταματησουν να κανουν μ...
στην σπηλια και να καταστρεφουν το εκκλησακι,και κατι περιεργο που συνεβη ηταν το εξης,δεν ειχα
παρει μαζι μου φωτογραφικη (ψηφιακη) μηχανη μαζι μου, και ειχα αφησει σπιτι και το κινητο να φορτισει
και ειχαμε μονο 1 κινητο , ενα Sharp GX30, και ειχε μπαταρια στα 2/3 το κινητο,και λεω ας παρουμε
τουλαχιστον με αυτο καμια φωτογραφια το εκκλησακι, και με το που το εβαλα απο το παραθυρο το κινητο
μεσα απο το καγκελο της εκκλησιας μου εβγαλε ενδειξη "χαμηλη μπαταρια",το εβγαλα το κιν αμεσως
απο το παραθυρακι και οταν φυγαμε μας ξανα εβγαλε ενδειξη "μπαταρια στα 2/3 ΟΚ".
Στην περιπτωση της κραυγης του "τραγου" που ακουσα, μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι εβγαζε ενα μισος
και πολυ νευρο η κραυγη,εκεινη την στιγμη ενιωσα οτι με πηρανε χαμπαρι,τωρα πως καταλαβαν απεξω
οτι ειμαι εγω αυτο μπορειτε να το καταλαβετε και μονοι σας,εαν ειχαν καλεσει πνευματα ηταν ευκολο
να ειδοποιηθουν...

10/12/2005, 01:32:48
ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη
κάνε κλικ^^^^

DarkGhost καλώς ήρθες
Όπως θα είδες πιο πάνω, σε παραπέμπω σε κάποιο θέμα όπου ήδη γίνεται συζήτηση σχετικά με την Πεντέλη. Υπάρχουν και άλλα θέματα σχετικά, τα οποία θα μπορέσεις να βρεις εάν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση.

το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!