ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ESΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ESΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

gretel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
02/03/2004, 15:28:50
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

theosoficusΜέλος
06/03/2004, 22:45:20
quote:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΓΑΠΗΤΗ GRETEL ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ LIGHT.ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΣ.
MAY THE LIGHT BE YOUR GUIDE.

YHVHΜέλος
08/03/2004, 19:08:48
quote:
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

Πράγματι... Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, τα περισσότερα βιβλία μεταφρασμένα στην ελληνική είναι φρόκαλα... (Μέσα στις εξαιρέσεις είναι, φυσικά, και η φίλτατη Ντιόν Φόρτσουν).

Theosoficus, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου έδωσες, το βιβλίο παρουσιάζει πράγματι μια πολύ καλά δομημένη μέθοδο. Πάντως μην πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό... Δεν είμαι επίδοξος ποτεράς/ποτηράς, άλλωστε το θέμα αναφέρεται στην υψηλή μαγεία!

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
09/03/2004, 02:12:48

"εσωτερισμο" θεωρω την αναζητηση του Αγνωστου απο τον ανθρωπο (το Αγνωστο περιλαμβανει και τον αγνωστο εαυτο μας).

"μαγεια" ειναι η προσπαθεια να ελεγχθει το Αγνωστο για καποιο σκοπο (πχ απο τους σαμανους για θεραπεια).

και ερωτω τελειως πρακτικα: εχεις κατορθωσει να αντικρυσεις το Αγνωστο?

υπαρχουν συγκεκριμενες τεχνικες (τις οποιες κανενας γνωστης δε θα τις μετεδιδε απο το δικτυο).

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

YHVHΜέλος
09/03/2004, 17:41:28
Πρώτον, θα πρέπει να διαφωνήσω σχετικά με τις μεθόδους που αναφέρεις ότι κανένας γνώστης δεν θα τις μετέδιδε. Οι τεχνικές είναι το λιγότερο, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και θέληση για να πετύχουν.
Παραδείγματος χάριν, οι σολομωνικές τί είναι? Τα βιβλία πολλών, όπως του Σαμαήλ Αουν Βέορ? Τα βιβλία του Παράκελσου? Όχι, όχι, οι τεχνικές είναι λίγο-πολύ γνωστές.

Όσον αφορά τα πρακτικά αποτελέσματα, κι εγώ στην αρχή είχα δυσπιστίες και αμφιβολίες. Όμως στην πορεία άρχισαν να φαίνονται κάποια πράγματα που παλαιότερα θα θεωρούσα αδύνατα τόσο φυσιολογικά, που δεν μου έκανε καν εντύπωση. Τα πράγματα είναι συνάμα πιο εύκολα και πιο δύσκολα (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό!) από όσο περιμένει κανείς στην αρχή. Άλλωστε μην ξεχνάς πως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καταφέρει αστρική προβολή, κάτι το ιδιαίτερα χειροπιαστό όσον αφορά το άγνωστο, όπως το ονομάζεις.

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
09/03/2004, 18:20:56
quote:

Παραδείγματος χάριν, οι σολομωνικές τί είναι? Τα βιβλία πολλών, όπως του Σαμαήλ Αουν Βέορ? Τα βιβλία του Παράκελσου? Όχι, όχι, οι τεχνικές είναι λίγο-πολύ γνωστές.

προσωπικα τις θεωρω σαχλαμαρες τις σολωμονικες φιλε μου.

και η γνωση δεν μεταδιδεται με λεξεις αλλα βιωνεται.

09/03/2004, 18:49:46
quote:
προσωπικα τις θεωρω σαχλαμαρες τις σολωμονικες φιλε μου.

και η γνωση δεν μεταδιδεται με λεξεις αλλα βιωνεται.

Γιατί κρίνεις το βίωμα του άλλου, αγαπητέ;
Μπορείς να θεωρείς σαχλαμάρα ότι νομίζεις, αλλά εν τη ελευθερία του ο καθένας μπορεί να διαχειρίζεται τα βιώματά του, όπως εκείνος κρίνει.
Δε συμφωνείς;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

10/03/2004, 00:19:37
quote:

Γιατί κρίνεις το βίωμα του άλλου, αγαπητέ;
Μπορείς να θεωρείς σαχλαμάρα ότι νομίζεις, αλλά εν τη ελευθερία του ο καθένας μπορεί να διαχειρίζεται τα βιώματά του, όπως εκείνος κρίνει.
Δε συμφωνείς;

συμφωνω φιλε μου.

αλλα εχω και εγω το δικαιωμα να θεωρω τις σολωμονικες απατη και αποπροσανατολισμο απο την πραγματικη μαγεια.

την μαγεια της φυσης, την μαγεια των παγανιστων, την μαγεια των σαμανων, την μαγεια των medicin men.

η αληθινη μαγεια εχει αμεση σχεση με τη φυση.

ειναι η προσπαθεια του μυστη να ελεγξει το Αγνωστο, αφου το εχει επισκεφθει πρωτα.

ειναι ο ελεγχος της μη κοινης πραγματικοτητας.

και δεν μεταδιδεται με λεξεις και μεσα απο βιβλια, αλλα με την αμεση επαφη με το Αγνωστο.

οι σολωμονικες ευθυνονται για το κακο ονομα που απεκτησε ο παγανισμος, και για την ταυτιση της μαγειας με τους σατανιστες, τους δαιμονολατρες και το κακο.

δεν ειχα ποτε την προθεση να θιξω προσωπικα σου βιωματα, αλλα να σου δειξω την πραγματικη μαγεια.

αν το επιθυμεις εχω καθε καλη διαθεση να σου στειλω περισσοτερες πληροφοριες με e mail, και να σου δειξω το μονοπατι των σαμανων, εφοσον σε ενδιαφερει το Αγνωστο.

νασαι καλα, και μη με παρεξηγεις - τα κινητρα μου ειναι αγνα

10/03/2004, 01:35:15
Αγαπητέ jonniebegood,

σ' ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις σου. Δεν ξέρω αν τα σχόλιά σου πηγάζουν απ' την ανάγνωση όλων των ποστς, αλλά μέχρι τώρα προσωπικά δεν είχα την αίσθηση ότι στο συγκεκριμένο τόπικ ανταλλάσσονται "συνταγές" μαγγανείας.

Επί της ουσίας καταγράφεις αυτά που και άλλοι φίλοι εδώ, ανεξάρτητα μεθόδου, έχουν καταγράψει.

Προσωπικά, θα διαφωνήσω μαζί σου μόνο στο θέμα της σολωμονικής, η οποία κατά την άποψή μου δεν έχει καμία σχέση με σατανισμούς και άλλα παρόμοια.

Θα μ' ενδιέφερε πάντως να διαβάσω e-mail σου, αν θα είχες την ευγενική καλοσύνη να μου στείλεις και να μου δείξεις κι αυτό το μονοπάτι.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

10/03/2004, 03:08:30

φιλε zadok, αυτο δεν ειναι το κεντρικο θεμα?

"ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΚΑΛΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΗΠΡΑΞΗ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΡΩ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ.ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ,ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."

η "ανταλλαγη αποψεων σε συγκεκριμενα ζητηματα πρακτικης της τελετουργικης μαγειας", δεν σου θυμιζει ανταλλαγη συνταγων μαγγανειας, αλλα το κανουν τα σχολια μου?

προσωπικα δεν κατεχω καμμια συνταγη μαγγανειας για να ανταλλαξω, αλλα καποιες γνωσεις περι σαμανισμου, που αν και τεκμηριωμενες δεν θα τις διατυπωνα σε δημοσιο χωρο.

θα συστηνα πριν τις σολωμονικες να διαβαζε κανεις βιβλια οπως το "ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΣ" του Μ. Eliade εκδοσεις Χατζηνικολη, οτιδηποτε γυρω απο τα Ελληνικα μυστηρια (πχ ο δρομος για την Ελευσινα), τα πρωτα βιβλια του Καστανεντα, την "ψυχολογια του διαλογισμου" εκδ. Χατζηνικολη, οτιδηποτε γυρω απο τους Σουφι, κτλ κτλ.

κρινεις αντικειμενικοτερα πιστευω οταν υπαρχει ευρυ πεδιο συγκρισης.

με χαρα μου να συζητησουμε μεσω e mail το θεμα, εφοσον εννοειται πως δεν σου εδωσα την εντυπωση μεσα απο τα σχολια μου οτι ανταλλασω συνταγες μαγγανειας.

νασαι καλα

10/03/2004, 13:21:43
Αγαπητέ φίλε jonniebegood,

νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει τα γραφόμενά μου.
Ουδέποτε έγραψα ότι μέσα απ' τα σχόλιά σου ανταλλάσεις συνταγές μαγγανείας.

Κάπως πρέπει να βρούμε μία φόρμουλα για να αλληλο-εννοηθούμε κι όχι να επικρατήσει ο πύργος της Βαβέλ.

Ο αγαπητός theosoficus άνοιξε αυτό το θέμα με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και όχι συνταγών. Αν διαβάσεις τις σελίδες του θα δεις ότι με πολύ προσοχή έχουν διατυπωθεί κάποιες απόψεις και συχνά έχει τονιστεί ότι χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα.

Ειδικά στο τέλος της συζήτησης, μνημονεύεται και σχετική βιβλιογραφία, η οποία κυκλοφορεί στην ελεύθερη αγορά. Η συζήτηση σ' αυτό το τόπικ είναι το μεμπτό; Ή πρέπει να μη συζητάμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας;

Νομίζω, αγαπητέ φίλε, ότι θα συμφωνήσεις πως η άγνοια είναι επικίνδυνη.
Αντιθέτως, οι περισσότεροι που συμμετέχουν εδώ, έχουν μελετήσει και ασχοληθεί με το αντικείμενο. Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τις τοποθετήσεις τόσο στο παρόν τόπικ, όσο και σε άλλα, θα δεις ότι κάθε άλλο παρά χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα.

Τα βιβλία του Eliade προσωπικά τα έχω διαβάσει και όχι μόνον αυτά τα οποία κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Είναι κορυφή σε επίπεδο έρευνας και μελέτης!

Όσο για τα υπόλοιπα, επιμένω (καλοπροαίρετα) ότι αν διαβάσεις γενικότερα τις τοποθετήσεις των φίλων του φόρουμ, θα διαπιστώσεις ότι δεν υστερούν σε κατάρτιση.

10/03/2004, 14:23:24
καλε μου φιλε Zadok, να με συγχωρεις αν παρεξηγησα κατι απο τα γραφομενα σου.

δεν ειχα, ουτε εχω σκοπο να θιξω κανεναν με τα σχολια μου.

ουτε φυσικα να πουλησω "γνωση" και μουρη.

οι αντιδρασεις μου πηγαζουν απο την προσωπικη μου γνωμη για τις σολωμονικες πρακτικες, καθως και απο το τι θεωρω μαγεια.

μπορει να κανω λαθος επιμενοντας οτι ο σαμανισμος ειναι η μονη πραγματικη μαγεια, αλλα ειναι η αποψη που αποκομισα απο τα διαβασματα και τις εμπειριες μου, και απλα την παραθετω.

σου ζηταω και παλι συγνωμη αν με κατι σε εθιξα (ή οποιον αλλον).

πιστευω πως μπορουμε και πρεπει να ανταλλασουμε αποψεις, σαν φιλοι.

νασαι καλα

10/03/2004, 15:08:05
Αγαπητέ φίλε jonniebegood,

κατανοώ τις προθέσεις σου και είναι προς τιμήν σου το ότι προβληματίζεσαι.

Συμφωνώ απόλυτα:

quote:
πιστευω πως μπορουμε και πρεπει να ανταλλασουμε αποψεις, σαν φιλοι.

νασαι καλα

10/03/2004, 22:55:25

φιλε Zadok,

θα επικοινωνησω μαζι σου στην πρωτη ευκαιρια μεσω mail, για να σου παραθεσω πιο αναλυτικα την γνωμη μου.

αν ενδιαφερεσαι φυσικα για λεπτομερειακη κουβεντουλα επι του θεματος

νασαι καλα

11/03/2004, 01:45:25
Με χαρά θα περιμένω το μήνυμά σου, φίλε μου.

Μια και απαντηθήκαμε σ' αυτό το τόπικ πρώτη φορά: είμαι η Zadok. (τυπικά το αναφέρω)

Να 'σαι κι εσύ καλά!

11/03/2004, 01:57:23
quote:

Μια και απαντηθήκαμε σ' αυτό το τόπικ πρώτη φορά: είμαι η Zadok. (τυπικά το αναφέρω)

καλη μου Zadok να με συγχωρεις που σε τοσα μηνυματα σε αποκαλω "φιλο".

φταιω που δεν κοιταω τα προφιλ των χρηστων, και αν και μου το εχουν υποδειξει πολλοι φιλοι, εξακολουθω να μην το κανω.

νασαι καλα

11/03/2004, 03:06:39
Κανένα πρόβλημα, καλέ μου φίλε. Μην ανησυχείς για τέτοια...

ΓιώργοςΜέλος
11/03/2004, 04:27:39
Ωραία λοιπόν όλα αυτά.. διαλογισμοί, βιβλία , κύκλους, τεχνικές, κόλπα …σούπα (γιαμ) μουπες..

…την δυναμική (το juice - που λένε) όμως…. για να λειτουργήσει «η όλη ιστορία»
Εσείς… από πού την παίρνετe..?

Γιώργος
… ποτέ μην επικαλείσαι οτιδήποτε μεγαλύτερο από το κεφάλι σου... **

**οπότε και τρεις φορές να σου γυρίσει/μεγαλώσει….
το «κεφάλι»…. εδώ έχει έσω-σημασία .. λέει ο ποιητής…

Edited by - Γιώργος on 11/03/2004 04:34:28

11/03/2004, 11:53:39
Μην επικαλείσαι ότι δεν μπορείς να εξορκίσεις.

...λέει ένα καλό ρητό.

theosoficusΜέλος
11/03/2004, 20:43:45
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΠΩΜΕΝΑ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ.ΔΗΛ. ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΦΙΣΜΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ.
Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ.
1]ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ.
2]ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ CONSCIOUS WILL.
MAY THE LIGHT BE YOUR LIGHT.