- TRANSFORMERS: THE MOVIE - - Κινηματογράφος -
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κι εγώ την ταινία εδώ και χρόνια.Δεν με ικανοποίησε τόσο αλλά με ικανοποίησε αυτό είπε και ο predator,και μόνο που έγιναν ΤΑΙΝΙΑ,δεν θέλω κάτι άλλο.
Αφέθηκε άνοιγμα στην ταινία για σίκουελ.Είμαι σίγουρη,οτι αν γίνει σίκουελ,θα είναι καλύτερο από την πρώτη ταινία.
***Το V For Vendetta ήταν όντως υπέροχο!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Οκ,τώρα νιώθω γριά!!Είμαι 28 και ασχολούμαι με τα Τρανσφόρμερς!!Είμαι καλά γιατρέ μου;;;
Θα ζησετε, μην στενοχωριεστε ![]()
Αμα δουνε τις "εισπραξεις" της ταινιας, οντως θα βγει και σικουελ... ισως γινει και τριλογια! Αρκει, οπως ειπαν οι fans να βελτιωθει το σεναριο...
Crucifire, το να γινει ενα Dogde Challenge, VW Beetle, ειναι κομματακι δυσκολο...

quote:
Crucifire, το να γινει ενα Dogde Challenge, VW Beetle, ειναι κομματακι δυσκολο...
Ι know... όχι ότι προτιμώ ένα beetle από ένα challenge, αλλά κάιτ τέτοιες βλαμμένες επιλογές μου τη σπάνε... βέβαια, με τα λεφτά που πήραμε από τη dodge... κάνουμε και τον optimus viper άμα λάχει!!
εντωμεταξύ, τώρα παρατήρησα το αστειάκι με τον bolivia που δίχνει στον πιτσιρικά ένα κίτρινο beetle!
όσο για το ίδιο το transformers franchise, ποτέ δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση... δεν άντεχα στη σκέψη του πόσο χαζό είναι σε καποιον άλλο πλανήτη να υπάρχουν όντα που να μεταμορφώνονται σε γήινα οχήματα, και να μιλανε αγγλικά,
Και που να εβλεπες-μαλλον δεν εχεις δει-,στην σειρα κινουμενων σχεδιων τι ιδεες ειχαν(χωρις να αποδοκιμαζω καθολου τα Τρανσφ.):
Καθε ειδους γηινο οχημα(μεχρι και μπουλντοζες-οι αγαπημενοι μου Constructicon
αλλά έχω κρατήσει μερικά ενδεικτικά, και γελάω με τις μεταγλωτήσεις, ή με τις μουρλές διαφημίσεις των 90's...!
αυτό που ψάχνω, και δε μπορώ να βρω, είναι, για κάποιες σειρές, ποιοί ηθοποιοί συμμετήχαν στη μεταγλώτηση... άσχετο...
Κατι αλλο! Περιμενουμε την ταινια ΤHUNDER CATS!!!! Γιατι αργει να ερθει? ειχα δει τρειλερ πριν 3 χρονια!!!!

quote:
Γιατι αργει να ερθει? ειχα δει τρειλερ πριν 3 χρονια!!!!
πες μου ότι κανεις πλάκα... σε παρακαλώ πες μου ότι κάνεις πλάκα! ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ!!! ![]()

υπάρχει μια καινούργια σειρά κινουμένων σχεδίων σε εξέλιξη [anime-style μάπα... αν θέλετε να ανοίξουμε κεινούργιο τόπικ να σας δείξω φωτογραφίες] και μιλάνε για μια CGI-animated ταινία. αλλά για live-action ταινία, δεν υπάρχει ακόμα ούτε σκηνοθέτης, φυσικά ούτε καστ, και πόσο μάλλον... τρέιλερ! θα πρέπει να περιμένεις ως το 2010!
μέχρι τότε, σε ποιό κανάλι είδες το τρέιλερ;! λέω να τους ρεζιλέψω λιγάκι!
Πωρωση αγρια!
Crucifire, αν δεν κανω λαθος (δεν το πολυθυμαμαι...) πρεπει να ηταν το Γερμανικο ΜΤV

quote:
πρεπει να ηταν το Γερμανικο ΜΤV
και το δείξανε ως επίσημο τρέιλερ; live-action ταινίας; είσαι σίγουρος; υπήρξε κάποιος σχολιασμός γύρω απ'αυτό εκείνη την ώρα;