- "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
λυπαμαι πολυ νομιζω παρερμηνευτηκα,μα ειναι η Πυθιατμα/
πρεπει να συνηθισετε στη ροη του λογου μου/
οπως διαπερναω πια τις δικες σας...
Δεν αλλαζω τον "τροπο μου" /εχω "κατασταλλαξει" στο ποσο αληθινη
θελω να ειμαι...και Θελω παρα πολυ..-
Είδες καλή μου τι γίνεται όταν μας γυρνάν τα μυαλά σε παιδική ηλικία?(ημισφαίρια)
Δε μπορούν να μας ακολουθήσουν στις ατραπούς των ψυχο-σκέψεών μας.
Φίλε T. Seeker, μιλώντας με την ΑΤΜΑ είναι σα να ταξιδεύεις...άσε ελεύθερο τον εαυτό σου...η ΑΤΜΑ είναι η τελευταία που θα πλήγωνε κάποιον εδω έσω ή εκεί έξω.
'
'
Ξέρεις όμως, έχω καιρό να διαβάσω την ΑΤΜΑ με την πρώτιστη ροή...
Αυτή την εσωτρισυπόστατη
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Edited by - reptilesalonica on 17/07/2003 06:19:38
Edited by - reptilesalonica on 18/07/2003 01:24:47

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΟΤΙ Η ΑΤΜΑ..ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ..
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΤΜΑ ΜΟΥ...
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΓΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΗ..
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ..
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...
Η ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΤΜΑ ΕΙΝΑΙ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ.
quote:
ΓΕΙΑ.
ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΖΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΝΕΙΡΟΥ + ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑΣ
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ STO ESOTERICA ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
Είδες καλή μου τι γίνεται όταν μας γυρνάν τα μυαλά σε παιδική ηλικία?(ημισφαίρια)
χμ ...τωρα μαλλον πρεπει να πω οτι δεν καταλαβα Γρηγορη...(call me)
quote:
Ξέρεις όμως, έχω καιρό να διαβάσω την ΑΤΜΑ με την πρώτιστη ροή...
Αυτή την εσωτρισυπόστατη
αυτη ειναι βεβαια η υποκειμενικη σου αποψη...
ομως
η Ατμα θα πει ...
καθε εποχη εχει την ιδιαιτεροτητα της και την ομορφια της...
αυτος ειναι + λογος μαλλον που
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ Η ΙΔΙΑ...
"τα παντα ρει"
παιδια ευχαριστω...
απλα "ταυτιζομαι" με τα παντα...
αυτο.
ευχομαι, καποτε, να γινω πληρως κατανοητη απο την
...πολλαπλοτητα μου...
τοτε + θα ανελθω "εις κυριον"...![]()
"φροντισε να πεθανεις πριν πεθανεις..."

quote:
"φροντισε να πεθανεις πριν πεθανεις..."
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
'
'
Danai,Destiny,T.Seeker και λοιποί συνταξιδιώτες θα μείνω μόνο σ' αυτό που είπε η Destiny, γιατί πολλές φορές ο λόγος δε μπορεί να μεταφέρει το συναίσθημα σε όσους δε το ζούν...
quote:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΓΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΗ..
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ...
~Γρηγόρης~
quote:
...\ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ...ΕΠΙΠΕΔΟΥ..!...ΤΙΠΟΤΑ ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ...
το "κι αλλα" δηλώνει πως αυτά που είπα τα θεώρησες άλλο ένα χτύπημα . επίσης η δεύτερη πρόταση δεν μπορεί να αναφέρεται έτσι γενικα αλλα σε μένα προσωπικα . λοιπόν , καταλαβαίνω ότι έκανες λάθος και καταλαβαίνω επισης ότι το συνηδητοποίησες . γιατί σου είναι τόσο δύσκολο απλώς να πεις ότι έκανες μία λανθαμένη εκτίμηση και ότι λυπάσαι ? και πάλι να πω ότι ό,τι λέω δεν το λέω με διάθεση εχθρική ( αυτό το λέω γιατί τω΄ρα που ξαναδιαβάζω αυτό που έγραψα βλέπω ότι δεν αντικατοπτρίζει επακριβώς τα συναισθήματα μου και το ύφος μου ) . anyway... δεν πειράζει . το θέμα είναι ότι με κατάλαβες πραγματικα μετα από αυτα που σου είπα και έληξε η παρεξήγηση .
οπότε PEACE και είμαστε όπως πριν ατμούλα...
( αλλα για να κλείσει οριστικα αυτο το θέμα θα ήθελα να μου πεις τί ενοούσες με το "ΑΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ " )
σχετικα με το θέμα της ηλικίας ... δεν νομίζω να υπάρχει wicca τέτοιο θεμα και φίλε γρηγόρη
quote:κακώς είσαι προκατειλημένος με το θέμα της ηλικίας . η ηλικία ( σε σχετικα πάτνα όρια )σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει σημασία . το μόνο που μπορέι να αλάζει στις μικρες ηλικίες είναι το επιπεδο του λόγου που κιαυτό δεν έχει σημασία μια και λίγες και απλές λέξεεις αρκούν για να δηλώσουν τα συναισθήματά μας και τό αληθινό μας ενδιαφέρον ...
Δε μπορούν να μας ακολουθήσουν στις ατραπούς των ψυχο-σκέψεών μας.
φίλε wicca , σαφώς και ότι κανεις δεν το κανεις κακοπροαίρετα αλλα σε παρακαλώ μπες λίγο στη θέση καποιου άλλου... εκεί λοιπόν που μπορεί να υπάρχει μία ωραία συζήτηση και κα΄ποιοι μιλούν σοβαρά και με ενδιαφέρον για το τί θα πει ο άλλος , το να μπαίνει κα΄ποιος και να πετά κάτι άσχετο ή "γελαστικό " ( που συνήθως ακολουθείται από και άλλα μυνήματα από άλλους αναλόγου ύφους ) δεν είναι και ότι το καλύτερο . καταλαβαίνεις ΄τι θέλω να πω ? και το θέμα είναι ότι αυτό γίνεται πλεον συχνά και από ένα σημείο και περα γίνεται μερικες φορές ενοχλητικό . τα αρνητικα σχόλια λοιπόν γίνονται ακριβώς επειδή αυτό γίνεται πλεόν συχνά και ενοχλεί . δεν γίνονται γιατί σε αντιπαθούν κάποιοι ή από κακία . και ε΄συ στην θέση τους θα παραπονιόσουν . άρα λοιπο΄ν θα ήταν καλύτερο όταν βλέπεις ότι γίνεται μία "σοβαρή" συζήτηση και δεν έχεις κατι να πεις να μην γράφεις μύνημα απλώς έτσι για να πεις κατι . καταλαβαίνεις τί ενοω ? καλή συνέχεια λοιπόν !
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
σχετικα με το θέμα της ηλικίας ... δεν νομίζω να υπάρχει wicca τέτοιο θεμα και φίλε γρηγόρηquote:
--------------------------------------------------------------------------------
Δε μπορούν να μας ακολουθήσουν στις ατραπούς των ψυχο-σκέψεών μας.--------------------------------------------------------------------------------
...Όχι φίλε, προφνώς δε κατάλαβες τι εννοώ ή εγώ δε το αποσαφήνησα.
Δεν αναφέρομαι καθόλου στην ηλικία.
Αυτό που λέω είναι το οτι εγώ και η ΑΤΜΑ όταν είμασταν μικροί, μας "άλλαξαν" απο αριστερόχειρες σε δεξιόχειρες κι αυτό -ίσως γνωρίζεις- προκαλεί τεράστιες αλλαγές στην ψυχοσύνθεση του ατόμου και αυτά τα άτομα, έχουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης όπως και η ροή των σκέψεων είναι σαν εικόνες σε πάζλ.
Υπάρχει έντονο ψυχικό υπόβαθρο στις συλλογιστικές-νοητικές διαδικασίες στους εγκεφάλους αυτών των ατόμων και η ροή του λόγου των σκέψεών τους είναι σαν αυτόματη γραφή...βγαίνουν κατευθείαν απο την καρδιά
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 22/07/2003 01:31:28
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ

Πέθανε μια άλλη μέρα
μια και το αναφέρεις , ξέρεις αλήθεια ποιά είναι η αιτία ?
ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι ενω ήδη ένα άτομο έχει ανεπτυγμένο ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου του , αναγκάζεται με την εξάσκηση να αναπτύξει και το άλλο και έτσι να υπάρχιε κκαλύτερη συενργασία μεταξύτων ημισφαιρίων ... ίσως το ίδιο να συναίβαινε και αν αναγκάζαν οι γονείς τους δεξιόχειρες να γράφουν και με το αριστερό...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"