ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Zeitgeist - - Κινηματογράφος -

- Zeitgeist - - Κινηματογράφος -

Ungodly5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
UngodlyΝέο Μέλος
21/09/2012, 14:28:07

Zeitgeist (1) The Movie
http://media.freeandreal.org/zeitgeist/

Zeitgeist (2) Addendum
http://www.youtube.com/watch?v=j2wfru7OG6o&feature=related

Zeitgeist (3) 2011 Moving Forward
http://www.youtube.com/watch?v=dGOJpr9jgHg&feature=relmfu

21/09/2012, 15:13:20
Δώσαμε, δώσαμε..
UngodlyΝέο Μέλος
21/09/2012, 15:43:29
Zeitgeist (1) The Movie

Ένα ντοκιμαντέρ αποτελούμενο από 3 μέρη που αποσαφηνίζει την πυγή της χριστιανικής πίστης και το πως αυτή βοηθάει στην άσκηση ελέγχου, το πώς οι τράπεζες έχουν πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα και τέλος πως αυτά τα δύο συνδέονται με όλους τους πολέμους του 20ου και 21ου αιώνα.

Zeitgeist (2) Addendum

Το δεύτερο μέρος ασχολείται με την οικονομική διαχείριση μέσω της FED όλου του πλανήτη. Ο ρόλος των πολυεθνικών, των τραπεζών, των δανείων, της CIA και των οικονομικών HITMAN.

Δείτε το και θα καταλάβετε πόσο στημένα, οργανωμένα και κατευθυνόμενα είναι όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, ακόμα και αυτή η οικονομική κρίση που πουλάνε τον τελευταίο καιρό.

Όλα γίνονται για να αυξηθεί ο έλεγχος και η επιρροή κάποιων λίγων πάνω σε ολόκληρες χώρες και λαούς. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται.

Zeitgeist (3) 2011 Moving Forward

Πρόκειται για ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ το οποίο θα παρουσιάσει μια πρόταση για την απαιτούμενη μετάβαση και αλλαγή σε ένα διαφορετικό από το σημερινό κοινωνικοοικονομικό σύστημα το οποίο διέπει το σύνολο της παγκόσμιας κοινωνίας.

21/09/2012, 18:27:16
Τα έχω δεί με μεγάλο ενδιαφέρον και τα τρία ντοκιμαντέρ.Μου άρεσαν πολύ μπορώ να πώ.Όπως είναι λογικό,συμφωνώ σε πολλά που λέει αλλα όχι σε όλα και συγκεκριμμένα όσον αφορά την "απομυθοποίηση" του χριστού και την ιστορία της θρησκείας.Εντάξει,είναι λίγο υπερβολικοί με τον αθεισμό.

Το δυνατό σημείο του ντοκιμαντέρ, κατα την γνώμη μου, είναι η εξήγηση που δίνει για τα χρήματα και το όλο παιχνίδι των τραπεζών με τα δάνεια.Σου δίνει να καταλάβεις οτι όλα αυτά που ξέρουμε για το νομισματικό σύστημα είναι ένα τεράστιο ψέμα,ενα πρόγραμμα κατασκευασμένο που μαθηματικά καταλήγει στην χρεοκοποία.Απο αυτό αντιλαμβάνεσαι τον πραγματικό σκοπό των χρημάτων,που είναι να σε κρατάνε υπόδουλο.

Το άλλο καλό που αναφέρει είναι ο τρόπος επιβίωσης στην γή, χωρίς τίποτα απο όλα αυτά που χρησημοποιεί η κοινωνία,δηλδ. χρήματα,βενζίνη,ηλεκτρισμός εναντι αμοιβής κλπ. με εναλλακτικές μεθόδους απόλυτα προσιτούς προς την γή και τον άνθρωπο τρόπους.

Γενικά κατα την γνώμη μου,πρόκειται για εξαιρετικό ντοκιμαντέρ.

23/09/2012, 12:19:25
Θα έλεγα οτι το τελευταίο (Zeitgeist (3) 2011 Moving Forward) είναι το καλύτερο και το πιο ολοκληρωμένο.

Έχουν βγει βέβαια πολύ καιρό τα Zeitgeist, υποθέτω οτι ο περισσότερος διαδικτυακός κόσμος τα έχει δει, ή δεν χρειάζεται να τα δει γιατι πλέον η πραγματικότητα είναι αντιληπτή -σχεδόν- απο όλους. Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανείς πλέον που να θεωρεί οτι έχουμε πραγματική & αξιόπιστη δημοκρατία και πραγματικά αξιόπιστο οικονομικό σύστημα.

Βέβαια αυτά δεν ενοχλούσαν κανέναν παρα κάποιες εξαιρέσεις μέχρι να φτάσει το κακό στην "τσέπη" ή μέχρι να μην μπορούν να φάνε.

Αλλά, κάλλιο αργά παρα ποτέ.

Εμένα μου άρεσε επίσης πολύ ένα compilation που είχαν κάνει οι Ράδιο Αρβύλα, με μέρος απο το Zeitgeist και μέρος απο συνέντευξη του J. Krishnarmuti. Ήταν πολύ ευφυές απο τη μεριά τους. Καθώς το Zeitgeist έχανε λίγο ως προς το 'πνευματικό' κομμάτι.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 23/09/2012 12:20:40