- Ημερολόγιο Just A Man. - H Εν Χριστώ Ζωή μου. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Ταπεινά Ευχαριστώ για τη Παρουσία Σου στη ζωή μου.
Ας ευχαριστήσουμε καλύτερα όλοι Ταπεινά τoν Κύριο μας, Ιησού Χριστώ μας, για την Παρουσία Του στην ζωή μας.
Για την Παρουσία της Αγάπης στην ζωή μας.
Για την Παρουσία του αποτελέσματος της Αγάπης που είναι το Φ_Ω_Σ στις καρδιές μας.!!!
Είθε η Χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού,
και η Αγάπη του Θεού και Πατρός,
και η Κοινωνία του Αγίου Πνεύματος,
είη μετά πάντων υμών!!!
Με απλότητα αγάπης Ιησού Χριστού 7Χ7.
just a man
999
quote:
Για την Παρουσία της Αγάπης στην ζωή μας.Για την Παρουσία του αποτελέσματος της Αγάπης που είναι το Φ_Ω_Σ στις καρδιές μας.!!!
Ψαλμοί 36:9 Διότι μετά σου είναι η πηγή της ζωής• εν τω φωτί σου θέλομεν ιδεί φως.
Ιωάννη Α' 4:16 Και ημείς εγνωρίσαμεν και επιστεύσαμεν την αγάπην την οποίαν έχει ο Θεός προς ημάς. Ο Θεός είναι αγάπη, και όστις μένει εν τη αγάπη εν τω Θεώ μένει και ο Θεός εν αυτώ.
Ας ενωθεί η ευχαριστία μου με τι δικές σας αδελφοί για τη κοινωνία του Αγίου Πνεύματος, το ΦΩΣ που έδιωξε το σκοτάδι από τις ψυχές μας.
Ψαλμοί 141:2 Ας κατευθυνθή ενώπιόν σου η προσευχή μου ως θυμίαμα· η ύψωσις των χειρών μου ας γείνη ως θυσία εσπερινή.
Δούλος Θεού, ταπεινός μαθητής Ιησού Χριστού.
(Βοήθησέ με Κύριε να μη γίνω αυτός που σε πρόδωσε)
Edited by - grateful on 23/12/2005 00:13:36
Edited by - grateful on 23/12/2005 00:19:25
Σε ευχαριστούμε και πάλι για το άρωμα των συναισθημάτων σου.
είη μετά πάντων υμών!!!
Με απλότητα αγάπης Ιησού Χριστού 7Χ7.
just a man
999
Προσωπικό Ημερολόγιο της 23 Δεκεμβρίου 2005.
Ταπεινός μαθητής Ιησού Χριστού.
Μαθητής Ιησού Χριστού. Κάθε φορά που το ακούω αυτό, μου ραγίζει η καρδιά μου.
Γιατί είναι κάτι που δεν έχω καταφέρει να γίνω.
Πολλοί, από όσους διαβάζουν το Ημερολόγιο μου, θα πιστεύουν ότι είμαι πολύ σοφός. Η ότι είμαι κάτι το ξεχωριστό.
Ότι μπορεί να είμαι ένας Φωτισμένος Δάσκαλος.
Ένας Ιερέας.
Ένας καλόγερος.
Μα, δεν είμαι τίποτα περισσότερο από ένας μέσος Έλληνας .
Είναι η αλήθεια ότι ο Θεός μίλησε στην καρδιά μου με ένα τρόπο που και προσωπικά ο ίδιος δεν ξερώ να το ερμηνεύσω. Πότε δεν κατάφερα να ερμηνεύσω όλα αυτά που μου φανερώνονται στην διάνοια και την καρδιά.
Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Προσωπικά, που, μέρα με την μέρα, γνωρίζω όλα και περισσότερο τον Εαυτό μου, βλέπω πόσο είμαι πολύ μακριά από την Μίμηση του Χριστού.
Πολλοί εδώ μέσα σε αυτό το φόρουμ αξίζουν χιλιόμετρα περισσότερο από ότι αξίζω. Μερικοί θα σκεφτούν ότι, πάλι ταπεινόλογο. Ότι εντυπωσιάζω. Ας είναι. Το αποδέχομαι ότι και να σκεφτεί κάποιος για μένα. Ότι και να σκεφτεί, πάλι επιεικής θα είναι μαζί μου.
Ένα είναι σίγουρο. Ότι δεν μπορώ να σταματήσω να Αγαπάω Εκείνον.
Το Γλυκύτατο Βρέφος.
Αχ, Χριστέ μου.
Ας μπορούσα να νιώσω έστω όσο είναι ένας κόκκος της άμμου, το τη είσαι Εσύ για την ζωή μας.!!!
Πρώτη φορά η καρδιά μου είναι με ανάμικτα συναισθήματα. Πόνος και Χαρά μαζί.
Κάθομαι στην γωνία του δωματίου μου και σκέφτομαι τη θα ήταν αυτό που θα άφηνε του ανθρώπους να έρθει ο Ιησούς στις καρδιές τους?
Να επιστρέψουν στην Άγια του Εκκλησία.
Την Αγία του Εκκλησία που είναι ο Βράχος στην Ζωή μας και όχι το σωσίβιο.
Μάταια όμως παλεύω να βρω μια λύση.
Πώς να κάνεις το Βράχο του Εγωισμού μας Νερό?
Θέλω να ευχηθώ για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν μου βγαίνει ευχή από την καρδιά μου.
Δεν θέλω να είμαι μόνος μου πάλι με το Χριστώ.
Χωρίς την συμμετοχή όλης της Ανθρωπότητας.
Το παράπονο του Χριστού,είναι και πάλι που θα γεννηθεί.
Πάλι δεν θα βρίσκει χώρο να γεννηθεί.
Πάλι θα περιμένει να κάνει νέους φίλους, μα και να ξανασυναντήσει του παλιούς φίλους, αλλά και τους ξένους, στην Φιλανθρωπία με το άρωμα της φυσικής μας παρουσίας από πρόσωπο σε πρόσωπο, στην Ιερά του Εξομολόγηση και Την ένωση του με το Τίμιο Σώμα και Αίμα του (Θεία Ευχαριστία).
Φιλία. Τη Ιερή λέξη Θεέ μου.
Ποιοι από εμάς, είμαστε πρώτα εμείς φίλοι?
Φίλοι Χριστού!!!
Με περίεργα συναισθήματα κλείνω πριν την Γέννηση του Ιησού το Ημερολόγιο μου.
Είμαι στον πειρασμό. Να σταματήσω την συγγραφεί του Ημερολογίου.
Ξέρω ότι σε πολλούς θα τους λείψει.
Μα από την άλλη αισθάνομαι ότι δυσκολεύω πολλούς περαστικούς αναγνώστες.
Και κάθομαι και σκεφτώ με.
Μήπως είναι καλύτερα να αποσυρθώ?
Εξάλλου ό Τριαδικός μας Θεός, πότε δεν θα αφήσει χωρίς στήριξη όλους όσους των Αγαπούν. Και είναι αλήθεια αυτό.
Από την άλλη, αυτό θα βοηθήσει και τον just a man να ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι της κάθαρσης του από τα πάθη του.
Για να μπορώ να μιλάω ελεύθερα χωρίς να με εμπαίζει ο Δ!αβολος μπροστά στον Τριαδικό μας Θεό .
Πολλά αυτά που θέλω να αφήσω σε αυτό το ημερολόγιο.
Μα, θα αφήσω προς το παρόν τα τελευταία δώρα μου, όπως οι Μάγοι.
Τέσσερεις λέξεις που μίλησαν στην καρδιά μου.
1. χξς
2. ΕΓΩ
3. ΑΓΑΠΩ
4. ΦΩΣ
1. χξς = Αποκάλυψη 13.18 (Χριστού ξένοι ςταυρού).
2. ΕΓΩ = Ελεύθερα Γίνομαι Ωραιότερος.
(Ο μοναχικός δρόμος του ανθρώπου χωρίς τον αληθινό Θεώ στην ψυχή του. Χωρίς τον Ιησού. Μάταια η πνευματική ζωή του ανθρώπου που δεν δείχνει μόνο το Χριστώ.)
3. ΑΓΑΠΩ = Άνωθεν-Γινόμαστε-Άγιοι-Παντός-Ωραιότητας
4. Και το τελευταίο δώρο που έλαβα στην καρδιά μου αυτά τα Χριστούγεννα του 2005 είναι η λέξη ΦΩΣ.
Φίλοι-Ωραιότητας-Σταυρού.
Άρα, πόσο ΦΩΣ καρδιά μου, έχει μέσα σου?
Πόσο Φίλος της Ωραιότητας του Σταυρού είσαι?
Χριστού τα Γενέθλια. Ας είμαστε όλοι εκεί.
Ας είναι φέτος και τα δικά μας πρώτα γενέθλια της ζωής μας.
Χριστός εξ Ουρανού Γεννάται. Δοξάσατε.!!!
είη μετά πάντων υμών!!!
999
Edited by - Just_A_Man on 23/12/2005 22:58:23
και για το νέο έτος
να την χτυπάν την πόρτα σας
μόνο χαρές ωφέτος !

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
Ημερολόγιο Γεννήσεως Ιησού Χριστού 25 Δεκεμβρίου 2005.
Ιδού, Δούλη Κυρίου.
Ήταν το Ναι, του Ανθρώπου στην Γέννηση του Ιησού.
Το Ναι της Μάνας Παναγιάς.
Γενέθλια Χριστού. Θείου Βρέφους Γέννησης.
Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία.
Χριστός Γεννάται, Δοξάσατε.
Χριστός Γεννάται, δοξάσατε.
Χριστός εξ Ουρανών απαντήσατε.
Χριστός επί Γης, υψώθητε.
Άστατε τω Κυρίω πάσα η Γη,
Και εν ευφροσύνη ανυμνήσατε λαοί,
ότι Δεδοξάσται.
H Παρθένος σήμερον. Η Μανούλα μας η Γλυκιά.
Η Παρθένος σήμερον τον Υπερούσιον Τίκτει
και η γη το Σπήλαιον τω απροσίτω προσάγει,
άγγελοι μετά ποιμένων δοξολογούσι,
μάγοι δε μετά Αστέρος οδοιπορουσι,
δι ημάς γάρ εγεννήθη παιδίον νέον, ο προ αιώνων Θεός.
Η γεννησίς σου, Χριστέ ο Θεός. Απολυτίκιον της εορτής.
Η Γεννησίς σου, Χριστέ ο Θεός ημών, αντέτειλε τω
κόσμω το ΦΩΣ το της γνώσεως, εν αυτή γαρ οι
τοις άστροις λατρεύοντες υπό αστέρος εδιδάσκοντο
σε προσκυνειν, τον Ήλιον της δικαιοσύνης, και
σε γινώσκειν εξ ύψους Ανατολήν. Κύριε, δόξα σοι.
Χτες η Αλήθεια ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε η Αλήθεια.
Και η Αλήθεια είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες το ΦΩΣ ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε το ΦΩΣ.
Και το ΦΩΣ του κόσμου είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες ο Δρόμος ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε ο Δρόμος.
Και ο Δρόμος είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες η Ανάσταση και η Αιωνιότητα ήταν κάτι αόριστο.
Σήμερα γεννήθηκε η Ανάσταση και η Αιωνιότητα.
Και η Ανάσταση και η Αιωνιότητα είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες η Ειρήνη ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε η Ειρήνη.
Και η Ειρήνη είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες η Ελπίδα ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε η Ελπίδα.
Και η Ελπίδα είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες η Ταπεινοφροσύνη ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε η Ταπεινοφροσύνη.
Και η Ταπεινοφροσύνη είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες η Δικαιοσύνη ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε η Δικαιοσύνη.
Και η Δικαιοσύνη είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες η Συν+χωρητικότητα ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε η Συν+ χωρητικότητα.
Και η Συν+χωρητικότητα είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες η Ενότητα ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε η Ενότητα.
Και η Ενότητα είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες η Χαρά ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε η Χαρά.
Και η Χαρά είναι ο Ιησούς Χριστός.
Χτες η Αγάπη ήταν κάτι αόριστο. Σήμερα γεννήθηκε η Αγάπη.
Και η Αγάπη είναι ο Ιησούς Χριστός.
Σήμερα Γεννάτε Χριστός, και τα πάντα Αναδημιουργούνται
Σήμερα γεννήθηκε η ευσπλαχνία.
Σήμερα γεννήθηκε Θείο Βρέφος.
Σήμερα γιορτάζει ο Ουρανός και η Γη.
Σήμερα συμφιλιώνεται ο Θεός με τον άνθρωπο.
Σήμερα ελευθερώνεται ο άνθρωπος, και τον τοποθετεί από την Εγώπολη στην Εσύπολη.
Γεννήθηκε νύχτα, στην μεγαλύτερη και Άγια Νύχτα του χειμώνα, για να μας βγάλει από τα σκοτάδια αυτού του κόσμου.
Είναι το Φως. Είναι ο Ήλιος της Αγάπης. Πίστη σημαίνει να περιμένεις Ήλιο τα μεσάνυχτα. Αυτό έγινε την νύχτα αυτή του χειμώνα.
Γεννήθηκε ο λόγος, ώστε κάθε φορά που μια Ψυχή δέχεται το λόγω του Θεού, μια γέννηση έχουμε. Μια νέα φάτνη του Θεού στήνεται. Ένα ακόμα κατοικητήριο του Θεού ετοιμάζεται. Μια άγια γέννηση ενσαρκώνεται.
Ας χαρούμε όλοι μαζί εν Κυρίο Ιησού Χριστό.
Μαζί με του μάγους ας γονατίσουμε.
Μαζί με τους βοσκούς ας θαυμάσουμε το μυστήριο της φάτνης.
Μαζί με τους αγγέλους ας ψάλουμε δοξολογικά όλοι μαζί:
Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γής ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία.
Μαζί με τους αρχαγγέλους ας πανηγυρίσουμε και ας χαρούμε.
Μαζί με το Θεό της Αγάπης ας σκορπίσουμε την Αγάπη, την Ελεημοσύνη,
την Ειρήνη και την Ταπεινοφροσύνη που γέννησε το γλυκύτατο βρέφος μέσα στις καρδιές μας.
Είθε ο Ιησούς Χριστός που γεννήθηκε μέσα μας, να ακτινοβολήσει προς τα έξω στις σχέσεις με τους συνανθρώπους μας, την Αγάπη του, με κάθε σκέψη, λόγω και πράξη.
Είθε να παρατείνουμε την εορτή των Χριστουγέννων και να είναι παρόν ο Ιησούς κάθε μέρα στην ζωή μας με Ευγνωμοσύνη προς τον Πατέρα Δημιουργό μας, και με Κοινωνία Αγάπης με τους συνανθρώπους μας.
Είθε κάθε στιγμή της ζωής μας να βιώνετε με περισσότερο Χριστό μέσα μας.
Είθε να ριζώσει η γέννηση της ταπεινοφροσύνης μέσα στις καρδιές μας.
Χριστός γεννήθηκε, Χριστός Ανέστη.
Να είστε πάντα ευλογημένοι και αγαπημένοι.
Συν+χωρέστε με Αδελφοί μου, αν με, η χωρίς την θέληση μου σας δυσκόλεψα.
Την Αγάπη μου σε όλους.
Με τις ποιο θερμές ευχές μου, για όλη την ομάδα του esoterica.gr για χαρούμενα Γενέθλια Χριστού.
Μια και το Ημερολόγιο διαβάζετε από όλη την μητέρα Γη, με τις πιο θερμές ευχές εύχομαι Χαρούμενα Γενέθλια Χριστού στις καρδιές των ανθρώπων σε όλη την ανθρωπότητα.
είη μετά πάντων υμών!!!
999
Σε ευχαριστούμε Μάνα Παναγιά.
Σε εσένα τα οφείλουμε όλα.
Σε ευχαριστούμε.
quote:
Κάθομαι στην γωνία του δωματίου μου και σκέφτομαι τη θα ήταν αυτό που θα άφηνε του ανθρώπους να έρθει ο Ιησούς στις καρδιές τους?
Να επιστρέψουν στην Άγια του Εκκλησία.Την Αγία του Εκκλησία που είναι ο Βράχος στην Ζωή μας και όχι το σωσίβιο.
Μάταια όμως παλεύω να βρω μια λύση.
Πώς να κάνεις το Βράχο του Εγωισμού μας Νερό?
Εν Χριστώ αδελφέ μου JustAMan σκέφτομαι τα περασμένα Χριστούγεννα της ζωής μου, τότε που για μένα ήταν απλά μια ιστορική επέτειος, μια γιορτή, μια φιέστα που απλά ζούσα σαν παρατηρητής, μπερδεμένα συναισθήματα δεν ήξερα τι γιόρταζα, χαιρόμουν πρόσκαιρα όσο διαρκεί ένα πυροτέχνημα, και όταν τα φωτάκια έσβηναν ήμουν ο ίδιος.
Αν διάβαζα τότε το ημερολόγιό σου θα έλεγα ότι είναι ακατόρθωτο για τον άνθρωπο να έρθει σε αυτή την επίγνωση.
Ώσπου κάποια στιγμή στη ζωή μου συντελέσθει το μεγαλύτερο Θαύμα που μπορούσα να φαντασθώ το μεγαλύτερο Δώρο που μπορούσα να ζητήσω , έκανε χάρη ο Τριαδικός Θεός, βίωσα το Μεγαλείο της Αγάπης Του.
Ένιωσα τη σημαίνει Γέννηση - Σταύρωση - Ανάσταση
Τότε άλλαξε μια για πάντα η ζωή μου. Τότε ξαναγεννήθηκα[b/].
Είμαι ξεχωριστός? Σε καμία περίπτωση.
Δεν μπορεί αδελφέ μου η καρδιά μας να δεχθεί τη Γέννηση Του αν δεν είναι ειλικρινής αν δεν ταπεινωθεί.
Δεν μπορεί να δει τη Σωτηρία που της προσφέρει αν δεν την εκζητήσει κράζοντας με όλη της τη δύναμη.
Τότε θα νιώσουμε τη μεταμόρφωση του ΕΓΩ με το ΑΓΑΠΩ τότε θα νιώσουμε την Ειρήνη που μας προσφέρει.
Γνωρίζω ότι ο Θεός δεν είναι προσωπολήπτης. Σε όλους μας δίνει ευκαιρίες, αν το θελήσουμε να νιώσουμε τη παρουσία του, να έρθουμε κοντά Του, να τον γνωρίσουμε. Δημιουργηθήκαμε ελεύθεροι να επιλέξουμε. Τι επιλέγουμε ?
Ο Χριστός Γεννήθηκε, θέλουμε τη σωτηρία που μας προσφέρει ?
Θέλουμε ο σπόρος του να πέσει στις καρδιές μας ? Είμαστε ειλικρινείς [b]θέλουμε να καρποφορήσει ?
Η διαδικασία και η πορεία της μορφώσεώς μας δεν είναι εύκολη, έχουμε όμως τον Λόγο του που σαν καθρέφτης μας δείχνει τα αποτελέσματά μας.
Πράγματι απέχουμε έτη φωτός από την ομοίωσή μας με τη Τελειότητα. Έχουμε πάρει απόφαση όμως ότι είναι ο σκοπός της ζωής μας. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι αν δεν έχεις δει τον προορισμό.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι μοναχικός ο αγώνας μας.
Έχουμε όμως την αμέριστη βοήθειά Του
Γράφω αυτές τις γραμμές, γιατί πιστεύω ότι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να δείχνω Αυτόν που με έκανε και ανάβλεψα. Αυτόν που με έσωσε και ένιωσα το μεγαλείο της Αληθινής Του Αγάπης.
Καλό Ταξίδι συνοδοιπόρε, ο Θεός να είναι μαζί σου.
Aφιερώνω σε εσένα και στους αναγνώστες του forum μερικά εδάφια από τη Πυξίδα του Λόγου Του.
(Ιωάννη 3:3-8)
Απεκρίθη ο Ιησούς και είπε προς αυτόν• Αληθώς, αληθώς σοι λέγω, εάν τις δεν γεννηθή άνωθεν, δεν δύναται να ίδη την βασιλείαν του Θεού.
Λέγει προς αυτόν ο Νικόδημος• Πως δύναται άνθρωπος να γεννηθή γέρων ων; μήποτε δύναται να εισέλθη δευτέραν φοράν εις την κοιλίαν της μητρός αυτού και να γεννηθή;
Απεκρίθη ο Ιησούς• Αληθώς, αληθώς σοι λέγω, εάν τις δεν γεννηθή εξ ύδατος και Πνεύματος, δεν δύναται να εισέλθη εις την βασιλείαν του Θεού.
Το γεγεννημένον εκ της σαρκός είναι σαρξ και το γεγεννημένον εκ του Πνεύματος είναι πνεύμα.
Μη θαυμάσης ότι σοι είπον, Πρέπει να γεννηθήτε άνωθεν.
Ο άνεμος όπου θέλει πνέει, και την φωνήν αυτού ακούεις, αλλά δεν εξεύρεις πόθεν έρχεται και που υπάγει• ούτως είναι πας, όστις εγεννήθη εκ του Πνεύματος.
(Ιωάννη 4:13-14)
Απεκρίθη ο Ιησούς και είπε προς αυτήν• Πας όστις πίνει εκ του ύδατος τούτου θέλει διψήσει πάλιν•
όστις όμως πίη εκ του ύδατος, το οποίον εγώ θέλω δώσει εις αυτόν, δεν θέλει διψήσει εις τον αιώνα, αλλά το ύδωρ, το οποίον θέλω δώσει εις αυτόν, θέλει γείνει εν αυτώ πηγή ύδατος αναβλύζοντος εις ζωήν αιώνιον.
Σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για το άρωμα των όσων μας προσφέρεις.
Συν+χώρεσε με που δεν ήμουν άμεσος στην επίσκεψη σου από το topic.
Από ότι όλοι καταλάβαμε, για πολλούς συνανθρώπους μας, η ημέρα τον Χριστουγέννων και όλες οι υπόλοιπες άγιες μέρες, τις περάσανε πολλοί συνάνθρωποι μας, είτε με την θέληση τους, είτε χωρίς, ακριβώς με το ίδιο τρόπο όπως και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, σε υλικό, σε ψυχικό είτε και σε πνευματικό επίπεδο.
Ίσως το ακατόρθωτο δεν είναι να έρθει σε επίγνωση μια Ψυχή, αλλά το παραμείνει σε αυτή.
Γιατί τελικά μας λείπουν δύο πράγματα:
Απλότητα και Ταπεινοφροσύνη.
Όταν καλλιεργήσουμε τα παραπάνω, θα νιώσουμε τη μεταμόρφωση του ΕΓΩ με το ΑΓΑΠΩ.
Τότε θα νιώσουμε την Ειρήνη που μας προσφέρει η Πηγή της Ειρήνης. Ο Ιησούς Χριστός.
Η διαδικασία και η πορεία της μορφώσεώς μας δεν είναι εύκολη, και αυτό ίσως είναι μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες.
Οι άνθρωποι δεν έχουν στην κυριολεξία συνειδητοποιήσει με τις δυνάμεις που παλεύουν στην Πνευματική Ζωή.
Μετά από όλα τα χρόνια μου στην πνευματική ζωή, κατέληξα σε μια σημαντική αλήθεια.
Και αυτή είναι ότι είμαι 100% υπεύθυνος για ότι μου συμβαίνει στην ζωή μου.
Είμαι 100% υπεύθυνος για τις επιλογές μου.
Είμαι 100% υπεύθυνος για όσα μου προσφέρουν άλλοι συνάνθρωποι μου, μα και για όσα προσφέρω προσωπικά. Ακόμα και από αυτό το topic. Γιατί τελικά ακόμα και αυτά που προφέρω στο Ημερολόγιο, τα πρώτα μάτια που τα διαβάζουν, είναι τα δικά μου.
Καλό Ταξίδι συνοδοιπόρε, ο Θεός να είναι μαζί σου.
Ας με, με την σειρά μου να προσφέρω ένα κομμάτι από την Αγία Γραφή που με άγγιξε μέσα στα Χριστούγεννα. Είναι από την πρώτη επιστολή του Ιωάννη.
Επιστολή Ιωάννου Α' 1
5 Και αυτή είναι η υπόσχεση, την οποία ακούσαμε απ' αυτόν και την αναγγέλλουμε σε σας, ότι: Ο Θεός είναι φως και σ' αυτόν δεν υπάρχει κανένα σκοτάδι.
6 Αν πούμε ότι έχουμε κοινωνία μαζί του και περπατάμε στο σκοτάδι, λέμε ψέματα και δεν πράττουμε την αλήθεια.
7. Αν, όμως, περπατάμε μέσα στο φως, όπως αυτός είναι μέσα στο φως, έχουμε κοινωνία ο ένας με τον άλλον, και το αίμα τού Ιησού Χριστού, του Υιού του, μας καθαρίζει από κάθε αμαρτία.
8. Αν πούμε ότι δεν έχουμε αμαρτία, εξαπατούμε τον εαυτό μας και η αλήθεια δεν υπάρχει μέσα μας.
9. Αν ομολογούμε τις αμαρτίες μας, ο Θεός είναι πιστός και δίκαιος ώστε να συγχωρήσει σε μας τις αμαρτίες, και να μας καθαρίσει από κάθε αδικία.
10. Αν πούμε ότι δεν αμαρτήσαμε,κάνουμε αυτόν ψεύτη και ο λόγος του δεν υπάρχει μέσα μας.
Τέλος επιστολής.
Είθε, να ελπίζουμε αδιάλειπτα. !!!
Αμήν!Αμήν!Αμήν!
είη μετά πάντων υμών!!!
999
Edited by - Just_A_Man on 28/12/2005 23:37:11
Αγιασμένη και Ευλογημένη Χρονιά να έχουμε Ψυχή μου το 2006.
Πώς Ψυχή μου, και με ποιο τρόπο, θα συγκρατήσεις αυτό το Ηφαίστειο Θυμού που υπάρχει μέσα σου, για όλα αυτά που διακρίνεις μέσα σου και γύρο σου?
Πώς, και με ποιο τρόπο, θα σταματήσεις αυτόν τον Μυστικό Ιορδάνη που διαπερνά την Ύπαρξη σου, τον Πνευματικό Χείμαρρο που θέλει βγει προς τα έξω?
Ένας Θεός ξέρει πώς.!!!
Μα, σε αυτό το πρώτο σου Ημερολόγιο Ψυχή μου,ας Ευχαριστήσουμε τον Τριαδικό μας Θεό για την ανέκφραστη δωρεά που δεχτήκαμε. Την Πανέμορφη Προσευχή.
Μα, Τριαδικές μας Θεέ, αυτό το δώρο η Ψυχή θέλει να το μοιραστή με όλη την Μητέρα Γη.
Και αυτή η Προσευχή είναι:
Κύριε Ιησού Χριστέ, Αγίασον την Ψυχή μου, Ενίσχυσόν με Εν τη Αληθεία σου,
Σύ Κύριε Ιησού Χριστέ, Διότι ο Λόγος σου, Αλήθεια Εστίν.
Αμήν Αμήν Αμήν
Όποιος νιώσει αυτή την Προσευχή, θα είναι σαν, να γίνει μέσα του, σεισμική δόνηση 999 ρίχτερ.
Σε ευχαριστούμε Τριαδικέ μας Θεέ.
Α = 1
Μ = 40
Η = 8
Ν = 50
Αμήν=1+40+8+50=99
Αμήν 99 Αμήν 99 Αμήν 99
99 Όπως στον Ουρανό 99 έτσι 99 και στην Γη. = 999 999
είη μετά πάντων υμών!!!
Αμήν Αμήν Αμήν
999
Τέλος Πνευματικού Ημερολογίου 28 Ιανουαρίου 2006.
The path of just a man.
e-mail: just_a_man_999@yahoo.gr
web: http://homepages.pathfinder.gr/just_a_man_999/
Edited by - Just_A_Man on 28/01/2006 23:52:37
ο Κύριος μετά σου, ευλογημένη συ εν γυναιξί.
Χριστός Ανέστη!!!
Μα, και το πρώτο πράγμα που μας είπε και ο Εμός Έρως. Χαίρετε!!!
Διαδρομές, από τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου,
στην Ανάσταση του Κυρίου μας.
Από τον Εσπερινό της Συχώρεσης, στον Εσπερινό της Αγάπης.
Από το Σάββατο του Λαζάρου (Ανάστασης του Φίλου του),
στο Σάββατο της Αναστάσεως (Όλων των Φίλων του. Όλων Εμάς).
Ο Εμος Έρως, Ο Εξαναστάντα τριμέρου εκ του τάφου, Aνέστη.
Δεύτε λάβετε ΦΩΣ, εκ του ανεσπέρου Θείου Έρωτος μας.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, και όλη η Δημιουργία Ανέστη.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, Χριστώς Εσταυρομένος ως Πανατοδύναμος σε Ουρανό και Γη Ηγέρθη.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, και η ομορφιά του κόσμου Ανέστη.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, και πάσα κτίση αγάλλεται και Χαίρεται.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, και του Θανάτου εορτάζομεν νέκρωσιν.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, και την Ζωή μας κάθε στιγμή λαμπρύ-νου-με.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, και η Ψυχή μου Μεγαλύνει
τον Γλυκύτατο Ιησού μας.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, και η Μητέρα του Φωτός καμαρώνει και αγάλλεται.
Ο Εμος Έρως Ανέστη εκ τάφου, και Άδου την καθαίρεσιν έφερε.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, και όλα τα κύτταρα της Ψυχής μας υμ-νού-νε,
με ευφροσύνη τον Αίτιον.
Ο Εμος Έρως Ανέστη, και ο ταΦΩΣ της καρδιάς του (η Υπακοή εν Αγάπη, στο Άγιο Θέλημα του Πατρός), δόξασε τον Πατέρα μας στους Ουρα-νούς και επί της Γης, η να δοξάσει ο Πατέρας δια του Άγιου Πνεύματος τον Γλυκύτατο Ιησού μας.
Χαίρετε όλοι!!! Ο Εμος Έρως Ανέστη!!!
Χαίρε Κεχαριτωμένη, γιατί Αγίασες τον Πόνο.
Χαίρε Κεχαριτωμένη, ότι δούλων έγινες Ελευθερία.
Χαίρε Κεχαριτωμένη, ότι το ανέσπερο Αγνό ΦΩΣ έδωσες.
Χαίρε Κεχαριτωμένη, ότι τον Άδη καθαίρεσες.
Χαίρε Κεχαριτωμένη, γιατί το Νόημα της Ζωής εγέννησες.
Χαίρε Κεχαριτωμένη, γιατί θλιβομένων το Σταυρώ,
ΜεταΜορΦΩνεις σε Ανάσταση.
Χαίρε Κεχαριτωμένη, γιατί ο Εμός Έρως Άνεστη!!!
Χαίρετε όλοι!!! Ο Εμος Έρως Ανέστη!!!
Χριστός Ανέστη!!!
Να είστε ευλογημένοι και αγαπημένοι.
είη μετά πάντων υμών!!!
999
Edited by - Just_A_Man on 24/04/2006 18:45:24