ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μπορούμε να μαντέψουμε το μέλλον; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μπορούμε να μαντέψουμε το μέλλον; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Σκορπιός Νότης31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/04/2004, 12:39:21
quote:
ΠΕΡΝΕΤΕ 2 ΖΑΡΙΑ...
Άθροισμα 3 – Ευχάριστη έκβαση των γεγονότων και απροσδόκητα δώρα.
..........
Άθροισμα 13 – Οι ανησυχίες σας για κάποιο ζήτημα είναι αδικαιολόγητες.
Άθροισμα 14 – Έχετε έναν κρυφό θαυμαστή ο οποίος σύντομα θα αποκαλυφθεί.
Άθροισμα 15 – Καυγάς ή διαφωνία μεταξύ φίλων σας, προσπαθήστε να μην αναμειχθείτε και να διατηρήσετε στάση «ειρηνοποιού».
Άθροισμα 16 – Ευχάριστα ταξίδια.
Άθροισμα 17 – Καινούργιες απασχολήσεις και ευχάριστες αλλαγές.
Άθροισμα 18 – Εκπλήρωση επιθυμιών.
Eεε... όταν δεν καταλαβαίνω κάτι πρωί πρωί εκνευρίζομαι!!//
Παίρνεις 2 ζάρια//τι;;! ζάρια;;; Kανονικά;
O μεγαλύτερος αριθμός στο ζάρι είναι το 6. Δηλ. το μέγιστο άθροισμα των 2 ζαριών είναι το 12
κ το μικρότερο το 2. --που δεν υπάρχει ερμηνεία./
Σύμφωνα με τα αθροίσματά σου το ζάρι έχει 9 πλευρές
+ είναι κ καλύτερο να το φτιάξεις μόνος σου; Kούραση...
χμ...μήπως ήθελες να πεις 3;

Va(l)nta
> Monster In This Photo Is Closer Than It Appears

HELLASΝέο Μέλος
12/04/2004, 12:16:38
Φίλε Σκορπιός Νότης άν μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον παιδί απο την κατασκήνωση θα βοηθούσε πολύ.

HELLAS

Ε.μ.ΑΜέλος
12/04/2004, 17:50:06
ΟΥΠΣ ΣΟΡΡΥ ΒΑΛΤΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

oneiric1Μέλος
14/04/2004, 14:48:33
quote:
fili oneiric1,
sto proigoumeno post sou eipes oti to paidi ekeino einai tixero pou einai prikismeno me to doro auto(!)
[u]Oloi[u] exoume tetoies ikanotites apla...oxi toso aneptigmenes. Me eksaskisi mporoume oloi n ta petixoume ola.

Σίγουροι τρόποι δεν υπάρχουν, απλά και μόνο το άτομο που θ’ απευθυνθείς φίλε Νότη, θα πρέπει να είναι «προικισμένο» με το δώρο αυτό.

Φίλε Υποκινητή,

Διάβασε λιγάκι την παράγραφο που έγραψα ξανά, δεν γράφω αυτό που λες. Γράφω ότι θα πρέπει ν’ απευθυνθεί σε κάποιο άτομο «προικισμένο» και όχι ότι το άτομο που αναφέρει στην ιστορία του είναι προικισμένο.

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~

18/04/2004, 17:53:19
Ήρθα σε επαφή με εκείνο το παιδί. Είναι από την Κόζάνη. Είχε πάρει το κινητό του ο ξάδερφος μου και δεν το ήξερα. Μου είπε πως κάτι σοβαρό μου συνέβη τον τελευταίο καιρό σε σχέση με την υγεία μου. Πράγματι είχα σπάσει άσχημα το χέρι μου!!!!!!!!

18/04/2004, 18:02:39
To e-mail του είναι...magicmirror@mail.gr
όσοι πιστοί...

NerioΝέο Μέλος
18/04/2004, 18:31:34
Θα ήθελα να σας πω κι εγώ κάποιες εμπειρίες που είχα. Μπορεί να σας φανουν απλές συμπτώσεις, μέχρι και σε μένα φάνηκαν, αλλά θα τις αναφέρω έτσι μιας και είναι σχετικές με το θέμα.

Πριν από πολλά χρόνια, ένα καλοκαίρι, έβλεπαν οι δικοί μου με κάτι θείους μου αγώνες στίβου στο άλμα εις μήκος. Εγώ ήμουν στην αυλή και σε ένα σημείο μπήκα μέσα στο σπίτι. Πέτυχα μία αθλήτρια την ώρα που έκανε το άλμα και βρισκόταν ήδη στον αέρα. Αμέσως μου ήρθε να πω (και το είπα): "Άκυρη η προσπάθεια". "Άντε ρε" μου λένε οι άλλοι, "μια χαρά προσπάθεια ήταν". Όμως όταν είδαμε ξανά το στιγμιότυπο είχε πατήσει γραμμή άρα όντως ήταν άκυρη η προσπάθειά της.

Πάλι πριν από χρόνια, καθώς γυρνούσα από το φροντιστήριο είχε μια χαρά καιρο, λιακάδα με λίγα σύννεφα. Μόλις μπήκα στο σπίτι ο αδερφός μου με ρωταει "Τι καιρό έχει έξω;". Ήθελε να βγει. Εγώ στην αρχή ήθελα να το κοροϊδέψω αλλά και πάλι μου βγήκε φυσιολογικά και αυθόρμητα και του είπα: "Βρέχει". Εκείνος άνοιξε την μπαλκονόπορτα και μου απαντάει: "Δίκιο έχεις"!!! Πάω κι εγώ να δω, σαστισμένος, και όντως έβρεχε.

Όπως βλέπετε, οι "εμπειρίες" μου δεν έχουν άμεση σχέση με πρόβλεψη του μέλλοντος αλλά με κάτι που έχει ήδη γίνει, χωρίς να το ξέρω, και το έιπα. Επαναλαμβάνω ότι οι περισσότεροι θα τις θεωρήσουν απλές συμπτώσεις.

Χαιρετώ.

The only certain thing about the future is uncertainty.

18/04/2004, 18:54:03
Αγαπητέ Nerio,
λένε ότι οι σκέψεις που μας έρχονταν απότομα στο μυαλό...είναι "αναμνήσεις από το μέλλον". Ξέρετε για το φαινόμενο deja vu?
Ο Αϊνστάιν είπε πως ο χρόνος είναι κάτι το σχετικό. Σε διαφορετικούς τόπους, ανάλογα με τις ιδιότητες της περιοχής, ο χρόνος μετράει αλλιώς. Ίσως αυτές οι πληροφορίες να διαρρέουν από εκεί σε εμάς. Τι νομίζετε?

18/04/2004, 20:27:56
Καλησπέρα. Πολλοί άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να διαβάζουν ταρω, χαρτιά ,φλιτζάνια κ.α συνήθως δεν τους φανερώνουν τα αντικείμενα ως μέσο πληροφόρησης τίποτα απλά τα χρησιμοποιούν ως μέσο συγκέντρωσης. Κάθε προικισμένος απλά ,επιλέγει το μέσο που του ταιριάζει καλύτερα. Όσο για"τις πληροφορίες απο το μέλλον", είναι πολύ πιθανό αν αποδεχτούμε οτι η πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε όλοι μας, δεν είναι απαραίτητα και η μοναδική.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

19/04/2004, 22:20:27
Αγαπητή κούφια Γη. Προφανώς να έχεις δίκιο...η εμπειρία μου ανταποκρίνεται σε αυτό που περιγράφεις...γιατί ναι μεν μπορει να κοιτούσε τα χαρτιά αλλά δεν μου φαινόταν ότι αντλούσε τις πληροφορίες από εκεί...ίσως και να έχει κάποιου είδους ψυχοκίνηση με το ιδιαίτερο αντικείμενο...

Παιδιά επιτρέπεται να σας ρωτήσω πόσο χρονών είστε?
Εγώ είμαι 15 μισό...Είστε πολύ μεγάλοι όλοι?

NerioΝέο Μέλος
19/04/2004, 23:12:29
Εγω πάντως είμαι δεκαέξι μισό και ομολογώ πως κι εγώ είχα ευτήν την απορία γιατί ώρες ώρες εκφράζονται απόψεις και γνώσεις που μόνο κάποιος άνω των 25, να πω, θά μπορούσε να έχει. Όπως και στο θέμα με τον Όλυμπο π.χ. όπου γίνεται της μουρλής...

The only certain thing about the future is uncertainty.