ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
quote:

quote:

.Συνεπως,βγάζω το αποτέλεσμα,οτι 6 Δεκεμβρη φετος θα σταματήσει ο πόλεμος

Αλήθεια πες μου, έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν οι συνάψεις σου δεν είναι λειτουργικές?

Μετάφραση:
Εχεις αναρωτηθεί, αν είσαι ψυχασθενής?

Πρώτη φορά ακούω, πότε θα τελειώσει ο πόλεμος που ΔΕΝ έχει αρχίσει ακόμη.

Πάντως γουστάρω τα τρελά σου.Πέφτω κάτω από τα γέλια και κάνει καλό στην υγεία μου!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Νικόμαχε,
δεν είναι ανωτερα μαθηματικα αυτά που λεω,είναι απλα πραγματάκια.6 Δεκεμβρη φετος εμφανίζεται ο Αντίχριστος ο οποιος σταματάει τον 3ο παγκοσμιο πόλεμο.Αυτο σημαινει τελος πολέμου το αργοτερο μεχρι το τέλος του έτους,δεν θα μας βρει δηλαδή η πρωτη μερα του 2016 σε πόλεμο.Οπότε,και 6 μηνες που θα κρατησει,τι μας κάνει;Ιούνιο για εναρξη!Καντο αλλιως,αφαιρεσε 6 μηνες από τον Δεκεμβρη,και θα καταληξεις παλι στον Ιουνιο.....

quote:

quote:

Φίλε Χριστιανέ Ορθ αληθεύει το ότι είπες πως θα προσκυνούσες τον Αντίχριστο αν σου έλυνε τα προβλήματα????!

Ελπίζω όχι

Όχι βέβαια!Δεν τρελάθηκα.....Απλως η ελευση του θα προσφερει μεγαλη ανακουφιση σε μένα υπο την εννοια ότι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπισω τα προβλήματα μου.......

Ok, αλλά εγώ τώρα μπερδεύτηκα.

Μήπως υπάρχουν 2 αντικρουόμενες απόψεις στην Βίβλο? Από την μια διαβάζουμε ότι οι πιστοί θα αρπαχτούν στις νεφέλες και θα σωθούν, από την άλλη πως οι Χριστιανοί που δεν θα έχουν την ταυτότητα του Θηρίου θα θανατωθούν.

Τελικά θα προστατευτούν οι πιστοί ή θα μείνουν για μια ακόμη φορά στο έλεος του Αντιχρίστου για να δοκιμασθούν?

Διονύσιε,
η θεωρεια της Αρπαγης (έτσι λέγεται),είναι καθαρα προτεσταντικη άποψη και δεν είναι σωστη.Συζυταγα με έναν προτεσταντη το καλοκαιρι και μου ελεγε ότι και αυτοι ακόμη είναι μοιρασμένοι,οι μισοι την πιστευουν και οι άλλοι μισοι όχι.Η Ορθοδοξία δεν την δεχεται.Οι χριστιανοι θα είναι επι γης και δεν θα αρπαχθουν στις νεφελες την μέρα που θα εμφανιστεί ο Αντι.Ο δε διωγμος θα ξεκινησει 3,5 χρόνια αργοτερα από την πρωτη εμφανιση,οταν και θα λαβει εξουσια.Τα 3,5 πρωτα χρόνια όλα στον κόσμο θα είναι μέλι-γάλα,μια περίοδος ευημερίας και ειρηνης που ποτέ η ανθρωπότητα δεν ξαναζησε!

12/06/2015, 17:21:05
Και οι μέλισσες πότε θα έρθουνε?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Στα δευτερα 3,5 χρόνια.Η συνολικη παρουσια του θα είναι 7 χρόνια,απο 6 Δεκεμβρη του 2015 συν αλλα 7 χρόνια.Χωριζονται δε σε 3,5 και 3,5,γιατι τα πρωτα 3,5 που δεν θα είναι ακόμα βασιλιας,θα είναι τα ομορφοτερα από καταβολης κόσμου ενώ τα επομενα 3,5 που θα λαβει εξουσια,τα χειροτερα από καταβολης κόσμου.Η μεγαλυτερη θλιψη ολων των εποχων όπως λεει και ο Χριστος στο κατά Ματθαίον Ευαγγελιο....

12/06/2015, 18:06:52
https://www.youtube.com/watch?v=UAvmqj-G5mg

Φίλε Ορθόδοξε και Χριστιανέ χωρίς πλάκα τώρα.

Μπορεί να ακούγονται ακραία αυτά που λες, μπορεί για κάποιους να έχουν πλάκα, όμως εγώ έχω καταλάβει πως ξεκίνησε το τέλος.

Και σε προσωπικό επίπεδο, και σε συλλογικό και σε εθνικό και σε παγκόσμιο. Τελευταίος χρόνος φίλε, δεν είναι αστείο.

Ήρθε η ώρα να θυσιάσουμε αυτή την υποκριτική ζωή για να γκρεμιστούν τα ψέμματα των αιώνων και επιτέλους να έρθει στο φως η αλήθεια που κρύψανε οι διάφορες εξουσίες.

Η γήινη αποστολή μου πλησιάζει στο τέλος της αυτή την χρονιά που έρχεται με το τελευταίο κήρυγμα. Τα 3,5 χρόνια τελειώνουν...

12/06/2015, 20:27:28
https://www.youtube.com/watch?v=FcINsbwLd4c

Δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες για το τι λέω.

Είναι προσωπική κατανόηση που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από εκείνον που είναι βαθιά χωμένος σε αυτή την ταραχώδη ζωή.

Δεν ξέρω για πόσο ο κόσμος θα συνεχίσει ακόμη να γυρίζει σαν τρελός εδώ και εκεί και πόσο θα συνεχιστεί το κομφούζιο στην Γη και αυτό το θέατρο που λέγεται ζωή.

Για μένα πάντως όλα τελειώνουν.

12/06/2015, 20:46:44
Βρε, άσε τις παπαριές και βγες να πιείς καμμιά μπύρα με τους κολλητούς σου. Βάλε να ακούσεις ένα καλό CD. Κάνε καμμιά βόλτα. Καλοκαίρι έχουμε.

xalΜέλος
12/11/2005, 15:44:41
Η τριγωνική διάσταση τελειότητας διακρίνεται εντονότερα στους πολιτισμούς.
Ενα μονάχα γενικό παράδειγμα θα αναφέρουμε που α περιλαμβάνει την αρχαιότητα, τον Μεσαίωνα και τα νεώτερα χρόνια.
(Ελληνικός-μεσαιωνικός- Ευρωπαϊκός πολιτισμοί).
ο Ελληνικός ορθολογιστικός-νοησιαρχικός εκτινάχθηκε ηρωϊκά στά ύψη τηε φιλοσοφίας.Η αρχαία ελληνική σκέψη έφθασε στα κράσπεδα της Αποκάλυψης με πόθο,με λαχτάρα και αγωνία, προσμένοντας τον ερχομό της άνωθεν αληθινής καί τέλειας σοφίας,στο πρόσωπο Εκείνου που θα χάριζε την "Θρησκεία της ανθρωπότητας" και θα ελευθέρωνε με την θσία του τον δεσμώτη Προμηθέα.

ο Μεσαιωνικός πολιτισμός, στηριγμένος στην θρησκεία του Χριστού, εδωσε πολλά, μέσα στην βαρβαρότητα της Δύσης, αλλά ταυτόχρονα,αθέτησε και νόθευσε και κακοποίησε την Θρησκεία της Αγάπης και διέπραξε λάθη και αδικήματα.

ο νεώτερος,Ευρωπαϊκός πολιτισμός, αγωνίστηκε ναχειραφετηθεί,να ελευθερωθεί από την Θρησκεία και την κηδεμονια της Εκκλησίας, υπερήφανος και αγέρωχος για τις επιτυχίες του σε ανακαλύψεις καιεφευρέσεις και τεχνική πρόοδο, αρνήθηκε με ασέβεια την πίστη και την παράδοση και με μύριες προφάσεις και πλαστογραφίες της φιλοσοφίας και της επιστήμης,δίδαξε τον θάνατο του Θεού.

Πλήθος υποκατάστατα ζήτησαν να θρονιαστούν στή θέση του Θεού, με τις γνωστές συνέπειες της πνευματικής και ηθικής σύγχυσης του κόσμου.

την τραγικότητα των τριών πολιτισμών,κατά τριγωνικό συμβολικό τρόπο, περιγάφει ο Γκαίτε αριστετεχνικά στο Ελένη Β΄,υπέροχο δράμα.

ο σωστός πολιτισμός δεν ειναι μόνο η Αρχαιότηταμε την σοφία, ούτε ο Μεσαιωνισμός με τη θεοκρατία,ούτε ο νεώτερος πολιτισμός των πολλών επιτευγμάτων αλλά και της αχαλίνωτηςελευθερίας του αθεϊσμού,του υλισμού, της πνευματικής και ηθική αναρχίας.

η πίστη στο Χριστό ολοκληρώνει τον τργωνισμό της τελειότητας.
Ανακεφαλαιώνει αρχαία και νέα σε μια καινούργια δημιουργία, την "καινήν κτίσιν" και φωνάζει: " Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς".

ο Μ.Βασίλειος συμβουλεύει" Πρόσεχε σεαυτώ ίνα προσέχεις Θεώ".
Εξέτασον σεαυτόν τις ει. και γνωθι σεαυτού την φύσιν.