ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η αχαλίνωτη φαντασία, το ανεξήγητο και το παράξενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η αχαλίνωτη φαντασία, το ανεξήγητο και το παράξενο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/06/2005, 14:36:40
quote:

O Vril, άνοιξε ένα θέμα (το προηγούμενο), στο οποίο έδωσε σε κάποιους από ‘μας να καταλάβουμε το πως με 2-3 στάνταρ στοιχεία μπορούμε να δημιουργήσουμε μια «ιστορία». Ωραία, το καταλαβαίνω, το διάβασα και γενικά συμφώνησα και διασκέδασα κι όλας. Αυτό το θέμα τι νόημα έχει?

Αχ μωρέ Ειρήνη, κάτσε στην καρέκλα σου αναπαυτικά, χαλάρωσε λίγο, και απόλαυσέ το (το θέμα).
Εξάλλου ούτε για σένα, πόσο μάλλον με τον Τζώνη έχει να κάνει !

Προσπαθήστε να απαντήσετε στο κύριο ερώτημα.

Λέμε π.χ. οτι ετοιμάζομαι να πάω στην Πεντέλη και μεταξύ των άλλων θα βάλω και το μαύρο Gorotex μπουφάν μου.

Άν κλείνοντάς το, μαγκώσει το φερμουάρ, πρέπει να σκεφτώ οτι είναι παραφυσικό φαινόμενο ?

Γιατί.
-Λέτε μερικοί, οτι "σε θέλει το βουνό ή δε σε θέλει το βουνό"
Άν λοιπόν μαγκώσει το φερμουάρ, είναι επειδή το θέλει το βουνο ?

Απαντήστε παρακαλώ και τεκμηριώστε !

moebiusΜέλος
02/06/2005, 14:37:17
Φίλε Vril, επίτρεψέ μου να σου πω ότι βρίσκω τις απόψεις σου -όχι εσένα- μονομερείς και μονοκόμματες...

μη ξεχνάς πως υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού...

φιλικά...

02/06/2005, 14:47:01
quote:

Απαξιωτικό είναι το θέμα σου το οποίο αυτό ακριβώς θέλει να κάνει, να δείξει ότι οι ιστορίες που αναφέρουν, το 99% των φίλων του forum, είναι λογοτεχνικά καλοδουλεμένες φαντασίες, όπως λες εσύ και μόνο εσύ.

[qoute]
Στατιστικά
3504 Μέλη έστειλαν 183607 Μηνύματα σε 18 forums. Το Τελευταίο Μήνυμα εστάλει στις 02/06/2005 14:15:32 από: Vril.
Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 6035 θέματα. Υπάρχει/ουν 267 ενεργό/ά θέμα/τα από την τελευταία σας επίσκεψη.
Παρακαλούμε καλωσορίστε το νεότερο Μέλος μας: Erato.
[/quote]

99% των φίλων του φόρουμ (=3504) μας κάνει 3.468,96, ας πούμε λοιπόν 3.469, γιατί και εγώ φίλος του φόρουμ είμαι.
Αλλά αν ΜΟΝΟ εγώ έχω αυτήν την άποψη περι καλοδουλεμένης λογοτεχνίας,

αντιπροσωπεύω μόλις το 1/3.469 = 0,000288 =0,288 '/''

Μιλάμε δηλαδή για λιγότερο από εν τρίτο τοις χιλιοις, ούτε κάν για "επί τοις εκατό", πράγμα που με κάνει να νοιώθω ακόμα πιο ωραία !

Αν ενοιωθα οτι είμαι με το υπόλοιπο 99% που λές (εσύ), θα ήθελα καλύτερα να αυτοκτονήσω.

02/06/2005, 14:49:48
quote:

Φίλε Vril, επίτρεψέ μου να σου πω ότι βρίσκω τις απόψεις σου -όχι εσένα- μονομερείς και μονοκόμματες...

μη ξεχνάς πως υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού...

φιλικά...

Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει που το είπες αυτό και καλά κάνεις και το λές.

Ας το δούν μερικοί αυτό, μπάς και ΔΟΥΝ και τίποτα ....

Μήπως όμως μπορείς να προσθέσεις κάτι και στο (υποθετικό) "θέμα" του φερμουάρ που μαγκώνει ?

MAX - X5Μέλος
02/06/2005, 14:52:07
Ωραια παγιδα...Να δουμε ποιος θα πεσει μεσα!Παω να βαλω την πανοπλια μου και ερχομαι...
02/06/2005, 14:59:11
Kατά τη γνώμη μου το γεγονός με το φερμουαρ είναι ασχετο με το αν σε "θέλει" το βουνό, όπως το αν πιαστεί το... στο φερμουάρ πριν την επικείμενη ερωτική πράξη δεν έχει σχέση με το αν σε θέλει η γκομενα.
Απλά είσαι γκαντεμης.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
02/06/2005, 15:04:28
quote:

Παω να βαλω την πανοπλια μου και ερχομαι...

Χμμμ....
Άν μαγκώσει την ώρα που πάς να τη βάλεις, είναι ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ???

Είναι επειδή έτσι το "θέλει" το βουνό ?

Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης ήταν αόρατη (= και άγνωστη) στους ανθρώπους που ασχολούνταν και παρατηρούσαν τη Σελήνη με τα μέσα της εποχής τους, για πολλούς αιώνες.
Σήμερα όμως η Σελήνη έχει χαρτογραφηθεί, άρα μπορούμε να δεχτούμε οτι δεν είναι η αόρατη πλευρά της Σελήνης άγνωστη...
Στο κάτω κάτω εκατομύρια κόσμος γνωρίζει και το Dark Side the Moon - Pink Floyd.
Και εγώ

moebiusΜέλος
02/06/2005, 15:06:05
Συμφωνώ απόλυτα με την Gretel...

βρίσκω ατυχές το παράδειγμα...

πως εξηγείς εσύ (σε όλους μας έχει τύχει) να σκέφτεσαι κάποιον γνωστό σου και στην επόμενη γωνία να τον συναντάς? ποιος ''μηχανισμός'' το κανονίζει αυτό?

moebiusΜέλος
02/06/2005, 15:13:02
πως εξηγείς τότε το γεγονός πως η σκοτεινή πλευρά έχει εντελώς διαφορετική μορφολογία από τη φωτεινή...

πως εξηγείς το γεγονός πως όταν έπεσε η άκατος της πρώτης αποστολής στο φεγγάρι, αυτό αντηχούσε επί 8 ώρες , σαν τεράστια καμπάνα?

και τέλος πως είναι δυνατόν να είναι σ' αυτή τη θέση η σελήνη, ώστε στην έκλειψη ηλίου να κρύβει ΑΚΡΙΒΩΣ τον δίσκο του ήλιου(πιθανότητα μία στο δισεκατομμύριο)?

oneiric1Μέλος
02/06/2005, 15:20:56
quote:
99% των φίλων του φόρουμ (=3504) μας κάνει 3.468,96, ας πούμε λοιπόν 3.469, γιατί και εγώ φίλος του φόρουμ είμαι.
Αλλά αν ΜΟΝΟ εγώ έχω αυτήν την άποψη περι καλοδουλεμένης λογοτεχνίας,

αντιπροσωπεύω μόλις το 1/3.469 = 0,000288 =0,288 '/''

Μιλάμε δηλαδή για λιγότερο από εν τρίτο τοις χιλιοις, ούτε κάν για "επί τοις εκατό", πράγμα που με κάνει να νοιώθω ακόμα πιο ωραία !

Αν ενοιωθα οτι είμαι με το υπόλοιπο 99% που λές (εσύ), θα ήθελα καλύτερα να αυτοκτονήσω.

Ε, φυσικά και αισθάνεσαι ωραία, αφού το 99% που έφερα παράδειγμα σαν ποσοστό, το έγραψα μόνο και μόνο από τα λεγόμενά σου «πιστεύω οτι 99,99999% των λεγόμενων "εμπειρειών" σας, είναι δημιουργήματα του ίδιου του μυαλού σας» οπότε πράγματι να αισθάνεσαι όμορφα αφού ευλογείς τα γένια σου!

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

02/06/2005, 15:35:59
quote:

πράγματι να αισθάνεσαι όμορφα αφού ευλογείς τα γένια σου!

Μ αρέσει αυτό το τόπικ !

Ποοοοολύ !

Λοιπόν, το φερμουάρ που υποθετικά μαγκώνει, λέτε οτι είναι γκαντεμιά και δεν είναι ανεξήγητο, γιατί πιθανώς να μήν είναι "σήμα" που στέλνει το βουνό.

Άν λοιπόν αυτό δεν είναι σήμα, ποιό θα μπορούσε να είναι ένα "σήμα" που στέλνει το βουνό ή οποιαδήποτε άλλη προσωποποιημένη οντότητα ?