ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Θεραπεύστε με Βιοενέργεια. (και άλλους τρόπους) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

vlas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
vlasΝέο Μέλος
22/06/2005, 13:27:10
Πριν λιγο καιρο βρηκα αυτη την σελιδα www.emofree.com.
Επειδη με απασχολει το θεμα με τις φοβιες,συγκεκριμενα πριν 2 χρονια αρχισα να φοβαμαι τα αεροπλανα.Πριν απο αυτο ημουν απολυτα ανετη με τις πτησεις κ τωρα,αν κ μπαινω,δεν αισθανομαι καθολου ανετα.Γενικα ομως ακουω απο γνωστους οτι εκει γυρω στα 30 εχουν αρχισει να φοβουνται πραγματα που μεχρι πριν δεν τους απασχολουσαν καθολου.(ειναι μαλλον κ η συνηδητοποιηση της θνητοτητας μας νομιζω..)
Αυτο το site σε καθοδηγει με καποιες "τεχνικες" να ξεπερασεις τετοιοιυς ειδους φοβιες κ πολλα αλλα.Ακουσα οτι πριν 1 με 2 μηνες εγινε κ σεμιναριο.Μου φαινεται πειστικο.Εσεις τι λετε ;
xrysa21Νέο Μέλος
22/06/2005, 13:31:11
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ!!!

xrysa21

ΜορφέαςΜέλος
22/06/2005, 14:08:42
Καλησπέρα σας...
Vlas είδα την ιστοσελίδα, όταν μου έρθουν οι σελίδες θα τους ρίξω μια ματιά.
Πάντως, πράγματι ο άνθρωπος αλλάζει γύρω σε αυτήν την ηλικία. Μάλιστα οι αλλαγές του συνήθως γίνονται ανά εφταετίες, πολύ κρίσημη λοιπόν ηλικία είναι τα 28 και τα 42, όπου πολλά πράγματα αλλάζουν μεσα στον άνθρωπο και μπορεί να επιφέρουν ακόμα και τον θάνατο. Βλέπουμε εξάλλου πόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα υγείας ειδικά γύρω στα 40. Οι περίοδοι αυτοί της εφταετίας πιάνουν από έναν χρόνο πριν την ηλικία και διαρκούν μέχρι και περι΄που έναν χρόνο μετά από τα 7 χρόνια.

Οι φοβίες συνήθως που εκδηλώννονται σε αυτές της ηλικίες έχουν να κάνουν με υποσυνείδητα μηνύματα που λάμβανε κάποιος καιρό δεν έδινε σημασία και κάποια στιγμή του εκδηλώνεται και εκείνου.
Για παράδειγμα να σας πω κάτι να γελάσετε, όταν ήμουν πολύ μικρός δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα έντομα, έπαιζα μαζί τους, ακόμα δεν δίσταζα να ΄πιάνω και κατσαρίδες όταν πήγαινα στο χωριό. Κάποια στιγμή λοιπόν η αδερφή μου με είδε να έχω μια κατσαρίδα στο χέρι και ούρλιαξε τόσο πολύ που εγώ από τότε έπαθα σοκ. Μέχρι κάποια λίγα χρόνια πριν είχα παθολογική φοβία με τις κατσαρίδες.
Ίσως λοιπόν και στην περίπτωσή σου κάποιος συγγενής σου να φοβόταν τα αεροπλάνα, ή και κάποιος φίλος σου ώσπου κάποια στιγμή αυτό εισχώρησε μέσα σου. Μπορείς να προσδιορίσεις κάτι τέτοιο?

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
22/06/2005, 14:12:05
Να σαι καλά pyramid...
Γαλάζια σφαίρα ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

aries0Μέλος
22/06/2005, 14:30:30
[quote]
Γεια σου Καλλιοπη ... ειδαπου εγραψες οτι χρησιμοποιησες "βιοενεργεια" για τα γονατα σου ...και ειχες αποτελεσματα .....
Πες μας αν θελεις την τεχνικη...μας ενδιαφερει !!!
Απο οτι ειδα κατι παρομοιο ζητησε και ο Μορφεας...

Αν λοιπον δεν σου ειναι δυσκολο....δοσε μας λεπτομερη περιγραφη..

Σε ευχαριστω...

sunrise zero

aries0Μέλος
22/06/2005, 15:26:37
[quote]Αγαπητη crystal....
Πριν λιγο καιρο βρηκα αυτη την σελιδα www.emofree.com.
Επειδη με απασχολει το θεμα με τις φοβιες,συγκεκριμενα πριν 2 χρονια

Συμφωνω με την xrysa21 πρεπει να ξεπερασεις τους φοβους σου...!!!

Πρεπει να δεις ...τι ειναι αυτο.. που σε οδήγησε σε αυτη ...την φοβία ..... και να το παρεις αντιστροφα...να μιλησεις ...με σενα !!!πολλες φορες....!!!! να " δει¨" το υποσυνειδητο οτι την πληροφορια που πηρε....οτι δεν ειναι ετσι.....!!!

Να καταλαβεις κατι... οταν επαναλαμβανουμε συνεχεια ενα γεγονος που μας δημιουργει προβλημα....και γινει πολλες φορες...τοτε το υποσυνειδητο αποσυμφοριζεται...

Να σου πω ενα παραδειγμα προσωπικο...ισως σε βοηθησει...

Οταν ημουν μικροτερος ...ειχα δει ενα εργο στον κινηματογραφο..< τοτε > κατι με το υψος...να πεφτουν ανθρωποι απο εναν ουρανοξυστη...λογω φωτιας...

Ξερεις τι επαθα ?????? υψοφοβια... !!!!
Τι εκανα ???? ειδα το εργο ...ουτε και εγω μετρησα ποσες φορες...!!!
Ετσι αποσυμφορηθηκε το υποσυνηδειτο....και το προβλημα επαψε.....

Θα μπορουσε καποιος πιο ειδικος να σε βοηθησει αλλα καλυτερα ειναι να μην εξαρτασαι ....απο καποιον αλλον αλλα με δικες σου δυναμεις να πετυχεις...κατι δικο σου....κατι που θα σε ανεβασει ....για την επιτυχια σου αυτη ....

Παντως δεν πιστευω οτι ειναι θεμα ηλικιας φοβος για τον θανατο !!!!
Εγω να σου πω ειμαι 49 ετων οχι μονο δεν φοβαμαι τον θανατο αλλα δεν με απασχολει καθολου...!!! Το μονο που με ανησυχει ειναι αν πεθανω ...τον πονο που θα προκαλεσω !!! σε δικα μου ατομα...!!!!!

Αυτα πιστευω να δοκιμασεις και περιμενω να μου πεις οτι το ξεπερασες....και αμα μπορω καπου να βοηθησω...εδω ειμαι...

Sunrise zero

ΜορφέαςΜέλος
23/06/2005, 01:19:33
Καλησπέρα σας,
Αριες, από οτι κατάλαβα η γαλάζια ασφαίρα ακολούθησε την τεχνική που περιγράφεται στο θέμα αυτό εάν δεν απατώμαι. Εάν όχι τότε πράγματι αν μπορείς γαλάζια σφαίρα πες το και σε μας.

Ευχαριστώ πολύ...

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

galazia_sfairaΜέλος
23/06/2005, 09:13:20
Καλησας μέρα θέλω ν απιστεύω ότι είμαστε όλοι καλα,εγώ ειμαι πολυ καλυτερα απο χθες,αρχίζω να αποφορτ΄ζω την αρνητική μου ενέργεια πο δεν ξερω πως και γιατι συσωρεύτηκε μεσα μου και γύρω μου.

Γιάννη, ναι ακολουθησα ακριβως την τεχνική που έδωσε στην αρχή του θέματος ο Μορφέας.Κάνω ακριβως ότι γράφει και το έκανα και χθες βράδυ,θα σας πω κάτι νοιώθω ότι τα γόνατά μου είναι ανύπαρκτα,νοιώθω περισσότερο το κάτω μερος των ποδιών μου κι όχι τα γόνατα μου.Επεχείρησα να το κάνω και στον μεσάιο μου γιο που ειχε πονόλαιμο και ξερω ότι είναι απο κα΄τι που τον πνίγει,αλλά δεν δέχτηκε ,δεν "ακούει" προς το παρόν.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

aries0Μέλος
23/06/2005, 13:00:23
[quote]
Γιάννη, ναι ακολουθησα ακριβως την τεχνική που έδωσε στην αρχή του θέματος ο Μορφέας.

Γεια σου Καλλιοπη.

Ειδα αυτο του Μορφεα αλλα νομιζα οτι ειχες κατι διαφορετικο...γιαυτο σε ρωτησα...

Ενταξει... σε ευχαριστω....!!!!

Ξερεις τι πιστευω...!!! οτι αμα συνδιασεις μεταξυ τους καποιες τεχνικες το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο...!!!!

Αμα εσωτερικα μου λεει..!!! οτι ο συνδιασμος REIKI με την τεχνικη της βιοενεργειας... μπορει να αποδοσει !!!! εγω θα το κανω...
ΑΛΛΩΣ ΤΕ ολα ειναι " εγκεφαλικα " μπορεις να "θεραπευσεις" μονο νοητικα....!!!

Να παμε και πιο μακρυα...???? μεσα απο την αστρικη προβολη <ταξιδι> μπορεις να επισκευτεις ενα ατομο ...και να του προσφερεις ενεργεια...και να το "θεραπευσεις" εξ αποστασεως...!!!!!

Ολα αυτα που αναφερω ...δεν ειναι θεωρητικα... τα εχω κανει πειραματικα ....προ πολλου χρονου..οταν τοτε ημουν στα "φορτε μου"

Τωρα βεβαια χρειαζομαι πιο πολυ ηρεμια <γιατι την εχω χασει> για να μπορεσω να φτασω εκει που ημουν....!!!!

Αυτα !!!!

Sunrise zero

galazia_sfairaΜέλος
23/06/2005, 13:44:20
Συμφωνώ Γιάννη ,η ενέργεια είναι παντού γύρω μας ,μέσαμας.Σημασία ε΄χει να μπορεις να εισπραξεις θετική ενέργεια.Μακάρι να μπορούσαμε να γίνουμε ιακνοί να την προσλαμβανουμε και να την χρησιμοποιουμε.Θελει πιστη και δουλεια και σιγουρα εγω πιστεύω ότι ο καθένας μας έχει ανάγκη απο ένα δάσκαλο-καθοδηγητή.Το έχω νοιώσει απο ανθρωπους που βρέθηκαν και βρίσκονται μπροστά μου,ποσο με βοήθησαν ποσο με πηγαν μπροστά ποσο με εκτόξευσαν σε δύναμη ,θέληση ,πίστη.Να είστε καλα όλοι,ίσως να μην σας δώ μεχρι και την Τρίτη.Να είμαστε ολοι καλα.Να προσεχετε όλοι τον εαυτο σας!Καλλιόπη

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
23/06/2005, 18:04:49
Καλησπέρας σας, Αριες για αυτό που λες για μίγμα τν ενερργειών εγώ θα διαφωνούσα. Πιστεύω οτι κάθε ενέργεια έχει έναν δικό της ρόλο να παίξει και δεν λειτουργούν αθροιστικά. Σαφώς το να πειραματιζόμαστε είναι πάρα πολύ υγιές και η έρευνα είναι αυτή που εξάλλου αναπτύσει και εξελίσσει τον άνθρωπο. Ωστόσο πιστεύω οτι το να ανακατεύεις συγχρόνως πολλές ενέργειες τελικά δεν βγαίνει σε καλό, είναι σαν να είσαι με δύο πόδια σε δυο βάρκες, κάποια στιγμή θα χάσεις την ισσοροπία και θα απορρίψεις όλες τις ενέργειες μαζί. Είναι απαραίτητο πιστεύω ναεμβαθύνουμε κάθε φορά ξεχωριστά σε κάθε τι και μετά εάν το βρίσκομε πρέπον να το συνδάζουμε με κάτι άλλο. Πάντως εμένα από την εμπειρία που έχω στο ανακάτεμα των ενεργειών δεν μου βγήκε σε καλό και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πέρασα μια περίοδο μεγάλησ άρνησης. Στο μόνο που πιστεύω οτι λειτουργούν αθροιστικά οι ενέργειες είναι στο άνοιγμα του καναλιού του κάθε ανθρώπου, αλλά όχι στην θεραπεία καθεαυτή.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

aries0Μέλος
24/06/2005, 11:36:51
[quote]
Καλησπέρας σας, Αριες για αυτό που λες για μίγμα τν ενερργειών εγώ θα διαφωνούσα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΡΦΕΑ...

Ειναι μια αποψη δικη μου και την εξεθεσα...γιατι την πιστευω..

Δεν εννοω ανακατεμα ...!!!!! αλλα παραλληλα ...!!! συνεργασια... μπορεις να λειτουργεις ταυτοχρονα σε παραλληλα επιπεδα....!!!!

Σε εμενα δουλευει !!! επειδη οπως ειπα ολη η < εργασια > ειναι εγγεφαλικη....νοητικη αν θελεις...

Ισως γιαυτο εμενα μου φαινεται απλο γιατι ετσι λειτουργω πολλες φορες ...δηλ περα απο την <θεραπεια> μεσω βιοενεργειας η REIKI "βλεπω" το αποτελεσμα και " ετσι θελω να γινει" και γινεται....

Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω....!!!!!

Επειδη ειμαι γενικα ανησυχο ατομο... δεν μου αρεσει να μπαινω μονο σε μονοπατια που "πρεπει" να εχουν στεγανα ....αλλα να βρισκω και αλλα μονοπατια...που δεν φαινονται...η τουλαχιστον δεν τα ακολουθει κανεις...!!!!

Δεν ταυτιζω τον εαυτον μου με κανεναν μεγαλο Μυστη η δασκαλο...αλλα γιατι σημερα να μην υπαρχουν ανθρωποι με ανοικτο μυαλο ...να θεσουν μια δικη τους αποψη ...η τεχνικη ...η ακομη μια καινουρια μεθοδο...!!!

Εκει φιλοδοξω...ΝΑ ΦΤΑΣΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ....!!!!
DUM SPIRO SPERO !!!

aries0Μέλος
24/06/2005, 12:20:32
[quote]
Συμφωνώ Γιάννη ,η ενέργεια είναι παντού γύρω μας ,μέσα μας.Σημασία

Καλημερα σου Καλλιοπη...

Αν θα δεις κατι που εγραψα στον Μορφεα....ναι ολα ειναι μεσα μας... χρειαζεται ενα ξεκινημα ...και μπορουμε να φτασουμε πολυ μακρυα ...πολυ ψηλα...!!!

Ολα ειναι μεσα μας... δεν ειναι τυχαιο οτι ειμαστε κατ΄εικονα και ομοιωση του Θεου...!!!!

Κατι που οσοι δεν το καταλαβαινουν ...τα κανουν κρεμασταρια...!!!!!

Αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει να "δεις" τοτε ανοιγονται πολλα που μπορεις ακολουθησεις....!!!

Καλλιοπη Θα ειμαι Μυτιληνη 6/8 μεχρι 6/9

Sunrise zero

ΜορφέαςΜέλος
24/06/2005, 17:25:58
Καλησπέρα σας, φίλε μου Αριες,
quote:

Δεν διαφωνώ, απλά είπα και εγώ την εμπειρία μου σε αυτό το θέμα, καλά κάνεις που το λες.

Πιστεύεις οτι όλες οι θεραπείες είναι εγκεφαλικές; Ενδιαφέρον.
Πιστεύεις οτι είναι από την πλευρά του θεραπευτή ή του θεραπευόμενου εγκεφαλική; Ή και των δύο; Η εάν δεν είναι και των δύο, τότε τί αποτέλεσμα πιστεύεις οτι υπάρχει;

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

aries0Μέλος
27/06/2005, 14:35:45
quote:

Καλησπέρα σας, φίλε μου Αριες,
quote:

Δεν διαφωνώ, απλά είπα και εγώ την εμπειρία μου σε αυτό το θέμα, καλά κάνεις που το λες.

Πιστεύεις οτι όλες οι θεραπείες είναι εγκεφαλικές; Ενδιαφέρον.
Πιστεύεις οτι είναι από την πλευρά του θεραπευτή ή του θεραπευόμενου εγκεφαλική; Ή και των δύο; Η εάν δεν είναι και των δύο, τότε τί αποτέλεσμα πιστεύεις οτι υπάρχει;

Αγαπητε Μορφεα...

Πρεπει κατα αρχην να διευκρινησω οτι λεγοντας εγκεφαλικη “θεραπεια “ εννοω οτι δεν ειναι απαραιτητη η χρηση χεριων ….

Ανεξαρτητα απο ποια τεχνικη ακολουθει καποιος …η βασικη πηγη ενεργειας ειναι ιδια !!!!

Σ’ αυτο νομιζω οτι δεν θα διαφωνησεις…..!!!!

Απο εκει λοιπον να σκεφτει κανεις …οτι μπορει οι τεχνικες να διαφερουν αλλα σαν βαση ειμαστε στα ιδια….

Αφου λοιπον δεχομαστε κατι σχετικο….δεν εχουμε στεγανα… !!!!

Και επειδη ειμαι γενικα ανησυχο ατομο…!!! . Προχοραω πολυ περισσοτερο απο την ηδη υπαρχουσα βαση… ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου και τα πιστευω μου….και αυτα περναω στο παιδι που εχω…..

Παταμε στις βασεις…!!! Που εχουν ηδη τεθει..... Για να μπορουμε να …” εκτοξευτoυμε ” ψηλοτερα και σε αλλα αγνωστα επιπεδα....!!!!

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ενας Θεραπευτης “ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ “ οτι το προβλημα λυνεται......!!!! η οτι το ατομο δεν εχει το προβλημα ..... κανει την θεραπεια ......χωρις να κουνηθει καθολου....!!!

Αν λοιπον πειραματιστεις με το που μπορεις να στρεψεις μια ενεργεια που παραγεις....δοκιμασεις τα σταδια ....ενα με τα χερια .....αλλο με τα μάτια και ενα αλλο με την σκεψη θα «δεις» οτι εχουν διαφορετικη ενταση ....αλλα και αποσταση...που μπορει φτασει < παρτο σαν βεληνεκες..>.υπαρχει διαφορά ακομα αναμεσα στα χερια μονο!!! οσον αφορα καθα χερι χωριστα η οταν λειτουργουν και τα δυο μαζι σαν πρόσθεση....

Αυτα ως προς τον “ θεραπευτη“ .....

Για τον ατομο που δεχεται την ενεργεια ...μπορουμε να ξεχωρισουμε καποια πραμματα....!!!!

Η δεχεται την <πραγματικη > ευεργεσια τις ενεργειας που παιρνει απο τον θεραπευτη ....!!! η μαζι με αυτον ....πειθεται οτι μπορει να τον θεραπευση !!! οποτε και υποσυνειδητα λειτουργει προσθετικα....!!!
Οπως ελεγε...και ο Χριστος ...< η πιστη σου σε εσωσε >

Εκει λοιπον πειραματιζομαι ....και ειμαι απολυτα σιγουρος... οτι μπορεις να θεραπευσεις...αρκει να το σκεφτεις.....και εγινε....!!!

Η δυναμη του υλικου μυαλου ....ειναι τοσο < κατ’ εικονα και ομοιωση > που μπορουν να γινουν τα παντα........!!!!!!

Εδω βοηθαει και ειναι ενας τομεας με απειρες εφαρμογες....ειναι η υπνωση.... αν συνδιασεις και τα δυο το αποτελεσμα ειναι ασυληπτο....

Και στα δυο λοιπον σκελη εχει στραφει η προσοχη μου και δεν < χαραμιζω > τον χρονο μου σε τεχνικες γνωστες η αγνωστες....!!!!

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ......!!!!!!

Sunrise zero

Ευχαριστώ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

pliroforisiΜέλος
28/06/2005, 12:58:37
Αρκετές πληροφορίες για την βιοενέργεια και την βιοθεραπεία μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση:

www.bioenergy.gr

Αγγέλα Αλεξίου, Πάνος Μπαλτάς

ΜορφέαςΜέλος
28/06/2005, 15:45:29
Ευχαριστώ Πληροφόρηση,

Φίλε Αριες

quote:
Ανεξαρτητα απο ποια τεχνικη ακολουθει καποιος …η βασικη πηγη ενεργειας ειναι ιδια !!!!

Σαφώς και συμφωνώ

quote:
Απο εκει λοιπον να σκεφτει κανεις …οτι μπορει οι τεχνικες να διαφερουν αλλα σαν βαση ειμαστε στα ιδια….

Αφου λοιπον δεχομαστε κατι σχετικο….δεν εχουμε στεγανα… !!!!

Και σε αυτό συμφωνώ αλλά θα διαφωνίσω στην μετέπειτα εξέλιξη αυτού που λες. Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε οτι και όλες οι θρησκείες έχουν την ίδια πηγή, την ίδια βάση, αλλά η μετέπειτα εξέλιξή τους και χρησιμότητά τους έγινε διαφορετική. Εάν κάποιος λοιπόν, πιστεύω, μελετήσει όλες τις θρησκείες του κόσμου θα αποκτήσει πολύ μεγάλη γνώση, ειδικά αν τις χρησιμοποιεί στην ζωή του. Ωστόσο αν αρχίσεις ταυτόχρονα να μελετάς τον Χριστιανισμό, τον Ισλαμισμό, τον Βουδισμό, τον Ινδουισμό, τον Σιντοϊσμό, το Δωδεκάθεο, τον Μίθραϊσμό, τον Ζωροαστρισμό κ.ο.κ τελικά θα τα μπερδέψεις τόσο πολύ όλα μεταξύ τους που δεν θα θυμάσαι τι διάβασες που, ποιός λέει τι, και τελικά θα χαθείς στην πολυπλοκότητα του τι πρέπει να καταλάβεις και να κατανοήσεις ώστε τελικά να το βιώσεις στην καθημερινόντητά σου.
Συμφωνείς;

Επίσης θα έλεγα οτι όσον αφορά οτι όλα τα κάνει ο νους του ανθρώπου με βρίσκεις διχασμένο. Κι εγώ πιστεύω οτι ο Νους του ανθρώπου είναι παντοδύναμος, και μπορεί πραγματικά να προκαλέσει θαύματα, θεραπείες κ.λ.π. Ωστόσο αυτήν την περίοδο της ζωής μου ασχολούμαι με ένα σύστημα το οποίο ζητά για να πετύχει όσο το δυνατόν και ο δέκτης και ο δότης να μην θελήσουν την θεραπεία αλλά να δείξουν πλήρη αδιαφορία για το αποτέλεσμα. Κι όμως έχω δει με αυτόν τον τρόπο να γίνονται υπέροχα θαύματα, και παρατήρησα οτι όσο ο άλλος πίστευε οτι θα θεραπευτεί, τόσο πιο δύσκολα θεραπέυόταν, ενώ κάποιος άλλος που είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ερχόταν απλά για να χαλαρώσει ζωρίς να περιμένει κάποιο θαύμα να συμβεί, θεραπευόταν ως δια μαγείας.

Άρα προσωπικά έχω καταλήξει΄νομίζω οτι υπάρχουν τρόποι προσέγγισης της θεραπείας με τον ανθρώπινο εγκέφαλο, ο οποίος πραγματικά μπορεί να ανστήσει και νεκρούς, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι με τους οποίους συνδέεσαι με έναν μεγλύτερο εγκέφαλο τον οποίο και δεν πρέπει να του δημιουργείς παράσιτα.

όπως και να έχει όμως πιστεύω οτι η γνώση βρίσκεται μέσα μας!

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

aries0Μέλος
29/06/2005, 12:25:56
Αγαπητε Μορφεα...

Απο οτι διαπιστωνω δεν διαφωνουμε στην βαση... αλλως τε λεμε τις αποψεις μας τις σκεψεις μας και πολλες φορες τις προσωπικες μας εμπειριες.

Οι δυνατοτητες του εγγεφαλου ειναι ασυληπτες...και σε συνεργασια με το υποσυνειδητο...οι συνδιασμοι και οι δυνατοτητες αυξανονται...

Οσο για τις θρησκειες !!!!! οχι δεν θα χασεις χρονο να δεις τι λεει η μια και τι η αλλη !!! αλλα θα δεις παλι την βαση της που οπως ειπαμε ειναι ιδια !!!

Για να πεις με σαφηνεια...δεν σε φτανουν καποιες ζωες....!!!

Εχουμε πολυ δρομο ακομη να γινουμε Θεοι ...!!! πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω....!!!

Να εισαι καλα...

sunrise zero

Edited by - aries0 on 29/06/2005 12:28:29

ΜορφέαςΜέλος
30/06/2005, 00:23:34
Καλησπέρα,
φίλε Αριες, συμφωνό απόλυτα για τον δρόμο μας προς την θέωση...

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι το οποίο είναι και σχετικό (επιτέλους) με το θέμα. Έχεις χρησιμοποιήσει την Βιοενέργεια; Αν ναι πως, τι αποτελέσματα έχεις δει; Κι αν ναι με τι την έχεις συνδυάσει;
Είδες διαφορά εάν έκανες ΄μόνο το ένα σε σχέση με τον εάν συνδύαζες δύο η περισσότερες ενέργειες;

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

aries0Μέλος
01/07/2005, 09:14:03
Καλησπέρα,
φίλε Αριες, συμφωνό απόλυτα για τον δρόμο μας προς την θέωση...

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι το οποίο είναι και σχετικό (επιτέλους) με το θέμα.

Καλημερα...

Σαν ολοκληρομενη τεχνικη !!!! στην βιοενεργεια οχι δεν !!!!

Αλλα !!!!!! καποια τεχνικη <καποια κοματια> σε συνδιασμο με το Reiki ΝΑΙ ....!!!!!

Μορφεα για το θεμα <επιτελους> συζηταμε.....!!!!!

Οπως ομως σου ειπα ...!!!!! δεν παραμενω εκει...η ολη μου προσοχη ειναι να ξεφυγω...απο τα τετριμενα... και να μπω στην ουσια...οπου ολα θα γινονται < αυτοματα > δηλ μονο ...να σκεφτεις...!!!! οτι θελεις να γινει ετσι....!!! και...εγινε....

Μια θεραπεια !!! για παραδειγμα....αντι να κατσω ...να αρχισω την τεχνικη του Reiki η της βιοενεργειας η αλλη τεχνικη...
Απλα < ΛΕΩ > να γινει ετσι.......

Εκει ειναι που κανω τις < δοκιμες μου > ΔΕΝ με ενιαφερει τι , πως, ποιος , που, Θα επενεργησει να γινει το < ΘΕΛΗΜΑ ΜΟΥ > !!!!!

ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ αλλα θελει δουλεια...!!!!! μικροπροβληματακια ...ναι γινονται...αλλα δεν ειμαι ετοιμος ακομη και απο οτι φαινεται θα δυσκολευτω διοτι δεν ειμαι μονος μου...εχω ενα παιδι < ειμαι χωρισμενος και εχω εγω το παιδι > και δεν ειμαι ουτε ηρεμος αλλα ουτε εχω τοσο χρονο να κανω τις σκεψεις μου πραξη και να
φτασω εκει που <βλεπω> !!!!!

Χρονια τωρα παρατηρω διαφορα πραμματα που πρεπει να ακολουθησουν μια σειρα ....και μπορω να σου πω οτι νωρις απο μικρος <βαριομουν > να ακολουθω μια τυπικη διαδικασια να κανεις κατι !!!!!!!!

Ακομα στην σχολη μου < ειμαι χημικος τροφιμων> δεν μπορουσα να ακολουθησω μια χημικη αναλυση ...τοσο χρονοβορα !!! εβαζα δικα μου δεδομενα...εκανα την αναλυση με δικο μου γρηγορα τροπο... οι καθηγητες δεν συμφωνουσαν ...αλλα παραδεχοντουσαν οτι το αποτεσμα ηταν ιδιο ...και ο χρονος.....κατα 2/3 ταχυτερος....και καποτε καποιος ειχε πει ...οτι βαζω καινουρια πραμματα...που δεν μπορουν να ακολουθησουν οι υπολοιποι...!!!!

Αυτα στα γραφω...οχι για να φανω <πονηρος> αλλα να σου δειξω <αν μπορω> το σκεπτικο μου... ειμαι γενικα "επαναστατης" !!!!!!!!!

Αυτα Μορφεα...! δεν ξερω αν μπορεσα να δοσω αυτα που θελω...δεν ειμαι πολυ πολυ της φιλολογιας ......ειμαι της πρακτικης και μονο μεσα απο πραξεις φαινεται το αποτελεσμα...!!!!!!

sunrise zero

Edited by - aries0 on 01/07/2005 09:17:37