ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Hermes28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
HermesΜέλος
04/03/2005, 14:26:37
quote:
ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ... (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ)
ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ....

Γεια στο στομα σου!!!(δεν αστειευομαι)

ΕΛΕΟΣ...θα γερασω πριν την ωρα μου.
Αληθεια ρε παιδια απο τι θα μας σωσουν οι ΟΕΑ...ΟΚ καταλαβαινω το Israel ειναι Ζαμπλουτο...οι Τουρκοι με τον αφανισμο της ομογενειας θα μπουκαρουν και θα τα ρημαξουν ολα με την υποστηριξη των U.N....ναι ομορφα θα πεθανουν περιπου 3.000.000 Ελληνες, να διαλυσουν τα αρχαια αποκλειεται γιατι αποτελουν τουριστικα αξιοθεατα.
ΑΠΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο Ο.Ε.Α. ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΗ...Το Ελληνικο ηθος ανοικει σε μια εποχη 2000+ χρονων πριν:

ΣΟΦΙΑ ειναι ειδος υπο εξαφανιση.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ θα μαθενουν οση χρειαζεται...Ζωα ειμαστε αλωστε!

ΤΕΧΝΗ Αοριστη, χαοτικη, χωρις ψυχη, χωρις αρμονια.(new world art)

ΗΘΗ τι ειναι αυτο?

ΓΝΩΣΗ αστεια...οση χρειαζεται.

ΘΕΟΣ ειναι αυτο που σας εφτιαξε...μη ρωτατε τι, ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ....ειμαστε εμεις....ζωο σκετο ομως!

Απο τι θα μας σωσουν, που η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η ΚΟΙΝΩΝΙΑ η ΖΩΗ μας ειναι μαυρη, και οσοι δεν το βλεπουν ειναι επειδη δεν εχουν γνωρισει την ΑΣΠΡΗ ζωη.
ΔΕΝ ειμαι εδω για να κρινω τα λεγομενα τους, αλλα ειμαι εδω για να διαπιστωσω πως ο μονος τροπος να σωθει αυτος ο τοπος που αποκαλειται ΓΗ ειναι να τον σωσουμε εμεις και οχι τα TRANSFORMERS KAI OI JEDI...
Ε, μασωνοι, σιωνοι, power rangers ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!!!!
ΤΙ μας ενδιαφερουν αυτες οι αιδιες...καθομαστε και ασχολουμαστε με κοτσανες και ανουσιοτητες οταν το προβλημα μας ειναι διπλα μας.
Εχουμε "λιωσει" στην διαφημηση προιοντων...ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ τα παντα πολλες φορες χωρις νοημα...ΒΛΕΠΟΥΜΕ τηλεοραση "ΔΩΡΕΑΝ", λαθος την πληρωνουμε με ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΙΔΕΕΣ, ΑΠΩΨΕΙΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.
Εχουμε καταστρεψει τη φυση, το κλιμα τα εχουμε ισωπεδωσει ολα...φαντασου ποσο ηλιθιοι ειναι καποιοι που ριμαζουν το ιδιο τους το σπιτι.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ...ετσι οπως εχει κατασταση ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΛΑΘΩΝ.
ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΩ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ(και ζητω συγγνωμη απο τον φιλο sceptic για τον χωρο που κατελαβα.)

I have tried to write Paradise

Do not move
Let the wind speak
that is paradise.

Let the Gods forgive what I
have made
Let those I love try to forgive
what I have made.

Canto CXX - Ezra Pound

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"
robots-agonyΝέο Μέλος
05/03/2005, 03:16:37

Θα τολμούσα να πώ ότι μετά την ανάγνωση των κειμένων της ΟΕΑ ,προβληματίστηκα σε ουσιώδη ζητήματα που αφορούν άνθρωπο, τρόπο ζωής, διατήρηση υγείας, τι είναι σωματική και τι πνευματική τροφή για τον άνθρωπο, ποιά είναι η υγειής σχέση συζύγων, θεραπεία εμφράγματος και καρκίνου, φυσικές πηγές ειδών διατροφής.
Επίσης βασικούς κανόνες συμπεριφοράς προς γονείς , παιδιά, σύζυγο,φίλους καί "φίλους", άμυνα του πολίτη στην διεφθαρμένη "πολιτική μηχανή" ,αλλά και πολλά άλλα που αναφέρονται στον άνθρωπο σαν αυτοδύναμο όν αυτού του πλανήτη που καλείται να διατηρήσει την ίδια του τη ζωή με τρόπο που εξασφαλίζει υγειές σώμα απαλλαγμένο απο αρρώστιες και αδυναμίες, με πνεύμα εξίσου υγειές , μαχητικό , δημιουργικό, προσομοιωμένο σε στιγμές ανώτατου γήινου πολιτισμού που σέβεται την ύπαρξη και τη ζωή.
Ομολογώ ότι διαπίστωσα πόσο "σάπιος" είμαι σε μεγάλα ψυχολογικά,ιδεολογικά, τροποζωηκά, διαιτητικά, συνηθειολογικά,κλπ.
Και κάτι ακόμα. Πόσο η χώρα μου ΔΕΝ διοικείται απο Έλληνες.
Πόσο η Χώρα μου δεν διοικείται απο πραγματικούς εκπροσώπους αυτής της χώρας με την τόση ιστορία και τον τόσο πολιτισμό.
Πόσο δηλαδή Διεθνή εξουσιαστικά κέντρα ρυθμίζουν ζητήματα τρόπου ζωής ,συμπεριφοράς,(εκπαίδευσης διεθνότροπου συμπεριφοράς και αντίληψης σε κάθε τομέα της ζωής ---Παιδεία, καταναλωτικές αρχές, ψυχολογικές "υποστηρίξεις" για την δαρείσα σύζυγο----, )και πολλά άλλα όπου σήμερα κανείς επιστήμονας δεν τολμά να αγγίξει, όπως και την ίδια την Οικολογία που ετέθη προ των πυλών.

Αν όλα αυτά μεταφραστούν σαν ένα ακόμα "Cult" ,είναι η διάθεση του παρόντος συστήματος.(δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι το παρόν φόρουμ είναι στη διάθεση του παρόντος συστήματος)...

robots-agonyΝέο Μέλος
05/03/2005, 03:29:24
Να συμπληρώσω ότι το ζητούμενο είναι να έχουμε έναν άνθρωπο ελεύθερο ψυχικά και σωματικά.
Έναν άνθρωπο που ξέρει να σκέφτεται και να δρά σαν άνθρωπος ,τη στιγμή που η "Ειρήνη" τίθεται σαν το μέγιστο ηθικό αγαθό ........
(μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη)
robots-agonyΝέο Μέλος
05/03/2005, 06:08:06
Η πλάκα είναι ότι οι Αρχιτέκτονες (όχι βέβαια οι τέκτονες....)
καλούνται να λογοδοτήσουν στο παρόν επιστημονικό μπάχαλο που καλούνται οι Παίδες να σπουδάσουν. Δηλαδή το φυγοαριθμητικό και συμπλεγματικό επιστημοφανές τερατούργημα που σήμερα ονομάζουν οι πατεράδες μας σαν
"πανεπιστήμιο",
Η χοντρή πλάκα είναι ότι ο Έλληνας Αγρότης είναι στα χέρια ενός ασκούμενου.
Η χοντρότερη πλάκα είναι ότι ο Έλληνας Αγρότης που πάσχει απο ασθένειες με πολλές εκδηλώσεις καρκίνου καταφεύγει στα νοσοκομεία της Αθήνας .
Τα δε Νοσοκομεία ,δεν έχουν καμμιά ιδέα περι καρκινογενέσεως.
Η αντιμετώπιση είναι "καλά να πάθεις".
Το "καλά να πάθεις" είναι δόγμα εταιριών ασφαλίσεως.
Ε,,, Τώρα ο Έλληνας έχει δίκιο να ζητάει κάτι απο την ίδια του τη Χώρα΄;
Ποιός ΟΓΑ και ποιό ΙΚΑ ;
Τα προσωμοιωμένα μεγέθη που με δημοσιουπαλληλικό χαρακτήρα ετέθησαν στην υπηρεσία προσωμοιωμένων οικογενοιών,υπαλλήλων τραπέζης.
Πάει ο καθηγητής στην τράπεζα και βλέπει εγκύους υπαλληλίσκες .
Τα κορίτσια βέβαια έχουν μια βεβαιότητα περι τεκνοποίησης.
Το σκάνδαλο είναι Εθνικό.
Όλα τα άλλα κορίτσια τι θα κάνουν;
robots-agonyΝέο Μέλος
05/03/2005, 06:17:29
Η Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως έρχεται να θέσει βάσεις χαμένες.
Κάποιοι κύριοι Ramoglou έρχονται και μας λένε ότι είναι κάτοχοι της ανθρώπινης επιστημογνωσύνης ,με αποτέλεσμα να έχουμε Ραμόγλειες αντιλήψεις χωρίς καλά-καλά να έχουμε μιά ανθρώπινη άποψη για οτιδήποτε.
robots-agonyΝέο Μέλος
05/03/2005, 06:38:24
Εμείς σαν Ελλάδα θα ψηφίζαμε θετικά υπέρ της αύξησης του Βουλγαρικού πληθυσμού.Γιούρια!!!!!!!!!!!!!
Ποτέ όμως για την αύξηση του Ελληνικού Πληθυσμού.
Γίναμε προλετάριοι ενός διεθνισμού που φοράει πολιτικά γυαλιά ,οικονομικά γυαλιά, φυλετικά γυαλιά,Την οικογένειά του ο καθένας.
Άμα ο Ελληνικός πληθυσμός υπερισχύει , Τότε είναι "σοσιαλιστικό" όνειδος.................................

Να ζήσουν καλά οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι εργαζόμενοι.ΟΚ.
Στη χώρα τους όμως.
Και φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι κατεσταμένη και έχει την ανάγκη Βουλγάρων και Ρουμάνων για τον "εκσυγχρονισμό" Βαλκανικών "Δυνάμεων".

robots-agonyΝέο Μέλος
05/03/2005, 06:54:55
Και μιλάμε για μιά αποβιομηχανοποημένη Ελλάδα , επειδή αυτή η χώρα αποφασίστηκε να είναι φτωχή εξαιτίας Μεσανατολικών αντιλήψεων ισχύος.
Μιάς ισχύος δηλαδή που θα την έθετε ηγήτορα της περιοχής.
Η προσωπική κοσμοαντίληψη του καθένα μας δηλαδή έρχεται να λογοδοτήσει στο πόσο ισχυρή Ελλάδα θέλουμε.
Το αφήσαμε στον κύριο Κίσιντζερ .
Τον αφήνουμε συνέχεια να δημιουργεί τόπικς.
05/03/2005, 08:25:24
Μία πρόταση....

http://www.ardin.gr/Arxeio_Ardin/2005/ardin_52/kastoriadis_fourakis/kasotriadis_fourakis.htm

Συμπληρωματικά στο αναφορά στο άνωθεν κείμενο, από την εφημερίδα ο κόσμος του επενδυτή 26/2/2005 άρθρο του Κώστα Παπαγιώργη
«ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ»

...Αν η κίνηση επανελλήνησης προϋπόθετε δίψα για μάθηση, τότε οι εκδόσεις κάκτος θα ξεπουλούσαν, και πιθανώς να είχαμε μία πολιτιστική επανάσταση εκ των κάτω.
Μάλιστα θα πρωτοτυπούσαμε παγκοσμίως διότι θα είχαμε να επιδείξουμε ένα λαϊκό ρεύμα ελληνομαθών και αρχαιοτραφών. Ενδιαφέρον και μόνο σαν κοινωνικό σύμπτωμα. Αντί τούτου τι έχουμε?
Απόψεις που θέλουν τον Ελλαδικό χώρο μήτρα ης ανθρωπότητας, σύνδεση του Έλληνα με υποχθόνιους, εξωγήινους, μεσσιανικές παραφορές για τον ιστορικό λόφο του αρχάιου κόσμου( πάντα σε πολεμική προς τον Εβραίο, τον κατεξοχήν ελληνομάχο), τερατολογίες διαστημόπλοια που φέρουν την ουσία της ελληνικής φυλής κ.λ.π .
Το τσίρκο είναι μεγάλο τα νούμερα πολλά και για κλάματα…
…(…)…
Το φαινόμενο είναι επικίνδυνο διότι βρίσκει αποδέκτες αθωράκιστους, δοθέντος εξάλλου του μαζικού και αμαθούς κοινού, η χειραγώγηση προσλαμβάνει πολιτική έννοια και οι προοπτικές είναι ευνόητες.
…(…)…
Η παραφιλολογία και η παραιστορία τελικά ελλιμενίζονται στην « ύστερη πατριδολαγνία».
Βέβαια είναι δύσκολο να έχει κανείς δίκιο σε μία χώρα που τύπος κληρονόμος του αρχαιοελληνικού κόσμου, δεν κατα΄φερε ποτέ να εκδώσει ένα αρχαίο κείμενο με δικό της κριτικό υπόμνημα.
Με άλλα λόγια , ουδέποτε κληρονομήσαμε τα αρχαία κείμενα, απλούστατα γιατί δεν ξέρουμε αν υπογράψουμε τη νομική και φιλολογική πράξη της μεταβίβασης.
Το αρχαίο κόρπους παραμένει σε ξένα χέρια, οι Ελληνικές σπουδές αποτελούν εντρύφημα αλλόγλωσσων φιλολογικών σχολών, όσο για το ντόπιο δυναμικό αντιγράφει δικά μας κείμενα από ξένες εκδόσεις…

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5382&whichpage=5&ARCHIVE=

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

05/03/2005, 15:13:00
quote:
Η Ομάς Ελληνικής Αποκαταστάσεως έρχεται να θέσει βάσεις χαμένες.
Κάποιοι κύριοι Ramoglou έρχονται και μας λένε ότι είναι κάτοχοι της ανθρώπινης επιστημογνωσύνης ,με αποτέλεσμα να έχουμε Ραμόγλειες αντιλήψεις χωρίς καλά-καλά να έχουμε μιά ανθρώπινη άποψη για οτιδήποτε.

quote:
Το αφήσαμε στον κύριο Κίσιντζερ .
Τον αφήνουμε συνέχεια να δημιουργεί τόπικς.

Admin να διαγράψεις το μέλος Κίσιντζερ !!!!!!

05/03/2005, 18:46:25
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ?

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ????

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΠΛΩΤΙΝΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...
ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ...

quote:
...Αν η κίνηση επανελλήνησης προϋπόθετε δίψα για μάθηση, τότε οι εκδόσεις κάκτος θα ξεπουλούσαν, και πιθανώς να είχαμε μία πολιτιστική επανάσταση εκ των κάτω.
Μάλιστα θα πρωτοτυπούσαμε παγκοσμίως διότι θα είχαμε να επιδείξουμε ένα λαϊκό ρεύμα ελληνομαθών και αρχαιοτραφών. Ενδιαφέρον και μόνο σαν κοινωνικό σύμπτωμα. Αντί τούτου τι έχουμε?

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΛΩΤΙΝΟ ????
ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΗΜΙΜΑΘΩΝ) ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΑΜΑΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ...
quote:
σύνδεση του Έλληνα με υποχθόνιους, εξωγήινους

quote:
Το φαινόμενο είναι επικίνδυνο διότι βρίσκει αποδέκτες αθωράκιστους, δοθέντος εξάλλου του μαζικού και αμαθούς κοινού, η χειραγώγηση προσλαμβάνει πολιτική έννοια και οι προοπτικές είναι ευνόητες.

ΑΘΩΡΑΚΙΣΤΟΥΣ ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ....
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ...

ΓΝΩΣΗ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ....
ΕΙΝΑΙ Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

robots-agonyΝέο Μέλος
06/03/2005, 04:02:09
quote:
ΓΝΩΣΗ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ....
ΕΙΝΑΙ Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ..

Αυτό πραγματικά με απασχολεί , όπως απασχολεί τους περισσότερους.
Με τη μόνη διαφορά ότι αλλάζει ανάλογα με την οπτική γωνία του καθένα.
Πολύ εύκολα θα μπορούσα να πώ ότι το Εσωτέρικα αποτελείται απο τσαρλατάνους, και να κάθομαι να αιτιολογώ τη θέση μου για 6 μήνες.
Το ζήτημα όμως είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις .
Όταν υπάρχει μιά μερίδα ανθρώπων που θέλουν να ακούν όλες τις απόψεις ,δεν είναι δυνατόν να εξαποστέλλουμε ταμπέλες δεξιά και αριστερά για να δημιουργούμε εντυπώσεις απο το τίποτα.
robots-agonyΝέο Μέλος
06/03/2005, 04:46:11
Το Εσοτέρικα δεν αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αλήθειας και της πραγματικότητας.
Σωστά φίλε μου;
AZΩΕΛΜέλος
06/03/2005, 20:49:51
ΦΙΛΕ MOY AVATARGR...
ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΩΡΑ), ΟΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ-ΜΕΡΟΣ ΦΙΛΟΥ, ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΣΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΔΙΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. Η' ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.)
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ ΠΟΛΛΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΘΟΥΣ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΡΩΤΩ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΛΗΦΟΡΙΕΣ, ΓΝΩΣΕΙΣ, ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΙ.

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

robots-agonyΝέο Μέλος
08/03/2005, 01:35:01
quote:

Αν η κίνηση επανελλήνισης στηριζόταν στις εκδόσεις κάκτος τότε δεν θα υπήρχε τέτοια κίνηση , και καμμιά άλλη κίνηση.
quote:

Δεν είναι ζήτημα "κουλτούρας" η Ελληνική αποκατάσταση (που αφορά όχι μόνον τους Έλληνες....).
Δεν μου φαίνεται σωστό να χαρακτηρίζεται σαν "σύμπτωμα" ,διότι η επανελλήνιση και η Ελληνική αποκατάσταση δεν αποτελεί "αρρώστεια", αλλά τάση προς ίαση.
Δεν είναι σωστό να αγνοούμε το Ελληνικό ψυχοσώμα σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, ούτε την Ελληνική Ψυχή σαν ύπαρξη ,σαν γνωστική πανάρχαια οντότητα.
quote:

Απόψεις που θέλουν τον Ελλαδικό χώρο μήτρα ης ανθρωπότητας, σύνδεση του Έλληνα με υποχθόνιους, εξωγήινους, μεσσιανικές παραφορές για τον ιστορικό λόφο του αρχάιου κόσμου( πάντα σε πολεμική προς τον Εβραίο, τον κατεξοχήν ελληνομάχο), τερατολογίες διαστημόπλοια που φέρουν την ουσία της ελληνικής φυλής κ.λ.π .
Το τσίρκο είναι μεγάλο τα νούμερα πολλά και για κλάματα…

Ας αφήσουμε τις πονηριές..........
Σε πολεμική προς τον Μογγόλο είναι η σωστή έκφραση .
Οι Τερατολογίες είναι αυτά που ζούμε σήμερα αγαπητέ.

quote:

…(…)…
Η παραφιλολογία και η παραιστορία τελικά ελλιμενίζονται στην « ύστερη πατριδολαγνία».

Αθωράκιστους απο τί;;;;;;
Απο Ινδολατρεία;;
Απο Καναπεδοφιλοσοφία;;
Απο αποδοχή και μη αντίδραση;;
Απο Παγκοσμιολαγνεία;;

quote:

Βέβαια είναι δύσκολο να έχει κανείς δίκιο σε μία χώρα που τύπος κληρονόμος του αρχαιοελληνικού κόσμου, δεν κατα΄φερε ποτέ να εκδώσει ένα αρχαίο κείμενο με δικό της κριτικό υπόμνημα.
Με άλλα λόγια , ουδέποτε κληρονομήσαμε τα αρχαία κείμενα, απλούστατα γιατί δεν ξέρουμε αν υπογράψουμε τη νομική και φιλολογική πράξη της μεταβίβασης.
Το αρχαίο κόρπους παραμένει σε ξένα χέρια, οι Ελληνικές σπουδές αποτελούν εντρύφημα αλλόγλωσσων φιλολογικών σχολών, όσο για το ντόπιο δυναμικό αντιγράφει δικά μας κείμενα από ξένες εκδόσεις…

Ποιός μίλησε για "κάποια" κείμενα;

Άσε λοιπόν το κόρπους και τα εντρυφήματα αγγλόφωνων , γιατι όταν μιλάμε για κάτι σαν το παρόν θέμα , καμμιά σχέση δεν έχει η αγγλόγλωσση υποδιάλεκτος ανύπαρκτων νοημάτων, με την πραγματική ανθρώπινη σύσταση.
Μια σωματοπνευματική κατάσταση με κληρονομούμενη μνήμη και γνώση.
Αν δείς έτσι τον Έλληνα θα καταλάβεις ότι ουφολογικές,και άλλες παρόμοιες ερμηνείες που γεμίζουν βιβλία σύγχρονων εκδόσεων , δεν αφορούν κάν το θέμα.

08/03/2005, 16:31:24
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ (ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ) ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΜΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ..

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ....

ΓΝΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

08/03/2005, 17:07:07
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΣΩ...

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΝΩΣΗ...

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ..

Η ΠΑΙΔΕΙΑ...

ΣΤΙΣ 13/11/2003 ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...
ΠΑΙΔΕΙΑ- ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=522&SearchTerms=ΠΑΙΔΕΙΑ
ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ
ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ...
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

09/03/2005, 01:22:35
ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ.ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ...
scriptusΝέο Μέλος
09/03/2005, 02:43:51
Μα καλά , Τόσο πολύ σας ενόχλησε ο robotsagony ;
Τι σόι φόρουμ είναι αυτό ;
Γιατί με αναγκάζετε κάθε μέρα να φτειάχνω και ένα καινούριο λογαριασμό;
Τόσο πολύ άσχημα πράγματα λέω , που διαγράφομαι για ψύλλου πήδημα ,και χωρίς καμμιά προειδοποίηση;
Γιατί με αποκαλέσατε διπλοεγγεγραμένο, όταν ήδη (πολλάκις) με διαγράψατε;
Ποιοί είστε;
AZΩΕΛΜέλος
10/03/2005, 20:38:10
AVATARGR Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΠΑΛΑΒΩΣΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ.
ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΨΕΥΤΡΑ, ΑΝΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΧΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΟΥ!

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

HermesΜέλος
25/03/2005, 03:38:40
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΛΕΞΙΣ "ΑΠΑΤΕΩΝ" ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΨΙΛΟΝ

----------------------------------------------------------------------

Σε όσους γνωρίζουμε, τουλάχιστον, κάποια βασικά πράγματα, είναι πολύ γνωστό ότι οι Ιουδαίοι και οι χριστιανοί χαρακτηρίζονται από μία ψυχοπαθολογική έλξη προς το παραμυθώδες, προς το μεσσιανικό και, εν γένει, προς κάθε τι που συντελεί στην άρση κάθε προσωπικής ευθύνης, ή λειτουργεί ως άριστο αγχολυτικό για τον τρόμο των εκατομμυρίων δούλων μπροστά στα αδυσώπητα απαιτούμενα της ανθρώπινης ελευθερίας.

Σε όσους γνωρίζουμε, είναι επίσης γενικά παραδεκτό ότι αυτή η ψυχοπαθολογία, αν μη τι άλλο, κερδίζει τουλάχιστον τον απέραντο θαυμασμό μας για την εκπληκτική της καπατσοσύνη να αυτο-αναπαράγεται διαρκώς και να πνίγει τα πάντα. Οι θλιβεροί και αντιανθρώπινοι Γαλιλαίοι, που εξέπλησσαν με την θεομανία και τον παραλογισμό τους τον Κέλσο, τον Μάρκο Αυρήλιο και τον Ιουλιανό, σήμερα εκπλήσσουν εμάς που επιμένουμε στις παλαιές καλές αρχές του συγκροτημένου και τεκμηριωμένου λόγου, αλλά και της πολιτκής αυτενέργειας, με εξωφρενικές θεωρίες, απίστευτες προφητείες και μύριες όσες άλλες τεχνικές εκτρελλάνσεως των μαζανθρώπων.

Οι τωρινές (δισ)χιλιαστικές εξαλλοσύνες των απανταχού Γαλιλαίων, παντελώς ανυπόστατες όπως άλλωστε και αυτή η ίδια η θρησκεία που έχει το θράσος να κόβει στα δύο την αχανή ανθρφή αρκετών ατόμων, ομάδων ατόμων, ή και εθνών ακόμη, προς την αυτενέργεια, την αυτογνωσία και, κυρίως, τον Εθνισμό, που κυριολεκτικά πανικοβάλλει, ακόμη και ως ΜΗ άμεση προοπτική, την πάντα εύθραυστη Παγκόσμια Ιερουσαλήμ.

Μέσα στο παιγνίδι αυτό, εντάσσεται και η αρχιπαραμύθα των λεγομένων "Ε", που ξεκίνησε πριν από είκοσι και βάλε χρόνια, ως φαιδρή θεωρία περί κοσμοσκάφους.. "Σταγείρου Έψιλον" (!!) και στη συνέχεια, μέσω κάποιων πολύ γνωστών "προσωπικοτήτων", έφθασε σε εμάς ως ογκώδης τερατολογία που εγκλωβίζει αμέτρητους ημιμαθείς ή μεσσιανολάγνους, στην εγγυημένη απάθεια και παθητικότητα της εσαεί αναμονής κάποιων "εθνοσωτήρων" εξ ουρανού, εκ της έσω χθονός, ή από όπου αλλού θέλει να μάς τους
φέρει η παραληρηματική πλέον πέννα των εψιλοπωλητών.

Κανείς δεν μπορεί ωστόσο να βοήθήσει κάποιον ανόητο στο να πάψει να είναι αυτό που είναι, και για αυτό, θα ήθελα να τονίσω ότι το μέγεθος της εψιλολαγνείας δεν πρέπει να πολυαπασχολεί τους πραγματικούς Έλληνες, αφού σε 10 - 20 χρόνια, τότε που οι Εθνικοί θα έχουμε αποφασιστικά σηκώσει το κεφάλι, πόσο μάλλον μετά από πολλές - πολλές δεκαετίες, κανείς δεν θα θυμάται καν τα ονόματα των "θεωρητικών" αυτής της απίθανης παρερμηνείας της ΑΛΗΘΙΝΗΣ και απτής ζωής. Όπως και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει καθόλου το να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το πολυπληθές κοινό που ασπάζεται αυτές τις γελοιότητες, αλλά οφείλουμε, στο όνομα της λογικής επιχειρηματολογίας που πρωτοκαθιέρωσαν οι πρόγονοί μας, να το θεωρήσουμε αξιωματικά χαμένο για τον πραγματικό, τον εθνικό Ελληνισμό, που απαιτεί, όπως προείπαμε άλλωστε, επίπονη αυτενέργεια και αυστηρώς λογική συγκρότηση της σκέψεως και του λόγου.

Το χοντροκομμένο παραμύθι των "Έψιλον", μαζί με τα πιό "απογειωμένα" (και καλοπληρωμένα) πρόσφατα παρακλάδια του, που ξεδιάντροπα πλέον τολμούν να επιτίθενται κανονικά, όπως και οι παπάδες ομοϊδεάτες τους, στην Εθνική Ελληνική Θρησκεία (αποκαλώντας "σκοτεινές σεληνιακές οντότητες" τους εθνικούς μας Θεούς), είναι εξίσου ανάξιο για ν’ ασχοληθεί σοβαρά μαζί του ένας πραγματικός ¨Ελληνας, ένας Εθνικός Έλληνας, όσο ανάξιο είναι και το άλλο παραμύθι που πλέχτηκε, προ πολλών αιώνων, από τον σκοτεινό καταστροφέα των εθνών Σαούλ-Σαύλο, γύρω από τον γνωστό και μη εξαιρετέο και κατά τα πάτριά του περιτετμημένο ραβί Τζεσουά.

Η χώρα μας, μία χώρα που κάποτε φωτοδοτούσε, είναι κυριολεκτικά υπό ξένη κατοχή, εδώ και 22 αιώνες, και δίχως Θρησκεία, Φιλοσοφία, Παιδεία και καθημερινό Έθος, εδώ και 16 περίπου αιώνες. Όσοι εξ ημών τυγχάνουμε αφυπνισμένοι και συνειδητοί, και δεν είμαστε και λίγοι για αυτό και έχουν άλλωστε παρανοήσει προσφάτως οι κατακτητές, αρνούμαστε κατηγορηματικώς να κάτσουμε, σαν αποβλακωμένοι τηλεδούλοι, και να περιμένουμε κάποιους ανύπαρκτους "εθνομεσσίες" να ευδοκίσουν να μας σώσουν. Στους, τουλάχιστον αφελείς, εψιλολάγνους και εψιλόπληκτους, κουνάμε αναγκαστικά το μαντήλι από μακριά και τους ευχόμεθα, μετά πολλού οίκτου και από βάθους καρδίας, καληνύχτα.

Βλάσης Γ. Ρασσιάς

Το κειμενο μιλαει απο μονο του...

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"