- Καρκίνος στο κεφάλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
η μητερα μου εχει καρκινο στο κεφαλι (γλοιωδες βλαστωμα).στο σημειο που βρισκοταν ο ογκος δεν μπορουσε να γινει εγχειριση και ετσι υποβληθηκε στη γνωστη μεθοδο της ακτινοθεραπειας σε συνδυασμο με χημειοθεραπεια.η θεραπεια τελειωσε γυρω στα μεσα ιανουαριου κ τα συμπτωματα που ειχε (πονοκεφαλοι,θαμπη οραση κτλ) ειχαν υποχωρησει σχεδον εντελως.η μαγνητικη ενα μηνα μετα εδειξε οτι ο ογκος ειχε μικρηνει κατα πολυ κ οτι ολα πηγαιναν καλα...ετσι συνεχισαμε με χημειοθεραπεια σε μορφη χαπιων..ξαφνικα ομως η μητερα μου σιγα σιγα αρχισε να μπερδευει τα λογια της κ να ξεχναει σε σημειο που τωρα να μην καταλαβαινουμε πολλες φορες τι λεει.θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο μπορει να οφειλεται στο οτι ο ογκος μπορει να μεγαλωσε ή υπαρχει πιθανοτητα να μικρυνε κ να αλλαξε θεση κ ετσι να πιεζει καποιο αλλο νευρο του εγκεφαλου....???
σας παρακαλω πειτε μου κατι γιατι κοντευω να τρελαθω κ ειναι πολυ μικρο το διαστημα για να ξανακανουμε μαγνητικη....
nikoleta germani
είναι προφανές δε, οτι πρέπει να απαντηθούν απο τον θεράποντα Ιατρό που παρακολουθεί την μητέρα σου,
ή εστω απο κάποιον άλλον ειδικευμένο επιστήμονα (ως δεύτερη γνώμη)
αλλα σε καμία περίπτωση απο τον "οποιοδήποτε" μέσω ενός φόρουμ.
Συμμερίζομαι την αγωνία σου, όπως όλοι μας,
μια και η συγκεκριμένη ασθένεια έχει "χτυπήσει" την πόρτα σε πολλές οικογένειες,
υπομονή, πάνω απ'ολα ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στην ιατρική...

Να σου πω ότι μας τιμά και είναι συγκινητικό το γεγονός ότι επέλεξες να επικοινωνήσεις στον χώρο μας την αγωνία σου. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε, αλλά συμφωνώ 100% με τον AitheroVamon ότι θα πρέπει να αναζητήσεις τη γνώμη του γιατρού της μητέρας σου. Δεν θα έπρεπε να μπεις στον κίνδυνο να λάβεις ψεύτικες ελπίδες ή ψεύτικους φόβους.
Εύχομαι ολόψυχα να έχετε καλά νέα και να υποχωρήσει πραγματικά το πρόβλημα της μητέρας σου. Και εδώ θα είμαστε, αν όχι για να δώσουμε ιατρικές συμβουλές, τουλάχιστον για να σου συμπαρασταθούμε.![]()

Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν πολλοι. Μπορείς να προσευχηθείς προς τα εκεί όπου πιστεύεις για να βρεις έναν από αυτούς τους ξεχωριστούς αφανείς ανθρώπους. Μετά πήγαινε σε έναν ιερέα και ζήτα βοήθεια και πιθανόν αυτός να σε οδηγήσει στο σωστό μέρος...
Η επιστημονική θεραπεία πρέπει να συνδυάζεται με πίστη, αισιοδοξία, ελπίδα και... μεγάλη ψυχραιμία.
Εύχομαι καλή τύχη στη μητέρα σου και ότι και να γίνει να θυμάσαι πως αυτή η ζωή είναι πραγματικά μια στάλα στον ωκεανό της ύπαρξης μας. Οι άνθρωποι σμίγουν και ξαναχάνονται και ξανασμίγουν και ξαναχάνονται κ.ο.κ.
.
quote:
... ετσι συνεχισαμε με χημειοθεραπεια σε μορφη χαπιων.....
.... ξαφνικα ομως η μητερα μου σιγα σιγα αρχισε να μπερδευει τα λογια της κ να ξεχναει σε σημειο που τωρα να μην καταλαβαινουμε πολλες φορες τι λεει.
Αγαπητη, για ολα τα πραγματα υπαρχει ενας λογος !
Αρχισε να το ψαχνεις το πραγμα, ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !!!
Δεν εισαι η μονη, και αλλοι παθανε παρομοια... https://antipliroforisi.blogspot.com/2007/06/blog-post_02.html
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΚ
http://www.katohika.gr/2013/01/ximiotherapia-apati.html
Ανώνυμοςείπε... εχασα την μαμα. μου εχτες 54 χρονων απο αυτη την κωλοαρρωστια ειμαι απιστευτα χαλια. οι κωλοχημειοθεραπειες δεν κανουν τιποτα κανουν τον καρκινο ανθεκτικοτερο 25 Ιανουαρίου 2013 - 3:03 μ.μ.
Ανώνυμοςείπε... Και εγώ φίλε μου την περιμένω από στιγμή σε στιγμή με καρκίνο στο πάγκρεας έκανε μια χημειοθεραπεία και από εκείνη την στιγμή την πήρε οκατήφορος Ραγδαία επιδείνωση.... Κουράγιο φίλε μου. 26 Ιανουαρίου 2013 - 9:09 π.μ.
Ανώνυμοςείπε... Και εγώ φίλε μου από.στιγμή σε στιγμή την χάνω με καρκίνο στο πάγκρεας και μεταστάσεις στο.συκώτι καθώς έκανε την πρώτη χημειοθεραπεία την πήρε ο κατήφορος χειρότερα έγινε...κουράγιο φίλε μου. ......να είσαι καλά μα την θυμάσαι ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ 26 Ιανουαρίου 2013 - 10:56 π.μ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ
ΝΑ ΔΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ : ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ! ΦΙΛΟΙ ! ΓΕΙΤΟΝΕΣ ! ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !
Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ !!!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ !!!
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ... "ΕΠΙΔΗΜΙΑ Η1Ν1" ...
Anonymous said...
Αγαπητη μου κυρια "MarshiaCy" !
Δεν χρειαζετε ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ οτι γραφω !
Δειτε μονο το τι κανουνε ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΣ τα ψευτο-χημειο-θεραπευτικα δηθεν φαρμακα ...
Διαβαστε τι τραβανε ΟΙ υγιεις !!! ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ που τα προετοιμαζουν τα φαρμακα για να δοθουνε στους ασθενεις !!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
ΕΑΝ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΠΑΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...για ΄θέματα υγείας κυρίως....μόνο ο ΘΕΟΣ ΄ξέρει..
εαν θελει κανεις να στραφεί σε εναλλακτικές θεραπείες, ας δει και το "INTEGRATIVE ONCOLOGY"
September 12, 2013 at 1:50 PM
Anonymous said...
Οι εργαζόμενοι εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις που διαπιστώνουν καθημερινά, εκφράζουν την ανησυχία τους και για μακροχρόνια προβλήματα όπως ..... καρκινογένεση,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τα οποία δε μπορούν να υπολογισθούν ακόμη......
Χημειοθεραπείες έγκλημα στον Ευαγγελισμό! Γιατί λιποθυμούν οι εργαζόμενοι;
11/09/2013
Νοσηλεύτριες λιποθυμούν, βγάζουν εξανθήματα, έχουν δύσπνοιες και δυσφορία
ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ : ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ...
Η χημειοθεραπεία σκοτώνει τους εργαζομένους του ΕΣΥ
Έντυπη Έκδοση Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία,
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=386140
Ούτε οι βασικοί κανόνες ασφαλείας τηρούνται στα δημόσια νοσοκομεία, λόγω έλλειψης κατάλληλων υποδομών και πόρων, κατά τη διάλυση των εξαιρετικά τοξικών φαρμάκων.
Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που προκαλούνται στο προσωπικό απλώς δεν καταγράφονται...
ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ !!!!
ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ !!!
Στις1/24/2013 07:52:00 μ.μ.
Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!" την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία η θανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας. Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, αλλά μάλλον τροφοδοτεί την ανάπτυξη και των καρκινικών κυττάρων, που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να εξαλείψουμε όταν μία χημειοθεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει.