- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
φυσικά υπάρχουν κάποιες ικανότητες που θα ήθελα να κατέχω ανεπυφίιλακτα αλλά για κάτι άλλες ...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΦΙΛΙΚΑ
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ!
Edited by - indigo_boy on 22/01/2003 21:36:38
καταρχην τον αηλο κοσμο δεν μπορουμε να τον δουμε λογο της περηορισμενης δινατοτητας του ματιου μας να βλεπει απειροελαχιστα σεσχεση με το φασμα τον ΗΖ <χερτζ> που υπαρχει.το ιδιο ισχυει και για τα αλλα δυο.
φιλικα.................
ΦΙΛΕ ΜΟΥ kouman ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ....
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΙΟΘΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...
ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΡΙΖΕΙΣ..
ΦΙΛΕ ΜΟΥ indigo_boy ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
quote:
ΕΣΥ Τ-SEEKER ΚΑΙ AVATARGR ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ?
ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ...
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΘΕΛΕΣ ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Ο τίτλος του topic καθώς και η συζήτηση που γίνεται μου έφεραν στο νου 2 παραβολές που είχαν αναφερθεί και παλιότερα στο forum.
Μία είναι από τους Σούφι:
"Ο Ωκεανός", απάντησε το μεγαλύτερο ψάρι, "είναι εδώ που βρίσκεσαι τώρα".
"Τι αυτό;;" Μα αυτό είναι νερό!! Αυτό που ψάχνω είναι ο Ωκεανός" είπε απογοητευμένο το μικρό ψάρι και απομακρύνθηκε κολυμπώντας για να ψάξει κάπου αλλού.
Σταμάτα να ψάχνεις μικρό ψαράκι. Δεν υπάρχει τίποτα να ψάξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κοιτάξεις!
Μία άλλη παραβολή είναι Ινδική:
Μια φορά κι έναν καιρό ένας βάτραχος που ζούσε κοντά στην θάλασσα έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στο εσωτερικό της Ινδίας και σε κάποιο βάλτο συνάντησε έναν άλλον βάτραχοπου ζούσε όλη του την ζωή δίπλα σε μία λακκούβα με νερό.
Εκεί συστήθηκαν και ο νεοφερμένος βάτραχος είπε ότι το σπίτι του είναι δίπλα στην θάλασσα.
-"Πόσο μεγάλη είναι η θάλασσα;" , ρώτησε ο βάτραχος της λακκούβας.
-"Πάρα πολύ μεγάλη", λέει ο άλλος βάτραχος.
-"Δηλαδή τόσο μεγάλη;" λέει ο πρώτος βάτραχος κάνοντας ένα μεγάλο πήδημα από την μια άκρη της λακκούβας του, έως την άλλη άκρη.
-"Τι λές, τώρα;" του λέει ο άλλος βάτραχος.
"Πως μπορείς να συγκρίνεις την μικρή λακκουβίτσα σου με την απέραντη θάλασσα;", συνέχισε.
-"Φύγε, γρήγορα από εδώ;" απάντησε οργισμένα ο πρώτος βάτραχος, και συνέχισε.
"Είσαι ψεύτης και απατεώνας. Δεν μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη λακκούβα από την δική μου"

ΦΙΛΕ ΘΩΘ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ?????
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΨΕΥΤΕΣ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΩΘ.
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΧΩ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡEΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ Η ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ -ΠΕΝΤΕΛΗ, ΠΑΡΝΗΘΑ,ΞΩΤΙΚΑ κτλ.
ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ....
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()