- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, μιά επιστήμη ή μιά απάτη;;; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
indigo_boyΜέλος
WOLFFACE ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΩ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΦΙΛΙΚΑ
quote:ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΔΑΝ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ,ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ,ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ?
Πριν αρκετά χρόνια οι άνθρωποι είδαν έναν αστερισμό που έμοιαζε με έναν λέωντα, έτσι βγήκε το ζώδιο λέων, έναν άλλο που έμοιζε με τοξότη, έτσι βγήκε το ζώδιο του τοξότη. Αρχίζουμε έτσι τις αναλύσεις ότι ο λέων είναι ηγετικό ζώδιο και τα λοιπά. Το θεωρείται αυτό σοβαρή επιστήμη kelse
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ
Edited by - indigo_boy on 22/01/2003 19:04:07
Απο παράληψη δεν ανέφερα την ακριβή διεύθηνση φίλοι μου...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=222
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=222
Κέλσος ο Φιλαλήθης
O ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΠΕΙ κάθε μέρα.... και καθε μερα ειναι ΝΕΟΣ.
HRAKLEITOS.

HRAKLEITOS.

WolffacedΜέλος
Indigo-boy παρόλο που δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν θεωρώ το post σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟ.
indigo_boyΜέλος
ΦΙΛΕ Wolffaced ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ
ΦΙΛΙΚΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΞΩ ΣΟΥ
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ.....Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΗΛΙΕ.....
Edited by - ΑΤΜΑ on 23/01/2003 18:47:13
Χμμμμ βλέπω "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αδιαμβισβήτητα" να πέφτουν στο τραπέζι της συζήτησης και αναρωτιέμαι...
'Αραγε ΕΑΝ σας είχα καλέσει σε ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ σε κάποιο κανάλι, που θα ΣΑΣ - ΜΑΣ έβλεπε ο κόσμος, δηλαδή θα ΕΚΤΕΘΟΜΑΣΤΑΝ στα μάτια του τηλεθεατή, με αυτόν τον τρόπο θα μιλούσατε;;;
Αυτα τα ΤΟΟΟΟΣΟ ισχυρά επιχειρήματα θα παραθέτατε;;;
'Αραγε ΕΑΝ σας είχα καλέσει σε ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ σε κάποιο κανάλι, που θα ΣΑΣ - ΜΑΣ έβλεπε ο κόσμος, δηλαδή θα ΕΚΤΕΘΟΜΑΣΤΑΝ στα μάτια του τηλεθεατή, με αυτόν τον τρόπο θα μιλούσατε;;;
Αυτα τα ΤΟΟΟΟΣΟ ισχυρά επιχειρήματα θα παραθέτατε;;;
Θαυμάζω λοιπόν την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
!ΩΩΩΩΩ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ.....

'manava seva, madhava seva'
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ....
Κέλσος ο Φιλαλήθης
indigo_boyΜέλος
ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΟ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Wolffaced.ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΘΕΤΑ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΦΙΛΙΚΑ
ΦΙΛΙΚΑ
Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ..................