- αστρολογικές αναλύσεις - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Συγνώμη για τη κατάχρηση του χώρου!
θα θελα απλά να πω ένα γεια και να στείλω τη συμπάθειά μου σ'ένα πλασματάκι που διάβασε εδώ μέσα πως έχουμε ίδια μέρα γενέθλια και δυστυχώς δεν μπορώ να της στείλω προσωπικό μήνυμα όσο κι αν προσπάθησα.
Να σαι καλά xspy!
Φιλικά Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
γεννηθηκα στις 02/07/1974 μεταξυ 22:35 και 22:55 στην πολη της Καλαματας (αυτο δεν γνωριζω αν ειναι απαραιτητο μα το καταθετω :-) )
Jorgos
Ωροσκοπο στο Ζυγο
Ηλιο στο Ζυγο
Σεληνη στους Ιχθεις
Ερμη στο Ζυγο
Αφροδιτη στην Παρθενο
Αρη στην Παρθενο
Δια στον Υδροχοο
Κρονο στο Σκορπιο
Ουρανο στον Τοξοτη
Ποσειδωνα στον Αιγοκερω
Πλουτωνα στον Σκορπιο
Ωροσκοπο στο Σκορπιο
Ηλιο στον Λεοντα
Σεληνη στον Υδροχοο
Ερμη στην Παρθενο
Αφροδιτη στην Παρθενο
Αρη στην Παρθενο
Δια στον Ταυρο
Κρονο στον Λεοντα
Ουρανο στο Σκορπιο
Ποσειδωνα στον Τοξοτη
Πλουτωνα στο Ζυγο.
Αν εισαι γεννημενος μετα τις 22.35, ο ωροσκοπος σου ειναι στους Ιχθεις.
Ωροσκοπος στο Ζυγο
Ηλιο στον Αιγοκερο
Σεληνη στο Ζυγο
Ερμη στον Τοξοτη
Αφροδιτη στον Υδροχοο
Αρη στον Ταυρο
Δια στον Λεοντα
Κρονο στον Αιγοκερω
Ουρανο στον Αιγοκερω
Ποσειδωνα στον Αιγοκερω
Πλουτωνα στον Σκορπιο
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΟΤΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ, ΟΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΤΛ!
ΚΑΡΤΑΡΧΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ '85, ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΟΤΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ, ΟΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΤΛ!
ΚΑΡΤΑΡΧΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ '85, ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Θα ηθελα να μαθω αν ειναι το ζωδιο ή ο ωροσκοπος που προσδιοριζουν τα κυρια χαρακτηριστικα σε εναν ανθρωπο και αν τελικα υπαρχουν κριτηρια υπεροχης του ενος πανω στο αλλο. Δηλαδη ειμαι καρκινος με ωροσκοπο στους ιχθεις (02/07/74), ειναι τα χαρακτηριστικα του ζωδιου που επηρρεαζουν την ζωη μου ή περισσοτερο του ωροσκοπου μου.
Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε πληροφορια,ευχαριστω.
Jorgos