ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η συμφωνια ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ [ΑΧΑΙΩΝ] με τον ΜΕΝΤΗ-ΑΘΗΝΑ για τον πλανητη με το κωδικο ονομα ΙΘΑΚΗ 33. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η συμφωνια ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ [ΑΧΑΙΩΝ] με τον ΜΕΝΤΗ-ΑΘΗΝΑ για τον πλανητη με το κωδικο ονομα ΙΘΑΚΗ 33. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

αμοθεν24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/07/2004, 03:20:30
quote:

Στον πατέρα μου συνέβηκε το εξής:
Περπατούσε στο δρόμο και βλέπει μια περαστική γυναίκα να έρχεται προς το μέρος του. Αυτή τον πλησίασε και τον ρώτησε για ένα δρόμο που έψαχνε. Ο πατέρας μου της έδειξε αλλά αυτή δεν πήγε εκεί που της είπε και έφυγε πίσω του. Τότε ο πατέρας μου γύρισε πίσω να της πει
ότι λάθος κατάλαβε αλλά έντρομος είδε ότι η γυναίκα αυτή είχε εξαφανιστεί. Κι όλα αυτά σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν υπήρχε κάποια πόρτα η δρόμος άλλος να πεις ότι πήγε εκεί.
Τώρα τι ήταν αυτό ποιος ξέρει;

μιας και ανεφερες αυτο το περιστατικο να συμπληρωσω με κατι που συνεβει περσυ το καλοκαιρι στον θειο μου

ειναι βοσκος στην Ευβοια και προκειται για σκληροτραχηλο ανθρωπο που δεν πιστευει στο παραξενο

ενα πρωι που ξεκινησε να παει στο μαντρι, κατα τις 4,30 πριν ξημερωσει, ειδε να προπορευεται μια γυναικα στον χωματοδρομο καμια εξηνταρια μετρα το πολυ

ο οικισμος εχει 10 μολις κατοικους που φυσικα γνωριζονται πολυ καλα

προσπαθησε να υποθεσει ποια μπορει να ηταν τοσο νωρις και που πηγαινε αφου στην κατευθυνση που πηγαιναν υπηρχε μονο το μαντρι του

πατησε το γκαζι για να την φτασει με σκοπο να την παρει μαζι στο αυτοκινητο και να γλυτωσει το περπατημα

ομως εκπληκτος διαπιστωσε πως η μεταξυ τους αποσταση δεν μειωνοταν

πατησε κι αλλο το γκαζι αλλα η αποσταση παρεμενε η ιδια παρολλο που η γυναικα δεν ετρεχε

οσο και να προσπαθησε να τρεξει με το 4 επι 4 ημιφορτηγο του δεν κατορθωσε να την φτασει

σε μια στροφη την εχασε

σταματησε και κατεβηκε απορωντας γιατι δεν υπηρχε μερος να κρυφτει απο τα ματια του στην περιοχη αφου ειχαν αρχισει τα πλατωματα

οσο και να εψαξε δεν βρηκε κανεναν και οταν το συζητησε στο χωριο του ειπαν πως καμια κατοικος δεν ειχε παει στην περιοχη

ακομα απορει...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

mariha2912Μέλος
19/07/2004, 14:06:05
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ" ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΓΚΙΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ "ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΙ ΕΔΩ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...

oneiric1Μέλος
19/07/2004, 15:29:28
Δεν γνωρίζω τίποτα γι’ ανθρώπους που πέφτουν σε κόμμα και ζουν σε μια άλλη διάσταση, σε μια άλλη παράλληλη ζωή. Προσωπικά, το μόνο που γνωρίζω σχετικά, είναι μια ασθένεια η οποία, αν και χαρακτηρίζεται πολύ σπάνια (συγχωρήστε με, αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομά της), προκαλεί ακριβώς αυτό, ύπνο για πολλά χρόνια.

Διάβασα μάλιστα την ιστορία μιας πολύ νεαρής κοπέλας (αν θυμάμαι καλά τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 27-29), η οποία εντελώς ξαφνικά κοιμήθηκε ένα βράδυ όταν ήταν στην πρώτη Λυκείου και ξύπνησε 2 χρόνια μετά..... χωρίς να έχει «πολτοποιηθεί» ο εγκέφαλός της, χωρίς καμία οργανική παρενέργεια.

Πραγματικά όταν το διάβασα σοκαρίστηκα, γιατί δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια τέτοια ασθένεια, αλλά και γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος θα μπορούσε να κοιμηθεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στον οργανισμό του.

Τώρα που το αναφέρω θυμάμαι ότι είχα διαβάσει γι’ αυτή την ασθένεια και σε γνωστό μηνιαίο γυναικείο περιοδικό. Θα ψάξω για περισσότερες πληροφορίες και θα επανέλθω.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

AGUILERAΝέο Μέλος
22/07/2004, 11:34:53
WELL...,ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ...
ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΩΤΙΚΑ...
410 ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΩΝΥΜΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΙΔΑ.42 ΧΩΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΕΡΑΙΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΟΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΕΡΑΙΔΕΣ.ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2 ΓΡΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ.ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΟΜΩΣ ΓΔΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΥΜΝΕΣ.ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΡΟΙ ΑΠΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ...