ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Kelsos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/02/2003, 12:12:42
[Αν δεν ήσουν εσύ, τίποτα απο αυτό ΔΕΝ θα είχε γίνει...]

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΚΕΛΣΟ...
ΜΑ ΟΣΑ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΝΙΓΟΥΝ+ΜΕ ΞΕΧΥΛΛΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΥΛΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ...
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ +ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΟΥ...ΜΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΓΙΑΤΡΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΚΑΣ...

Η ΕΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΦΛΟΓΑ...

'manava seva, madhava seva'

23/02/2003, 10:33:47
quote:
Ω! Μεγάλη Ανθρώπινη Ψυχή στα πόδια του θεού...

Πρίν να φτάσει στα πόδια του Θεού, έπεσε μπρόστα στα πόδια του Σοφού, του Δανδάμι...
Κατανόησε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ και ΤΙ ΕΙΝΑΙ...
Κατανόησε το ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ...
Κατανόησε επίσης και το ΜΕΣΟ που θα τον πάει Εκεί, στη Πρώτη του παντός Πηγή, την Υπεράγια Ψυχή ΜΑΣ...

Ο Δανδάμις συνέχισε λοιπόν λέγοντας στον απεσταλμένο του Αλέξανδρου:
"...Πές του πώς ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ κτήματα και πράγματα που τόσο εναγωνίος και με κόπο μαζεύουν και συγκεντώνουν οι άνθρωποι, γρήγορα αποδεικνύονται βλαβερά σε αυτούς που τα μαζέυουν και τα συγκεντρώνουν, γιατί τους προκαλούν στεναχώριες και θλίψη άπειρη, απο αυτές που ο ΚΑΘΕ άνθρωπος είναι ΓΕΜΑΤΟΣ και ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ απο αυτές...
'Οσο για εμένα.... εγώ ξαπλώνω επάνω στα ξερά μου φύλλα και εφ'όσων δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ που να έχει την ανάγκη της προσοχής μου για φύλαξη, κλέινω τα μάτια και ΑΜΕΣΩΣ βρίσκω την ησυχία μου και την ανάπαυσή μου, γιατί ΑΝ ΕΙΧΑ πλούτη να φυλάω και να σκέφτομαι, ο ύπνος δεν θα ερχόταν στα βλέφαρά μου...
...Η Γή μου δίνει τα ΠΑΝΤΑ όπως η μάνα στο παιδί...
Πηγαίνω όπου μ'αρέσει και δεν έχω καμία φροντίδα ή άλλη σκέψη που θα μου έφερνε ΑΝΗΣΥΧΙΑ ή θα μου προκαλούσε δυσκολίες..."

Να τι αντιμετώπιση είχε ο Αλέξανδρος ΠΡΙΝ καταστεί Ω!Μέγας...
Να τι τον έκανα να ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ και να ΖΗΤΗΣΕΙ....

Κέλσος ο Φιλαλήθης

24/02/2003, 02:57:12
...Ο ΗΛΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ...
ΜΑ Η ΖΕΣΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΥΡΗ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΠΕΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ...
ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΕΙ..
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ...

!Ω!ΜΕΓΑ..ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ...!
ΠΟΣΟ ΑΓΕΡΩΧΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ...
ΜΑ ΤΟ ΣΠΑΘΙ
ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ...
ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ..

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ...
ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ
ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...
ΜΙΑ ΑΣΗΜΟΛΕΥΚΗ ΧΑΡΑΓΜΑΤΙΑ...
ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ...

ΖΕΙ....
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ....

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...
ΕΔΩ...
ΠΑΝΤΟΥ....

ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ...ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ...
Ο ΗΛΙΟΣ ..ΔΥΤΙΚΑ...
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ....Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...

ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ 'ΦΥΛΑΚΗ'...
+ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ...

ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ...
ΑΤΜΑ

Edited by - ΑΤΜΑ on 24/02/2003 11:48:48

25/02/2003, 12:48:40
ΜΑ..ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ...
ΕΠΙΛΟΓΟΣ...
Ω! ΜΕΓΑ ...ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ...

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/03/2003 13:00:41

25/02/2003, 16:58:23
Χμμμμμ....άκουσα μια λέξη...
quote:
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μα τι να σημαίνει ΕΠΙΛΟΓΟΣ;;;

Αναρωτήθηκες καλή μου 'Ατμα;;;
Εσύ που χάρις σε εσένα Ω!Μεγάλη Ψυχή ξεκινήσαμε αυτό το τόσο μα τόσο παράδοξο ταξίδι με πυξίδα την ΨΥΧΗ ΜΑΣ και με σκοπό το ΝΑΥΓΙΟ όπως μας λέει ο μέγας Καζαντζάκης...
Ναι το ΝΑΥΑΓΙΟ που θα γίνει στη ΜΕΣΗ του Ωκεανού...
Ναι του Ωκεανού της ΓΝΩΣΙΣ και της ΣΟΦΙΑΣ...
Ναι εκεί στα βάθυ που ζεί η γοργόνα...

Ζεί ο Βασιλέας Αλέξανδρος;;;
ΖΕΙ... ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΕΙ...

Τον κυριεύει όμως ΟΧΙ εξωτερικά, κατακτητικά, αλλά ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...
Του δείχνει μέσα απο τα μηνύματά μας ότι Εκείνος και Εμείς είμαστε το ΙΔΙΟ...
"Αυτά που εγώ ποιώ ΚΑΙ εσείς μπορείτε να ποιήσετε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ" είχε πεί ένας "άλλος" Υιός του Θεού και πόσο μα ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΕ!!!

ΕΠΙ-ΛΟΓΟΣ....
Κάτι τέτοιο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να εφαρμοστεί!!!
Πώς είναι δυνατόν να υπάρξει ΕΠΙ-ΛΟΓΟΣ....
Εν Αρχή ήταν ο ΛΟΓΟΣ....
Πουθενά δεν διάβασα γα ΕΠΙ-ΛΟΓΟ....

Η δημιουργία καλή μου 'Ατμα, Ω!Μεγάλη Ψυχή ακόμα ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ...
Ποιός μπορεί να βάλει ΤΕΛΟΣ στη δημιουργία, παρά μόνο Εκείνος...
Ξέρουμε για ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ... για ΕΠΤΑ ΡΙΖΕΣ ΦΥΛΕΣ... για ΕΠΤΑ ΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
Είμαστε στο ΠΕΜΠΤΟ.... και έχουμε ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ...

Περιμένω τη συνέχεια...
Φιλία και Αγάπη...
Μόνο έτσι μπορείς να εφαρμόσεις το Γίογκα της Αγάπης (Bakti Yoga) του μεγάλου Βιβεκανάντα

Κέλσος ο Φιλαλήθης

25/02/2003, 17:42:02
.....

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ
....
ΜΑ...ΞΕΡΕΙΣ ...ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ...

....
ΛΟΓΟΔΑΙΔΑΛΟΣ...
ΛΟΓΟΠΟΙΟΣ....
ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΣ....

ΟΜΩΣ+ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΚΑΘΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΜΥΩΔΕΣ ΔΕΞΙ-ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ...

Η ΛΟΓ-ΧΗ....ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ...ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ...
Ω!ΝΑΙ...
ΘΑΜΕΙΝΩΓΙΑΤΗΝΠΙΟΜΕΓΑΛΗΘΥΣΙΑΑΥΤΗΣΤΟΤΩΡΑΤΟΥΠΟΤΕΤΗΣΑΙΩΝΙΑΣΣΤΙΓΜΗΣΜΟΥ...
ΣΗΚΩΣΕΤΟΜΑΧΑΙΡΙΜΑΠΡΟΣΕΞΕΝΑΚΟΨΕΙΣΤΗΛΕΠΤΗΓΡΑΜΜΗΤΗΣΥΠΑΡΞΗΣΜΟΥΜΕΜΙΑΣ....

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ...ΗΡΘΕ...ΜΑ...ΚΑΘΕ...ΤΕΤΟΙΟΣ...ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ....
ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ....
'ΟΝΤΑΣ'.... 'ΕΝΑΣ' ...'ΛΟΓΟΣ'...

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/03/2003 13:18:15

26/02/2003, 18:53:12
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....ΑΡΑΓΕ...

ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΥΛΗΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...
ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΜΕ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ...
ΜΑ ΤΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΙ!ΜΕ ΑΛΟΓΟ ΤΗ ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥΣ +ΑΚΡΑ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ..
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΟΥΚΑΡΟΥΝ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ...ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ...
ΜΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ...
ΣΤΕΚΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ...ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ...ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ...ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΙΣΙΑ...(ΤΟ ΑΥΤΟ...)
ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ...ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ...
ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ...ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ...
ΜΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!...ΠΟΣΗ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ!...

ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!...ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ...

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ...ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ... ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ... ΜΕΔΟΥΣΑ ....ΜΑ ΕΧΕΙ...ΣΙΓΟΥΡΑ 5....

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ...
ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΟΝΗ...
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ...+ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ...
+ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ...ΚΡΑΤΑΓΑ ...ΤΗΝ..."ΚΑΣΤΑ"...

'ΕΠΙ-ΛΟΓΟΣ'='ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΑΜΑΤΟΣ'...

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/03/2003 13:19:50

26/02/2003, 22:31:57
quote:

Σαν μυρωμένο άρωμα τυλίγει την καρδιά μου. Μα τι έχουν αυτά τα λόγια… Τι έχουν όλα τα λόγια που δεν ταιριάζουν στο χνωτισμένο αέρα, λόγια αδιάφορα για τους πολλούς αυτούς που ζουν μόνο τη καθημερινότητα και τα προσπερνούν τόσο εύκολα σαν τον ζητιάνο στο δρόμο, τόσο εύκολα όσο μετατρέπεται η αγάπη σε πόνο, και όμως…… πάντα λέγονται… πάντα ακούγονται….. δώρα, δώρα, που μόνο δωρίζονται….απλά λόγια που το στόμα μένει μουγκό για να μη χαλάσει την αρμονία …..ξερά φύλλα, ανθισμένα φυτά, καθαρό νερό…..τόσο απλά, τόσο φυσικά, τόσο όμορφα……………αλλά που δεν τα βρίσκεις πουθενά………. Ω Μεγάλη Ανθρώπινη Ψυχή στα πόδια του θεού……
ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

...ETOYTA TA ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ....ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΙΑ ...ΑΙΩΝΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ...ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ..ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΑΥΤΟΥ...ΜΑ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΜΟΝΟ Η ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΞΑΦΝΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΜΟΥ...ΚΑΙ Μ' ΕΝΤΑΣΣΕΙ...ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ...
ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ...
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΑ ΣΑΝ ΦΛΟΓΑ + ΕΒΑΛΑ ΠΥΡ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ...ΜΟΥ...ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕΡΝΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ...ΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΤΑΙΟ...ΓΙΑΤΙ...ΠΑΝΤΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΑ...

ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...
ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 'ΔΟΜΗΣ ΤΟΥΣ'...

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/03/2003 13:42:44

ANTONIOS1997Μέλος
26/02/2003, 23:31:36
Πολλες φορες αναρωτηθηκα τι κανω εδω. Ειναι πολυ αργα, εχω πιει και λιγο κρασι, και καθομαι και διαβαζω το πονο του καθενος. Μα τι κανω, εχω τρελαθει; και ο δρομος με φερνει εδω, ξανα εδω στο καταφυγιο, να ακουσω παλι ενα λογο που δεν καταλαβαινω αλλα δεν με ενδιαφερει, ισως ισως να μου αρεσει κιολας γιατι μπορω να ξεκλειδωσω τη καρδια μου να μιλησει και να πει αυτο που θελει, αυτο που δεν θα ελεγε σε αλλη περιπτωση. Και βρισκομαι στη θαλασσα, με πολλες αμφιβολιες, εκει στο απεραντο γαλαζιο και νομιζω οτι κολυμπω οπου θελω οτι ειμαι μερος αυτου του καθε μικρου κοματιου της. Σε αυτο το βαθυ γαλαζιο της συνεχους αμφιβολιας για ολα, για το παρελθον, το μελλον μου, αν πηγαινω καλα, του αν πρεπει να ειμαι εδω. Η αμφιβολια που με σκοτεινιαζει και ομως τα λιγα λογια εκει στεγνα στη οθονη του υπολογιστη δειχνουν οτι καποιο κομματι μου βρισκεται καπου εκει. Εκει μακρια ή κοντα και αισθανεσαι ερωτα για αυτη τη μορφη που μεσα σου ξυπνα το παιδι που κρυβεις, που μπορει να σε κεντριζει με τη μυστικοτητα που εκπεμπει και ομως ο ερωτας ειναι τυφλος και καθως η μουσικη δινει ακομα ενα κεντρισμα αισθανομαι σαν τρελος, εικονες κατακλιζουν το νου μου μια γυναικεια μορφη διαγραφεται, και ομως ειναι ενα εναυσμα δεν ειναι η αιτια αυτης της εξαρσης που αισθανομαι. Αχ τι παραδοξο εγω να ειμαι ποιητης και εσεις η μουσα μου κυρια μου....γλυκεια μου κυρια. Τελικα λεω στη θαλασσα, ζω αγπημενη ή πονω χωρις ανταποκριση, ερωτας ερωτας και πισω απο ολα αυτα η νοσταλγια για το λαμπερο το φωτεινο το αγαπημενο προσωπο του θεου την αξια της ψυχης γιατι τι λεω δεν ξερω τι λεω ειμαι απλα εδω μπορει καποιος να μου δωσει μια αγκαλια, ετσι απλα για να παρει λιγο απο τη μυρωδια μου που θελω να μοιραστω, αλλα ισως να μην ειμαι αξιος αλλα ειμαι ανθρωπος μια ζωη θα προσπαθω για να ειμαι..... Για να μπορω να μιλω σε εσας για να μπορω να σας ερωτευομαι...............
ΑΓΑΠΩ ΣΑΣ....

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

Edited by - ANTONIOS1997 on 26/02/2003 23:38:28

26/02/2003, 23:51:38
ΑΝΤΟΝΙΕ!ΧΑΙΡΕ...
+Η ΑΤΜΑ ΚΡΑΣΙ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ...ΚΟΚΚΙΝΟ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΧΜ!...
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ..ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΦΙΛΕ...ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΑ ...ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ...
+ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ'ΝΑΙ...ΑΥΤΗ Η 'ΤΑΥΤΙΣΙΣ'...ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΩΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ!

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/03/2003 13:21:07