ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αρρωστια : το μεγαλύτερο δώρο του ανθρώπου - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Αρρωστια : το μεγαλύτερο δώρο του ανθρώπου - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

aries019 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
aries0Μέλος
12/07/2005, 14:44:47
Γεια σου Καλλιοπη....

Που θα μας φυγεις???? θα εισαι Μυτιληνη οταν ερθω ετσι ????

Σου θυμιζω οτι θα ειμαι απο 6/8 εως 6/9

ΜορφέαςΜέλος
13/07/2005, 04:24:38
Καλησπέρα σας,
Αγαπημένη μου Πυραμιντ έχεις δίκιο, αλλά καλώς ή κακώς έτσι είναι η κοινωνία σήμερα. Είναι ακριβώς αυτό που λέει και ο Αριες, όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Εξάλλου είναι γνωστό οτι όταν δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι το βρίζουμε, το καταδικάζουμε, το εκτελούμε, μόνο και μόνο ώστε μετά να πηγαίνουμε στον τάφο του και να προσπαθούμε να το αναστήσουμε. Αυτή η θεωρία η οποία είναι πολύ μπροστά σε πολλές χώρες του κόσμου και αποτελούν την βάση της σύγχρονης Ιατρικής, σήμερα εδώ στην Ελλάδα ζούμε ακόμα σε ένα πρωτόγονο σύστημα υπερχορήγησης φαρμάκων και πολλαπλών άνευ λόγων εγχειρήσεων. Μόνο όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να βλέπουν οι ίδιοι πάνω τους τις αιτίες των προβλημάτων τους μόνο τότε θα καταλάβουν, κι αν δεν καταλάβουν, ας τους ευχηθούμε καλό ταξίδι στην εντατική και τουλάχιστον ας επέλθει η όποια θεραπεία έστω κι απο κει.

Να σαι καλά Αφροδίτη.

Αγαπημένη μου καταγάλανη σφαίρα για που σκέφτεσαι να αποδρτάσεις;

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
13/07/2005, 04:34:49
Σήμερα θα μίλήσω για τα νεφρά. Τα προβλήματα στα νεφρά προέρχονται κυρίως από φοβίες που ένας άνθρωπος έχει μέσα του για πολλά χρόνια και δεν μπορεί να τις ξεριζώσει. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε απλούς φόβους, αλλά σε φοβίες η οποίες υπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον άνθρωπο και καταναλώνουν πολύ μεγάλη ποσότητα ζωτικής ενέργειας από τα νεφρά που είναι και η κύρια πηγή παραγωγής της ζωτικής ανθρώπινης ενέργειας.

Συνήθως η θεραπεία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολη και θέλει πολύ εσωτερική εργασία και αυτογνωσία για να μπορέσει ο παθών να καταπολεμήσει ριζικά το πρόβλημά του.

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

galazia_sfairaΜέλος
13/07/2005, 10:14:18
Αγαπημένη μου καταγάλανη σφαίρα για που σκέφτεσαι να αποδράσεις;

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Θα πάω Θεσσαλονίκη στο μεγάλο μου γιο που πήρε μετάθεση.Θα παμε εκει και για να τον βοηθήσω λιγάκι και θα πάμε απο κει ίσως καπου Χαλκιδική.Αλλά στις 6 Αυγούστου θα ειμαι Μυτιλήνη αγαπητε Αριες και θα τα πούμε.Να περάστε καλα και να προσέχετε τους εαυτους σας.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

13/07/2005, 12:10:25
Καλλιόπη μου καλό σου ταξίδι και καλες διακοπές.

Μορφέα μου το δυσκολότερο για μένα, που προσπαθώ με νύχια και με δόντια να καταφέρω, είναι να κατανικήσω αυτό το άσχημο συναίσθημα που μου βγάζουν όλες αυτές οι καταστάσεις.

Δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να νευριάσω τόσο όσο να χάσω τον έλεγχό μου αλλά δεν με βοηθάνε και οι περιστάσεις.

Για παράδειγμα σήμερα το πρωϊ πήρα τηλέφωνο μιά κοπέλα για να την ενημερώσω για κάτι που είχε σχέση με αυτή, θεώρησα ότι ήταν απαραίτητο να το ξέρει, ήταν θέμα ηθικό από μέρους μου να την προστατεύσω με το να της πω κάποια πράγματα για τους ανθρώπους στον χώρο της εργασίας της.

Ξέρετε ποιό ήταν το αποτέλεσμα να μου απαντήσει ότι εάν θέλω να της πω ξανά τέτοιες βλακείες να μην την ξαναπάρω τηλέφωνο, θα μου το κλείσει, δεν θέλει να ξέρει.

Το συγκεκριμένο άτομο πάσχει από ρευματοειδή αθρίτιδα, έχει κάνει χειρουργεία το ένα πίσω από το άλλο, είχε εξαρτηθεί από την κορτιζόνη που έκανε στις αρθρώσεις για να της περνάει ο πόνος, έκανε ομοιοπαθητική κάνει τώρα φυσιοθεραπείες με ένα νέο σύστημα από Γερμανία, κάτι που έχει σχέση με λεμφαδένες.

Κανένα αποτέλεσμα συνεχώς χειροτερεύει.

Για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν καλά και θα εξηγήσω τώρα γιατί ήταν καλά.
Μίλαγα μαζί της για χρονικό διάστημα 1 χρόνου περίπου, από το πρωϊ έως το βράδυ στο τηλέφωνο, όταν συναντιόμασταν της έδινα όλη την ώρα που είμασταν μαζί χωρίς να το ξέρει ενέργεια. Δεν χρειάζεται βέβαια να πω την κατάσταση που ήμουν όταν έφευγα.
Είχα φτάσει σε σημείο να δημιουργήσω πρόβλημα στο σπίτι μου γιατί όλη την ελεύθερη ώρα μου την πέρναγα μαζί της.

Και γιατί όλα αυτά? γιατί πίστευα και το πιστεύω ακόμα ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ καλά εάν δεν βγάλει από μέσα της όλη αυτή την πικρία που είχε.
Με την οικογένειά της, με τις σχέσεις της, με όλο τον κόσμο.
Ένοιωσε έντονα την οικογενειακή βία από μικρή, ένοιωσε την απόρριψη, την καταπίεση, την ανασφάλεια, όλο αυτό το κουβάρι δεν θα ξεμπερδευτεί ποτέ εάν δεν βοηθηθεί.

Ε λοιπόν σήμερα κατάλαβα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν θέλει ή δεν αντέχει ίσως να το ξεμπερδέψει.

Επίσης εκνευρίστηκα σκεπτόμενη όλες τις ώρες που ανάλωσα, κάτι που στέρησα από το παιδί μου, για να την βοηθήσω.

Μ΄αρέσει που σου έλεγα ότι οι θεραπείες δεν πρέπει να πληρώνονται γιατί είναι κάτι που δινει η φύση/ο Θεός δωρεάν και έτσι πρέπει να δίνονται, δωρεάν.

Οπότε δεν με εκπλήσει καθόλου που έχει άνθηση όλο αυτό με τους βαθμούς, τις σχολές που σου παίρνουν τεράστια ποσά, τους και καλά δασκάλους και γενικώς όλο αυτό το συφερτό που κοροϊδεύει τον κόσμο.

Ξέρεις τι σκέφτομαι τώρα? "ξύπνα κορίτσι μου, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι, σε κανέναν κόσμο αγγελικά πλασμένο? τι νομίζεις ότι κάνεις προσπαθώντας να βοηθήσεις, ξύπνααα, ο κόσμος θέλει κοροϊδία, δεν γίνεται να βοηθήσεις κανέναν εάν δεν του πάρεις εκατομύρια γιατί απλά στο μυαλό του δεν θα είσαι καλός θεραπευτής".

Το ίδιο γίνεται και με τους γιατρούς, όσο πιό χοντρό είναι το φακελάκι τόσο καλύτερος γιατρός είναι, όσο πιό πολλές εγχειρήσεις σου λέει να κάνεις τόσο πιό γνώστης, πιό επιστήμονας είναι.

Λυπάμαι πολύ, ας σταματήσω όμως γιατί στο τέλος θα βαρεθείτε να με διαβάζετε.

aries0Μέλος
13/07/2005, 14:39:02
Αγαπητη pyramid ειδα τα σχετικα που εγραφες...!!!

Ξέρεις τι σκέφτομαι τώρα? "ξύπνα κορίτσι μου, που νομίζεις ότι βρίσκεσαι, σε κανέναν κόσμο αγγελικά πλασμένο? τι νομίζεις ότι κάνεις προσπαθώντας να βοηθήσεις, ξύπνααα, ο κόσμος θέλει κοροϊδία, δεν γίνεται να βοηθήσεις κανέναν εάν δεν του πάρεις εκατομύρια γιατί απλά στο μυαλό του δεν θα είσαι καλός θεραπευτής".

Ναι εχεις απολυτο δικιο... πρεπει να πληρωσει ο αλλος ...για να σε σεβαστει... ειναι αληθεια....!!!!!!!

Το εχω δει το "ΘΕΜΑ" ....

Καποτε !!!!! καποιος γνωστος στον χωρο των ΜEDIUM που εκανα καποια διατριβη...ειχε πει ...!!!!! για να σε σεβεται ο πελατης πρεπει να τον πατας κατω σαν σκουληκι..!!!!...μου εχει μεινει αυτο!!! αν και εχουν περασει παρα πολλα χρονια...

Βεβαια τοτε ...αλλα και πολυ αργοτερα ...δεν ηθελα να το παραδεχτω... αλλα οι διαφορες καταστασεις...μου το¨"φωναζαν" ολο και περισσοτερο...!!!!!!

Οποιος " ο εχων ωτα ακουειν ακουετω" ειπε και ο Χριστος !!!!!! σοφα Ε!!!

Αυτα ...

σε χαιρετω

sunrise zero

ΜορφέαςΜέλος
14/07/2005, 01:39:14
Καλησπέρα σας,
Γαλάζια σφαίρα σου εύχομαι καλή αντάμωση με τον γιο σου!
Αγαπημένη μου Πυραμιντ, έχεις τόσο δίκιο, που απλά δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Είναι πραγματικά απίστευτο πως κάποιοι άνθρωποι (μάλλον οι περισσότεροι) πρέπει ντε και καλά να πάθουν για να μάθουν, κι αν μάθουν κι όλας.
Τελικά το πιο σοφοό νομίζω είναι να τους το λες μια φορά, να αισθανθείς εσύ καθαρή με την συνείδησή σου και από κει και πέρα είναι πρόβλημα δικό του. Σαφώς όμως αυτό είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις σε δικά σου πρόσωπα και πόσο μάλλον όταν είναι και πολύ αγαπημένα πρόσωπα. Εγώ με την αδερφή μου το κατάλαβα πολύ καλά αυτό. Η αδερφή μου πάσχει από ημικρανίες, όσο καιρό της έλεγα "έλα να σου κάνω αυτό, έλα να σου κάνω εκείνο" εκείνη πλακωνόταν στα ντεπόν. Όταν βαρέθηκα και παραπονιόταν για το κεφάλι της απλά την έβλεπα και δεν της έλεγα τίποτα, και τώρα που και που αρχίζει να μου ζητάει βοήθεια.
Τελικά αν δεν περάσουμε οι ίδιοι αυτά τα βιώματα δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε. Είναι όπως οι γονείς που προσπαθούν να συμβουλέψουν τα παιδιά τους να μην πάθουν ότι έπαθαν κι εκείνοι, αλλά αυτά κάνου αυτό που θέλουν και τέλος!

quote:
Ναι εχεις απολυτο δικιο... πρεπει να πληρωσει ο αλλος ...για να σε σεβαστει... ειναι αληθεια....!!!!!!!

Δυστυχώς και πάλι δυστυχώς έτσι είναι, όσο πιο κρυφό και ακριβό είναι κάτι τόσο πιο πολύτιμο νομίζουμε οτι είναι. Εάν η θεωρία αυτού του θέματος φαινόταν ότι ήταν ένα μεγάλο μυστικό μεταξύ λίγων και πως για να το μάθεις θα πρέπει να πληρώσεις αδρά, θα είχαν γίνει πλούσιοι αυτοί που θα το έκαναν.

Πόσες φορές βλέπω σε έναν χώρο που είμαι τώρα, όπου οι θεραπείες είναι δωρεάν με ελεύθερη ανώνυμη προσφορά, τους ανθρώπους να ξυνίζουν και να κυνηγάνε άλλες μεθόδους όχι γιατί έμαθαν οτι είναι πιο αποτελεσματικές αλλά απλά γιατί ο έξυπνος τυπάς που το κάνει ζητάει δεν ξέρει κι αυτός τι.

Για αυτό λέω οτι μόνο εμείς, και κανένας άλλος, ευθυνόμαστε για την δική μας δυστυχία και αρρώστια που βιώνουμε.

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
14/07/2005, 01:50:34
Προβλήματα στα όργανα του πεπτικού συτήματος ωφείλονται κυρίως σε έντονες αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε από έξω προς τα μέσα, σε αντίθεση από τα προβλήματα των κάτω οργάνων που ωφείλονται κυρίως σε συναισθήματα που προκαλούνται από μέσα προς τα έξω όπως ενοχές, φοβίες κ.λ.π.
Έτσι το συκώτι έχει να κάνει με τον θυμό, η χολή με την πικρία, το στομάχι με την νευρική συναισθηματική ένταση, η σπλήνα με την αίσθηση της εγκατάλλειψης κ.ο.κ.
Το καλό λοιπόν με τις παθήσεις των οργάνων του πεπτικού συστήματος είναι οτι αντιμετωπίζονται εύκολα και έτσι η ίαση επέρχεται σχετικά πιο σύντομα από όλα τα άλλα είδη παθήσεων. Εξαιρούμε φυσικά το συκώτι το οποίο άπαξ και πάρει την κατηφόρα είναι πλέον πολύ δύσκολο (αλλά όχι αδύνατον) να επανέλθει στην κανονική του κατάσταση.

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

galazia_sfairaΜέλος
14/07/2005, 09:11:33
Το ίδιο γίνεται και με τους γιατρούς, όσο πιό χοντρό είναι το φακελάκι τόσο καλύτερος γιατρός είναι, όσο πιό πολλές εγχειρήσεις σου λέει να κάνεις τόσο πιό γνώστης, πιό επιστήμονας -----------------------------------------------------------------------------------------------κατα τα άλλα εδω μεσα εγκληματουμε με τις αποψεις μας,απορώ ποτε θα ανοιξουν τα ματια της ψυχης τους οι άνθρωποι καλη μου Πυραμίδα.
Να καταθεσω ακόμη κατι που όταν το συνειδητοποιησα κιεγω η ίδια πριν απο πέντε χρόνια περίπου δεν το πίστευα, αλλά ήταν αληθινό.Περνώντας την φαση του χωρισμου με τον πατέρα του μικρου ειχα αιμοραγίες που προερχόταν απο οινομοιωμα λεει..........με το που εφυγε λοιπον ο πρωην σύζυγος πιστεψτε με και το λεω ετσι με έμφαση γιατι κι εγω δεν το πιστευα οτι μου συνέβαινε, σταμάτησαν μαχαιρι.Εκτοτε δεν έχω καποιο τετοιο πρόβλημα.Ταυτόχρονα ήταν σε άθλια κατασταση το έντερό μου το οποιο απεκαταστάθη μετα άπο καιρό αλλά με θυμάται καμια φορά και τώρα...

ΜορφέαςΜέλος
15/07/2005, 00:47:10
Κι αυτό καταγάλανή μου σφαίρα θα φύγει εν καιρώ. Αξίζει να πούμε οτι τα μηνύματα στον οργανισμό μας μεταβιβάζπνται αργά και σταθερά. Όσο πιο έντονο το ψυχολογικό συναίσθημα, τόσο πιο πολύ αργεί να εκδηλωθεί η πάθηση, και φυσικά άλλο τόσο αργεί να υποχωρήσει μετά την αξάλλειψη αυτού του συναισθήματος. Πολλές φορές κάνουμε ένα λάθος, λέμε για παράδειγμα οτι μισούσα αυτόν τον άνθρωπο ενώ τώρα πια μου έχει περάσει. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Πρέπει τα συναισθήματά μας όχι να τα εξαλείφουμε αλλά να αντικαθιστούμε με ένα καινούργιο συναίσθημα. Φυσικά, για να φτάσεις από το μίσος στην αγάπη απαιτεί πολύ προσπάθεια αλλά μπορούμε να το κάνουμε σταδιακά, Το μίσος στην αρχή γίνεται λύπη για τον άνθρωπο αυτό, μετά γίνεται αδιαφορία, μετά συμπόνοια κ.ο.κ.

Ευχαριστώ πολύ

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

mixailidisΝέο Μέλος
15/07/2005, 01:00:56
σε παω ρε μορφεα εχεις δικιο δωστα ολα!!!!!!!!!!!!
ΜορφέαςΜέλος
15/07/2005, 01:11:56
Να σαι καλά ρε Μιχαηλίδη, ευχαριστώ πολύ, προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ. Καλώς ήρθες στο Φόρουμ και καλή διαμονή με καλές συζητήσεις.

Να σαι κι εσύ καλά!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
16/07/2005, 01:52:09
Αγαπημένοι μου φίλοι, από αύριο ξεκινούν οι διακοπές μου μέχρι 20 Αυγούστου, για αυτόν τον λόγο δυστυχώς δεν θα μπορώ να απαντάω τακτικά, παρά μόνο ευκαιριακά από Ιντερνετ Καφέ κ.λ.π. Έτσι εάν μου απευθύνετε κάποια ερώτηση θα αργήσω να απανμτήσω,
Για αυτό σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και καλή ξεκούραση για εσάς που θα φύγετε. Όσο για εσάς που θα μείνετε στα σπίτια σας, καλό κουράγιο.

Να είστε καλά!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
16/07/2005, 01:56:50
Πριν φύγω όσο ας παραθέσω και ένα ακόμη είδος πάθησης, Ό, τι έχει να κάνει με θυροειδή, δυσλεξία, η οτιδήποτε εδράίβει στον λαιμό έχει να κάνει με την ανικανότητα του ανθρώπου σε κάποια χρονική περίοδο, να εκφραστεί ή να πει αυτά που ήθελε. Έτσι τα κρατάει μέσα λόγω του οτι δεν μπορεί εξαιτίας της θέσης στην οποία βρίσκεται και... Ιδού

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
29/08/2005, 00:23:58
Ένα πολύ σημαντικό είδος πάθησης που θα έπρεπε να ξέρουμε είναι και αυτό στο οποίο συγκεκριμένες ψυχές αναλαμβάνουν να ξεχρεώνουν προβλήματα τα οποία προκλήθηκαν από τους προγόνους τους. Στις περιπτώσεις αυτές τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, η κατάθλιψη, η επιληψία και άλλου είδους ψυχολογικές ασθένειες, συνεχής ατυχία και αποτυχία σε πολλούς τομείς, όπως και χρόνιες παθήσεις που αρχίζουν από την μικρή ηλικία έχουν σκοπό να εξαγνίσουν ένα μέρος ή ακόμα και ολόκληρο το γενεαλογικό τους δέντρο. Συνήθως αυτές οι ψυχές΄ενσαρκώνονται έπειτα από αίτημα των ίδιων των προγόνων με στόχο την εξέλιξή τους και αυτές θυσιάζονται για αυτόν τον σκοπό.
Δυστυχώς όμως είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιές είναι αυτές οι περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι εξαγνίζουν το γενεαλογικό τους δέντρο και ποιές είναι οι περιπτώσεις που απλά περνάνε αυτόν τον εξαγνισμό μόνο για την δική τους εξέλιξη.

Το μόνο κλειδί που μπορώ να δώσω αν και μπορεί να φανεί αρκετά παράδοξο αυτό που θα πω, είναι να κοιτάξει κανείς τον αστρολογικό χάρτη τέτοιων ανθρώπων. Αν και δεν είναι ούτε του παρόντος, ούτε επί του θέματος, αλλά συνήθως ο Πλούτωνας που έρχεται από τον δωδέκατο οίκο είναι μια σοβαρή ένδειξη.

Ευχαριστώ!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
29/03/2006, 18:38:24
Τοξότη ρίξε μια ματιά

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

another starΜέλος
29/03/2006, 19:53:32
μορφέα μου τώρα το είδα το τόπικ

Μετά από τόσο καιρό αδράνειας ελπίζω να συνεχιστεί. Είναι πολύ ενδιαφέρον

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
toxotisΜέλος
31/03/2006, 03:25:55
Γλυκιέ μου Μορφέα, όχι απλώς έριξα μια ματιά, αλλά το "ξεζούμισα".

Συμφωνώ με το αστεράκι μας.
Θα πρέπει να συνεχιστεί το θέμα και μάλιστα να προχωρίσεις θα έλεγα δίνοντας τις ερμηνείες και για άλλα όργανα του σώματος μας.

Επίσης να πω πως μπήκα στη διαδικασία να αναρωτηθώ, γιατί άραγε κόλλησα αυτή την ίωση, μου πρίστηκαν τα "λαιμά", έχω συνάχι και δεν μπορώ να πάρω ανάσα....

Φταίει κάτι άλλο? Ή είναι αυτό που είναι? Μια μεταδοτική "ασθένεια"?

Ελπίζοντας ότι θα βρεις το χρόνο και για εδώ...αν και γνωρίζω πόσο πολύ....λίγος σου μένει διαθέσιμος...

Φιλιά πολλά

....το Τοξοκριαράκι

galazia_sfairaΜέλος
31/03/2006, 08:55:50
Kαλημερα απο δω σημερα,
πριν απο 15 ημερες ειμουν λιγακι στενάχωρα γιατι ειχα ακουσει κατι αποένα φίλο.Μετα απο ένα γαμο 20 χρονων και αγωνα δουλειας,η γυναικα του του ειπε οτι "..επιθυμει να παει με αλλον..."και τουδωσε και την άδεια κι εκεινος αν θελει να βρει κατι που θα τον κανει να νοιωσει καλυτερα.....
Σημερα μπαινει στο νοσοκομειο για κορτιζόνη ενδοφλεβιως,διοτι εχει απωλεια ακοής και βουητό στο ένα αυτί προς το παρον....ευτυχως δηλαδη που δεν κουφαθηκε με τα οσα ακουσε.
Αυτα τα απλά!