- ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΥΦΥΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Σίγουρα η επιλογή μας να δημιουργήσουμε Θέματα Συζήτησης που αναφέρονται σε τέτοια Φαινόμενα των καιρών μας όπως το αρκετά παλαιότερο: Αντίσταση στην Προπαγάνδα Παραπληροφόρησης ! - παρεπιπτόντως πάλι με αφορμή μία εκπομπή του κου Χαρδαβέλα, να έχουμε συναφή Σχόλια στην κεντρική μας σελίδα, ακόμη και να προωθούμε αφιερώματα με Άρθρα έγκριτων οργανισμών του χώρου(είναι 5 οι φορείς που ανταποκρίθηκαν, μεταξύ αυτών και το "Κέντρο Μεταφυσικής Ενημέρωσης" με την κα Παπαδομιχελάκη που ήταν στο Panel της εν λόγω εκπομπής καθώς και η "Νέα Ακρόπολη" - "Θέμα" της εκπομπής) και διαδικτυακά Links, υποδεικνύουν μία "αφοσίωσή" μας στο να "ενσαρκώνουμε" με αντιληπτή δράση τις αρχές που ωθούν το site(αυτές που παρατίθενται στο Μήνυμα της Συντακτικής Ομάδας μας).
Και πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι όλα οσα λέγονται ειναι παραπληροφόρηση? Δεν διαφωνώ με την ιδέα του να χτυπήσουμε την παραπληροφόρηση...και εμένα με εκνευρίζει το γεγονός το να βγαίνει ο καθένας και να ισοπεδώνει τα πάντα...
Αλλά αναρωτιέμαι...
Πως είμαστε σίγουροι ότι τα όσα έδειξε ο Χαρδαβέλας (για παράδειγμα οι φωτογραφίες) δεν είναι όντως η αλήθεια για την Νέα Ακρόπολη ??
Τα περί εσωτερισμού και φιλοσοφίας μήπως είναι μία καλοστημένη βιτρίνα για να προσελκύσει κόσμο? Γιατί μου είναι λίγο δύσκολο να σκεφτώ το συνδιασμό εσωτερισμού και στρατιωτικής χαιρετούρας, στολής και συμπεριφοράς... Αν και βέβαια κάτι ανάλογο είχε εφαρμόσει και ο Χίτλερ...χμμμμμμ
Διαβάζωντας λοιπόν ένα περιοδικό "βιτρίνα" και μία ιστοσελίδα μπορούμε να θεωρήσουμε ότι έχουμε και όλες τις αποδείξεις για το τί ακριβώς είναι η κάθε ομάδα και κυρίως για το πως λειτουργεί και τι απότερους σκοπούς έχει... συγνώμη αλλα μου ακούγετε λίγο αφελές αυτό ![]()
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.