- Υπερφυσικες δυναμεις - προφητικα ονειρα - διαισθηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Για να ξεκινησουμε, θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια εμπειρια που συνεβει το 2002 και συγκλονισε πολους Ελληνες. 2 ωρες ΚΑΙ το τονιζω αυτο, πριν γινει αυτο το δυστυχημα και την ωρα που εκανα μπανιο νιωθω ενα συναισθημα ταραχης και μια αισθηση οτι ταχα μου ειχε γινει ενα δυστυχημα με λεωφοριο και πολους νεκρους και ακομα οτι το ειχε δειξει και στις ειδησεις! Αφου τελιωνω το μπανιο μου βγαινο και μετα απο λιγο, αφου εχω δει ολα τα καναλια και σιγουρευτω οτι δεν εδειξε τιποτα ρωταω και τη μητερα μου αμα εγινε κατι τετοιο και φυσικα μου ειπε οχι και οτι ειχα κουραστει πολυ...
Και εκει που παρακολουθουσα TV ξαφνικα βγαινει εκτακτο δελτιο οτι πριν απο 2 ωρες εγινε δυστυχημα με λεωφορειο στα Τεμπη ... Απο εκεινη τη στιγμη εχω διαφορα τετοια μικρα περιστατικα και καθε φορα πριν σταματισουν για καποιο διαστημα, βλεπω ενα ονειρο, το ιδιο παραξενο ονειρο.
P.S.: Ελπιζω να μη σασ κουρασα :)

Πραγματικα ανοιξες ενα παρα πολυ ενδιαφερον θεμα Παράξενο Παιδί .
Και εγω εχω κανει τετοιου ειδος εμπειριες...δεν ειναι τιποτα τρομακτικο...αν και πολλες φορες τρομαζουμε οταν ανακαλυπτουμε τι δυναμεις κρυβουμε μεσα μας.
Εμενα συχνα μου σημβαινει εκει που καθομαι η περπαταω στον δρομο να με πιανει μια ξαφνικη ζαλαδα και να βλεπω διαφορες σκηνες να διαδραματιζονται...σαν να τρεχει ενα εργο μπροστα απο τα ματια μου.
Πολλες φορες εχω απλα μονο μια εντονη διαισθηση για κατι...και ιδικα αν προκειτο για κατι κακο.
Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι ανθρωποι που εχουν τετοιου ειδους ικανοτιτες δεν ειναι ξεχωριστοι μονο και μονο γιατι εχουν αυτες τισ ικανοτητες.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΙΣΘΗΤΗΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ !!
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σχετικά με τις υπερφυσικές δυνάμεις που μπορεί να διαθέτει ένας άνθρωπος, την δύναμη της διαίσθησης αλλά και τα προφητικά όνειρα που μπορεί να βλέπει, υπάρχουν κάποια παλιότερα θέματα τα οποία πιθανότατα να σε ενδιαφέρουν.
Σου παραθέτω κάποια από αυτά (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):
Επάνω αριστερά στην σελίδα υπάρχει η λειτουργία της Αναζήτησης.
Εάν συμπληρώσεις στο πεδίο την λέξη - κλειδί για το θέμα που σε ενδιαφέρει και πατήσεις "Αναζήτησε!", θα βρεις όλες τις σχετικές παλιότερες συζητήσεις.
Μπορείς να τις διαβάσεις κι αν είναι ενεργές να θέσεις και τυχόν ερωτήματα σου ή να καταθέσεις τις δικές σου απόψεις.
Καλώς μας ήλθες λοιπόν. ![]()

In anticipation of my resurrection...
loipon asxoloume poli kairo m autes tis legomenes iperfisikes dinameis oros lathos epeidi oloes autes einai dinameis t mialou mas p aplws dn exoun energopoiithei autes oi ikanotites eanthrwpinou egkefalou!oi ikanotites autes pianoun alles diastaseis kai alles sixnotites g n energopoiithoun autes oi ikanotites theloun ekgimnasi opws t swma mas oso t gimnazoume toso pio dinatoi eimaste etsi kai t mialo mas!loipon auto t eutixima p eixes n ''prolepseis'' to atixima anikei stn katigoria ts tilepatheias i opoia einai i pio eukoli as poume g n energopoiithei giauto iparxoun kai toso sixna krousmata auto p eides simainei oti eisai anthrwpos poli eksipnos gia auto kai to mialo thelei n proxwrisei para pera!sinistw loipon afou exeis ena talento mia klisi n mn t afiseis n figei parakseno paidi kai oloi osoi exete tetoies empeireies th itan kalo n ts anptiksete!!!filia s olous
---stay charmed---
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι λατινικούς (greeklish) έτσι ώστε η ανάγνωση των μηνυμάτων σου να είναι πιο εύκολη.

In anticipation of my resurrection...