ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γέλια.. πολλά γέλια - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Γέλια.. πολλά γέλια - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

amalia10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
09/11/2003, 13:02:07
Καλημέρα σας.

Η φωτογραφία που μας παρέθεσε η φίλη oneiric1, σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι. Αλλοι την βρήκαν αστεία, άλλοι χαμογέλασαν πικρά και ίσως σοκαρίστηκαν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, με αφορμή την φωτογραφία αυτή, ξεκίνησε μία πολύ ωραία συζήτηση, σχετική με την ψυχολογία, αλλά και με το πως εκλαμβάνει ο καθένας μας το χιούμορ.

αυτή...που τα κατάφερε!

AnounakisΜέλος
09/11/2003, 20:56:21
Σχετικά με την ψυχοσύνθεση του

τι έχετε να πείτε;

George_13Μέλος
09/11/2003, 21:00:07
Πολυ περιεργη θα ελεγα. Μπορει και πολυ τρελη

WHO DARES... WINS!

09/11/2003, 21:03:59
Εγω παλι θα τον χαρακτηριζα σαδομαζοχιστη τον ανθρωπο...!
Φυσιολογικο παντως με τιποτα.
Μου θυμιζει μια ταινια που ειχα δει στο βιντεο...πολυ αρρωστημενη...
Καλη μας εβδομαδα
George_13Μέλος
09/11/2003, 21:14:21
Κοιτα τι προκαλεσε η φωτογραφια σου φιλε Αnoυnaki!!!

WHO DARES... WINS!

AnounakisΜέλος
09/11/2003, 21:53:39
και εγώ όταν την πρωτοείδα...

oneiric1Μέλος
10/11/2003, 09:10:43
Φίλε anounaki... απίστευτη φωτο!!! Ο τύπος πρέπει να είναι... τρελαμένος!!!!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

GirtosΜέλος
12/11/2003, 17:59:21
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΜΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΩ ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΟΥΜΠΙΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΛΙ ΝΑ ΠΑΡΦΟΥΜΑΡΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΔΕΣ.ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ
<<ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ''.ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΤΑΞΗ ΦΩΝΑΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ'' ΣΟΥΥΥΥΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΟ.ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΑΞΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΠΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Ο ΤΟΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΙ ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ'' ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΤΑΞΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ''ΤΟ Μ...Ι ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥΥΥΥΥΥ.
ΕΛΠΙΘΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
''ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΒΙΑΓΚΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.....ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΜΠΑΡΟΥΤ..'''''

gK

GirtosΜέλος
12/11/2003, 18:16:48
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:
''ΗΤΑΝ Ο ΤΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΒΙΖΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΒΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΘΑ ΣΥΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΥΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙΘ Ο ΤΟΤΟΣ.ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ..<<ΠΗΓΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ>>ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ..<<ΤΟΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΠΟΡΝΕΣ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ)>>ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΝΕ ΠΡΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ..<<ΠΟΥ ΠΑΤΕ>>ΛΕΕΙ Ο ΤΟΤΟΣ.<<ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ....!!!!!!!!!!>>

gK

12/11/2003, 19:52:43
Καλησπέρα.

Ενα τόπικ που φιλοξενεί ανέκδοτα των μελών που γράφουν στο ESOTERICA, είναι το παρακάτω:
Κανένα Ανέκδοτο να γελάσουμε?

Επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω, ας είμαστε λίγο πιο κρατημένοι σχετικά με τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε (ακόμα κι αν αυτές αποτελούν τμήμα ανεκδότου), με ή χωρίς της χρήση αστερακίων ή παυλών. Προσωπικά, μου ακούγεται "κάπως", στο γενικό περιβάλλον των forum.

με φιλική διάθεση πάντα...

αυτή...που τα κατάφερε!