- Ο τελευταιος σπονδυλος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το μήνυμά σου ήταν μια έκπληξη για μένα!
Περίμενα να με στολίσεις με κοσμητικά επίθετα αλλά εσύ κινήθηκες σε ήπιους και πολιτισμένους τόνους, κάνοντάς με να νοίωσω ντροπή!
Σου επιτέθηκα γιατί είδα στα μηνύματά σου μια διάθεση να γελοιοποιήσεις κάθε τι που κινείται σε αναζητήσεις που δεν άπτονται των πεποιθήσεών σου για την κοσμοθεωρία που παραδέχεσαι ως επιβεβλημένη και επικρατούσσα.
Ο λογος που βρίσκομαι στο esoterika.gr είναι να ανταλάσσω απόψεις με συνανθρώπους μου, συμμετέχοντας στον ευγενή σκοπό που ξεκίνησε ο ιδιοκτήτης του.
Δεν θέλω να περάσω κανένα μήνυμα, δεν θέλω να καθοδηγήσω κανένα πουθενά,
δεν θέλω να κάνω τον επαϊοντα σε κανένα και για τίποτε!
Οι αναγνώστες κάθε είδους δεν με απασχολούν. Με ενδιαφέρουν μόνο όσοι συμμετέχουν.
ΥΓ Έχω διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του προηγουμένου μου μηνύματος, αφήνοντας μόνο την παράγραφο που χρησιμοποίησες για παραπομπή.
quote:
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΝΕΝΑ!ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΠΟΥΛΑΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ?ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΡΕ?ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ Η ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ Κ.Ο.Κ!ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΙ,Ε?ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΕΝΟΔΟΞΟΥΣ ΞΥΠΝΗΤΖΙΔΕΣ ΡΕΕΕΕ!ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΠΟΠΤΟ.ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΒ*
Φιλε μου να ψαξω τι?
Αν εχω το κοκκαλακι για να δω οτι ειμαι ελληνας?
Αν κανεις την ακτινογραφια και δεις οτι δεν το εχεις, τι θα πεις?
Οτι δεν εισαι Ελληνας ή οτι λεει φουμαρα ο Φουρακης?
Αν δεις παλι οτι το εχεις, θα κοιμασαι ησυχος επειδι εισαι ελληνας με την βουλα?
Αυριο μπορει να σου πουνε οτι οι Ελληνες ειχαν το πουλακι τους πανω απο 20 εκατοστα , τι θα κανεις? Θα προσπαθεις να το μακρινης?
Η αποψη μου ειναι αυτη που σου ειπα και πιο πανω και προφανως δεν καταλαβες.
Αυτο που σε διαφοροποιει σαν Ελληνα δεν ειναι ουτε ο λοβος σου , ουτε ο κωλος σου ουτε το πουλι σου , αλλα αυτο που εχεις μες στην "γκλαβα" σου και το κουβαλας απο τοτε που γεννηθηκες και καποια στιγμη πρεπει εκτος απο το να το κουβαλας να μαθεις και να το χρησιμοποιεις!
Φιλικα.......Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!
Αν ειναι διαφορετικη η δομη του σπονδυλου, που νομιζεις οτι οφειλετε?
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία