- Στοιχειωμενο σπιτι στα Λεχωνια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΒΟΛΟ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΖΕ ? ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΥΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.THE REAL THING !!!!
Δέν ξέρω για τους αλλους .....πάντος εγώ Βόλο αναμένεται τον Ιανουάριο Πάλι
NO TRUST ANYONE
quote:
εχω ζησει 7 χρονια σε στοιχιωμενο σπιτι και εχω βιωσει καποιες καταστασεις
Φίλη Lara αρχικά καλωσήρθες στην παρέα μας!
Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας αυτές τις εμπειρίες σου; Πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το σπίτι που κατοικούσες ήταν στοιχειωμένο;

quote:
[Φίλη Lara αρχικά καλωσήρθες στην παρέα μας!
Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας αυτές τις εμπειρίες σου; Πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το σπίτι που κατοικούσες ήταν στοιχειωμένο;"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΝΕΥΑΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΑ 9 ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΑΚΟΥΩ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ. ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ?
NO TRUST ANYONE
Φιλικά

Εγω παντως βλεποντας αρκετες φορες το βιντεο που τραβηξα δεν ειδα κατι παραξενο.Αλλωστε δεν μπηκα και μεσα στο σπιτι (δυστυχως). Εντυπωση μου εκαναν ο πανυψηλος φοινικας στην αυλη και οι μικροι γυψινοι φοινικες σε διαφορα σημεια της προσοψης .
και θελω να καταληξω οτι αν κατι γινεται στο σπιτι τοτε θα εμφανιστει με πολυ λιγη ερευνα τα πνευματα δεν εχουν αργιες και δεν χρειαζεται να τραβηξει καποιος φωτογραφιες με υπερυθρο φιλμ και ενα μικροφωνο μεσα στο σπιτι αρκει για να ακουσει καποιος αν υπαρχει κινηση στο σπιτι αφου συνηθως τα πνευματα ειναι αρκετα θορυβωδη σε τετοια μερη
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΝΕΥΑΜΑΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΑ 9 ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΑΚΟΥΩ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ. ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ?
LARA, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!![]()
Οσες φορες περναω απο μπροστα καθομαι για λιγο και το κοιταζω !
πολυ αργουν οι φωτο μηπως της μαγειρευεται ρε με το photoshop?
αστειευομαι βεβαια για τα ταξιδια και το photoshop
from us
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ?
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ....
πρωτα πρωτα εχεις συνδεσει την καμερα στον υπολογιστη? ρωταω για να ξερω απο που να αρχισω
και υποθετω οτι φυσικα και την εχεις συνδεσει ομως με τι βλεπεις στο μονιτορ του pc σου αυτα που εχεις καταγραψει? κανενα κουμπακι snapshot πουθενα? αν γινοσουν λιγο πιο συγκεκριμενος μπορει και να βοηθουσα καπως την κατασταση.
from us
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...
ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΛΑΜΜΑΤΑ,ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΠΕΡΙ ΤΑ 12 ΕΙΔΗ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΧΟΥΡΜΑΔΙΑ...
ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ,ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΥΝΟΙΚΩΝ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
ΑΝ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΗΧΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΦΑΚΟΥΣ,ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΘΑ ΕΛΕΓΑ...
ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΤΟΠΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ,ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΙΣΩΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΡΕΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ...
ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΩΡΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ...
ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!