- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν έχω καμία κακή πρόθεση και δεν θα χλεύαζα ποτέ τις καταθέσεις κάποιου.
Απλά θα ήθελα να μου εξηγήσεις αυτό το οποίο σε έκανε να συνδέσεις την εμπειρία σου με το περιστατικό απο το Γύθειο.

In anticipation of my resurrection...
Δεν θα προτιμούσα να εισέλθω σε αυτή την διαδικασία γιατί την θεωρώ κάπως επικίνδυνη.
Κι όταν λέω επικίνδυνη, εννοώ οτι ίσως αυτό γινόταν αφορμή για να παραλληλίζω διάφορα "προαισθήματα" που θα είχα με κάποιο συμβάν.
Δε λέω οτι είναι απίθανο να προαισθανθείς διάφορα πράγματα.
Μου έχει συμβεί κι έχω "πέσει μέσα" μερικές φορές σε τέτοιο βαθμό που απόρησα κι εγώ ο ίδιος με τον εαυτό μου.
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή κάτι άλλο, το αφήνω να είναι ό,τι είναι.

Ολόκληρη περιπέτεια έγινε μία τυπική επίσκεψη στο σπίτι του γιου τους για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από τη Γερμανία. Ο 88χρονος οδηγός Φραντζ Μίλερ και η 86χρονη γυναίκα του Έβα διήνυσαν σχεδόν 500 χιλιόμετρα στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν σπίτι τους, παρόλο που το σπίτι του γιου τους ήταν λίγα τετράγωνα πιο κάτω. Εύλογη, λοιπόν, η ερώτηση πως είναι δυνατό να κάνεις 500 χιλιόμετρα για μία απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων. Απλή και η απάντηση: όλα είναι δυνατά αν πάρεις την αντίθετη κατεύθυνση. Οι δύο ηλικιωμένοι κατάλαβαν ότι κάτι είχαν κάνει λάθος, αλλά συνέχιζαν να οδηγούν προσπαθώντας να βγάλουν άκρη από τις πινακίδες στο δρόμο. Και για να μπορούν να βλέπουν τις πινακίδες, όχι πως τους βοήθησαν βέβαια και πολύ, οδηγούσαν με ταχύτητα χελώνας, προκαλώντας τεράστιες ουρές με μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα. Από μηχανής Θεός στάθηκαν κάποιοι αστυνομικοί που κατάλαβαν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με αυτό το ζευγάρι. Έτσι τους σταμάτησαν. Όπως αποδείχτηκε οι ηλικιωμένοι δεν είχαν ιδέα που βρίσκονται, σε σημείο που ρώτησαν τους αστυνομικούς αν ήταν ακόμα στη Γερμανία. Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους έδειξαν κατανόηση και κάλεσαν τον γιο να συνοδέψει τους γονείς του σπίτι, για να είναι σίγουροι ότι αυτή τη φορά θα φτάσουν…
Τωρα πως το αντιλαμβανεται κανεις??? Ως αστείο ή ως όντως πολυ περιεργο(οχι ομως με την εννοια του παραφυσικου)?
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
quote:Είσαι σίγουρη;
γεια σας ειμαι μια κοπελα που γεννηθηκε τον απριλη του 83.........
Ενδιαφέρων. !!!!
Όχι ότι γενήθηκες το 83 ......
Κάνεις κάνα καλό μαγικό;
Και με την ευκαιρία να αναφέρω ένα περιστατικό που συνέβει στη μητέρα μου και μια ξαδέρφη της πριν 15 χρόνια περίπου στο χωριό της μητέρας μου στη Λέσβο.Τώρα το περιστακό αυτό θα σας φανεί σαν ανέκδοτο μπροστά στα όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω ,αλλά δε βαριέσαι..
Ήταν καλοκαίρι ,απογευματάκι και η μητέρα μου με την θεία μου έπιναν καφέ στο σπίτι.Κάποια στιγμή η θεία μου προτείνει να πάνε να ανάψουν ένα κεράκι στον Αι Γιώργη για τα παιδιά τους(ένα μικρό εκκλησάκι λίγο έξω από το χωριό) .Στη διαδρομή μέχρι να φτάσουν είχαν πιάσει την κουβέντα και βέβαια στο δρομάκι δεν υπήρχε ψυχή.Ενώ πλησίαζαν είχαν σταματήσει να μιλάνε ,προφανώς γιατί θα είχαν κουραστεί.Κάπου εδώ συνέβει το περίεργο ,ενώ είχαν φτάσει λίγα μέτρα από την είσοδο ξαφνικά χωρίς να κοιταχτούν ,χωρίς να μιλήσουν ,χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος ,πιάνει η μια το χέρι της άλλης φοβισμένα κάνουν μεταβολή και γύριζουν στο σπίτι χωρίς να βγάλουν λέξη.Όταν μετά από λίγο συζύτησαν για το τι έγινε ,η θεία μου είπε ότι άκουσε ένα τρίξημο σαν να ανοίγει πόρτα και φοβήθηκε ότι κάποιος είναι μέσα ,και η μητέρα μου είπε ότι άκουσε περπάτημα αλόγου και κάτι σαν χλιμίντρισμα και φοβήθηκε μήπως ήταν κάποιος ανώμαλος.Το περίεργο είναι ότι την ίδια χρονική στιγμή άκουσαν διαφορετικούς ήχους δίπλα τους χώρις η μια να έχει ακούσει αυτό που άκουσε η άλλη και χώρις στην πραγματικότητα να υπάρχει κάποιος ήχος ή κάποια άλλη παρουσία εκεί.Το συμπέρασμα όπως καταλαβαίνετε ήταν ότι Άγιος γύριζε στο σπίτι του και ότι κάνανε λάθος που φοβηθήκαν και δεν άναψαν το κεράκι.
Αυτά τα ολίγα και συγνώμη εάν σας κούρασα.
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Imouna sto xorio mou kai Ximerone tou Ai Gianni tou Rosou. Ego molis ixa apoteliosei to telefteo piato apo ti fasolada kastoria pou ixe ftiaxei i mana mou.
Sirthika me varia vimata os to psigio mpas kai vro kamia souroti gia na xonepso. Ekini lipon akrivos ti stigmi akousa ena ekofntiko kroto akrivos emprosthen mou, gematos anisixia koitaxa ologira mou i ansfalia kai i amfivolia me ixan kiriefsei. Ti eprokito arage na mou simvei? Gia kali mou tixi sta dexia mou pano sto trapezi ipirxan dio fratzoles zimoto xoriatiko psomi. Tis arpaxa me laxtara sximatizontas me tis dio fratzoles to sxima tou stavrou akousa efthis amesos enan allo paraplisio me ton proto ekofantiko thorivo, afti ti fora omos opisthen mou. To martio mou ixe teliosi i anakoufisi itan megali ta kaka demnia ixan molis apovlithei apo ton organismo mou.
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

Efxaristo gia tin katanoisi...
Filika...
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ