- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
απλα ξαπλωμενος ,σκεφτομουν ,διαρκως ,δεν κατεληξα καπου οπως συνηθως :)))
valnta ,σε νοιωθω πιο ηρεμη ,εισαι πιο ηρεμη στα χερια της γαληνης και αν δεν ονειρευεσαι ,ειναι γιατι κρατας στην αγκαλια σου τον μορφεα:)))
καλο ξημερωμα φιλαρακια
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 12/11/2003 04:16:32
Valnta έχεις σιαβάσει την "Αϋπνία" του Stephen King?
Αν ποτέ βρείς χρόνο διάβασε την, Θα σου αρέσει.![]()
![]()
![]()
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Μια φιλοσοφική ερώτηση…
Γιατί δεν κοιμόσαστε?![]()
-------------------------------------
Ένα το μυστικό…. βαθιού και αναζωογονούν ύπνου…
Όταν είσαστε ξύπνιοι….. να μην κοιμόσαστε!!! *![]()
----------------------------------------------------------------
Προς αποφυγή παρεξήγησης.... *δεν είναι προσωπικά για κανένα το μήνυμα, απλά το αναφέρω…(κάποτε υπέφερα και εγώ)
Άμα δεν μπορείτε το παραπάνω….τότε με τη σειρά!
Απαλή μουσική….
Μετράτε προβατάκια…![]()
Σοκολατακια (προσοχή παχαίνουν)
Γράφεται συχνότερα στο εσωτερικά…![]()
Εμ άφησα το καλύτερο τελευταίο!!!!
Γδυθείτε….![]()
και κάντε ένα χλιαρό μπανάκι!!!![]()
*(Όλα αυτά, γιατί άμα γράψω κάτι άλλο…θα πείτε πως το μυαλό μου όλο εκεί είναι!!!
)
μην το παρεις προσωπικα,αγορακι ειμαι χχααχχαχααχχααχααχαχχαχχχαχαχχααχχαχαχαχαχαχχαχαχααχχαχααχχααχχαχαχχαχαχααχχαχαχα
να εισαι καλα φιλε μου ,σε ευχαριστω που εισαι μαζι μας ,να προσεχεις
Yπάρχουν όνειρα εδώ μέσα που σε περιμένουν..
Kατά τα άλλα.. κρατάω την συμβουλή "σοκολατάκι" κ πορεύομαι...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Όταν είσαστε ξύπνιοι….. να μην κοιμόσαστε!!! *
Xμμμ...μου θυμίζει εκείνο το σαφέστατο "όταν πετάτε..κοιμάστε;"
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Αν έχεις 4-5 (τραβιγμένα από τα μαλλιά) ώρες ύπνου το 24ωρο γιατί σε τέτοιους ρυθμούς έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου, τις άλλες 19-20 που σου περισσεύουν τι θα τις κάνεις?
Άντε να δουλέψεις 14 ώρες, δεν σου μένει ένα απολαυστικό 5ωρο για να σερφάρεις ή να διαβάσεις ή να βγείς... ή να "μπείς"? (Το χαζοκούτι το αποκλείω, έχω να το ανοίξω από την Παρασκευη που είδα ειδήσεις.)
Πάντως αυτές τις μέρες πρίν κοιμηθώ, διαβάζω μια συλλογή από ιστορίες τρόμου και μαγείας: Ωγκαστ Ντερλέθ, Ρόμπερτ Χάουαρντ, Ρόμπερτ Μπλάκ, Χ.Φ.Λάβκραφτ, Κόλιν Ουίλσον.
Με λίγα λόγια: η dream team του Φανταστικού!
Δυστυχώς είναι τόσο καλό που έχει φέρει τα αντίθετα από το επιθυμητό αποτελέσματα... δεν μπορώ να σταματήσω το διάβασμα!
να πει στην νεραιδα μου (αν υπαρχει) πως εχω κουραστει ,μεσα στην αμαξα της να με παρει μακρια θελω
σε τοπο που το δακρυ χρωμα στα ονειρα δινει ,που την μοναξια σε μια κουνια εχουν βαλει και ψηλα την πετουν
που γελια ακουγονται στους λοφους,τις πεδιαδες ,στις λιμνες ,τα ρυακια ,στα δαση και τα ποταμια ..
που η σεληνη δεν φερνει μελαγχολια ,μα ενα χαδι μεσα στην νυχτα
αυτα να της πεις ,οταν και αμα την συναντησεις ,ειδαλλω ονειρο μου σε μενα ποτε ξανα να μην γυρισεις
Παλι σε αραδες βιβλιων θα χαθω, και υστερα θα αφεθω, στα ονειρα των ποθων και των σκεψεων προσπαθωντας να κλεισω την λογικη απεξω και να αφησω το ασυνειδητο μου να με ταξιδεψει...
Και αυριο μερα ειναι - μια μερα δυναμικη - ομορφη - ενεργειακη.... ας περασει ομως πρωτα και τουτο το βραδυ
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.