ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονος σου!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- αμα θες σωστη δουλεια....καν'τη μονος σου!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/08/2005, 12:31:01
αμα πεσει απανω σου ντεγκαρ! πειοραζει να σε βαλουμε για ανθρωπινη ασπιδα;!

quote:
μπορουμε να ληστευουμε και νεκροταφια.μερικοι ταφοι εχουν μεσα πραγματα αξιας.

να γινουμε tomb raiders δηλαδη;;; καλη φαση, δεν ηξερα οτι γινεται ακομα αυτο, νομιζα οτι τιμαλφη υπηρχαν μονο σε αρχαιους τυμβους....

γριουλες καλυτερα... γριουλες που πηγαινουν σε νεκροταφια μηπως;!

Deghar AdharkΜέλος
29/08/2005, 15:48:31
οι γριουλες φιλε μου ειναι πολυ πονηρες.δεν κουβαλανε ποτε μαζι τους πολλα χρηματα,δεν λεει τωρα να ρισκαρεις για ενα εικοσαρικο.
τα νεκροταφια.....
ειναι απο τους σχετικα ευκολους στοχους.και δεν χρειαζεται να σκαψεις,οι ταφοι που εχουν πραγματα αξιας ειναι σαν ενα μικρο σπιτακι.μπαινεις μεσα και αρχιζεις να ψαχολευεις.ασε που πολλες φορες δεν τους εχουν θαμενους αλλα σε φερετρο μεσα στο σπιτακι{το οποιο φυσικα ειναι λιγο υπογειο}

quote:
Αν ήταν αδύνατος δηλαδή θα ήταν δύσκολο θύμα....?

εξαρταται και τι ποσο λεπτος ειναι η και ποσο χοντρος.
αν ειναι ενας πατσοκυλος ειναι σχετικα ευκολο.ειναι αργος,θα πονεσει ευκολα απο καποιο χτυπημα,δεν εχει αντοχη να κυνηγησει..κ.α
αν ειναι ενας χοτρος με τεραστιες πλατες και χοντρα χερια{σαν μερικους σικιουριταδες} ειναι πιο δυσκολο.
αλλα ολα αυτα ειναι σχετικα γιατι πας οπλισμενος,οποτε δεν εχει και μεγαλη σημασια

29/08/2005, 18:29:43
quote:
το ρισκο το περνουμε μια φορα στην αρχη{αφου αποφασισαμε να κανουμε μια πραξη τετοια} και μια στο τελος{οταν πια εχουμε ετοιμαστει και τα υπολοιπα ειναι στην τυχη}

εδώ κάνεις ένα λάθος αγαπητέ... το ρίσκο το παίρνεις κάθε στιγμή και ειδικά μετά την "δουλειά"... γι' αυτό και πρέπει ή να τους εμπιστεύεσαι (τους συνεργάτες σου) όπως τον εαυτό σου και παραπάνω... ή να τους θεωρείς αναλώσιμους...

quote:
Αλλά τι θα πάρεις μαζί σου την οδοντόβουρτσα σου??

ή μια τρόμπα...

quote:
Κάτι εντελώς άσχετο….. οι φακές πως στο δ$%#!#$ μαγειρεύονται?

...αγόρασε τες, καθάρισε τες, πλύνε τες... και μετά τα λέμε...

quote:
αν θελετε μπορουμε να αρχισουμε απο τα βασικα.καποια γριουλα αβοηθητη σε καποιο σκοτεινο δρομακι......καποιο 12 που χαθηκε στο εμπορικο κεντρο....
και μετα μπορουμε να περασουμε στα κυριως πιατα.
α μπορουμε να ληστευουμε και νεκροταφια.μερικοι ταφοι εχουν μεσα αξιας πραγματα.
προτεινω λοιπον να αρχισουμε με ενα περιπτερο εδω στην γειτονια μου που το εχει ενας χοτρουλης.ευκολο θυμα

...ψιλικατζίδες...

quote:
στο θεμα μας τωρα... δεν νομιζω καμια γκομενα να την εφερνε ποτε σε αντρα, αυτα γινονται μονο σε κατι αρχαιες αμερικανικες ταινιες... για να τη φερει το ατομο Α στο ατομο Β, πρεπει το μυαλο του Α να ειναι πιο κοφτερο απο το μυαλο του Β... ε, εδω το Α ειναι "γκομενα".... ελεος!!!

από κάτι τέτοια το είδος σας κοντεύει να εκλείψει...

quote:
ειναι απο τους σχετικα ευκολους στοχους.και δεν χρειαζεται να σκαψεις,οι ταφοι που εχουν πραγματα αξιας ειναι σαν ενα μικρο σπιτακι.μπαινεις μεσα και αρχιζεις να ψαχολευεις.ασε που πολλες φορες δεν τους εχουν θαμενους αλλα σε φερετρο μεσα στο σπιτακι{το οποιο φυσικα ειναι λιγο υπογειο}

Εννοείς τα μαυσωλεία... αχαχούχα!

...κοίτα την υπογραφή/φωτό του Dying_Incubus... η γκόμενα/βαμπίρ/στοιχείο από ένα τέτοιο βγαίνει... κοίτα μην σου την πέσει καμμιά τέτοια και μετά θα λές γριούλες και πάλι γριούλες...

quote:
εξαρταται και τι ποσο λεπτος ειναι η και ποσο χοντρος.
αν ειναι ενας πατσοκυλος ειναι σχετικα ευκολο.ειναι αργος,θα πονεσει ευκολα απο καποιο χτυπημα,δεν εχει αντοχη να κυνηγησει..κ.α
αν ειναι ενας χοτρος με τεραστιες πλατες και χοντρα χερια{σαν μερικους σικιουριταδες} ειναι πιο δυσκολο.
αλλα ολα αυτα ειναι σχετικα γιατι πας οπλισμενος,οποτε δεν εχει και μεγαλη σημασια

χμμμ...ξεχνάμε κάτι μου φαίνεται...

τα περισσότερα περίπτερα έχουν συναγερμό και είναι συνδεδεμένα με το "κουμπί" με την αστυνομία (το κουμπί που έχουν και οι τράπεζες)... οπότε καλό θα είναι ή να κλέψετε κανένα περίπτερο στην Πέρα/Δώθε ΑγριοΡαχούλα που θα το έχει κανένας υπερ-υπερ αιωνόβιος παππούς ή να αλλάξετε "στόχο"...

.
.
.
@rwen thw Guardian...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

29/08/2005, 23:08:57
Αγαπητή Mantis, κι εγώ έτσι την έπαθα...
Είχα πάει σε κάποιο νεκροταφείο κι από τότε η εν λόγω κυρία με καταδιώκει μανιωδώς!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Deghar AdharkΜέλος
30/08/2005, 00:01:06
καλως τους.ηρθα και γω

quote:
εδώ κάνεις ένα λάθος αγαπητέ... το ρίσκο το παίρνεις κάθε στιγμή και ειδικά μετά την "δουλειά"... γι' αυτό και πρέπει ή να τους εμπιστεύεσαι (τους συνεργάτες σου) όπως τον εαυτό σου και παραπάνω... ή να τους θεωρείς αναλώσιμους...

κανονικα πρεπει να παιρνεις το λιγοτερο δυνατο ρισκο.δεν μπορεις να τα αφηνεις στην τυχη.
τους συνεργατες την ωρα της δουλειας τους εμπιστευεσαι,μετα μπορεις να τους την φερεις.η να τους κανεις φιλους ωστε να σε ξαναβοηθησουν.
ομως αν φτασεις σε σημειο να εχεις παρα πολλους πρεπει υποχρεωτικα να προδωσεις μερικους.
οσο αυξανεται η λιστα των φιλων αυξανεται και η λιστα των εχθρων{οχι εντελως αναλογα βεβαια}

quote:
από κάτι τέτοια το είδος σας κοντεύει να εκλείψει...

αμ εγω το εχω πει....η δουλεια με ενα θυληκο ειναι παντα επικυδνινη.γιατι?
και αν σου κατσει?{η δουλεια εννοω πονηρα μυαλα}

quote:
...κοίτα την υπογραφή/φωτό του Dying_Incubus... η γκόμενα/βαμπίρ/στοιχείο από ένα τέτοιο βγαίνει... κοίτα μην σου την πέσει καμμιά τέτοια και μετά θα λές γριούλες και πάλι γριούλες...

αν μου εβγαινε μια τετοια θα φοβομουν σιγουρα,αλλα επηδει τυχαινει να μου αρεσουν οι γκομενες-βαμπιρ που ειναι αγριες και σκληροπυρηνικες θα την ρωτουσα αν εχει κανονισει κατι για αργοτερα.... και αν μου ελεγε οχι,τοτε θα ειχε μου ειχε κατσει{η δουλεια με το νεκροταφιο}

quote:
τα περισσότερα περίπτερα έχουν συναγερμό και είναι συνδεδεμένα με το "κουμπί" με την αστυνομία (το κουμπί που έχουν και οι τράπεζες)... οπότε καλό θα είναι ή να κλέψετε κανένα περίπτερο στην Πέρα/Δώθε ΑγριοΡαχούλα που θα το έχει κανένας υπερ-υπερ αιωνόβιος παππούς ή να αλλάξετε "στόχο"...

αυτο δεν το ηξερα.καλη πληροφορια ομως.
σε αυτη την περιπτωση ισως να εκανα το αλλο,και εδω ειναι που χρειαζεται μια γυναικα.....
"καθω λοιπον προχωραει μια ομορφη νεαρη στο δρομο ξαφνικα και εντελως τυχαια μπροστα απο το περιπτερο παθαινει κραμπα στον μηρο.
βγαινει λοιπον ο ευγενικος κυριος και την ρωταει τι επαθε.,ε και μονο που θα βγει και θα απομακρυνθει απο το περιπτερο τα υπολοιπα ειναι ευκολα.

quote:
Αγαπητή Mantis, κι εγώ έτσι την έπαθα...
Είχα πάει σε κάποιο νεκροταφείο κι από τότε η εν λόγω κυρία με καταδιώκει μανιωδώς!

σε ποιο νεκροταφιο πηγες??????? θελω και εγω να με καταδιωξει μια τετοια γυναικαρα

30/08/2005, 00:57:40
Μάλλον ξεπέσαμε μου φαίνεται. Ξεκινήσαμε απο τίς τράπεζες, πήγαμε στά σούπερ μάρκετ, γιναμε τυμβωρύχοι, αποκλείσαμε τα περίπτερα, και παρακαλάμε να βρεθεί καμμιά γριά πού να είναι αδύνατη.
Τι σοϊ ''ληστές'' είναι αυτό?
Εν τω μεταξύ ζητείται ΄γκόμενα τύπου βαμπίρ και νονοί για μία γάτα αμφίβολου φύλου[ σόρυ Deghar, αλλά μου φαίνεται... το γατί]

Αυτααα...Χαιρετώ

Deghar AdharkΜέλος
30/08/2005, 01:14:04
ελα μωρε....ακου ξεπεσαμε καθολου.
ισα ισα,εγω o Dying Incubus η mantis και ο crucifire ετοιμαζουμε ληστεια.αν θες μπορει να συμμετασχεις!
και ο γατος ειναι αντρας.το ξερω.

30/08/2005, 11:45:29
quote:
και ο γατος ειναι αντρας.το ξερω.

κοιταξες τα υδραυλικα του την ωρα που ετρωγε την πουτιγκα;;

quote:
εγω o Dying Incubus η mantis και ο crucifire ετοιμαζουμε ληστεια.

ναι, αλλα που και ποτε;; και εχουμε καμια κουκλα στην παρεα να παθει κραμπα;;!!

30/08/2005, 16:31:02
Αγαπητέ Dying_Incubus, τέτοιο γέλιο δεν το έχω ξανα ματα ρίξει... ένα τέταρτο γέλαγα... να σαι καλά...

quote:
τους συνεργατες την ωρα της δουλειας τους εμπιστευεσαι,μετα μπορεις να τους την φερεις.η να τους κανεις φιλους ωστε να σε ξαναβοηθησουν.
ομως αν φτασεις σε σημειο να εχεις παρα πολλους πρεπει υποχρεωτικα να προδωσεις μερικους.
οσο αυξανεται η λιστα των φιλων αυξανεται και η λιστα των εχθρων{οχι εντελως αναλογα βεβαια}

Και μετά από τα παραπάνω Deghar θέλεις να κάνουμε μαζί "δουλειά"... βρε δεν σφάξανε!... εκτός κι αν είμαι εγώ ο αρχηγός... έτσι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

quote:
αμ εγω το εχω πει....η δουλεια με ενα θυληκο ειναι παντα επικυδνινη.γιατι?
και αν σου κατσει?{η δουλεια εννοω πονηρα μυαλα}

...επικ... τι?... πως?... γιατί?
και καλά να σου κάτσει η δουλειά... αν σου κάτσει η "συνάδελφος"? τότε να δεις πως ξεχνάς τη "δουλειά"...

...άσε που αν σου κάτσει έχει τζακποτ στο τζοκερ...

quote:
αν μου εβγαινε μια τετοια θα φοβομουν σιγουρα,αλλα επηδει τυχαινει να μου αρεσουν οι γκομενες-βαμπιρ που ειναι αγριες και σκληροπυρηνικες θα την ρωτουσα αν εχει κανονισει κατι για αργοτερα.... και αν μου ελεγε οχι,τοτε θα ειχε μου ειχε κατσει{η δουλεια με το νεκροταφιο}

ωραία!... έχω μια στο προσωπικό μου μαυσωλείο... άντε και καλούς απογόνους...

(ψιτ Deghar... έχω και ένα ζευγαράκι μεσαιωνικές χειροπέδες... για τις ιδιαίτερες στιγμές σας)

...πάντως βλέπω ότι το μυαλό σου το έχεις μόνο στη δουλειά... προκομένο παιδι...

quote:
"καθω λοιπον προχωραει μια ομορφη νεαρη στο δρομο ξαφνικα και εντελως τυχαια μπροστα απο το περιπτερο παθαινει κραμπα στον μηρο.
βγαινει λοιπον ο ευγενικος κυριος και την ρωταει τι επαθε.,ε και μονο που θα βγει και θα απομακρυνθει απο το περιπτερο τα υπολοιπα ειναι ευκολα.

στο μηρό?
σίγουρα?
μήπως εννοείς στη γάμπα?

...αλλά μάλλον είναι καλύτερα να πάθει την κράμπα στους προσαγωγούς... θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον για τον περιπτερά...

quote:
Μάλλον ξεπέσαμε μου φαίνεται. Ξεκινήσαμε απο τίς τράπεζες, πήγαμε στά σούπερ μάρκετ, γιναμε τυμβωρύχοι, αποκλείσαμε τα περίπτερα, και παρακαλάμε να βρεθεί καμμιά γριά πού να είναι αδύνατη.
Τι σοϊ ''ληστές'' είναι αυτό?

βρε nst, μας βλέπω να κάνουμε μόνες μας την δουλειά...

quote:
ισα ισα,εγω o Dying Incubus η mantis και ο crucifire ετοιμαζουμε ληστεια.αν θες μπορει να συμμετασχεις!

και εγώ?

...μόνο αν είμαι αρχηγός... είσαι επικίνδυνος εσύ...

όσο για τον γάτο... μάλλον "το" είναι... κάτι στο βλέμμα του, το λέει...

.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

Deghar AdharkΜέλος
30/08/2005, 18:59:31
χαιρετω παιδες.

quote:
Και μετά από τα παραπάνω Deghar θέλεις να κάνουμε μαζί "δουλειά"... βρε δεν σφάξανε!... εκτός κι αν είμαι εγώ ο αρχηγός... έτσι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

σε αυτη την περιπτωση η καλυτερη λυση ειανι μια.
να το παιξουμε με κληρο.
ετσι οποιος και αν βγει δεν θα προλαβει να σχεδιασει προδωσια κατα των αλλων{ετσι ωστε να ειναι και καλυμενος,γιατι ειναι και αυτο ζητουμενο}.
λοιπον εβαλα σε ενα μπολακι τα ονοματα μας
παιρνω ενα
ωχ γραφει Deghar Adhark λυπαμε

quote:
...επικ... τι?... πως?... γιατί?
και καλά να σου κάτσει η δουλειά... αν σου κάτσει η "συνάδελφος"? τότε να δεις πως ξεχνάς τη "δουλειά"...

μπα μην το λες.η δουλεια ειναι πρωτη απο ολα.η συναδελφος θα μου κατσει για δυο λογους
1 θελει με καποιο τροπο να μου την φερει
2 με γουσταρει τοσο παθιασμενα που δεν μπορει να περιμενει να τελειωσει η δουλεια{διαρκεια ως και 2 μερες αν ειναι μεγαλη}

και επειδη η δευτερη περιπτωση δεν ειναι και τοσο συχνη καταληγω στην πρωτη.
οποτε την ωρα της γυναικειας κορυφωσης{που πρεπει να φτασει κανεις}
τις βαρας μια στο κεφαλι με ενα μπαλντα,η αν δεν θες να γινεις τοσο βιαιος της κανεις μια ενεση.

quote:

ωραία!... έχω μια στο προσωπικό μου μαυσωλείο... άντε και καλούς απογόνους...

(ψιτ Deghar... έχω και ένα ζευγαράκι μεσαιωνικές χειροπέδες... για τις ιδιαίτερες στιγμές σας)

...πάντως βλέπω ότι το μυαλό σου το έχεις μόνο στη δουλειά... προκομένο παιδι...

ωραια τωρα με εφτιαξες.μονο δεν θελω να ειναι νεκρη....αμα ειναι πνευμα η στοιχειο ενταξει αλλα με τα ζομπι δεν τα παω καλα.

εχεις μεσαιωνικες χειροπεδες?
αυτο ειναι καλο.να σου πω μπορεις να πας σε ενα σεξ σοπ και να αγορασεις
1 αλυσιδα
1 μαστιγιο
1 περουκα μαυρη{εχω κολλημα τις μελαχρινες και θα με χαλαγε αν ειναι ξανθια}
1 ψευτικα νυχια{αν τα ζητησεις σιγουρα θα τα εχουν.ειναι σε πολλα χρωματακαι κοβουν πολυ.παρε καλυτερα μαυρα}
θα στα δωσω τα λεφτα,απλως ειμαι ανηλικος και δεν μπορω να παω σε sex shop ακομη.
και δεν καταλαβες,το νου μου ειναι παντα στην δουλεια,αλλα αν ειναι αν ληστεψω μαυσωλιο γιατι να μην το ευχαριστηθω και λιγο παραπανω????

quote:

στο μηρό?
σίγουρα?
μήπως εννοείς στη γάμπα?

...αλλά μάλλον είναι καλύτερα να πάθει την κράμπα στους προσαγωγούς... θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον για τον περιπτερά...

ναι εχεις δικιο,πεταξα κοτσανα.επρεπε να πω το εσωτερικο των μηρων.

quote:

και εγώ?

...μόνο αν είμαι αρχηγός... είσαι επικίνδυνος εσύ...

όσο για τον γάτο... μάλλον "το" είναι... κάτι στο βλέμμα του, το λέει...

ο αρχηγος ειμαι εγω παιδια...αφου το εβγαλε ο κληρος