- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! - - Κινηματογράφος -
Ευχαριστώ.![]()
Εάν βρεις και την αμερικάνικη και την γιαπωνέζικη έκδοση, προτίμησε φυσικά την γιαπωνέζικη.

In anticipation of my resurrection...

Γενικότερα, ούτε εμένα μου πολυαρέσουν αυτά τα γιαπωνέζικα...άσε που δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος είναι ποιος, γιατί μου φαίνονται όλοι ίδιοι...![]()

Θα αναγκαστώ να αλλάξω κόμμωση εξαιτίας αυτής της ψόφιας που τρώει κόσμο.![]()
![]()
Edited by - Narkissa555 on 16/08/2011 15:02:30
Edited by - Narkissa555 on 16/08/2011 15:03:01
quote:
Η γνωστή "Κατάρα" δεν είναι αυτή η ταινία ή κάνω λάθος
Ο αγγλικός τίτλος είναι The grudge.
Έχω δει και την γιαπωνέζικη και την αμερικάνικη έκδοση καθώς επίσης και για το Ring.
Νομίζω πως η "Κατάρα" είναι το Ring αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Εάν εννοείς την ταινία με το περίφημο κοριτσάκι με τα μαύρα μαλλιά, τότε αναφέρεσαι στην αμερικάνικη έκδοση της γιαπωνέζικης τριλογίας Ring.
Προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι γιαπωνέζικες ταινίες κι ειδικά τα thrillers, θεωρώ ότι μπορούν να σου μεταδώσουν διάφορα συναισθήματα χωρίς τα γνωστά κόλπα των αμερικάνικων με το αίμα κλπ κλπ.
Βέβαια υπάρχουν και διάφορα γιαπωνέζικα στα οποία μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ένα λουτρό αίματος όπως πχ στα Battle roayl...

To "Ring" είναι άλλη ταινία.

quote:
Έχει δει κάποιος το "The Rite"(Η Τελετή) με τον Anthony Hopkins και αν ναι, πώς σας φάνηκε?
Καλή ταινία,ατμοσφαιρική,περνάει μηνύματα αλλά περίμενα κάτι καλύτερο....μου άφησε ένα κενό...πάντως αξίζει να τη δείς έστω μια φορά.Με άριστα το 10 της βάζω 7.
Edited by - Masvidal on 17/08/2011 00:12:50

1)Amusement (2008)
2)The roommate (2011)
3)Orphan (2009)
4)The last house on the left (2009)
5)The strangers (2008)
6)The hitcher (2008)
7)The exorcism of Emily Rose (2005)
8)I spit on your grave (2010)
9)Cold prey 1 (2006)
10)My bloody valentine (2009)
11)The collector (2009)
12)The loved ones (2009)
ΑΥΤΑ!!!
High Hopes..
Για παράδειγμα, κάποιες ταινίες τρόμου στο παρελθόν ήταν επιτυχημένες επειδή ενδεχομένως ήταν πρωτοποριακές ή επειδή είχαν στοιχεία που ταρακουνούσαν τα εκάστοτε κοινωνικά έθιμα κλπ.
Για παράδειγμα, ο "Ο εξορκιστής" ήταν μια ταινία που όταν πρωτοβγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου.
Εάν δούμε αυτήν την ταινία σήμερα ίσως να νιώσουμε κάποια από τα συναισθήματα που ο σκηνοθέτης ήθελε να μεταδώσει στο κοινό αλλά όχι με κάποια ιδιαίτερη ένταση αφού έχουμε δει πάρα πολλές ταινίες παρόμοιας θεματολογίας, με εντυπωσιακά οπτικά εφφέ.
quote:
Το μωρο της Ροζμαρι ειναι η χαλια ταινια.Πρωτα απο ολα δεν ειναι τρομου.Με πηρε κυριολεκτικα ο υπνος και την ειδα την αλλη μερα.Πιο βαρετη και ανουσια δεν γινεται.
Ούτε εμένα με ενθουσίασε και την έχω δει 2 φορές.

Που'σαι ρε Κατερινα και μας αφησες...