ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- εσωτερισμός και προσέγγιση του ΘΕΙΟΥ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- εσωτερισμός και προσέγγιση του ΘΕΙΟΥ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

theosoficus23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/10/2005, 04:11:36

quote:

βέβαια για το τι "νομίζετε" οτι πρέπει να κάνω μέτα απο τα 2 αυτα τελετουργικά δεν μου απάντησε κανείς σας.

θα σου απαντησω εγω, αν και δεν ξερω αν εισαι ετοιμος για την Αληθεια αυτου του επιπεδου.

ωστοσο ποτε δεν εβλαψε κανεναν η Αληθεια, οποτε...

να τα χεσεις τα τελετουργικα και να γινεις ρευστος και ανοικτος στο Θειον - εναρμονισου!

γινε απλα φορεας χωρις δικο του σκοπο - χαλαρη προσοχη, προσεκτικη χαλαρωση

το Θειον φυσικα ειναι διπλα σου....

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

08/10/2005, 14:52:21
quote:

θα σου απαντησω εγω, αν και δεν ξερω αν εισαι ετοιμος για την Αληθεια αυτου του επιπεδου.

να τα χεσεις τα τελετουργικα και να γινεις ρευστος και ανοικτος στο Θειον - εναρμονισου!

Και να προσθέσω , ότι ποτέ δεν θα δει κάποιος την μία και τέλεια μορφή του θείου . Πάντοτε θα έχει διαφορετικές .

Ίσως .........μετά τον θάνατο ,όταν η θεική ψυχή αποχωρησθεί το σώμα ,να δει κάποιος κάτι παραπάνω .

Αυτό το κάτι παραπάνω ψάχνεις φίλε MachineHead

Καλοπροαίρετα .

rizitisΜέλος
10/10/2005, 21:02:00
quote:

quote:

βέβαια για το τι "νομίζετε" οτι πρέπει να κάνω μέτα απο τα 2 αυτα τελετουργικά δεν μου απάντησε κανείς σας.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ JOHNNIE ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΓΑΠΗΤΕ MachineHead.

ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ "ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΥ"

ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.

Η ΧΑΛΑΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο JOHNNIE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΓΑΠΗ-ΕΙΡΗΝΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ...

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝ ΑΦΗΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο JOHNNIE ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
ΧΡΙΣΙΜΟΙΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΛΑΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΨΥΧΙΚΗ-ΣΩΜΑΤΙΚΗ.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ : ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ!

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΤΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ..
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΑΦΕΙΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ...

ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ!

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε