- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εγώ πάλι πιστεύω στην ύπαρξη της Θείας δύναμης. Είναι κάτι που νιώθω ζωντανό μέσα στην καρδιά μου.
Το παν όμως για μένα είναι να μην φανατιζόμαστε με τα πιστεύω μας και ιδιαίτερα να μην προσπαθούμε να τα «φορέσουμε» στους άλλους.
Όσο γι’ αυτό που αναφέρεις, περί διαφθοράς στην εκκλησία.... τι να πρωτοπώ φίλε μου, είναι τόσα τα κακά παραδείγματα / γεγονότα! Όχι φυσικά ότι δεν υπάρχουν κάποιοι (έχω γνώση η ίδια για έναν συγκεκριμένο) που προσπαθούν με τις δυνάμεις τους να βοηθήσουν, χωρίς ανταλλάγματα. Απλά είναι τόσοι λίγοι που «περνούν στα ψιλά γράμματα».

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
http://www.jackassthemovie.com
gK
quote:
mia erwthsh .. pws episynaptw foto??
"Νεαρέ Σίβα" θα σε παρακαλέσω για το καλό όλων μας να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greekglish
Πληροφορίες για αυτό που ζητάς στο παρακάτω topic
Δοκιμές μπορείς να κάνεις στο
Test Area2 -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ.
Εάν έχεις απορίες γράψε τις σε αυτό το δεύτερο topic.
Καλή επιτυχία

Πιστεύω και εγώ στην επιστήμη.... αν και δεν πιστεύω σε κάποια από τις υπαρκτές θρησκείες δεν θα έλεγα πως είμαι άθεη 100%.. υπάρχει κάπου ένα παραθυράκι που είναι ανοιχτό.. με τον δικό μου τρόπο που βλέπω τα πράγματα φυσικά...
Σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε βλέπουμε πολλά πράγματα που έχουν σε βάση το συμφαίρον και μάλιστα από ανθρώπους που κραδαίνουν :να δίνεις τον δεύτερο χυτώνα σου στον πλησίον σου... αλλά υπάρχουν και οι άλλοι, λιγότεροι βέβαια αλλά υπάρχουν.. όπως παντού άλλωστε..
Όμως στην αντιπέρα όχθη υπάρχει και κάτι άλλο, αυτό ονομάζεται ανάγκη για προστασία... οι στιγμές λίπης μας μας οδηγεί στην προσευχή.. έχετε ποτέ σας αναρωτηθεί γιατί να πρέπει να απασχολούμε το Θείο συνεχώς... ???? Όλη την ώρα... κάτι ζητάμε.. είναι αλήθεια ή δεν είναι..? εκεί ακριβώς φαίνεται η αδυναμία μας... έχουμε την ανάγκη να καταφεύγουμε στο Θείο.... γιατί αδυνατούμε να σταθούμε στα πόδια μας.. αυτό είναι αλήθεια.. όμως εάν δεν δημιουργεί φανατισμούς και προβλήματα του τύπου: όχι δεν πάω στον γιατρό γιατί θα με κάνει ο Θεός καλά, δεν είναι κακό....
Οι ψυχολόγοι έχουνε πει: κάντε προσευχή όποιου τύπου θέλετε και αναφερθείτε σε όποιον θεό πιστεύεται.. αυτό αμέσως θα σας γεμίσει ανακούφιση.. λέγεται ακόμα πως οι άνθρωποι που πιστεύουν στο Θείο.. όποιο και αν είναι αυτό... έχουνε λιγότερο άγχος από τους υπόλοιπους.. άρα δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό...
Ο λόγος λοιπόν που κάποιοι δείχνουν άμεσα την απέχθειά τους κατά των θρησκειών όπως ο χριστιανισμός, είναι εξαιτείας του φανατισμού και της πόρωσης που υπάρχει καθώς και στα κακά που έχει υποστεί η ανθρωπότητα από αυτούς...
Να αναφέρω επίσης πως οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε κάποια μορφή ανώτερης δύναμης είναι άνθρωποι πιο δυνατοί από τους άλλους, συνήθως!!!μην με παρεξηγήσετε για αυτό που λέω αλλά δεν είμαι η μόνη, όμως κατά εμένα, το να κλείνεις τελείως την πόρτα ή το παραθυρό σου σε κάτι που δεν έχει εξηγηθεί μου φαντάζει παράλληλα κάπως μονόπλευρο .. μα αυτή είναι η άποψή μου...
Σχετικά με το θέμα μας.. οι Άγγελοι...
δεν ξέρω αν υπάρχουν ή όχι... το μόνο που ξέρω είναι πως θεωρώ την υπαρξή τους στα πιο όμορφα κυήματα του ανθρώπινου νου.... Για εμένα είναι τα πιο όμορφα πλάσματα που έχει πλάσει το μυαλό μου.. σε σημείο να πιστεύω πως είμαι ένα από αυτά.... χαριτολογώντας το λέω αυτό φυσικά μα είναι για εμένα πολύ ξεχωριστά..πλάσματα...
Οπότε σε τί θα πιστέψουμε και τί όχι.. κατά την άποψή μου είναι καθαρά προσωπική επιλογή.. αρκεί να συνυπάρχει της λογικής.. όσο αυτό είναι δυνατόν, με τα λίγα που διαθέτουμε σαν δείγματα και αποδείξεις... όμως έχουμε απεριόριστα δείγματα ανθρωποκτονιών από ομάδες φανατικών θρησκόλειπτων.. ή απλά φιλοτομαριστών..
Ευχαριστώ πάντα με φιλική διάθεση...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Για ποιο λογο να μας προστατευουν οι Αγγελοι;Τοσο ασχημα θα ειναι εκει που θα παμε μετα και θελουν να μας κρατησουν μακρια;Μηπως δεν θελουν την αναπαυση μας; και μας κρατανε στη ζωη;
Δεν πιστευω οτι υπαρχουν προστατες Αγγελοι,υπαρχει ο θανατος και μετα ελπιζω κατι καλυτερο!!
Εγω νομιζω οτι ο λογος που την γλυτωνουμε απο διαφορες επικινδυνες καταστασεις ενω αλλοι φευγουν με απιστευτα αδικους τροπους ειναι γιατι αργα η γρηγορα θα παιξουμε καποιο ρολο στη ζωη καποιου αλλου ανθρωπου!!
Το ξερω οτι ακουγεται σαν παιχνιδι αλλα ολοι μας πιστευω ειμαστε πιονια σε μια παρτιδα σκακι.
Απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για να εμποδισουμε το "ματ".
Πιστευω στην αγαπη της θρησκειας μας και πιστευω και στους αγγελους(καποιες ψυχες που φευγουν απο εδω μονο ΑΓΓΕΛΟΙ θα μπορουσαν να γινουν τιποτα λιγοτερο!!!)οχι ομως σε αυτους που αναφερεις,φιλη nefertity!
Aγαπη σε ολους,μονο αυτο εχει "μεινει"!
uwma
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Ειμαι κατα των παπαδων και της εκκλησιας με τη σημερινη της μορφη και σαφως κατα ολων των αλλων θρησκειων,μα γιατι ομως?Γιατι πολυ απλα με το περασμα των αιωνων,ακομα και η πραγματικη αληθεια εχει αλοιωθει τοσο πολυ που δεν υπαρχει περιπτωση να μας γινει γνωστη.
Ναι πιστευω στους αγγελους και στο Θεο και στους Αγιους.Αλλα με τον τροπο μου και ετσι οπως εγω νιωθω!Τωρα αν πεφτω τοσο εξω,δεν πειραζει,τουλαχιστον εχω ενα στηριγμα οταν το χρειαζομαι κι ας ειναι ισως ψευδαισθηση.Αλλα πιστεψτε με δεν ειναι!Γιατι φροντιζει ο Θεος να μου δειχνει την παρουσια του.Σκεφτειτε λιγο...ολοι οι ανθρωποι της γης σε μια δυσκολη στιγμη που απευθυνονται?Ποσοι σωζονται καθημερινα απο θαυματα?Ποσοι δεν πιστευουν γεγονοτα που τους συμβαινουν και τα αποδιδουν στο Θειο?Ποσοι λεμε "Αγιο ειχα" και στην τελικη ...ειναι ολη η ανθρωποτητα τοσο ανοητη και εσεις οι αθεοι,οι εξυπνοι?Ξερω πολους αθεους που πειστικαν γιατι το μονο που χρειαζοντουσαν ηταν ενα σημαδι,κατι τρανταχτο που θα τους αφυπνισει>Εγω τα σημαδια μου τα ειχα και το τι πιστευω ειναι μεταξυ εμενα και του Θεου!Κανενος αλλου.
Θελω να πω επισης πως δεν ΘΕΛΩ να ερχομαι σε αντιπαραθεση με αντιθετες θρησκειες και πιστευω.Αλλα ρε παιδια ειναι τοσο φανατισμενοι ορισμενοι (πχ Δωδεκαθεο) που βγαινεις απο τα ρουχα σου!Για σταθειτε...με τι αποδειξεις μιλατε και υποστηριζετε τοσο φασιστικα τα πιστευω σας?Και ναι,αναφερω συνεχως το Δωδεκαθεο γιατι ειχα μια αναμετρηση προσφατα,ορισμενοι γνωριζουν
Λοιπον αυτα για την ωρα
"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."
Το πρόβλημα αρχίζει όταν προσπαθούμε να κάνουμε τους άλλους σαν εμάς... με τον προσηλυτισμό μας, τον φασισμό και τον φανατισμό!!!
Εκεί είναι που εναντιώνονται κάποιοι.. όμως που με την συμπεριφορά τους, χωρίς να το καταλαβαίνουν γίνονται ίδιοι με εκείνο που δεν θέλουν!!
Άχ Άγγελοι, Άγγελοι , κρυστάλινοι και αέρινοι..
στον δρόμο εκεί που περπατάτε,
τα φτερά σας σαν φοράτε
γίνεστε ένοχοι του κόσμου
εφόσον τις καρδιές μας οδηγάτε!!!
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......