ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

AFMA61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
09/07/2004, 01:55:51
ευχαριστω για τη διευκρινηση/μηπως ομως θα ηταν αποτελεσματικοτερο αντι του υποκειμενικου πως επραξα λαθος
(δε με ρωτησες τι ακριβως εγινε//υπεθεσες+ συμπερανες /απλα εκρινες υποκειμενικα..)
ξερεις πριν να ξεκινησω την πτωτικη πτηση παντα σκεφτομαι ολα οσα..και μαλιστα με αντικειμενικο γνωμονα.
θα ηθελα να μου πεις για ποια μελη ομιλεις και ποως το εμαθαν οι δυο συκοφαντισσες/ασε που μεταδιδουν ψευδεις πληροφοριες με τοσο γρηγορο ρυθμο που δεν τις προλαβαινει κανεις πλεον.

εστω.
πληρωνω καρμα της προηγουμενης ζωης..:))εδω σε τουτη δεν εχω τιποτςε για να νοιωθω τυψεις.
οποτε πεσμου ποια ηταν τα ατομα που θεωρεις οτι κατηγορησα αδικως/και θα σου δωσω ακριβως τους λογους που αποφασισα να φερθω εγω συντονιστικα αφου στις πειρπτωσεις που με θιγουν εσω..παει καιρος που δεν εχω καλυψη (ουτε κι οταν πρεπει)
αυτο εμενα ναι μεν με κανει και δυναμωνω (ευχαριστω λεγω ξανα:))
αλλα και μου μαθαινει τους τροπους ολους..και ολων.

λοιπον/πες τα ονοματα να σου πω τι εκαναν.
αποδειξεις βεβαια με φωτογραφιες ταυτοτητες και αλλα απτα..μεσα..εχουν οι παπαρατσι κι εγω δεν ειμαι.
αν θελεις εμπιστευεσαι (οπως κι εγω τωρα που μου ειπες)την ευθυτηττα που διακρινει εμας τους βορειους.

αναμενω ...:))

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!