ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κιβωτός - ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Κιβωτός - ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

MELETHTHS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GothicΜέλος
31/01/2005, 01:03:52
Φίλε MELETHTHS,πρώτον δεν ξέρεις τι πιστεύω διότι η θρησκεία μου είναι home made.
Ούτε τη λανσάρισα.
Απεχθάνομαι όμως κάποιος να μιλάει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,παρά μονάχα πλασάρωντας σκαναρισμένα ολόκληρα κατέβατα από υποτιθέμενες μελέτες που και ένα παιδάκι απορρίπτει.
Δεν με πειράζει να πεις τη γνώμη σου και να πιστεύεις ό,τι θέλεις ειλικρινά αλλά να πλασάρεις όλο αυτό το σκουπιδολόι (άποψή μου),ως "απόδείξεις" που είναι για μένα ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι σε έχουν βάλει να το κάνεις,(γιατι όχι,με ένα άτομο στο διαδικτυο,κάνουν τη δουλειά χιλιάδων στους δρόμους),οχι φίλε !
Γιατί πήρε τόσο καιρό να απαντήσεις σε εμένα αλήθεια;
Και απάντησες αφου σου υπενθύμισα τους όρκους που έδωσες που τύφλα νάχουν οι μασώνοι μπροστά τους.
Πες όποια γνώμη θες.
Πίστευε ότι θές.
ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΠΗΓΕΣ" ΚΑΙ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"
(αν και δεν τα πάω καθόλου καλά με τον Schwabe,προσυπογράφω ό,τι λέει).

Σιγά μην ήσουν Μ.Ι.......τα συμπτώματα ότι "είσαι", ειναι ολοφάνερα.
Θα τονίσω και πάλι ότι διόλου με ενδιαφέρει το πιστεύω σου.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι όταν κάποιος ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ !!!

Κλείνοντας ΟΡΙΣΤΙΚΑ μαζί σου, φίλε μου θα σου πω και κάτι:
Η έρευνα πάει τόσο καλά στους Μ.Ι.,όσο σε μια μαιμού οι ζαρτιέρες.

Αν υπάρχουν κάποιοι στους οποίους ο χριστιανισμός χρωστάει μεγάλη χάρη είναι κυρίως οι Γερμανοί επιστήμονες και επειδή και γω κουτσά-στραβά είμαι θεολόγος δεν θυμάμαι κανέναν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ επιστήμονα Ιεχωβά.
Οι περισότεροι ήταν προτεστάντες ξέρεις.
Ηρέμησε λοιπόν μην μας τους πεις και μελετητές.
Η μελέτη απαιτεί σκέψη.
Η σκέψη απαιτεί μυαλό.
Είπον αγαπητέ.
Α! Βέβαια ! Ακόμη δεν κατάλαβες ότι η Βίβλος δεν αποτελεί ΟΥΤΕ ΠΗΓΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ;
Δεν μπορείς λοιπόν να "αποδεικνύεις" τις "αλήθειες" της Βίβλου,(υπάρχουν αρκετές δεν το αρνούμαι),χρησιμοποιώντας ως αποδειξη την ΙΔΙΑ.

Αγαπητή Avallon έχεις δίκιο και νομίζω σου απάντησα με το μήνυμά μου.
Ας σπαταλάει λιγότερο χώρο και ας κάνει ότι θέλει.

Υ.Γ. Κάτι ξέχασα
Ποια προφητεία του Ιησού καυμένε Καραμήτροοοοοοοο

Edited by - Gothic on 31/01/2005 01:08:38

PhoenixGRΜέλος
31/01/2005, 15:27:20
Αγαπητή Avalon:

Πολλύ χαίρομαι με την απάντησή σου και ακόμα περισότερο με τον τρόπο που την διασκεδάζεις, το ίδιο διασκέδασα κι' εγώ.
Τώρα πέρα απο την πλάκα και όσον αφορά τα links.
Στο αρχικό θέμα έχει τοποθετηθεί ένα link με μια φωτογραφία της κιβωτού ως "περίτρανη απόδειξη" της ύπαρξής της.
Αν σώσεις την φωτογραφία αυτή και την αναλύσεις με το Photoshop CS, θα δεις οτι τα pixel στην μεγένθυνση είναι διαλυμένα.
Και παρουσιάζω λοιπόν στους αναγνώστες στης σελίδας με κάπως αστείο τρόπο τις δυνατότητες του Photoshop για να μην την πατάνε.
Φιλικά PhoenixGR

ARMAGEDON LABORATORYES

31/01/2005, 20:54:33
Αγαπητέ PhoenixGR θα μπορούσες σε παρακαλώ να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος και να μας υποδείξεις την φωτογραφία για την οποία μιλάς?

Avallon Reloaded...
PhoenixGRΜέλος
31/01/2005, 21:23:12
Πολλύ ευχαρίστως Avallon:

Here we go:

http://www.noahsarksearch.com/ronwyatt.htm

Φαντάζομαι οτι και οι υπόλοιπες φωτογραφίες ανήκουν στον ίδιο συνθέτη, που μάλλον του αρέσει να κάνει κακόγουστα αστεία υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.

Θα έλεγα πως είναι αν μη τι άλλο προσβλητικό αυτό που έκανε.

PhoenixGRΜέλος
31/01/2005, 21:31:15
Απο την άλλη σκέπτομαι τους "καημένους" τους Εβραίους που νιώθουν τον ασφικτικό κλοιό του ορθολογισμού και της επιστημονικής προόδου να σφίγκουν γύρω απο τον λαιμό της αόρατης ιστορίας τους και λογικό είναι να προσπαθούν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν "αποδείξεις" της ύπαρξής του φανταστικού τους "μεγαλείου".
Τους παραδέχωμαι δε για έναν και μόνο λόγο.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι γενημένοι manager, τούτο σημαίνει με απλά λογάκια πως "Σου πασάρουνε αυτό που θέλουνε" και ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ και χαμπάρι.
Αμ πως νομίζετε οτι προκόψανε;;;;;
Και μπράβο τους γι' αυτό.
ΔΩΡΙΕΥΣΜέλος
01/02/2005, 01:35:35
ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ http://wyattmuseum.com/ark-of-the-covenant-04.htm ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ……

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΕ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.
ΗΤΑΝ…….ΣΤΕΙΡΑ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ……ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Μη ψεύδου, αλλ’ αλήθευε.
ΣΟΛΩΝ ΕΞΗΚΕΣΤΙΔΟΥ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΦΗ

Edited by - ΔΩΡΙΕΥΣ on 01/02/2005 01:40:58

01/02/2005, 10:11:17
quote:
ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ http://wyattmuseum.com/ark-of-the-covenant-04.htm ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ……

Mπορείς να τσεκάρεις και αυτή τη φώτο αγαπητέ phoinix?
Eχει ειπωθεί ότι αυτά τα υποτιθέμενα υπολείματα της κιβωτού δεν είναι τίποτ'αλλο παρά φυσικοί σχηματισμοί του εδάφους πολλοί γνωστοί στους γεωλόγους...

Η φύση βλέπετε είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης όπως και η ζωή είναι ο καλύτερος σεναριογράφος...

Οσο για το wyatt museum που λινκ του έχω δώσει και εγώ είναι ένας κερδοσκοπικός οργανισμός... για να δείτε πως κάποιοι βγάζουν λεφτά από την ιστορία αυτή απλώς διηγούμενοι καταστάσεις που δεν έχουν ζήσει, φανταστικές ιστορίες του μυαλού τους...

Avallon Reloaded...
05/02/2005, 13:17:19
Ti έγινε ρε παιδιά?

Που εξαφανίστηκε ο αγαπητός MELETHTHS

Νομίζω ότι του την "πέσατε" πολύ άγρια του ανθρώπου και "πήρε των οματιών του"...

...αν και η διαίσθησή μου λέει ότι θα ξαναγυρίσει...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
GothicΜέλος
05/02/2005, 13:25:12
Ω ! Να είσαι σίγουρη αγαπητή Avallon

05/02/2005, 14:25:24
quote:
Ω ! Να είσαι σίγουρη αγαπητή Avallon

Aυτό είναι το πρόβλημα με το γραπτό λόγο...

Πετάει κάποιος κάτι και άντε ο άλλος να καταλάβει αν το εννοεί ή το λέει ειρωνικά...

Τουλάχιστον να σε είχα μπροστά μου όταν το έλεγες...

Μμμμ...θα το παίξω κόκκινο-μαύρο...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"