ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

τυχερουλης35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/12/2005, 01:48:43
Δεν θελω να κρινω τις παρατραβηγμενες εμπιρειες μερικων. Απλα δεν μπορω να πιστεψω μου ειναι αδυνατο μπορω να πω να καταλαβει το λιγοστο μυαλο μου τα οσα γινονται εκει.

Μαλλον σας χαλαω την παρεα μα αυτα τα πραγματα δεν γινονται. Τουλαχιστον αν δεν δω κατι δεν πιστευω. Κυριως μερικες ιστοριες παραμυθια.

Καλη μερα να εχουμε ολοι. Φιλικα παντα....

Λεοναρντο ο Σκεπτικιστης!!!!!

Leonardo

10/12/2005, 15:56:22

quote:

Skies tou Fegariou

Δεν θελω να κρινω τις παρατραβηγμενες εμπιρειες μερικων. Απλα δεν μπορω να πιστεψω μου ειναι αδυνατο μπορω να πω να καταλαβει το λιγοστο μυαλο μου τα οσα γινονται εκει.

Μαλλον σας χαλαω την παρεα μα αυτα τα πραγματα δεν γινονται. Τουλαχιστον αν δεν δω κατι δεν πιστευω. Κυριως μερικες ιστοριες παραμυθια.

καλως τον Λεοναρντο

δεν σου ζηταει κανενας να "πιστεψεις" κατι - αυτα γινονται μονο στις θρησκειες και στην διαφημιση...

οι εμπειριες ειναι υποκειμενικες κι ας ενεχονται πολλοι μαρτυρες - δεν μεταδιδονται.

για τις φωτογραφιες ομως "που μπορεις να δεις", τι εχεις να πεις?

http://www.johnniebegood.gr/book/bookex.htm

νασαι καλα!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

11/12/2005, 02:21:44
Αγαπητέ φίλε JBG. Διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το κείμενό σου για την Πεντέλη και θέλω να σου δώσω τα συγχαρητήριά μου. Σκεφτόμενος αυτά που γράφεις και σε συνδυασμό με την περιπέτειά σου με τον εκδότη, ήθελα να σου πω το εξής. Σκέφτηκες μήπως ότι ο εκδότης μπορεί να μην ήθελε να σε κοροϊδέψει, αλλά να δέχτηκε πιέσεις να μην εκδόσει το βιβλίο σου, ίσως γιατί είναι πολύ εύστοχο και γεννά ερωτήματα; Δεν ξέρω αν είναι έτσι, απλά βάζω μια υπόθεση στο τραπέζι.
Πάντως έκανες πολύ καλά που το πέρασες στο δίκτυο... Αν ο σκοπός ήταν να μην κυκλοφορήσει, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να το δούν πολλοί άνθρωποι...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

11/12/2005, 16:04:02
Γιαννη-να-εισαι-καλα,

για να ειμαι ειληκρινης οι φωτογραφιες ειναι εντυπωσιακες αλλα δεν μπορω να καλαταβω τι σκοπο διαδραματιζουν αυτα τα περιεργα σε σχημα χιονιου αντανακλασεις.

Πραγματικα μου θυμιζουν το σχημα που εχουν οι κρυσταλλοι απο το χιονι.

Συνεχιζω να ειμαι Σπεκτικιστης και συγνωμη για αυτο αλλα αν δεν δωθουν καποιες τεκμηριωμενες απαντησεις δεν μπορω να αποδεχτω ετσι απλα αυτα που συμβαινουν.

Αν διαβασεις σε αλλα θεματα εχω ανοιχτο μυαλο σε τεχνολογικα και περι φυσικα-παραφυσικα φαινομενα. Ομως δυστυχως οταν δεν μπορουμε επιστημονικα να αποδειξουμε τι συμβαινει εχει επικρατησει να μην αποδεχομαστε το φαινομενο.

Μην με παρεξηγεις λοιπον και κοιτα λογικα. Εγω ειμαι μαζι σου αλλα επιστημονικα ειμαι σπεπτικιστης. Αν καποιος μπορει να αποδειξει κατι εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα δωσω συγχαρητηρια και θα ερθω μαζι σας, να το ψαξουμε σοβαρα!!!

Σας τα λεω ολα αυτα γιατι ο δικος μας πολιτισμος εχει ακολουθησει τον δρομο της χειροπιαστης τεχνολογιας και οχι της αορατης. Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Παντα με καλη διαθεση και φιλικα

ο Λεοναρντο ο Σκεπτικιστης.

Leonardo

DarkGhostΝέο Μέλος
12/12/2005, 01:02:50
Και εγω θελω να πω ενα Μπραβο στον Jonniebegood για το βιβλιο που εγραψε,γιατι πρεπει να λεμε μπραβο σε ανθρωπους που τρεχουν σε βουνα και σε λαγκαδια για να δουμε καποια πραγματα εμεις οι υπολοιποι.
Θα ελεγα να προσεχει σε ποιους δινει βιβλια για υποτιθεμενες εκδοσεις οπως διαβασα παραπανω, γιατι ποτε δεν ξερουμε ποιος ειναι ο αλλος που μας μιλαει απο το αλλο computer.
Τωρα για το θεμα των στοων και της σπηλιας τι να πω,το οτι εχει επεμβει το κρατος και ο στρατος στην περιοχη εκει ειναι ολοφανερο,και οσοι εχετε παει φανταροι θα ξερετε οτι απο τον στρατο μυστικο δεν "παιρνεις" ευκολα,η μαλλον με τιποτα.
Οποτε ειμαι λιγο απαισιοδοξος στο οτι θα μας πουν καποια μερα την πραγματικη αληθεια, εαν δεν παρουμε μονοι μας κομπρεσερ και εργαλεια να τα ξηλωσουμε ολα δεν θα μαθουμε ποτε τιποτα!
Σιγουρα ηθελαν κατι να κρυψουν και στην σπηλια και στις στοες.
12/12/2005, 02:09:20

quote:

Απέριττος

Σκέφτηκες μήπως ότι ο εκδότης μπορεί να μην ήθελε να σε κοροϊδέψει, αλλά να δέχτηκε πιέσεις να μην εκδόσει το βιβλίο σου, ίσως γιατί είναι πολύ εύστοχο και γεννά ερωτήματα;

δεν ηταν ποτε εκδοτης φιλε Απεριττε - ηθελε να γινει...

υπηρξε οντως φορεας αρνητικοτητας, και λογω της καθυστερησης που προκαλεσε στο να το ανεβασω στο δικτυο, και λογω κοστους (χρεωθηκα για λαπτοπ επειδη "βιαζοτανε" να το παραδωσω), και λογω ενεργειας που σπαταλησα χωρις λογο, αλλα και λογω συγκεκριμενων περιστατικων που ειχαν σχεση με αυτον και το βουνο (δεν τα αναφερω αν και απτονται του "ανεξηγητου", γιατι θα ηθελα να συζηταμε καλυτερα για τις ανεξηγητες παραμορφωσεις)

ωστοσο ουδεν κακον αμιγες καλου!

το βιβλιο ανεβηκε στο δικτυο (μαλιστα εβαλα μικρογραφιες των φωτογραφιων για ευκολοτερη αναγνωση), θα τυπωσω καποια αριθμημενα αντιτυπα σε ψηφιακη εκτυπωση για μενα και φιλους, με το λαπτοπ κανω δικτυο και παιζω γκεϊμς με τις κορες μου, και δοξα τω Θεω!

quote:

Πάντως έκανες πολύ καλά που το πέρασες στο δίκτυο... Αν ο σκοπός ήταν να μην κυκλοφορήσει, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να το δούν πολλοί άνθρωποι...

ξερεις τι καταλαβα φιλτατε?

οτι το να υπαρχει ενα βιβλιο δωρεαν στο δικτυο δεν το "απενεργοποιει" απο το να τυπωθει σε χαρτι!

οποτε το καλυτερο για ολους θαταν να υπαρχουν δωρεαν οι πληροφοριες στο δικτυο και όποιος ενδιαφερεται να μπορει να τις αποκτησει και σε βιβλιο.

ολα γινονται...

.

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

νασαι καλα!

.

12/12/2005, 02:10:46
quote:

Μην με παρεξηγεις λοιπον και κοιτα λογικα. Εγω ειμαι μαζι σου αλλα επιστημονικα ειμαι σπεπτικιστης.

ο Λεοναρντο ο Σκεπτικιστης.

γι αυτο πηρα τον βριλη πρωτο πρωτο να δει τα στοιχεια, επειδη ειναι σκεπτικιστης

δε λεω οτι αποδεχεται το συνολο των υποθεσεων μου, αλλα οσον αφορα καποια στοιχεια που παραθετω, τον προβληματισαν.

και αυτο που θελω εγω ειναι να συζητηθουν τα στοιχεια!

για παραδειγμα, πες μου την γνωμη σου για την παραμορφωση στην δοκο υποστηριξης Α6.

ο μηχανικος Γ.Σ. που εγραψε την γνωμη του για αυτην στο βιβλιο, την χαρακτηριζει "ως πρακτικα μη δυνατη να συμβει".

.

nossoforosΜέλος
12/12/2005, 14:36:55
quote:
πρεπει να λεμε μπραβο σε ανθρωπους που τρεχουν σε βουνα και σε λαγκαδια για να δουμε καποια πραγματα εμεις οι υπολοιποι.

συμφωνώ απόλυτα...

συγχαρητήρια johnnie!

Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...

Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ

13/12/2005, 18:04:39

quote:

nossoforos

συγχαρητήρια johnnie!

σε ευχαριστω φιλε μου, οπως και ολους οσους εκαναν θετικες κριτικες!

αλλα ομολογω οτι αλλο πραγμα περιμενα και περιμενω: συζητηση για τα στοιχεια που παραθετω.

και αρνητικη να ειναι η κριτικη, γινεται εποικοδομητικη μεσω του διαλογου!

και δεν απευθυνομαι σε σενα τωρα, αλλα στα μελη που καποτε ασχολουνταν με τα της Πεντελης, ενεργα.

που ειναι?

δεν γραφουν πια?

.

22Μέλος
19/12/2005, 19:41:18
τι έγινε βρε νούμερο,σε εγκαταλείψανε όλοι
εμ,βεβαια,με σένα θα ασχολούνται;
ThanasisTheGreatΝέο Μέλος
08/11/2010, 15:14:31

Η W Researching είναι μία ελληνική ομάδα μεταφυσικών ερευνών που αποτελείται απο έφηβους απο μαθητές.Στόχος της W Researching είναι η καταγραφή ανεξήγητων φαινομένων,και η προβολή τους στο ευρύ κοινό.Γράφοντας άρθρα και προβάλοντας έρευνες της ομάδας έχοντας ειδικό εξοπλισμό,η W Researching προσπαθεί επίσης να προωθήσει με αυτό που κάνει τον τομέα του παραφυσικού και σε άλλους εφήβους.
BLOG: http://wresearching.wordpress.com/
(Εκεί θα βρείτε έρευνες της ομάδας)

YedFocused peace out

08/11/2010, 19:13:36
Μπράβο στα παιδιά και καλή συνέχεια στο έργο τους!!!

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

10/11/2010, 01:16:31
Εύγε!
Καλή συνέχεια.
Και ότι βοήθεια χρειαστείτε εδώ είμαστε.
10/11/2010, 07:58:29
Εννοείται τσαμπα έχουμε φάει τα δαχτυλα μας να γραφουν ποστ βραδια ολοκληρα;

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

13/11/2010, 04:04:53
Καλά προφανώς! Αλλά εννοώ μπορεί να χρειάζονται και κάποια "πρακτική" συμβουλή ή ακόμα κάποια "πρακτική" βοήθεια. Απο γνώσεις άλλο τίποτα όμως.