- Βησσαριων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αιχμηρες Σκεψεις
Μαντα καλως ορισες στην παρεα μας ![]()
![]()
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Edited by - PREDATOR on 06/11/2006 21:47:41
φιλε predator ισως επρεπε να θεσω το θεμα στο foroum θρησκεια
οκ
Αιχμηρες Σκεψεις
Εννοώ το ποιόν του χριστιανικού του βίου,το αν εφαρμόζει στην πράξη ο ίδιος τις χριστιανικές διδασκαλίες και αρχές που κηρύτει στο ποίμνιό του και αναφέρομαι βέβαια σε ιερέα και μοναχό και όχι σε λαίκό.Και νομίζω οτι απλώς και μόνο η συμφωνία πράξεων και έργων δεν κρίνεται επαρκής απο την εκκλησία προκειμένου να αγιοποιήσει κάποιον.Είναι μόνο το αναγκαίο θεμέλιο.Χρειάζονται και μαρτυρίες πιστών σχετικά με την εξαιρετική χριστιανική-ποιμαντική αρετή του,τυχόν θαύματα(αν υπάρχουν-εδώ είναι ενα ακόμη υπερφυσικό στοιχείο πλην της μεταθανάτιας σωματικής αφθαρσίας)και άλλα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.Σε κάθε περίπτωση πάντως, μόνον η εκδήλωση κάποιου υπερφυσικού συμβάντος δεν είναι αρκετός λόγος για σκέψεις αγιοποίησης,ειναι μία επισφαλής ένδειξη και όχι απόδειξη.Προηγείται χρονικά και ουσιαστικά η επιβεβαίωση του όχι απλώς καλού αλλά εξαιρετικού χριστιανικού του ήθους.Και ενα τελευταίο νέο,πριν δύο ώρες περίπου στις ειδήσεις ειπώθηκε οτι η σήψη του σώματος του έχει ξεκινήσει....
Δεν καταλαβαινω γιατι ολα αυτα πρεπει να τα κανει ο ανθρωπος με βαση τις θρησκειες? μετα λες θαυματα. Εισαι σιγουρη οτι υπαρχουν ?
Εγω δεν εχω δει κανενα. Ο θεος ειναι μια ανωτερη δυναμη που διεπει τα παντα. Οι θεωριες για τον θεο απο χωρα σε χωρα ποικιλουν.
Ζουμε στη γη και η γη αιωρειται σε αχανες συμπαν.Τωρα αυτος που τα εφτιαξε..
Αιχμηρες Σκεψεις
Οπότε η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί καθώς αυτό το θέμα δεν θα δεχθεί άλλες απαντήσεις (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

In anticipation of my resurrection...