ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- θελω συμβουλες (Σχετικά με τη μαγεία) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- θελω συμβουλες (Σχετικά με τη μαγεία) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

lighti31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
lousipanΜέλος
27/02/2009, 06:00:15
Lighti λες οτι εχεις προβληματα με την κοινωνικη σου ζωη και παρουσιαζεσαι ως ενας αδυναμος ανθρωπος χωρις θεληση και πυγμη.Ξερεις τι εισαι για τις δυναμεις που θα διεγειρεις με την μαγεια?Μεζεδακι απλα και οσο σκληρο και αν ακουγεται.
Αν φοβασαι να λυσεις τα προσωπικα σου μονος τοτε νομιζεις οτι μπορεις να κυριαρχησεις σε δυναμεις που ειναι περα απο τα ανθρωπινα δεδομενα?Σκεψου το.
27/02/2009, 08:13:41
quote:
α ξεχασα εχω ενα φιλο και πεφτει στα χωματα για μια κοπελα μπορει να μου πει καποιος ενα ''love spell'' γιατι τον λυπαμαι
Υ.Γνα μην παθει τιποτα η κοπελα ομως να αλλαξουν τα ερωτικα αισθηματα της για αυτον θελω

Θα σου το δώσω να το καταλάβεις πιο απλά:
Ένας νεαρός πήγε σε ένα αλχημιστή να του ζητήσει ερωτικό φίλτρο.
Ο αλχημιστής του λέει: θέλεις το ακριβό ή το φτηνό;
-Τι κάνει το φτηνό;
Αααα... Η κοπέλα στην οποία θα το δώσεις θα κολλήσει πάνω σου και δεν θα ξεκολλάει με τίποτα, θα ζει μόνο για σένα και θα σε έχει σαν θεό...
-Ναι, ναι, αυτό θέλω, ΑΥΤΟ!!!
Ο αλχημιστής του το έδωσε και καθώς ο νεαρός έφευγε είπε: και άρχισε να μαζεύεις τα λεφτά για το άλλο, γιατί είναι πολύ ακριβό...

Εάν κατάλαβες το παραπάνω, μπορεί να κατάλαβες τι είναι η μαγεία...
Εάν είδες μόνο το φθηνό φίλτρο, ετοιμάσου να κλάψεις πικρά εάν ακολουθήσεις τα μονοπάτια της μαγείας απροετοίμαστος...
Τέλος από μένα...

lightiΝέο Μέλος
27/02/2009, 17:33:37
σας ευχαριστω ολους γιατι μου ειπατε με λιγα λογια το οτι σε συναρπαζει δεν ειναι παντα καλο. για μενα η ερευνηση για το οτι υπαρχει κατι που δεν στο μαθενει το κατεστιμενο της κοινωνιας τελειωσε.πιστευει κανεις στα φαντασματα απο εσας?

ssx

27/02/2009, 19:21:52
Οχ.. απο τη μαγεία στα φαντάσματα.. καλά..
Κοίτα, αν το ερωτημα σου είναι το αν υπάρχει μεταθανάτια ζωη τοτε θα σου πω οτι η άποψη μου είναι οτι υπάρχει.Είναι όμως πολύ πολύπλοκο και αυτό το ζήτημα..
Προτείνω να ρθεις να ξαναγράψεις στο φόρουμ σε τρία χρόνια απο τώρα και θα δεις οτι θα καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα απο αυτά που λέμε..
Θα δείς επίσης πόσο διαφορετικά ερωτήματα θα έχεις και πόσο αστεία θα σου φαίνονται συγκριτικά αυτά που γράφεις σήμερα. Και ο τρόπος γραφής σου βέβαια θα έχει βελτιωθεί πολύ. Θα δείς οτι θα γράφεις πολύ καλύτερα.
Και πάλι βέβαια τα τρία χρόνια δεν ξέρω αν θα είναι αρκετά για να έχεις πλήρη κατανόηση αυτών που λέμε.
Σου προτείνω πάντως να μην δίνεις σημασία σε "φαντάσματα", "UFO" και άλλα τέτοια θέματα και να ασχοληθείς με την βελτίωση του εαυτού σου, καθώς αυτή είναι πολύ πιο σημαντική απο οτιδήποτε θα ακούσεις ή θα δεις στη τηλεοραση. Οι μαγείες, τα φάντασματα και τα λοιπά παραφυσικά θέματα δε θα σε κάνουν ευτυχισμένο.Η θεωριτική γνώση για κάτι ουσιαστικα άχρηστο δε βοηθάει πουθενά. Το να γνωρίσεις τον εαυτό σου όμως ναι. Ένας τρόπος να αρχίσεις να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι να ψάχνεις τις αιτίες πίσω απ τις πράξεις σου, καθως και τις σκέψεις σου.
Δηλαδη όταν κάνεις κάτι να ρωτάς "Τώρα γιατι το έκανα αυτό? Ποιά ΕΠΙΘΥΜΙΑ είχα και το έκανα?"
Το ίδιο να ρωτάς και για τις σκέψεις σου.
Θα δεις οτι κάνοντας αυτό θα γίνεσαι πιο σοφός με τον καιρό. Και όσο καλύτερα θα γνωρίζεις τον εαυτό σου τόσο καλύτερα θα αρχίσεις να γνωρίζεις και τους ανθρώπους γύρω σου. Αλλα πρώτα πρέπει να μάθεις τον εαυτό σου.

Αν έχεις κάποιου φιλοσοφικού τύπου απορία πες την, αλλιώς... τα λέμε σε τρία χρόνια!

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

Mi_KiΜέλος
28/02/2009, 20:19:29
μπα! εγω εχω δει φαντασμα! το θεμα ειναι οτι με ειδε και αυτο! ε λοιπον δεν το ξαναδα!
pRiMiTiVOsSsΝέο Μέλος
25/03/2009, 16:41:07
ΧΑΧΑ who you'll call? GHOSTBUSTERS? ΧΑΧΑΧΧΑ ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΝΤΑΞΕΙ Κ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ "ΚΡΑΖΩ" ΑΚΥΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΩΝ, ΣΥΝΟΜΟΣΙΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!
ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ %^$#%^ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ... ΒΤW ΕΧΕΙΣ ΥΠ ΟΨΗΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΝΤΩΣ ΑΣΤΕΙΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ? (ΑΝ ΝΑΙ ΔΩΣΕ LINK ASAP! ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ!ΧΑΧΑΧ)

ΦΙΛΙΚΑ pRiMiTiV0

lightiΝέο Μέλος
04/07/2009, 14:25:29
8α μπορουσε καποιος να μου πει τροπους εξαγνισμου φαντασματος και trick προστασιας απο αυτο?
Υ.Γ οχι αστεια παρακαλω γιατι για μενα ειναι σοβαρο

ssx

04/07/2009, 17:04:53
το φάντασμα όπως και οι θεοί,δαίμονες κλπ ζουν μόνο στην φαντασία σου οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να το εξαφανίσεις είναι να καταλάβεις αυτό που σου είπα
veritasΜέλος
04/07/2009, 20:19:35
Αγαπητέ φίλε μην περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά με τον τρόπο σύνταξης των μυνημάτων σου. Είναι όλα τους σύντομα σαν sms, ανορθόγραφα, και με ύφος γραφής που δηλώνει το νεαρό της ηλικίας σου. Δηλώνεις στο προφίλ σου "Αγαπημένο Απόφθεγμα:na gino kalos kai oxi dieu8armenos leukos magos" χωρίς πιστεύω να ξέρεις τι συνεπάγεται αυτό. Έτσι ανεξάρτητα με το αν κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει ή έχει τις γνώσεις, δεν θα το κάνει. Κανείς δεν θέλει να τον κατηγορήσουν ότι παρέσυρε με τις νουθεσίες του έναν ανήλικο, κι έτσι κανείς δεν θα σου απαντήσει ουσιαστικά. Τη μια ζητάς ένα love spell για έναν φίλο που "πέφτει στα χώματα" (πρώτη φορά ακούω αυτή την έκφραση), μια ξόρκια για αποκτήσεις σεβασμό, και την άλλη "τροπους εξαγνισμου φαντασματος" (κι αυτό πρώτη φορά το ακούω).
Θες την άποψη μου; Γράψου σε ένα γυμναστήριο. Θα τονώσει το σώμα σου και θα σου δώσει αυτοπεποίθηση. Αν μη τι άλλο δεν θα σου κάνει κακό. Διάβασε, διάβασε, διάβασε, και όταν βαρεθείς διάβασε. Διάλεξε τη γνώση που θες και θα σε βοηθήσει, μιας κι έχεις το καλύτερο εργαλείο για να το πετύχεις αυτό (λέγεται internet). Κι αν θέλεις ακόμη να ασχοληθείς με τον εσωτερισμό, τότε να είσαι σίγουρος πως τη βοήθεια που ζητάς θα τη βρεις εύκολα.

Φιλικά

Mi_KiΜέλος
05/07/2009, 01:11:29
@ lighti

1. τροπος εξαγνισμου:

το καρφωνεις με βλεμμα γκραν-γκινιολ-εξορκιστη και του απευθυνεις σε λα μινορε την μαγικη επικληση: "απεταξω τω σατανα?"
εαν απαντησει: "απεταξαμην!" ειναι εξαγνισμενο!
εαν απαντησει μπαρμπουτσαλα και αλλα λογια ν' αγαπιομαστε, το στελνεις στο διαβολο και το ξεχνας! δε γινεται τιποτα! εχει περασει η ημερομηνια ληξεως και ουτε καν ανακυκλωνεται! δυστυχως!

2. τρικ προστασιας:

τρως πολυ σκορδο! δεν σε πλησιαζει χριστος! και ριχνει και τη χοληστερινη! η χαμηλη χοληστερινη απωθει τα φαντασματα συμφωνα με τα πορισματα τελευταιας αναδρομικης ερευνας της θιβετικης εταιρειας ψυχικων ερευνων Tu.L.Pa

ελπιζω να σε βοηθησα!

05/07/2009, 03:12:18
Καλα τι το επαναφέρατε αυτό το θέμα? Είχε ησυχάσει τέσσερεις μήνες τώρα. Είναι για κλείδωμα κανονικά αφου μόνο γίνεται αφορμή να γίνεται ένα άτομο περίγελος. Το μέλος που άνοιξε το θέμα είνα φανερό πως δε καταλάβαινε γρι απο ότι άκουγε είτε του μίλαγες λογικά, είτε σοβαρά το ίδιο αποτέλεσμα. Ελπίζω να άκουσε τη συμβουλή μου και των υπολοίπων μελών και να μπει σε τρία χρόνια απο τώρα το λιγότερο. Τι τρία δηλαδη 10 έπρεπε, αλλα τρία επειδή έχει και μια συμβολικότητα ο αριθμός να μην αποκαρδιοθεί κιόλας σαν φρέσκος αναζητητης που είναι.
Τέλος πάντων άντε καληνύχτα..

"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
It is not the spoon that bends.. It is yourself.."