ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα ερώτημα σχετικό με την τηλεπάθεια... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ένα ερώτημα σχετικό με την τηλεπάθεια... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/11/2004, 22:39:24
Αγαπητοί φίλοι...
διαβάζω με προσοχή τις απόψεις σας και χαίρομαι για το πολύ υψηλό επίπεδο που διακρίνω. Έχω να κάνω όμως μια παρατήρηαη... Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι φίλοι στέκονται και δίνουν ερμηνείες στο θέμα βάσει κάποιων διδασκαλιών ή μονοπατιών που ακολουθούν και απο καθαρά θεωρητική σκοπιά. Υπάρχει κάποιος φίλος ο οποίος να έχει προσωπική εμπειρία με φαινόμενα τηλεπάθειας; Νομίζω ότι μονο αυτός θα μπορούσε να μας δώσει μια πιο ακριβή εικόνα... Και το λέω αυτό γιατί αγαπητοί μου φίλοι τα περισσότερα θεωρητικα΄που λέμε είναι καλά και άγια αλλά όμως δεν έχουν αξία μπροστά στο βίωμα ενός ανθρώπου...
Να είστε όλοι καλά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

KrisnnaΜέλος
05/11/2004, 10:19:15
quote:

Αγαπητοί φίλοι...
διαβάζω με προσοχή τις απόψεις σας και χαίρομαι για το πολύ υψηλό επίπεδο που διακρίνω. Έχω να κάνω όμως μια παρατήρηαη... Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι φίλοι στέκονται και δίνουν ερμηνείες στο θέμα βάσει κάποιων διδασκαλιών ή μονοπατιών που ακολουθούν και απο καθαρά θεωρητική σκοπιά. Υπάρχει κάποιος φίλος ο οποίος να έχει προσωπική εμπειρία με φαινόμενα τηλεπάθειας; Νομίζω ότι μονο αυτός θα μπορούσε να μας δώσει μια πιο ακριβή εικόνα... Και το λέω αυτό γιατί αγαπητοί μου φίλοι τα περισσότερα θεωρητικα΄που λέμε είναι καλά και άγια αλλά όμως δεν έχουν αξία μπροστά στο βίωμα ενός ανθρώπου...

Βέβαια! Αυτή είναι η μοναδική λύση ... τί ψαχνόμαστε τώρα;;;

www.tajhandicraft.com/image/krisna.gif" border=0>

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

atomixΝέο Μέλος
06/11/2004, 00:33:38
Δεν έτυχε να δει κανείς από εσάς το πείραμα τηλεπάθειας που έκανε ο Γκέλερ στην εκπομπή του Χαρδαβέλα;
Λοιπόν θα το εξηγήσω για όσους δεν το είδαν ή δεν έμαθαν για αυτό.
Ο Γκέλερ ζωγράφισε 5 σχήματα σε έναν πίνακα, ένα τετράγωνο, έναν κύκλο, ένα αστέρι, κάτι κύματα καιτο πέμπτο δεν το θυμάμαι. Μετά ζωγράφισε ένα από τα πέντε σε έναν χαρτί το οποίο δίπλωσε και το έδωσε στον Χαρδαβέλα και είπε ότι θα έστελνε τηλεπαθητικά στον κόσμο, το σχήμα που ζωγράφισε στο χαρτί. Ο κόσμος μπορούσε να παίρνει τηλέφωνο και να λέει πιό σχήμα ζωγράφισε ο Γκέλερ στο χαρτί.
Εγώ λοιπόν έλαβα το μύνημα από τον Γκέλερ και αυτό ήταν η λέξη star στα Αγγλικά, έτσι ξαφνικά, μου ήρθε καθαρότατα η λέξη star, τόσο έντονα που σαν να ήθελα να την πω δυνατά, star και τελικά αποδείχτηκε ότι αυτό ήταν το σχήμα που είχε ζωγραφίσει στο χαρτί...
Αν δεν ήξερα Αγγλικά θα το λάμβανα το μήνυμα ή μάλλον θα το κατανοούσα;

06/11/2004, 01:32:28
quote:
Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι φίλοι στέκονται και δίνουν ερμηνείες στο θέμα βάσει κάποιων διδασκαλιών ή μονοπατιών που ακολουθούν και απο καθαρά θεωρητική σκοπιά.

Δεν ξέρω πώς κατέληξες να έχεις τέτοιες εντυπώσεις.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

KrisnnaΜέλος
06/11/2004, 08:26:51
Φίλε Atomix
Πιστεύω οτι κατανόησες την λέξη STAR σάν να την βλέπεις μπροστά σου!
Αφού ήξερες Αγγλικά κατόρθωσες να την μεταφράσεις, διαφορετικά δέν θα μπορούσες όπως δέν μπορείς να μεταφράσεις μιά Κινέζικη Λέξη που θα δείς σε μιά Ταμπέλα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

atomixΝέο Μέλος
06/11/2004, 13:49:17
quote:
Αφού ήξερες Αγγλικά κατόρθωσες να την μεταφράσεις, διαφορετικά δέν θα μπορούσες

Και εγώ αυτό πιστεύω...
Πάντως τη λέξη star δεν την είδα μπροστά μου, απλά την σκέφτηκα χώρις λόγο και λέω χωρίς λόγο γιατί ενώ αρχικά πίστευα - μάντευα ότι τα κύματα θα ήταν αυτά που θα είχε ζωγραφίσει ο Γκέλερ στο χαρτί, ξαφνικά είπα από μέσα μου "σταρ"...
Επίσης μου έκανε εντύπωση που μετά από 2-3 δευτερόλεπτα από την στιγμή που μου ήρθε η λέξη σταρ, ο Γκέλερ είπε: "εκτός από το σχήμα που σας στέλνω, σας στέλνω και το όνομα του σχήματος"

apollo12Μέλος
11/11/2004, 23:40:55
[quote]
Αγαπητοί φίλοι...
Να είστε όλοι καλά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
[/quotΕ

GEIA SOY

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΜΕΡΕΙ
ΔΗΛ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΙΣΩΣ
ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!!
ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ!!!
ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
ΜΙΑ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΡΙΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΕΛΑΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΚΕ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο URI GELLER ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ
ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο
ΑΛΛΟΣ Η ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !!!
ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
ΑΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ
ΕΞΑΣΚΩ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ !!!
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ-ΠΝΕΥΜΑ-ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

ΖΩ ΑΡA ΥΠΑΡΧΩ

ΟΝΤΩΣ Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ
ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ!!!!

YounaniΝέο Μέλος
01/12/2004, 02:01:01
Πολυ ενδιαφερουσες οι αποψεις που διαβασα εδω, αλλα κατα την γνωμη μου ασχετες με το θεμα.
Αν σας ελεγα οτι ειμαι τηλεπαθητικος, πως θα σας φαινοταν? Και το κυριοτερο,τι θα με ρωτουσατε?
Δεν ειναι μια εξυπνακιστικη ερωτηση, αλλα πολυ πραγματικη.Λεω οτι ειμαι τηλεπαθητικος, αλλα ουσιαστικα δεν ξερω τι ειναι και πως δουλευει.Με αλλα λογια δεν το ελεγχω.Ερωτησεις λοιπον ουσιαστικες και καλοπιστες,θα με βοηθουσαν κι εμενα,ελπιζω,να το βαλω σε λογια και σε ταξη.
Εχω κι αλλες ικανοτητες που ισως μεσα απο την κουβεντα να παρουσιαστουν κι εκτεθουν. Ιδωμεν.
Περιμενω ερωτησεις

DUM VIVIMUS VIVAMUS

nera_grΝέο Μέλος
01/12/2004, 10:23:01
Κατ'αρχήν καλωσορίζω τον εαυτό μου στο φόρουμ!
Κατά δεύτερον, εγώ, φίλε yunani, έχω πολλές απορίες σχετικά με την τηλεπάθεια. Δηλαδή πώς την αντιλαμβάνεσαι; Μπορείς να επικοινωνήσεις με άλλους ή απλά "πιάνεις μηνύματα";
Και, σημαντικότερο, το ελέγχεις; Ή προκύπτει μόνο του, χωρίς να το περιμένεις;
YounaniΝέο Μέλος
01/12/2004, 19:17:23
Να σε καλωσορισω κι εγω μια και ειμαι ο πρωτος που σου "μιλαει".
Στο ερωτημα αν το ελεγχω εχω απαντησει, στα υπολειπα, σιγουρα ειμαι δεκτης, αλλα στο αν δημιουργω "κυκλωμα" με καποιον δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειχα την ευκαιρια να το κουβεντιασω προς αυτην την κατευθυνση, εκτος απο μια περιπτωση αρκετα ενδιαφερουσα και αξιοπιστη, αλλα μια φορα δεν φτανει για να βγαλει κανεις πορισμα.
Βλεπεις δεν ειναι πραγματα που κουβεντιαζονται ευκολα.Ενια συνηφασμενα με το παραφυσικο/υπερφυσικο και ο κοσμος δεν ανοιγεται ευκολα.Ακομα κι εγω που ειμαι σιγουρος για το τι μου συμβαινειδεν μιλαω δημοσια για αυτα κι εποφελουμε απο την ανωνυμια εδω για να το ερευνησω.Θα ειδες οτι γυρευω ερωτησεις, που αν γινουν θα με βοηθησουν να το βαλω σε ταξη, εξηγοντας στους αλλους τα πραγματα.
Αρκετα πρωτοτυπη τεχικη. Ελπιζω να "δουλεψει"

DUM VIVIMUS VIVAMUS

nera_grΝέο Μέλος
02/12/2004, 13:16:33
Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Κατά δεύτερον θα ήθελα, αν μπορείς, να αναφέρεις την περίπτωση για την οποία μιλάς.
Εμένα μου έχει συμβεί μία μόνο φορά στη ζωή μου με κάποιον συγγενή μου, η οποίά όμως παρουσιάστηκε σαν λανθάνουσα άφιξη-τηλεπάθεια.
Ούτε εγώ τα έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου για να έχω συγκεκριμένες ερωτήσεις να σου κάνω.
Θεωρητικά, για να υπάρξει τηλεπάθεια, εκτός από δέκτης χρειάζεται και κάποιος πομπός.
Πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τον όρο "τηλεπαθητικός"; Μπορείς να αναφέρεις περιστατικά; Σου συμβαίνει με κοντινά σου πρόσωπα ή γενικά;