- Στοά Θεσσαλονίκης (Σχετικά με τον Τεκτονισμό) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μην υποψιαζόμαστε τα πάντα
quote:ΕΛΕΟΣ...
ελα βρε sxfo7εχω την εντυπωση οτι μια στοα ειναι στην τσιμισκη, κοντα στο επιμελητηριο..δεν ειμαι σιγουρη ομως..
μου εχουν πει ομως οτι απο εκει οταν περασεις Μ.Παρασκευη μυριζεις τσικνα..απο το συμποσιο που γινεται αφου ο Χριστος ειναι νεκρος και ειναι ημερα χαρας γιαυτους..
ετσι εχω ακουσει..αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..
quote:
αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..
Ας τη διορθώσει κάποιος βρε παιδιά !
Το ερώτημα είναι,άντε και τη διόρθωσε. Θα το καταλάβει... ?
Και άντε οτι το κατάλαβε. Σε τι τρομολαγνεία θα υποπέσει πάλι, έτσι για να έχει να λέει τρομακτικές ιστορίες στο ίντερνετ, στο καφέ, στην πλάζ, στην εξοχή ... ? Ε, ?
quote:
μου εχουν πει ομως οτι απο εκει οταν περασεις Μ.Παρασκευη μυριζεις τσικνα..απο το συμποσιο που γινεται αφου ο Χριστος ειναι νεκρος και ειναι ημερα χαρας γιαυτους..ετσι εχω ακουσει..αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..
και εγω που τρωω 365-366 μερες τον χρονο κρεας χαιρομαι για
1)μεγαλη βδομαδα τα παθη του χριστου
το διορθωνω ομως γιατι το πασχα τρωω κρεας και χαιρομαι για την ανασταση του
2)οταν τρωω μοσχαρι προσβαλω τους ινδουιστες
το διορθωνω οταν τρωω χοιρινο
3)τοτε προσβαλω τους ισλαμιστες αλλα το διορθωνω οταν τρωω μοσχαρι
4)οταν τρωω οποιοδποτε ζωο προσβαλω τους βουδιστες
αλλα το διορθωνω γιατι τρωω και σαλατα
5)οταν'τρωω'(βλεπε περι κοψιδιων μεγαλη παρασκευη)προσβαλω την νοημοσινη μου
το διορθωνω ομως οταν το αποβαλω
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
*quote:
μου εχουν πει ομως οτι απο εκει οταν περασεις Μ.Παρασκευη μυριζεις τσικνα..απο το συμποσιο που γινεται αφου ο Χριστος ειναι νεκρος και ειναι ημερα χαρας γιαυτους..ετσι εχω ακουσει..αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..
και εγω που τρωω 365-366 μερες τον χρονο κρεας χαιρομαι για
1)μεγαλη βδομαδα τα παθη του χριστου
το διορθωνω ομως γιατι το πασχα τρωω κρεας και χαιρομαι για την ανασταση του2)οταν τρωω μοσχαρι προσβαλω τους ινδουιστες
το διορθωνω οταν τρωω χοιρινο3)τοτε προσβαλω τους ισλαμιστες αλλα το διορθωνω οταν τρωω μοσχαρι
4)οταν τρωω οποιοδποτε ζωο προσβαλω τους βουδιστες
αλλα το διορθωνω γιατι τρωω και σαλατα5)οταν'τρωω'(βλεπε περι κοψιδιων μεγαλη παρασκευη)προσβαλω την νοημοσινη μου
το διορθωνω ομως οταν το αποβαλωΚανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Πολύ εύκολα βρε παιδια προσβάλεται η νοημοσύνη σας...!
Πως γίνεται όμως και οταν ειρωνευεστε τους άλλους να μη προσβαλεται αυτη η ρημαδα η νοημοσύνη...
τι να πω.. υποτιθετε οτι αυτο το site και το forum ειναι ενας χωρος που μπορει ο καθενας να καταθεση την αποψη του, η κατι που άκουσε.
Αν το θεμα ειναι ο καθενας να ειρωνεύετε τον άλλον καλυτερα να του αλλαξετε και το ονομα και απο esoterica να το κανετε εδω μαλ..τε!!!
μπραβο παντως, υποτίθετε οτι σκοπος ειναι να γινει μια κουβεντα και το μονο που καταφέρνετε στην τελικη είναι να αποθαρρυνεται τα νεα μελη να συνεχίσουν να επικοινωνουν..
τι μας λες
αυτο το ριμαδι το μυαλο δεν μπορει να αρχισει να λειτουργει οταν δεχεται τετοιες πληροφοριες
quote:
μου εχουν πει ομως οτι απο εκει οταν περασεις Μ.Παρασκευη μυριζεις τσικνα..απο το συμποσιο που γινεται αφου ο Χριστος ειναι νεκρος και ειναι ημερα χαρας γιαυτους..
και να παει να κανει ενα ριμαδο περασμα απο την περιοχη μεγαλη παρασκευη να μυρισει την τσικνα;;;;;;;;;;;;;;;
τι στην ευχη τοσο δυσκολο ειναι;;;;;;
Edited by - gigenis on 24/05/2006 13:16:24
Αυτοί που αποτλούν τον κύκλο που ανταλλάσουν τέτοιες πληροφορίες, λέγονται "οι πλύστρες"
Αυτό που κάνουν, λέγεται "τα άπλυτα στη φόρα"
΄Οποιος περνά απ έξω και βλέπει το σκηνικό, βλέπει ένα "πηγαδάκι"
Και όποιος/όποια δεν έχει σχέση με αυτού του είδους "κατάθεση πληροφοριών" και "ανταλλαγή ανεπιβεβαίωτων φημών", σίγουρα δεν έχει να κάνει με "πλύστρες"
ΦΙΛΗ GWGW ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΕΣ..
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΣΙΚΝΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΕ ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΟΑΣ......
ΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ??????????
ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ....
ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ.........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
λοιπον την αποψη περι του συμποσιου που γινεται καθε Μεγ.Παρασκευή την εχω ακουσει απο πολλους ανθρώπους και μαλιστα απο ατομα που μενουν και κοντα στην περιοχη, τωρα το αν αυτο είναι αλήθεια ή οχι δε το ξερω γιατι αν το ηξερα, θα ηξερα και αλλα πραγματα και φυσικα δε θα καθομουν να ασχολουμαι με αυτο το site μια και δε θα είχε τπτ να μου προσφέρει..
η συμπεριφορά ομως και το πως απανταει ενας ανθρωπος σε ένα θέμα δείχνει πάρα πολλα, και μπορεί εγω να απαντησα αποτομα αλλα ήταν αντιδραση σε μια επίθεση που δε νομιζω να την αξιζα.
Αυτα είχα να πω, να περνατε καλα και ελπιζω το μνμ μου να μην ξεσηκωσει παλι τοσες αντιδρασεις γιατι ξεφευγουμε και απο το θεμα που είναι οι στοες της θεσσαλονικης.
quote:
λοιπον την αποψη περι του συμποσιου που γινεται καθε Μεγ.Παρασκευή την εχω ακουσει απο πολλους ανθρώπους και μαλιστα απο ατομα που μενουν και κοντα στην περιοχη, τωρα το αν αυτο είναι αλήθεια ή οχι δε το ξερω γιατι αν το ηξερα, θα ηξερα και αλλα πραγματα και φυσικα δε θα καθομουν να ασχολουμαι με αυτο το site μια και δε θα είχε τπτ να μου προσφέρει..
οταν ειμουν μικρος μου ελεγαν πολλοι ανθρωποι οτι τα παιδια τα φερνει ο πελαργος αυτο μου το ειχαν πει και ατομα που δουλευαν σε νοσοκομεια
μια αλλη ιστορια που μου ελεγαν πολλοι ηταν οτι τα δωρα τα εφερνε ο αγιος βασηλης
μου ειχαν πει και την ιστορια της νεραιδας του δοντιου
μια αλλη που την λενε οι παλιοτεροι ειναι οτι οποιος εχει γεννηθει τα χριστουγενα γινεται λυκανθρωπος
δεν μπορειτε λοιπον εσεις παλιοαλητες να ερχεστε και να λετε οτι ολα αυτα ειναι ψεματα
φτου σας ντροπη σας
αφηστε με να τα πιστευω ειναι αληθεια μου το ειπαν τοσοι ανθρωποι
ειστε ποταποι χυδαιοι και παλιοχαρακτηρες