- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΑΛΟΥΚΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΠΟΝΟΣ ΑΦΟΥ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ
ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ.
ΣΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΝΑ ΤΑΦΟ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ
ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΙΚΟΛΑΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΟΥΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤIΘΕΜΕΝΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ.
Θα διαφωνήσω ριζικά με το μέλος MILKO και τη διατύπωση περί χλευασμού του ΑΡΗ γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχει άτομο -εκτός κάποιων εξαιρέσεων- που να μην προσπάθησε να δώσει μια βοηθεια ως γνώμη ή ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο στον δημιουργό του τοπικ.
Όσοι έχουν παρόμοια άποψη με το μέλος MILKO θα πρέπει να σκεφτούν ότι στην περίπτωση του ΆΡΗ υπάρχουν οι παρακάτω παράμετροι:
1. Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΑΠΟ "ΑΟΡΑΤΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
2. Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΝΟΣ ΜΥΘΟΥ ΣΤΗ ΜΑΖΑ -η μάζα είμαστε εμείς τα μέλη του Εσωτέρικα & να τονίσω ότι αυτό έχει ξανασυμβεί-.
3. Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά πριν συνηγορήσουμε υπέρ οποιασδήποτε άποψης γιατί το ίντερνετ είναι ένας απρόσωπος χώρος που δεν ξέρουμε τί συμβαίνει στον συνομιλητή μας αληθινά. Αν λοιπόν έχουμε απέναντί μας ένα άτομο που ανήκει στην τρίτη περίπτωση -επαναλαμβάνω ότι δεν μιλάω προσωπικά- και με οποιονδήπτοτε τρόπο τον ωθήσουμε σε κάτι ακραίο είμαστε συνυπευθυνοι της κατάστασης που πιθανώς να δημιουργηθεί.
ΛΙΓΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
...there are no flowers on your grave,there are no chains...
If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...
If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...
ευχαριστω για το ομορφο κειμενο σου.θελω να σου πω πως πιστευω στον θεο, και η οικογενεια μου το ιδιο.
δεν θελω να λυπασαι για μενα, εχω συμφιλιωθει πλεον με την κατασταση.
και παλι σε ευχαριστω.
φιλε Oblivion
θα το κοιταξω το site με μεγαλη προσοχη.σε ευχαριστω.
φιλη gretel
γεγονως ειναι οτι δεχομαι επιθεσεις (λεκτικες) τον τελευταιο καιρο και μαλιστα απο πολλους.
ωστοσο δεν χρειαζεται να νιωθετε συνυπευθυνοι για τιποτα. δεν ταραζομαι ευκολα.
και θα απογοητευσω πολλους λεγοντας οτι εχω σωας τας φρενας
οπως λες και η ιδια δεν με αφορουν προσωπικα αυτα που γραφεις.
οποτε και δεν σε παρεξηγω.
κριμα που δεν ξερεις κανενα internet cafe ανοιχτο στις 2 το πρωι.
ουτε και εγω ξερω.
αλλα internet κεντρα ξερω.
οσο για το προβλημα με τον ηλιο , ναι το εχω ακομη. αλλα υπαρχουν και λυσεις για τετοιου ειδους προβληματα. σκεψου το λιγο.
εισαι ο δευτερος που δειχνει να καταλαβαινει το μεγεθος του <<προβληματος>>
μου εδωσες καποιες συμβουλες τις οποιες ουτως η αλλως τις πραττω.
αν ηθελα να τους μιλησω δεν θα προστατευα τον εαυτο μου,αν ηθελα να αυτοκτονησω θα τους μιλουσα.
εισαι ο μονος που εχει σκεφτει την <<λογικη>> του πραγματος.
εχω λαβει μηνηματα που μου προτειναν σαν λυση να τους μιλησω.χωρις να λαβουν υπ'οψην την λεξη ¨κινδυνος¨.
και χαιρομαι γιατι το κειμενο σου με καλυπτει.
δεν νομιζω οτι εχω ζητησει την βοηθεια κανενος,αν το εχω κανει, που δεν το νομιζω,τοτε ειναι λαθος.
κανεις δεν μπορει να με βοηθησει.
μου φτανει το οτι με <<ακουτε>>.ειλικρινα μου ειναι αρκετο.και σας ευγνωμονω για αυτο.
οσο για την συγγνωμη .
λυπαμαι αλλα θα σε απογοητευσω παλι.αλλα να ξερεις.
ο εαυτος μου και εγω ,τα παμε μια χαρα.
σε ευχαριστω
λυπαμαι αν δεν εχω αρκετο χρονο για να απαντησω σε ολα τα μηνηματα.
θα το κανω εν καιρω.
Μιλας για βρυκολακες...τι ειναι ακριβως οι συγεκριμενοι βρυκολακες...ειναι νεκροι που πινουν αιμα για αν επιβιωνουν? (υποθετω οτι δεν υπονοεις κατι τετοιο ομως ειναι ο ορισμος του vampire ακομη και σε λεξικα)
αν προκειτε απλα για ανθρωπους που πιστευουν οτι χρειαζοντε να πινουν αιμα και εχουν και ορισμενες ικανοτητες (τηλεπαθεια κλπ οχι κατι υπερβολικο) τοτε ταιριαζει με τα ατομα στο http://www.sanguinarius.org που σου προτεινε ο oblivion.
υπαρχουν αρκετα ατομα στο internet που θεωρουν οτι ειναι vampires (η vampyres για να δηλωσουν καποια διαφορετικοτητα σε σχεση με το γνωστο μυθο) Τα συγκεκριμενα ατομα απλα πινουν αιμα απο εθελοντες (!!!) στην ουσια προκειτε για καποιο βιτσιο (οπως bdsm) Εθιζοντε στο αιμα και πιστευουν οτι το εχουν πραγματικα αναγκη...
υπαρχει ομως και η πιθανοτητα να εχει καποιος καποια συγκεκριμενη ασθενεια που να τον κανει να πιστευει οτι ειναι vampire (εχουν ειπωθει νομιζω πολλες φορες οι δαιφορες ασθενειες που παρουσιαζουν τετοια συμπτωματα...με λιγη ερευνα θα το βρειτε ..ας μη το αναλυσω)
Εκτος απο τα ατομα που πινουν αιμα υπαρχουν και οι αυτοαποκαλουμενοι psyvampires που αντι για αιμα αποροφουν ενεργεια απο τους αλλους ανθρωπους.μαλιστα υπαρχουν και διαφορες ομαδες που εχουν δημιουργησει καποιες "θρησκειες" με σχετικο θεμα (συνηθως πρωην σατανιστες)
ενα ενδιαφερον στοιχειο ειναι οτι αρκετοι απο τους υποτιθεμενους vampires (ειτε psy ειτε απο αυτους που πινουν αιμα) θεωρουν τους οτι αποτελουν κατι σαν φυλη...και αποκαλουν τους υπολοιπους θνητους η ανθρωπους!!!