ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

pixeldream30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TheChosenNoneΜέλος
11/01/2006, 21:13:35
Aγαπητή Αφροδιτη ευχαριστω για το θερμό καλωσορισμα.

quote:
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ...

Δυστηχώς δεν είναι εύκολο να επιστρέψει η ΑΤΜΑ μιας και οι συντονιστικές αρχές του esoterica.gr
εμένουν στην αρχική τους τοποθέτηση για συνάντηση μαζί της,504χιλ μακριά απο την εστια της
αν και η ιδια εχει κανει γνωστό στους αρμόδιους τόσο τηλεφωνικά οσο και δημόσια οτι κάτι τέτοιο
δεν ειναι Εφικτό λόγο Πρακτικών κολλημάτων.

Eλπιζω παντως να αλλαξουν τα πραγματα και τοσο η ΑΤΜΑ,οσο και ο Pixeldream να γυρισουν κοντα μας.

ΑVALLON ΚΑΙ Δημήτρη
ευχαριστώ για το καλοσωρισμα.
Nα στε καλά.

lorenzoΜέλος
11/01/2006, 23:59:28

Η αλήθεια είναι ότι μπήκα κατά λάθος στο θέμα, αλλά το χάρηκα αυτό μου το.."λάθος"!

Καλώς όρισες Ryche!!!

ΥΓ.
Ελπίζω κι εύχομαι να είναι σύντομα κοντά μας κι η Άτμα κι ο Pixei αλλά και άλλοι που ΠΡΌΣΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ και μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στο Χώρο.. Πάντα βρίσκεται τρόπος όταν υπάρχει θέληση..

"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."

--Confucius

12/01/2006, 07:46:44
quote:
Πάντα βρίσκεται τρόπος όταν υπάρχει θέληση...

Και ένας τρόπος είναι να ξαναγυρίσει κοντά μας γρήγορα έστω και με άλλο κωδικό!
Είναι και αυτό μια λύση έτσι δεν είναι?
Μάλιστα είναι τόσο συνηθισμένη που οι περισσότεροι "τιμωρούμενοι" (?) εδώ μέσα σε αυτή κατέφυγαν...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
lorenzoΜέλος
12/01/2006, 11:51:46

quote:
Μέρος του μηνύματος αυτού έχει σταλθεί στην διεύθυνση forums@esoterica.gr με σκοπό την γνωστοποίηση της νέας μου ταυτότητας.

Ευχαριστώ.

Αγαπητή μου δεν κατανοώ το εισαγγελικό καταγγελτικό σας ύφος?!!!

Δεν σας καλύπτει ή μάλλον δεν καταλαγιάζει το μένος σας αγαπητή μου αυτή η ανακοίνωση, που εμμέσως πλην σαφώς, καταδεικνύει ότι οι έχοντες αυτόν τον ρόλο έχουν αντίθετη άποψη από την δική σας???

Τόσο υπεράνω θεωρείται εαυτόν, ώστε δεν θα μπορούσατε ποτέ, να βρισκόσασταν στην θέση τους?

Νισάφι πια! και λίγη αλλιώς εννοουμένη ανωτερότης, λίγη κατανόηση, τέλος πάντων !!! Λίγη τσίπα πια βρε αδελφέ, όπως λέει κι ο λαός!!!

Συζητάμε και κρίνουμε άτομα που το IQ τους είναι υψηλότατο! Δηλώνουν απολογούμενοι αν θες, ότι επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στον υπέροχο χώρο που μας φιλοξενεί προσφέροντες τον οβολόν τους, τον όποιο, - τιποτένιο έστω για σε, - αλλά και πάλι για προσφορά μιλάμε και συ επιμένεις στον εξωστρακισμό τους!
Προς τι θα απέβλεπε? Προς τον συνετισμό?
Αν συζητούσαμε για βλάκες τότε και πάλι θα επρόκειτο για ματαιοπονία.. Αντιλήφθηκαν το λάθος ή τέλος πάντων το έγκλημα αν θές που διέπραξαν, πολύ γρηγορότερα από τον μέσο όρο που απαιτείται όπως προβλέπουν οι κανονισμοί του foroum, και του οποίου οι υπεύθυνοι το αποδέχονται κι έρχεσε τώρα εσύ και αμφισβητείς αυτήν την απόφαση??!!!

Μήπως να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα?

Έλεος πια, ΕΛΕΟΣ!!

--Confucius

12/01/2006, 12:42:37
Το IQ που διαθέτει ο καθένας τι σχέση έχει με την συμπεριφορά του? Ο κάθε ένας που καταθέτει σκέψεις δημόσια κρίνεται, αυτό έλειπε να μην έχει δικαίωμα όποιος επιθυμεί να κρίνει τον οποιονδήποτε διαβάζει.

Και να πω ότι συγκρίσεις / αναφορές του στυλ «υψηλότατο IQ» και «βλάκες» είναι το λιγότερο άσχημες.

lorenzoΜέλος
12/01/2006, 13:10:52

Μη απομονώνεις τις λέξεις παρακαλώ πολύ!!!

Λέω απλά ότι ΔΕΝ είναι βλάκες ώστε να μην κατάλαβαν!!! Κι ότι μόνον οι βλάκες δεν καταλαβαίνουν!!!
Κι ότι όσο υψηλότερο δείχτη νοημοσύνης διαθέτει κάποιος τόσο πιο εύκολα αντιλαμβάνεται!!!
Έχεις ένσταση επ' αυτού!!!
Όσο για τον αν κάποιος έχει δικαίωμα κρίσης δεν αμφισβητείται!!!
Τουναντίον μάλιστα!!!
Μόνον που ηθελημένα "ξεχνάς" ότι κι οι κρίνοντες ..κρίνονται - όπου βολεύει τον συλλογισμό σου - γιατί παραλείπεις το ότι το foroum έχει κάποιους εντεταλμένους που αποφαζίζουν για το πως και πότε και τι θα πράξουν ώστε να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του!!

--Confucius

12/01/2006, 14:17:53
Το να απομονώνω λέξεις είναι δικαίωμά μου εάν δεν αλλάζω το νόημα με το οποίο τις έθεσε αυτός που τις ανέφερε. Πες μου που άλλαξα το νόημα σε όσα ανέφερες.

Το ηθελημένα «ξεχνάω» που μου προσάπτεις είναι προσβλητικό, για μένα. Που έχεις διαπιστώσει ότι λέω κάθε φορά διαφορετικά πράγματα αναλόγως πως βολεύει τον συλλογισμό μου?

12/01/2006, 15:04:02
lorenzo συγνώμη αλλά είσαι εκτός θέματος!
Εδώ γίνονται ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ... Τα ΠΑΡΑΠΟΝΑ πάνε αλλού... εκτός κι αν είσαι και συ από αυτούς που για "διάφορους" λόγους αντί να απαντήσουν στο σχετικό τόπικ απαντάνε σε άλλο ...

Τέλος πάντων όπως και να'χει... το κακό ήταν μικρό και αυτό γιατί απλούστατα αν κάποιος ήθελε να προσφέρει θα μπορούσε όλο αυτό το διάστημα να το κάνει μέσω ενός άλλου κωδικού δε νομίζεις?
Αυτό λέγεται ανιδιοτέλεια ...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
12/01/2006, 16:50:20

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΧΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΛΑΝΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ... ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ

for whom the bell tolls
+ opoios katalave katalave

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 12/01/2006 16:58:31

TheChosenNoneΜέλος
12/01/2006, 20:08:54
quote:
Και ένας τρόπος είναι να ξαναγυρίσει κοντά μας γρήγορα έστω και με άλλο κωδικό!
Είναι και αυτό μια λύση έτσι δεν είναι?
Μάλιστα είναι τόσο συνηθισμένη που οι περισσότεροι "τιμωρούμενοι" (?) εδώ μέσα σε αυτή κατέφυγαν...

quote:
Τέλος πάντων όπως και να'χει... το κακό ήταν μικρό και αυτό γιατί απλούστατα αν κάποιος ήθελε να προσφέρει θα μπορούσε όλο αυτό το διάστημα να το κάνει μέσω ενός άλλου κωδικού δε νομίζεις?
Αυτό λέγεται ανιδιοτέλεια ...

Γειά σου Αvallon.

Eυχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου να μας προσφέρεις λύση στο πρόβλημα που εχει προκύψει αν και δεν ερωτήθηκες,οπως και στην προσπαθειά σου να μας ερμηνεύσεις την έννοια της Ανιδιοτέλειας αλλα και να μας προσδιορίσεις τον Τρόπο που αυτή πρέπει να εφαρμόζεται συμφωνα με το προσωπικό σου τρόπο Αντιληψης.

Παρ'ολ'αυτά θα με αναγκάσεις να επαναλαβώ κομμάτι της αρχικής μου τοποθετησης που έλεγε οτι η ΑΤΜΑ συμμετέχει ενέργα στα θέματα της και σε οσα άλλα την ενδιαφέρουν μεσα απο το e-mail της.Αυτο το γνωριζουν οι δεκάδες οι οποίοι έχουν λαβει απαντήσεις στο mailbox τους και πλεόν εχουν κατασταλαξει για την ανιδιοτέλεια ή οχι που διακατέχει την ΑΤΜΑ.

Για την ώρα δεν επιθυμεί να κανει χρήση άλλης ταυτότητος αν και δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο καποιος πρέπει να απολογηθεί για το οτι Επιθυμει να συνεχίσει με το nickname που επι σχεδόν τέσσερα χρόνια
χρησιμοποιεί οχι μόνο στο esoterica.gr αλλα αποτελεί και μερος της πραγματικότητας της αφού φιλοι και γνωστοί την αναγγέλουν έτσι.

Μήμπως αγαπητή Avallon να καταργούσαμε και τον αριθμό των μηνυμάτων όπως είχες προτείνει και παλαιότερα;Ή τώρα δεν σε συμφέρει επειδή η ΑΤΜΑ ειναι κλειδωμένη;Γιατί αν η επιμονή σου για δημιουργία νέας διαδυκτιακής ταυτότητας από το μέλος ΑΤΜΑ είναι θεμα για το ποιός θα εχει τα περισσοτερα μηνυματα τότε λυπάμαι για την προθεση σου και δηλώνω εξαρχής οτι δεν το συζητώ καν σαν θέμα.

Θεωρώ εν τελει οτι το θέμα δεν σε αφορά και δεν νομίζω οτι χρείαζεται να σπαταλάς τον χρόνο σου και την φαιά ουσία σου αλλά να ασχοληθείς με θέματα που χρίζουν της βοήθειας σου και του ανιδιοτελού σου χαρακτήρα.Εγώ προσωπικά θα σου πω ξανα ευχαριστώ,μιας και δεν εχω καμμία όρεξη να δημιουργήσω διαμάχες και θα σε παρακαλούσα πολύ να σταματήσεις εδώ την οποια ενασχόληση σου με το θέμα αυτό.

Αγαπητέ Lorenzo

Σε ευχαριστώ για το θερμό καλοσώρισμα και για την προσπάθεια σου να υπερασπιστείς την ευκαιρία που έχει ο καθένας μας στην ανταλλαγή απόψεων στον χώρο αυτό.Παρ'ολ'αυτά θα επιθυμούσα να μην απαντάς στις προκλήσεις γιατί πράγματι μου είναι απεχθές το φαινόμενο να παρακολουθώ ένα μέλος του δικού σου βελινεκούς σκέψης και πράξης να δεχεται επιθέσεις-προσπαθώντας να υπερασπιστεί τα αυτονόητα-από ανθρώπους που και εγώ αναρωτιέμαι το όφελος και τις προθέσεις που τα κινούν στο να πράξουν με αυτόν τον τρόπο.

quote:
Μήπως να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα?

Δυστηχώς όσο και να ήταν επιθυμητό κατι τέτοιο από μερικούς "φίλους" μας πρέπει να επισημάνω οτι κατι τετοιο δεν ειναι για την ώρα εφικτό.
Αντιπροτείνω την Πλατεία Αριστοτέλους..

Ευχαριστώ.