ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- KΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... για πάντα!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- KΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... για πάντα!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/06/2003, 17:50:23
Τα αποδίδεις με τα χρώματα της ψυχής σου...κάτι που δε μπορεί να κάνει το σκάνερ...βέβαια θα βοηθούσε σημαντικά

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

SilverwolfΜέλος
06/06/2003, 12:06:55
Ηθελά κάπου να εκφράσω την χαρά μου!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Επιτέλους τελείωσε οι εξεταστική, τελείωσε ο χρόνος και επιστρέφω για διακοπές στην πατρίδα μου... επιτέλους θα ξαναπατήσω στην κρήτη και στην σκέψη έχω ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο ως τα αυτιά!
(<-- αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με την πραγματικότητα )

Παρόλα αυτά τελικά ο τόπος των διακοπών δεν είναι το σημαντικότερο... με καλή παρέα και στην κόλαση καλά θα περάσουμε...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

spiritΜέλος
06/06/2003, 16:06:24
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2003!!!
Παλι το ιδιο απραγματοποιητο ΟΝΕΙΡΟ...
Να παω στην Μαδαγασκαρη να δω τα αιωνια μπαο μπαπ
τα λευκα αγνα χαμογελα να περπατησω και να χαθω στο σουρουπο,να δω τον διασπαρτο
απο αστερια *χωρις δορυφορους*ουρανο, να μαγευτο απο την εξαισεια ομορφια του ολου
και να μεινω για παντα εκειιιιιι!!!!

ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΑΜΨΗ...

dsm

06/06/2003, 19:30:03
Φίλε spirit συγνώμη που σε προσγειώνω αλλά έχω πάει Μαδαγασκάρη και σίγουρα δεν είναι όπως τη φαντάζεσαι... Πολύ βρώμα, πολύ λάσπη, πολύ φτώχια, πολύ υγρασία, πολύ παγανισμός και μαγεία, τριτοκοσμικά ξενοδοχεία αφού δεν έχει τουρισμό, καμμένα δάση από τους ιθαγενείς, έλλειψη νοσοκομείων, πολιτική αστάθεια.

Ναι έχει μερικές ωραίες παραλίες στα δυτικά του νησιού αλλά τολμάς να κολυμπήσεις μες στους καρχαρίες?

Οσο για τα μπαομπαπ τα βρίσκεις και στην Αφρική.

"Τάδε έφη Avallon"
spiritΜέλος
06/06/2003, 22:54:42
φιλη σπιριτ Αvallon...
λοιπον ολα αυτα πρωτη φορα τ ακουω ...και αδυνατο να τα πιστεψω
περσυ οι φιλοι μου που επεστρεψαν απο εκει ηταν γοητευμενοι,μαγεμενοι
σχεδον και το ενφωτο υλικο ονειρο...χμ τι να πω 8α το ερευνησω το θεμα εκ νεου,
αλλα εχω ευτηχως ενναλακτικη λυση και πιο προσιτη!
τον γυρω τον κυκλαδων...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ PC
*αυτο ισχυει και για μενα*

dsm

06/06/2003, 23:19:49
Moυ κάνει πολλή εντύπωση αυτό που σου είπαν οι φίλοι σου...
Βέβαια παίζει ρόλο και η εποχή που πήγαν... Αν θέλεις ρώτα τους να σου πουν πότε πήγαν και που έμειναν (πόλη,ξενοδοχείο)...είμαι πολύ περίεργη...

"Τάδε έφη Avallon"
spiritΜέλος
07/06/2003, 00:14:33
Moυ κάνει πολλή εντύπωση αυτό που σου είπαν οι φίλοι σου...

με την πρωτη ευκαιρια....

dsm

07/06/2003, 06:43:18
Avallon! (σκύψε!)...ΦΤΟΥ ΣΟΥ! πήγες Μαδαγασκάρη και δεν είπες τίποτα? Τόσα ερπετά ήθελα να μου φέρεις?!
Δε ξέρω για Μαδαγασκάρη αλλά εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να πάω πριν φύγω απ' αυτό τον μάταιο κόσμο (τοκ!τοκ!) είναι το Παλάου! Δεν έχετε δεί τέτοιο μέρος! Υπάρχουν λίμνες με άσπρα νερά!!! Αυτό είναι γιατί νομίζω στα νερά υπάρχουν κάποιου είδους πετρώματα (ασβεστολιθικά?)
Εκτός αυτού υπάρχει πολύ πράσινο και μαγευτικές καταπράσινες πλαγιές και χαράδρες με πολλές παρθένες περιοχές.
Το είχα δεί σε ντοκυμαντέρ στη ΝΕΤ

~Γρηγόρης~

07/06/2003, 09:19:08
Tα 3 τόπ ταξίδια στην προτίμησή μου είναι:
1) Aίγυπτος
2) Περού
3) Μεξικό
4) θιβέτ
Επειδή τα ταξίδια αυτά είναι ακριβά (εκτός της Αιγύπτου) δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάω γιατί και αν ακόμα μαζέψω λεφτά δεν ξέρω αν θα μπορεί να τα διαθέσει και ο σύντροφός μου για τον ίδιο σκοπό.
Ετσι λοιπόν αν κάποιος αποφασίσει να κάνει κάποιο απ'αυτά και θέλει λίγη "εσωτερική" παρέα ας επικοινωνήσει...

"Τάδε έφη Avallon"
spiritΜέλος
07/06/2003, 09:44:35
Καλημερα σας
στο Θιβετ θελω να παω κι εγω καθως επισεις στης Ανδεις,Βολιβια, Περου,Χιλη,Κολομβια,
αλλα μια ερωτηση για το ερπετουλη κατα που πεφτει το Παλαου;

dsm

08/06/2003, 02:51:44
Είναι κοντά στις Μαλδίβες φίλε μου

~Γρηγόρης~