ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα UFO LIKE projects - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα UFO LIKE projects - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

TOS21 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
prometheasΜέλος
15/07/2004, 13:31:54
quote:

Φίλε Hermes, να σου πω και γω την γνώμη μου.

Θεωρώ ότι τα περισσότερα ufo σκάφη που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια είναι ανθρώπινες κατασκευές. Πειραματικά σκάφη ακόμα, που σημαίνει ότι δεν έχουν τελειοποιηθεί ώστε να βγουν στην παραγωγή. Οι περισσότερες πιστεύω ότι είναι πειραματικές πτήσεις, εκτός ίσως από κάποιες που μπορεί να έχουν κατασκοπευτικό ή άλλο χαρακτήρα, πχ οι τελευταίες αναφορές από το Ιρακ και την γύρω περιοχή.

Τώρα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μερικά από αυτά τα ufo, μπορεί να είναι και εξωγήινης προέλευσης. Μπορεί κάποιοι μακρινοί ταξιδιώτες να έχουν προκεχωρημένες βάσεις στην περιοχή μας και κάπου κάπου να περνούν κι από δω να ρίξουν καμιά ματιά.

Δηλαδή τείνω να πιστεύω ότι οι επισκέψεις τους είναι περιστασιακές παρά συστηματικές. Ο σκοπός τους, εφ όσον δεν έχει φανερωθεί μέχρι στιγμής, μένει να τον δούμε.
Τώρα στο ερώτημα "τι θα γινόταν αν... εμφανιζόντουσαν οι εξωγήινοι;"
ειλικρινά δεν ξέρω να απαντήσω. Προσωπικά θα ήμουν πολύ επιφυλακτική και θα περίμενα να δω τι θέλουν από μας.
Νομίζω πάντως ότι θα επικρατούσε σχετικός πανικός ακόμα κι αν δεν καλυπτόταν ο ουρανός από τα σκάφη τους, όπως στην ταινία.

Νομίζω, από τα καλύτερα και περισσότερο "εστιασμένα" στην πραγματικότητα σχετικά posts.