ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

latino130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AnjaΝέο Μέλος
13/11/2007, 12:09:08
Γεια σας και καλως σας βρηκα! Να πω και εγω τί εβαλα?? Θα πω! Εχουμε και λεμε:
ανοιγω πρωτα την ασπρη πορτα γιατι ειναι η πιο γαληνια και βλεπω ενα καταπρασινο λιβαδι με εναν καταγαλανο ουρανο
μετα ανοιγω τη ροζ γιατι δεν με φοβιζει και βλεπω πολλα ροζ ζαχαρωτα! υστερα ανοιγω τη μπλε και βλεπω ενα αγοριστικο δωματιο,ατονο και αδιαφορο, και τελος ανοιγω τη μαυρη και βλεπω μια μεγαλη συναυλια με κοσμο και φωτα!
Τη μαυρη την ανοιξα τελευταια γιατι μου προκαλει φοβο,αν και η συναυλια με ικανοποιησε!
γειαααααααα
AnjaΝέο Μέλος
13/11/2007, 12:54:02
ααα! χιλια sorry..και εγω τωρα το ειδα..το παιρνω πισω λοιπον..bb..
tototaΝέο Μέλος
13/11/2007, 20:00:23
Ανοίγω αρχικά την μπλε πόρτα και συναντώ ένα όμορφο δάσος και ένα ρυάκι με καθαρό και γάργαρο νερό.Ανοίγωντας την λευκή πόρτα βλέπω ανθρώπους, που μοιάζουν πολύ ευτυχισμένοι,καθισμένους σε ένα γεμάτο πλούσιο τραπέζι να συνομιλούν ευχάριστα.Πίσω από τη ροζ πόρτα υπάρχει ένα όμορφο παιδικό κοριτσίστικο δωμάτιο φωτεινό γεμάτο παιχνίδια.Τέλος πίσω από τη μαύρη πόρτα βλέπω έναν τεράστιο καταρράκτη που ενώ είναι απότομος και λίγο τρομακτικός δε με φοβίζει.
kitrinaΝέο Μέλος
18/11/2007, 21:50:17
loipon ego prota anoiksa tin mauri porta den ksero giati einai yperoxa apo piso ena terastio theatro me mia megali skini xoreytes k oniremeni mousiki san oneiro den mpika tin eklisa k aniksa ti roz eki einai polla kostoumia meta pao stin aspri krivi enan kipo telos i ble yperoxi iremi thalassa pouthena dn mpika omos an k itan pantou yperoxa girisa stin mayri ekei thelo na mpo k na meino
18/11/2007, 22:11:01
Αγαπητέ/ή kitrina, καλώς ήλθες κοντά μας!
Σου εύχομαι να έχεις μια ευχάριστη διαμονή!

Θα σε παρακαλούσα μόνο να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου κι όχι λατινικούς έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση τους.

In anticipation of my resurrection...

TATΝέο Μέλος
06/12/2007, 15:11:55
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΡΟΖ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ.ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΡΟΖ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ ΤΗΝ ΜΠΟΛΕ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ . ΛΙΓΟ ΚΟΥΦΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΥΔΕΤΕΡΗ . ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΡΩΜΑ. ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΕ ΛΕΥΚΑ ΚΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ. ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΩ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΤΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

ΤΑΤ

monicakiΝέο Μέλος
08/12/2007, 23:45:46
η ασπρη γραφει απο πισω παραδεισος η μαυρη κολλαση η μπλε απεραντοσυνη και η ροζ ερωτας.....
mariannagoΝέο Μέλος
24/12/2007, 15:29:25
quote:

Λοιπόν το πρώτο τεστ έχει ως εξής ...

Βρίσκεστε σε έναν χώρο, όπου υπάρχουν:
μία άσπρη, μια μπλε, μια μαύρη και μια ροζ πόρτα...

Ανοίγετε ,όποια θέλετε με όποια σειρά θέλετε και γράφετε τι υπάρχει πίσω από την κάθε πόρτα. Παρακαλώ αιτιολογίστε οποιαδήποτε σας κίνηση...

Καλό άνοιγμα

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

marianna

mariannagoΝέο Μέλος
24/12/2007, 15:32:49
quote:

Λοιπόν το πρώτο τεστ έχει ως εξής ...

Βρίσκεστε σε έναν χώρο, όπου υπάρχουν:
μία άσπρη, μια μπλε, μια μαύρη και μια ροζ πόρτα...

Ανοίγετε ,όποια θέλετε με όποια σειρά θέλετε και γράφετε τι υπάρχει πίσω από την κάθε πόρτα. Παρακαλώ αιτιολογίστε οποιαδήποτε σας κίνηση...

Καλό άνοιγμα

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

anoigo tin aspri,giati tha vro galini ,iremia kai nomizo oti tha ksefigo gia ligo apo ta provlimata mou
anoigo tin mple kai vlepo ton ourano eimai apo pano tou aplos xazevo den kano kati
anoigo tin roz kai vlepo olou tou eidous ta kala zoakia,mpaino mesa kai arxizo na asxoloume mazi tous
tin mavri den thelo na tin anoixo

marianna

24/12/2007, 17:18:33
Αγαπητή mariannago, καλώς ήλθες κοντά μας!
Σου εύχομαι να έχεις εποικοδομητικούς διαλόγους.

Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς έτσι ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα.

Επειδή βλέπω ότι μάλλον σε μπέρδεψε ο τρόπος για να κάνεις παράθεση (quote) το μήνυμα ή μέρος του μηνύματος κάποιου συνομιλητή σου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπως μπορώ.

Στην φόρμα απάντησης σε κάποιο θέμα αν πατήσεις το εικονίδιο θα σου εμφανιστεί ο κώδικας:

[quote][/quote]

Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις copy - paste το μέρος του μηνύματος του συνομιλητή σου που θέλεις να σχολιάσεις και να το βάλεις μέσα στα 2 tags του κώδικα.

Παράδειγμα:

[quote]απόσπασμα[/quote]

Τα δικά σου λεγόμενα τα γράφεις έξω από τα tags του κώδικα.

In anticipation of my resurrection...