ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

oneiric118 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
oneiric1Μέλος
02/09/2003, 08:53:16
Φίλη Amalia, με έβαλες σε σκέψεις...θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου προτείνεις.

Αυτό μόνο που με προβληματίζει είναι ότι πολλές φορές σε όνειρα που μπορείς να επέμβεις, το περιβάλλον "αλλάζει" (ακριβώς όπως και στην αστρική προβολή. Δηλαδή ενώ εγώ μπορεί να βρίσκομαι στην κρεβατοκάμαρά μου, υπάρχει μεγάλη περίπτωση πολλά απ' αυτά που θα δω να είναι κάπως αλλαγμένα (τα έπιπλα, η διάταξή τους) ή ακόμα μπορεί να δω και έπιπλα προηγούμενων ιδιοκτητών του σπιτιού!

Οπότε δεν είμαι σίγουρη ότι αν βρω κάποιο βιβλίο να διαβάσω θα είναι πραγματικό ή ακριβώς το ίδιο.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

02/09/2003, 12:29:33
ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΕΙ.ΕΛΕΓΕ:"ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;"
ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ,ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ ΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΠΟΣΟ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ...ΨΕΥΤΙΚΗ Ή ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΩΣΗ ΜΑΣ...ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΚΑΛΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑ ΕΝΟΙΩΘΑ...
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ..ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΦΡΑΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ....

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ
ΦΙΛΙΚΗ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ...
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

T-SEEKERΜέλος
02/09/2003, 21:49:00
φίλη oneiric ,
αυτο΄που μου είπες μου θύμισε το συμβαν που μου είχε πει ένας γνωστός μου ο οποίος , χωρίς να το θελει και να έχει εξασκηθεί , είχε εξωσωματικες εμπειρίες ενόσω κοιμόταν . Μάλιστα τρόμαζε πολλες φορες γιατί άκουγε φωνές και διάφορους ψιθύρους . Μια φορα του έτυχε να σηκωθεί από το κρεβάτι του , ως αστρικό σωμα , και ξαφνικα να παρατηρησει ότι δεν βρίσκεται στο γνωριμό του δωματιο... το δωματιο ήταν εντελως διαφορετικό σαν να βρισκόταν καπου αλλού . Επίσης γεματος τρόμο πρόσεξε ότι είχε μακρια μαύρα μαλια και πολλα δαχτυλίδια στα χέρια του σε στυλ ροκα... σαν να ήταν καποιος άλλος . λιγο παραπερα πρόσεξε έναν καθρεύτη αλλα επειδή φοβόταν δεν πήγε να δει τοείδωλό του...
μετα ξύπνησε.
τί νομίζετε ότι συνέβη?

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
T-SEEKERΜέλος
02/09/2003, 21:52:14
kapodistria προτιμω να μην σκεφτομαι ε΄να τέτοιο σεναριο...
δε θελω να σκεφτομαι ότι ίσως είμαστε απλως σκεψεις στο μυαλό του θεού...
μου θύμισες το βιβλίο " Ο κόσμος της σοφίας" όπου η ηρωίδα ανακαλύπτει σιγά σιγά με τη βοηθεια του φιλοσόφου-δασκαλου της ότι δεν υπάρχει πραγματικα και ότι είναι απλά σκεψεις ενός συγγραφέα...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
oneiric1Μέλος
03/09/2003, 11:24:32
Φίλε seeker,

Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος σου (ο πολύ τυχερός κατ' εμέ!). Φυσικά και βρισκόταν στο δωμάτιό του, απλά όχι στην τωρινή του εκδοχή. Δηλαδή εδώ ισχύει ένα από τα εξής δύο: 1) ή ο φίλος σου έβλεπε το δωμάτιό του όπως ήταν παλιότερα ή (σε περίπτωση που ήταν ο πρώτος κάτοικος του σπιτιού αυτού) όντας στον αστρικό κόσμο έβλεπε το δωμάτιό του διαφορετικό, με τα "μάτια" που έχει στην ΑΠ.

Το δεύτερο που γράφεις, ότι είχε μακριά μαύρα μαλλιά και πολλά δαχτυλίδια στα χέρια του... αυτό να σου πω μου κάνει πολύ εντύπωση καθώς είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο.

* Ειρήνη *

T-SEEKERΜέλος
03/09/2003, 16:45:52
quote:
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος σου (ο πολύ τυχερός κατ' εμέ!).

και κατεμενα πολύ τυχερός αλλα ...αυτός ουδεμία σχεση δεν θέλει να έχει με όλα αυτα τα " μη συμβατικα" . Προσπαθεί όπως όπως να μην του τυχαίνουν τέτοια φαινόμενα... καθε φορα που παει γαι ύπνο φοβαται μήπως και ξαναέχει τέτοια εμπειρία . Τί κρίμα να δίνονται τέτοια δωρα σε ανθρωπους που δεν τα εκτιμουνε !
αλλα απο την αλλη... δεν μπορείς να ξερεις με σιγουρια την αντίδραση σου σε μία ανάλογή περίπτωση . Και για να σου δωσω ένα παράδειγμα σκεψου το εξής : αρχίζεις εντατική εξασκηση στην τηλεπαθεια και τα σχετικα... ώσπου ξαφνικα βλέπεις ότι αρχίζει και ξυπναει αυτό το μερος των δυνατοτήτων σου . Ομως ξαφνικα βρίσκεσαι στη θεση του παιδιού στην "εκτη αίσθηση "... δεν ξερω αν θα το ήθελα αυτό...
και αυτός με κανέναν τρόπο δεν θελει να έχει εμπειρίες ΑΠ γιατί του προκαλουν τρόμο.

μία άλλη πιθανή εκδοχή για την εμπειρία του είναι να "ξύπνησε" σε μία προηγουμενή του ζωή και πράγματι να βρισκοταν σε διαφορετικό χωροχρόνο... ποιός ξερει...

03/09/2003, 19:24:03
quote:
Και για να σου δωσω ένα παράδειγμα σκεψου το εξής : αρχίζεις εντατική εξασκηση στην τηλεπαθεια και τα σχετικα... ώσπου ξαφνικα βλέπεις ότι αρχίζει και ξυπναει αυτό το μερος των δυνατοτήτων σου . Ομως ξαφνικα βρίσκεσαι στη θεση του παιδιού στην "εκτη αίσθηση "... δεν ξερω αν θα το ήθελα αυτό...

ΜΑΛΛΟΝ "ΘΡΙΛΕΡ" ΘΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!
ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ MASVIDAL,ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ!!!)....

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

11/09/2003, 17:48:51
quote:
Ύπνε, Δαίμονα Μορφέα, Αφέντη των Εικόνων,
κάνε ό,τι θες με την Ψυχή μου.
Σε παρακαλώ όμως απάντησε μου σε τούτο.
Η απάντησή σου θα είναι είναι το Μέτρο της Λευθεριάς μου,
η απάντησή σου θα μου φανερώσει αν κλωστές ή αλυσίδες, δένουν το Είναι μου.

Άραγε το Βασίλειό σου είναι μόνο στον Κόσμο των Ονείρων,
Ύπνε, Δαίμονα Μορφέα ή αφεντεύεις και τούτον εδώ κάτω
τον Κόσμο του Πηλού και της Λάσπης, Αφέντη των Εικόνων;

ΔΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΘ,ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ,ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ Κ.Λ.Π....(ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1863&whichpage=4&ARCHIVE=)

thothΙδρυτικό Μέλος
11/09/2003, 18:13:10
quote:
ΔΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΘ,ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ,ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ Κ.Λ.Π...

Μια διόρθωση. Γραμματέας όλων των Θεών και όχι μόνο του Κρόνου.

Σε παρακαλώ μη μου χαλάς το... βιογραφικό μου. Δεν ξέρεις αύριο, μεθαύριο ποιους θεούς θα πιστεύουμε στην Ελλάδα, ας μην πέσω στην... ανεργία!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

wiccaΜέλος
15/09/2003, 10:54:17
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΤΗΟΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
oneiric1Μέλος
16/09/2003, 17:27:59
...εντάξει καλέ μου wicca... εγώ το βουλώνω!

* Ειρήνη *

xionoulaΝέο Μέλος
17/09/2003, 23:18:00
to oneiro einai mia diejodos polles fores mporei na einai mia parajenh outopia pou den 8a 8elame na jypnhsoume kai alles mporei na einai efialths kai na mhn mporoume na synel8oume
ena omws einai h ousia pws to uposeinhdhto oso eimaste se egrhgorsh syswrevei ais8hmata epi8umies akoma kai oloklhres eikones pou mporei na tis plejei kai na tis probalei ws "tainia"thn wra pou den 8a desmevetai apo to syneidhto meros tou atomou

to an zoume alh8ina h oxi den mporei na to apanthsei kaneis giati poios mporei na uposthrijei oti auto pou zoume twra einai pragmatikothta kai den prwtagwnistoume sto oneiro kapoiou allou?

thothΙδρυτικό Μέλος
18/09/2003, 10:22:44
quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΤΗΟΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ.

Μάλλον,ίσως, σίγουρα ναι αλλά μερικές φορές και όχι. Δηλαδή εξαρτάται σε πιο σύμπαν ζει κανείς

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

20/09/2003, 12:02:42

Θα βρίσκομαι εκεί γύρω σου
Όταν δεν θα υπάρχει πια λόγος συνέχειας…
Και κάθε όνειρο που είχες θα έχει χαθεί
Και το σκοτάδι θα είναι βαθύ και μαύρο
Χωρίς κανένα ήχο…
Και κάθε αστέρι θα έχει πέσει στη γη…
Ξέρεις, εκείνη την στιγμή θα είμαι εκεί γύρω σου…
Ξέρεις, εκείνη την στιγμή θα είμαι εκεί γύρω σου
Ξέρεις,εκείνη την στιγμή θα πεθαίνω υπάρχοντας εκεί γύρω σου...

Μην αναρωτιέσαι "γιατι"...Μην βασανίζεις το μυαλό και την ψυχή σου...Να ξέρεις πως πάντα ήμουν εκεί γυρω,εσυ δεν το ειχες καταλάβει... Πάντως θα συνεχίσω να είμαι τριγύρω σου,αέναα να βρίσκομαι στον κρυφό σου τόπο και να φυλάω τα μυστικά σου μέσα στην δική μου την ψυχή...My knight of my dreams and of my mind...

NANTIATHENSΝέο Μέλος
23/09/2003, 02:00:50
Μας εχει αποδειξει ποτε κανεις οτι αυτό που θεωρούμε πραγματικότητα και ''αληθινό'' είναι αληθινό??
Υπαρχει μόνο μια πραγματικότητα?
Μηπως και τα ονειρα είναι μια αλλη,εξίσου αληθινή?
Ποιος λου λεει οτι η παρουσα ζωή δεν είναι παρα μια κατασταση ''αλλου'' υπνου,που ακόμα αγνοουμε,που δεν εχουμε διερευνησει,και
πως μετα θανατον ξεκινά μια αλλη πραγματικότητα [και ζωή]?
Και τα ονειρα μπορεί μετα από καποια χρονια να αποδειχτεί οτι είναι απλα μια μεταβαση σε αλλη διασταση,οπου συμμετεχουμε νοητικά-πνευματικά κυριως- αν και εχουν αναφερθει ΚΑΙ περιπτωσεις σωματικης συμμετοχής.[και συμπτωματων σωματικών].

Επίσης,τα ονειρα μας συνδεουν με τον πληρη εαυτό μας [πεστε το και υποσυνείδητο αν βολευει] αλλα και με το συλλογικο ασυνειδητο,
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ -κωδικοποιημενες η μη- που αλλιως δεν θα μπορουσαμε.

Και καποιες φορες βεβαια,είναι και απλες επιθυμιες μας που στα ονειρα μας πραγματοποιούνται ή που,με καποιο τροπο,τους διδεται απαντηση.Πόσες φορες δεν νοσταλγησα να δω καποιο αγαπημενο ατομο ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ, και την ιδια μερα το είχα ''στο πιατο'' στο ονειρό μου,κανονικότατα,ΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Τα παραπανω είναι οι αποψεις μου αλλα κυριως η διαισθηση μου για το θεμα.

Ο thoth ti tha lege alitheia gi ayta??
Μ ενδιαφερει η απαντηση του. Καθως και ολων των φίλων της παρεας φυσικα.

21/11/2004, 16:28:36

"...ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΣΤ'ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ 'ΡΘΕΙΣ
Μ'ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΝΑ 'ΡΘΕΙΣ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ Τ'ΑΣΤΕΡΙ
ΜΕ ΦΩΣ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ...
ΜΕΦΩΣ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ..."

ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΜΟΡΓΚΑΝΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΝανσουλαΝέο Μέλος
22/11/2004, 17:02:11
καλησπερα σε ολους σας τωρα τελευταια βλεπω στον υπνο μου συνεχεια οτι με σκοτωνουν τι σημαινει αυτο?

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ RESTART...

Jason_18Μέλος
23/11/2004, 23:49:12
τα ονειρα πιστευω ειναι απλες φαντασιωσεις που δεν ειναι τιποτα αλλο απο δημιουργια του ιδιου του μυαλου μας!καποιοι πιστευουν πολυ στα ονειρα και εξαρτωνται απο αυτα!ειναι ομως λαθος!την μοιρα μας την καθοριζουμε εμεις και μονο εμεις!