ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

xtremefast30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/07/2005, 10:28:11
Καλώς όρισες, Cascabell! Κι εγώ καινούριος είμαι αν και παρακολουθώ κι εγώ καιρό το forum.
Το θέμα είναι πως πολλές φορές υπάρχουν πράγματα για τα οποία δε μπορείς να μιλήσεις εύκολα. Θα σε βγάλουν τρελό ή παρανοϊκό.

quote:
Παλαιότερα οι δυνάμεις αυτές που είχα -να διαισθάνομαι πράγματα και καταστάσεις- με τρόμαζαν. Τώρα αποτελεί μέρος της ζωής μου.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ, εγώ ποτέ μου δεν τρόμαξα απλά δεν έχω μιλήσει σχετικά με αυτό σε δικούς μου ανθρώπους παρά μόνο στη μητέρα μου κι ώρες ώρες νιώθω να με πνίγει αυτό το πράγμα. Άλλες φορές πάλι, νιώθω οτι είναι κάτι χρησιμο...

PalatianosΜέλος
23/07/2005, 18:40:20
1:xtremefast εχεις ακουστα για τον ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ??Αυτος ο ανθρωπος ειχε ικανότητες τηλεκινησης,τηλεπάθεας γενικά λιγο απ ολα, τωρα ειναι παμπλουτος!!Ισως εσεις με τα χαρησματα να μπορείτε να επιρεαζετε την τυχη σας?!!Προσπάθησες ποτε??

2:Γιατι να πρεπει να επικοινωνουμε μαζί σου με το e-mail σου??Δεν το θεορεις λιγο ψωνιο??

xtremefastΜέλος
24/07/2005, 19:25:43
ΦΙΛΕ Palatiane ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΡΙ,ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ,ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ.ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ.Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ.ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ OUTSIDER ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ E-MAIL ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
liddi66Νέο Μέλος
27/07/2005, 01:56:17
Καλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ. Διάβασα τα περισσότερα posts για το θέμα, που με ενδιαφέρει πολύ. Πιστεύω ότι τέτοιες ικανότητες είναι dormant (σε καταστολή?) σε όλους τους ανθρώπους. Απλά ορισμένοι τις συνειδητοποιούν και ενδεχομένως μπορούν να τις διαχειριστούν. Έχω παρατηρήσει και στον εαυτό μου να μιλώ με βεβαιότητα για κάτι που θα συμβεί αργότερα σαν να ήταν ήδη γεγονός, και μάλιστα τις πρώτες φορές απορούσα για ποιο λόγο έλεγα ψέμματα (όπως πίστευα). Αυτό συνέβαινε μόνον όταν ήμουν είτε σε μεγάλη ένταση είτε πάρα πολύ κουρασμένη, δηλαδή δεν είναι κάτι που μπορώ να το κάνω "κατά παραγγελία", και πάντα αφορούσε γεγονότα, όχι αριθμούς. Πάντα αναρωτιόμουν εάν αυτή η "ιδιότητα" μπορεί να εξελιχθεί, και με ποιον τρόπο. Πάντως, δεν είναι πάντα θετική ή ευχάριστη. Για παράδειγμα, αυτό τον καιρό αντιμετωπίζω έντονες
οικονομικές δυσκολίες, και γνωρίζω καλά ότι δε θα δοθεί λύση...
27/07/2005, 10:06:46
Φίλη liddi66, καλώς όρισες καταρχάς!

quote:
Πιστεύω ότι τέτοιες ικανότητες είναι dormant (σε καταστολή?) σε όλους τους ανθρώπους. Απλά ορισμένοι τις συνειδητοποιούν και ενδεχομένως μπορούν να τις διαχειριστούν.

Σχετικά με αυτό που αναφέρεις, προσωπικά συμφωνώ.
Διάφοροι επιστήμονες έχουν αποφανθεί πως ο άνθρωπος λειτουργεί μόνο το 14% του εγκεφάλου του ενώ το υπόλοιπο 86% παραμένει αχρησιμοποίητο.
Φαντάζεσαι λοιπόν τι θα μπορούσαμε να κάνουμε αν χρησιμοποιούσαμε και το υπόλοιπο?
Ήδη με αυτό που χρησιμοποιούμε έχουμε επιτύχει τόσα πράγματα οπότε θα μπορούσαμε να κάνουμε θαύματα...

In the shadows I shall be lost again...

elorΝέο Μέλος
27/07/2005, 14:07:40
Έχω και εγώ αυτή τη παράξενη ιδιοτητα να νιώθω τα συναισθήματα και να νιώθω πραάγματα που δεν βλέπω.
Έχω αποφύγει πολλές φορές τρακαρίσματα μόνο μια φορά τη πάτησα που δεν
γνώριζα πως να το αποφύγω.
Πάντως με φωτογραφία δεν έχω δοκιμάσει.
liddi66Νέο Μέλος
27/07/2005, 20:10:53
quote:

Διάφοροι επιστήμονες έχουν αποφανθεί πως ο άνθρωπος λειτουργεί μόνο το 14% του εγκεφάλου του ενώ το υπόλοιπο 86% παραμένει αχρησιμοποίητο.

Έχω διαβάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία, σύμφωνα με την οποία ο "θόρυβος" ( = τηλεόραση, τύπος, εποχιακά in πρότυπα που πρέπει να ακολουθήσουμε κλπ) μας εμποδίζει να έλθουμε σε επαφή κατ' αρχάς και στη συνέχεια να αναπτύξουμε αυτές μας τις δεξιότητες. Γι' αυτό παρατηρούμε πολλές φορές "εξωπραγματικές" ικανότητες στα ζώα: γιατί αυτά, που δε βομβαρδίζονται από άχρηστες πληροφορίες, "μεταφράζουν" ακριβέστερα τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον τους. Η Mimie μου (ημίαιμο απροσδιορίστου καταγωγής) σίγουρα δεν είναι μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα, όμως είναι γεγονός ότι μετακινείται κάθε τόσο, και ξαπλώνει στο σημείο που θα πάω μετά από π.χ. 10 λεπτά. Πιστεύω ότι, κλείνοντας τα αυτιά μας μια στο τόσο, πραγματικά όμως, θα ακούσουμε πολλά.....
27/07/2005, 22:36:04
Αυτό δεν το έχω ακούσει, liddi66, αλλά το θεωρώ πολύ πιθανό αν λάβω υπ' όψιν μου οτι μερικά ζώα έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση.
Ας ελπίσουμε να μπορέσουμε με την τεχνολογία ή δεν ξέρω κι εγώ με ποιόν άλλο τρόπο να καταφέρουμε να θέσουμε σε λειτουργία και το υπόλοιπο 86% του εγκεφάλου μας σιγά σιγά.

In the shadows I shall be lost again...

cascabellΝέο Μέλος
28/07/2005, 13:23:26
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ!
ΝΙΚΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ .ΟΤΑΝ ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΧΑΝΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ " ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ" ΣΕ ΑΥΤΟ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ.ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΡΩΙΜΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

cascabell

arostosΝέο Μέλος
30/07/2005, 02:21:19
reptilesalonica said:
-
Η έρευνα για την ψυχοκίνηση βρίσκεται πολύ πιο πίσω απο την πολύ πιο εδραιωμένη έρευνα της διόρασης.Απ' όσο όμως ξέρουμε, οι νόμοι που διέπουν την ψυχοκίνηση φαίνεται οτι συμφωνούν με κείνους της διόρασης. Αυτό αποδεικνύει, οτι οι δυο αυτές λειτουργίες είναι συγγενείς ως προς τη φύση τους. Υποθέτουμε επίσης, οτι η ψυχοκίνηση είναι αποτέλεσμα της ενέργειας Ψ, αν και δε ξέρουμε τι θα μπορούσε να είναι και πώς λειτουργεί.
-

O reptilesalonica epikaleitai nomous, edraiwmenes ereunes, epistimonikh orologia, apodeikseis, suxetismous fainomenon, k.a. sto plhres keimeno tou.

Auto dhmiourgei mia ali8ofanh eikona twn pragmatwn, h opoia einai uperarketh, gia na entypwsei sto asuneidhto ,ekei opou diladi den iparxei krish giati den iparxei logikhm auta ta gegonota/fainomena ws ali8ina.

O pompodhs logos einai paraplanhtikos logos, pi8anws akoma kai gia ton idio ton suggrafea. Gia na mhn einai enas logos pompodhs toulaxiston den 8a prepei na iparxoun asafeies, na uparxei sunepeia sth sundesimothta olwn twn sxesewn pou epixeireitai na sune8oun apo ton suggrafea, akribeia sthn apotupwsh tou logou xwris uperboles kai parapompes se bibliografia h se kapoio stoixeio proswpikhs ereunas

Pio sugkekrimena o reptilesalonica, opws polloi analogws prattoun sto forum apla etuxe kai diabasa auto to post, anaferetai se edraiwmenh ereuna, alla den parapempei se kapoia tetoia, anaferetai se energeia Ψ , enw eimai sigouros oti den mporei na dwsei ena SAFH orismo ths ennoias energeia (oxi ths energeias Ψ), mesa se 3 grammes apedei3e oti h diorash kai i psixokinisi einai amesa susxetismenes, k.a. pou uparxoun sto arxiko post

Gia na anakalipsei kaneis thn ali8eia iparxei mono enas dromos. O polus duskolos. O ka8enas dialegei kai pernei telika auto pou uposeinhdeita 8elei

1. logic: why-because
2. H swsth erwthsh einai h mish apanthsh
3. There you go, you can analyze things now!