ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εξωγήινοι! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εξωγήινοι! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dialogistis4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
DialogistisΝέο Μέλος
24/03/2005, 12:20:37
Θα ηθελα να αναφερθω σε αυτο το θεμα γιατι εχω παρατηρησει οτι δεν εχετε ασχοληθει και πολυ με αυτο. Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα προς συζητηση.

Μια επαφη με εναν αλλο πολιτισμο απο καπου αλλου θα ειναι το κρισιμοτερο (γιατι δεν θα ξερουμε τι προθεσεις θα εχουν) και μεγαλυτερο γεγονος της ανθρωπινης ιστοριας που μπορει να συμβει.
Υπαρχουν "αναφορες" και ενδειξεις οτι υπηρχε επαφη σε αρχαιες εποχες (ποιος ο λογος που σταματησαν ομως οπως φαινεται?) αλλα ως ακραδαντο στοιχειο τιποτα. Και βεβαια, δεν μπορουμε να στηριξουμε την υπαρξη καποιου αλλου πολιτισμου απλως σε θεασεις ΑΤΙΑ οπως κατα κορον γινεται.

Το θεμα εχει παρει τεραστιες διαστασεις ιδιαιτερα τα τελευταια 50 - 60 χρονια με κορυφαια στιγμη κατα την γνωμη μου την δηλωση του Νιξον αν δεν κανω λαθος ως προεδρος των ΗΠΑ τοτε "Φανταστειτε ποσο αμελητεα λεπτομερια θα μας φαινεται και η μεγαλυτερη διαμαχη μας αν καποτε απειληθουμε απο καποιον αλλο ποιο ανεπτυγμενο πολιτισμο".

Θα ηθελα τις αποψεις σας σε αυτο το θεμα ,το οποιο πιστευω οτι γυρω του περιλαμβανει πολλα αλλα θεματα στα οποια αναφερομαστε στα forums.

...open minds are better minds!

alani

mystic girlΝέο Μέλος
24/03/2005, 15:32:31
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ....ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΤΛ..ΕΣΥ ΤΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??
mariha2912Μέλος
24/03/2005, 20:00:37
quote:
Θα ηθελα να αναφερθω σε αυτο το θεμα γιατι εχω παρατηρησει οτι δεν εχετε ασχοληθει και πολυ με αυτο.

ENTAKSEI,TORA MAS DOYLEYEIS,ETSI?
KANE KAI KAMIA ANAZHTHSH PRIN ANOIKSEIS NEO THEMA,DEN VLAPTEI...

25/03/2005, 03:18:55
quote:
Θα ηθελα να αναφερθω σε αυτο το θεμα γιατι εχω παρατηρησει οτι δεν εχετε ασχοληθει και πολυ με αυτο.

Όχι! Όχι!
Δεν ασχολούμαστε με εξωγήινους εδώ!
Τι πράγματα είναι αυτά που λες dialogisti;
Το θέμα απενεργοποιείται άμεσα!!!

Υ.Γ.
Φίλε dialogistis, πέρα από το παραπάνω που είναι βέβαια χιούμορ, θα σου πρότεινα να κάνεις την αναζήτηση που πολύ σωστά σου πρότεινε και η mariha2912.
Η ενότητα .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. εκτείνεται σε 45 σελίδες, με 30 θέματα στην καθεμία, μας κάνει 1350 θέματα!
Και σε διαβεβαιώνω, πως αυτά που αφορούν τους εξωγήινους, αντιστοιχούν σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό...

Το θέμα αυτό δε θα δεχθεί άλλες απαντήσεις. Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα πολλά άλλα ενεργά.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!