ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
24/05/2011, 23:23:01
Αυτά που λέω περι κάρμα είναι γνωστά εδω και χιλιάδες χρόνια...

Μπά , απο που ρε Άλεξ και δεν το ξέρουμε???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
24/05/2011, 23:29:39
Δεν μπορείς να μάθεις για το κάρμα όταν βλέπεις greek idol,dancing with the stars και χρησημοποιείς τον υπολιστή σου κυρίως για αυνανισμό.
24/05/2011, 23:30:30
quote:

Όπως πάντα η αλήθεια πονάει,με το μίλησα για αμαρτίες,αμέσως αντέδρασαν κάποιοι,είναι το εγώ που αντιδράει έτσι,συγκεκριμένα το εγώ της λαγνείας,κάνει τα πάντα για να επιβιώσει.

Τι είναι η "λαγνεία" Άλεξ...????

24/05/2011, 23:35:37
quote:

Δεν σου πάει ο Σωκράτης φίλε,μην κουράζεσαι.

24/05/2011, 23:35:56
quote:

Δεν μπορείς να μάθεις για το κάρμα όταν βλέπεις greek idol,dancing with the stars και χρησημοποιείς τον υπολιστή σου κυρίως για αυνανισμό.

Κοίτα να δείς , σε γνωρίζω απο παλιά και δεν με εκπλήσσεις...μια ζωή στο φαντασιωσικό...
Προσωπικά -δεν με ενδιαφέρει διόλου αν το πιστεύεις ή όχι- δεν βλέπω ΚΑΘΟΛΟΥ τηλεόραση φίλε μου...ΚΑΘΟΛΟΥ!
Να σε ρωτήσω κάτι -μεταξύ μας , μην το πείς παραπέρα- ο αυνανισμός είναι αμαρτία...σσσσσ..πέστο σιγά μην μας ακούσουν....θα με κακοχαρακτηρίσουν , πράγμα που δεν το θές , έτσι δεν είναι Άλεξ???

24/05/2011, 23:44:11
quote:

quote:

Δεν σου πάει ο Σωκράτης φίλε,μην κουράζεσαι.

...καμμιά κούραση φίλε μου , χαρά μου να μιλάω μαζί σου πάντα!!!

24/05/2011, 23:50:09
quote:
..καμμιά κούραση φίλε μου , χαρά μου να μιλάω μαζί σου πάντα!!!

βασικά, φένεται οτι προσποιείσαι τον ανώτερο,αυτό σε κατεβάζει ακόμα περισσότερο,μπορείς να πείς οτι νιώθεις,αλλα ξέχασα οτι φοβάσαι την αποψη των άλλων,anyway να ξέρεις οτι για μένα δέν είναι ευκολο να μιλάω με ανθρώπους σαν εσένα,γιατί δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο όσα λέω και βγάζουν δικά τους συμπεράσματα και σου ζητάνε και τα ρέστα απο πάνω.

Αυτό το πράγμα είναι νοητικός αυνανισμός που λέει και ο αγαπημένος σου lupus animus,πόσο δίκιο έχει σε μερικά πράγματα αλλα είναι ακραίος.Εχει τους λόγους του όμως.

Και τώρα αυνανίζεσαι νοητικά,προσπαθείς να βρείς καμια μαλακία να πείς για να φανείς ανώτερος.Αυτό ΕΙΝΑΙ αμαρτία.Σταμάτησέ το τώρα,για το καλό σου,εγώ πάντως έφυγα.Προσέχω την ενεργειά μου βλέπεις.

Edited by - alex22 on 24/05/2011 23:54:10

24/05/2011, 23:59:44
Προσέχω την ενεργειά μου βλέπεις.

Να την προσέχεις και καλά κάνεις...το νού σου...
Καλό κατευόδιο...

25/05/2011, 02:37:19
Ο αυνανισμός δεν είναι αμαρτία, είναι σπατάλη. Για όσους βέβαια η σπατάλη(οποιουδήποτε είδους) είναι αμαρτία(δηλαδή σφάλμα), τότε και ο αυνανισμός για αυτούς, είναι αμαρτία.
25/05/2011, 05:48:38
Βρε παιδιά, πως περάσαμε από την αγάπη στα προκαταρκτικά των "γαλλικών";

Δεν επιστρέφουμε καλύτερα στο θέμα;

In anticipation of my resurrection...

25/05/2011, 12:28:38
quote:
Εαρινός

Τα αυθόρμητα λόγια των ποιητών και των τραγουδιών αναφέρονται σε αυτό , διότι ο καλλιτέχνης -ποιητής ή συνθέτης- κάποια στιγμή μίλησε ειλικρινά για την αλήθειά του...και μείς το γνωρίζουμε αλλα δεν το παραδεχόμαστε ο ένας στον άλλο απο φόβο μήπως εκδηλώσουμε αδυναμίες μας...προσωπικά όμως θεωρώ το αντίθετο ως δύναμη ... να εκτιθέμεθα διαρκώς και χωρίς φόβο και με γέλιο..!!!
Άνθρωποι είμαστε και η ομολογία των αδυναμιών μας ... μας λυτρώνει και μας "ψηλώνει"!!!

“Ο Απρίλης με τον έρωτα χορεύουν και γελούν”
(απόσπασμα ποιήματος)

Προφανώς αποδίδουμε διαφορετικά τα νοήματα, και γιαυτό δεν καταλαβαινόμαστε

Ό έρωτας και η αγάπη είναι το ίδιο?
Διαφέρουν?

Η αγάπη είναι συναίσθημα ή επιθυμία?
Η αγάπη συνδέεται με κάποια επιθυμία, ή μπορεί και να υπάρχει έξω και πάνω απο τις επιθυμίες?

Η αγάπη σχετίζεται με την λίμπιντο και αποτελεί προϋπόθεση ύπαρξης της λίμπιντο ή η τελευταία μπορεί να εντοπιστεί και με παντελή απουσία της αγάπης?
Μπορεί να υπάρχει αγάπη χωρίς την λίμπιντο?

Συνδέεις και εσύ την αγάπη με την συζυγική πίστη όπως ο φίλος Άλεξ

Αυτά τα λίγα γιά να μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε.

25/05/2011, 12:31:09
quote:
Ο αυνανισμός δεν είναι αμαρτία, είναι σπατάλη. Για όσους βέβαια η σπατάλη(οποιουδήποτε είδους) είναι αμαρτία(δηλαδή σφάλμα), τότε και ο αυνανισμός για αυτούς, είναι αμαρτία.

Αν ήταν έτσι,τότε θα ορίζαμε εμείς τί είναι λάθος κα τί όχι.Είτε προσπαθείς να αφυπνιστείς είτε όχι το λάθος παραμένει λάθος. Είναι στην ίδια την φύση η εξέλιξη,με το να μήν εναρμονίζεσαι με αυτήν την εξέλιξη, είναι σαν να αρνείσαι να επιστρέψεις απο κεί που ήρθες,αρνείσαι να ξυπνήσεις.Ολοι οι ανθρωποι είναι ίσοι και έχουν έρθει απο την ίδια πηγή,γιατί να υπάρχει αυτή η διάκριση περι σωστού λάθους?

25/05/2011, 12:35:34
quote:

quote:
Εαρινός

Τα αυθόρμητα λόγια των ποιητών και των τραγουδιών αναφέρονται σε αυτό , διότι ο καλλιτέχνης -ποιητής ή συνθέτης- κάποια στιγμή μίλησε ειλικρινά για την αλήθειά του...και μείς το γνωρίζουμε αλλα δεν το παραδεχόμαστε ο ένας στον άλλο απο φόβο μήπως εκδηλώσουμε αδυναμίες μας...προσωπικά όμως θεωρώ το αντίθετο ως δύναμη ... να εκτιθέμεθα διαρκώς και χωρίς φόβο και με γέλιο..!!!
Άνθρωποι είμαστε και η ομολογία των αδυναμιών μας ... μας λυτρώνει και μας "ψηλώνει"!!!

“Ο Απρίλης με τον έρωτα χορεύουν και γελούν”
(απόσπασμα ποιήματος)

Προφανώς αποδίδουμε διαφορετικά τα νοήματα, και γιαυτό δεν καταλαβαινόμαστε

Ό έρωτας και η αγάπη είναι το ίδιο?
Διαφέρουν?

Η αγάπη είναι συναίσθημα ή επιθυμία?
Η αγάπη συνδέεται με κάποια επιθυμία, ή μπορεί και να υπάρχει έξω και πάνω απο τις επιθυμίες?

Η αγάπη σχετίζεται με την λίμπιντο και αποτελεί προϋπόθεση ύπαρξης της λίμπιντο ή η τελευταία μπορεί να εντοπιστεί και με παντελή απουσία της αγάπης?
Μπορεί να υπάρχει αγάπη χωρίς την λίμπιντο?

Συνδέεις και εσύ την αγάπη με την συζυγική πίστη όπως ο φίλος Άλεξ

Αυτά τα λίγα γιά να μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε.

Πολύ σωστή η παρατήρησή σου φίλε μου και θα τοποθετηθώ αλλα αργότερα , διότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ όπως θα ήθελα...

25/05/2011, 12:53:29
quote:
Black-Swan

.εσύ δηλαδή όταν δεις κάποια στο δρόμο την σκέφτεσαι για μέρες μετά και φαντάζεσαι διάφορα?οκ πάσο αν το βλέπεις έτσι ναι καλά κάνεις και νιώθεις ένοχος και να καείς και στην κόλαση! εγώ το είδα πιο "αθώα"..

Αυτό δεν είναι αγάπη. Μπορεί να είναι κεραυνοβόλος έρωτας, ή σεξουαλική έλξη, όχι αγάπη.
Μην μπερδεύουμε τα πράγματα,

quote:
Alex
Πάνε μαζί φίλε μου,αγάπη και σέξ είναι ενα.Το σεξ υπάρχει για την αγάπη και μόνο.Είναι η σωματική εκδήλωση της αγάπης.Και λίγα λέω.

quote:
Alex
Καμία σχέση,(η αγάπη με την σεξουαλική πράξη) δεν μπορείς να καταλάβεις.Το μπερδεύεις με τις δικές σου θεωρίες.

Μάλλον φίλε μου εσύ έχεις μπερδευτεί κάπου, και άλλα λες την μια και άλλα την άλλη.
Αποφάσισε, σχετίζεται άμεσα η αγάπη με το σεξ ( δύο σε ένα όπως λες) ή όχι?
Μπορούμε να συνεννοηθούμε?

25/05/2011, 12:59:59
quote:
Αποφάσισε, σχετίζεται άμεσα η αγάπη με το σεξ ( δύο σε ένα όπως λες) ή όχι?

Σου είπα οτι το σεξ είναι η εεκδήλωση της αγάπης σε σωματικό επίπεδο.Τί δεν καταλαβαίνεις απο αυτό? Δεν είναι φανερό οτι εννοώ πως αυτά τα δύο σχετίζονται απόλυτα?Και εννοείται οτι μιλάω πάντα για ένα ζευγάρι.Οταν λέω καμία σχέση μεταξύ τους εννοώ το σεξ απο μόνο του,αποκομμένο. Με λίγα λόγια κάνεις σέξ μόνο όταν αγαπάς,σε καμία άλλη περίπτωση,μόνο τότε αυτά τα δύο είναι ένα.

quote:
Μπορούμε να συνεννοηθούμε?

Οχι δεν μπορούμε να συννενοηθούμε όταν δεν διαβάζεις σωστά τι γράφω και αναγκάζομαι να τα ξαναγράφω μετά,είναι κουραστικό.

Edited by - alex22 on 25/05/2011 13:04:18

25/05/2011, 13:23:10
Τα λόγια “Καμία σχέση,(η αγάπη με την σεξουαλική πράξη) δεν μπορείς να καταλάβεις. Το μπερδεύεις με τις δικές σου θεωρίες.”
είναι δικά σου, ή τα έβγαλα από το κεφάλι μου?

Προφανώς χρειάζεσαι μεταφραστή των δικών σου λόγων.
Πές τα πρώτα τα νοήματα στον εαυτό σου.
ΔΕΝ με αφορούν

Να είσαι καλά

25/05/2011, 14:08:33
Σου είπα οτι το σεξ είναι η εεκδήλωση της αγάπης σε σωματικό επίπεδο...

Ναί...άμα αγαπάω κάποιον τον πηδάω απαραιτήτως διότι αν δεν το κάνω δεν θα εκφράσω την αγάπη μου , πράγμα που ορίζει την αμαρτία...Ινδικές απόψεις..σε σωματικό επίπεδο πάντα!!!
Πολύ καλό ομολογουμένως και άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση και παρακαλώ να μην μείνει σε επίπεδο πρόθεσης...
Λοιπόν απο δώ και πέρα , όποιος αισθανθεί αγάπη για τον οποιοδήποτε άλλο/η , προκειμένου να εκφράσει την αγάπη -σωματικά πάντα- του θα πρέπει να του κάνει σέξ..όσο πιο άγριο ... τόσο μεγαλύτερη η εκδήλωση της αγάπης μας γι'αυτόν...
Πές τα Χρυσόστομε ... αχ!!! τι χάναμε τόσα χρόνια...
Καλώς τον φίλο μας τον Άλεξ.....

25/05/2011, 14:11:53
quote:

Τα λόγια “Καμία σχέση,(η αγάπη με την σεξουαλική πράξη) δεν μπορείς να καταλάβεις. Το μπερδεύεις με τις δικές σου θεωρίες.”
είναι δικά σου, ή τα έβγαλα από το κεφάλι μου?

Προφανώς χρειάζεσαι μεταφραστή των δικών σου λόγων.
Πές τα πρώτα τα νοήματα στον εαυτό σου.
ΔΕΝ με αφορούν

Να είσαι καλά

Το γεγονός ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τα νοήματα που προκύπτουν απο την έκφραση της αγάπης δια μέσω του σέξ φίλε GP...δεν σημαίνει ότι όντως αυτό δεν είναι αληθές..εμένα μου αρέσει αυτή η ερμηνεία...

25/05/2011, 14:40:19
quote:
Εαρινός

άμα αγαπάω κάποιον τον πηδάω απαραιτήτως διότι αν δεν το κάνω δεν θα εκφράσω την αγάπη μου

Εμ τώρα ξηγιέται αυτή η εμμονή των τροικανών να μας πηδάνε

Υπέρμετρη, ανιδιοτελής αγάπη
Και εγώ ο αφελής και δύσπιστος τους καταλόγιζα άλλες προθέσεις.

25/05/2011, 14:55:46
Eίδες τελικά πόσο έξω έχουμε πέσει..???