- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:εχω 2 νυφκα 38 νουμ. και ενα 42 ποιο σου κάνει;
ΝΑ ΜΑΙ Η ΝΥΦΗ?CHARMED

ενα δωρακι...![]()
χαχαχαχαχα

quote:
αν και δεν ειναι στο αμεσο προγραμματισμο μου... θελει λιγη σκεψη...
DN ΕΙΠΑ ΑΜΕΣΑ...
ΔΝ ΑΠΑΝΤΑΣ..
quote:
αυτο που δειχνεις το εχω καταλαβει και εγω, και ολοι οι υπολοιποι που συνομιλεις στο Εσωτερικα!
ΤΙ ΔΕΙΧΝΩ?
ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..
quote:
εχω 2 νυφκα 38 νουμ. και ενα 42 ποιο σου κάνει;
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ?
CHARMED
XAXAXA NYΦΥΚΟ ΕΕΕΕ..
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΡΘΩ ΜΕ ΤΖΙΝ (LEYKO NA NAI ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ)..
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΡΘΩ ΜΕ ΤΖΙΝ (LEYKO NA NAI ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ)..
CHARMED
quote:
ΤΙ ΔΕΙΧΝΩ?
ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..
ετσι λες εσυ... απλα εγω εχω βγαλει καποια συμπερασματα... για ους υπολοιπους ομως δεν μπορω να ξερω τι, απλα ο καθενας εχει εκλαβει αυτο που πιστευει για σενα....
quote:
DN ΕΙΠΑ ΑΜΕΣΑ...
ΔΝ ΑΠΑΝΤΑΣ..
απαντησα... θελει σκεψη... πρεπει πρωνα να γνωριστουμε καλυτερα... τα κλασικα δηλαδη "βηματακια" πριν την ολοκληρωση...

quote:
XAXAXA NYΦΥΚΟ ΕΕΕΕ..
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΡΘΩ ΜΕ ΤΖΙΝ (LEYKO NA NAI ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ)..CHARMED
εμ, αμα θες πολιτικο γαμο, δεν εχεις προβλημα... αν θες θρησκευτικο ομως... λιγο δυσκολο... αλλα οταν ερθει η ωρα θα καταλαβεις τη διαφορα...
Με την ιδια λογικη θα πρεπει εγω να ερθω με βερμουδιτσα και πεδιλακι (μπλιαχ... πεδιλα δεν φοραω)

quote:και τη κινηση , [list]DR πού εισε γιατί μας απαρνιέσε
6 μερες που ελειψα παντως, ειχε αρκετη κινηση, απο πολλα ατομα! τωρα παλι τιποτα! μαλλον εχω τον Διωκτη και τους "εδιωξα"
quote:
ετσι λες εσυ... απλα εγω εχω βγαλει καποια συμπερασματα...
ΝΑΙ ..ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΩΤΑΩ.?
quote:
απαντησα... θελει σκεψη... πρεπει πρωνα να γνωριστουμε καλυτερα... τα κλασικα δηλαδη "βηματακια" πριν την ολοκληρωση...
ΕΦΑΓΑ Χ
quote:
Με την ιδια λογικη θα πρεπει εγω να ερθω με βερμουδιτσα και πεδιλακι (μπλιαχ... πεδιλα δεν φοραω)
ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ Ο DR ΦORAEI KAI BΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ
ΚΑΙ ΣΥ ΤΖΙΝ ΒΑΛΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΟΡΤΙ..
quote:
ALLZZARO καμιά κρέμα για τα δόντια; χε χε (σε λιγω πιστεύω να ρθούν η ερχοντε οταν θελουν να μας τα ψάλουν [*]
ΧΑΧΑΧΑ ΑΡΕ ΠΑΝΤΙ
CHARMED
quote:ασε το ποσες την επόμενη με τον ΕΑΡΙΝΟ για να με μαθη ορθογραφία και συμπεριφορά, αχ θα δεχτή αραγε?
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ?CHARMED
quote:αυτο με την βερμουδίτσα θα ηθελα να το δω χε χε ο γαμως της χρονιας θ'ανε
EEEE..EXΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ..
CHARMED