- Καλωσορίστε σας! (Χαιρετισμός) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ime enas neos user... Xristos Anesth! xronnia polla se olous !!! :)
poli dinato to site sas !!! :)![]()
![]()
O Dialogos ine o kateksoxhn anazhthths ths alh8eias!
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σου επισημάνω οτι καλό είναι να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς.
Υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα στο οποίο τα καινούρια μέλη μπορούν να μας αποστείλλουν τον χαιρετισμό τους (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να το δείς):
Οπότε αυτό το topic θα απενεργοποιηθεί για να αποφύγουμε διπλά θέματα με την ίδια θεματολογία.
Καλή σου συνέχεια! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Manowar, Iron Maiden, Warlord, Hammerfall, Dio κ.α.
Uriel, ο Εωσφόρος.
Ο φέρων το φώς και την φλόγαν.
*Γνώθι σαυτόν ήνα αγαπήσεις αλλήλους*
Υ.Γ οι septic flesh βγάλαν δισκάρα.το ίδιο και οι rotting christ.
Η Ελληνική και Νορβηγική σκηνή οδηγεί το black metal.Συμφωνείται?

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….
Βέβαια ορισμένα group για προώθηση και μόνο χρησιμοποιούν το όνομα του εωσφόρου και το "παίζουν"κακοί σατανιστές.Όμως,αν η μουσική είναι καλή τι σημασία έχουν οι στίχοι?Εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει τέτοιου είδους θεματολογία και έτσι αφοσιώνομαι μόνο στην μουσική του συγκροτήματος.Αν σε κάποιον άλλο αρέσει η συγκεκριμένη θεματολογία δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τώρα βέβαια να σας πω την αλήθεια δεν θα ακούσω Mayhem, αλλά ένα Τiamat, Αnathema (αγαπημένοι ακόμα και τώρα), My dying bride (the angel and the dark river) the 3rd and the mortal (άπαντα), σίγουρα θα τα απολαύσω….
Θα ακούσω από tango και ambient, από Χατζηδάκη και Παπαθανασίου, από πειραματική jazz και IDM, μέχρι metal και το σκληροπυρηνικότερο power electronics. Από κάθε είδος επιλέγω κάτι που μου ταιριάζει, με αγγίζει.
Η μουσική είναι μια! Και ένα μέρος αυτής μοιραία είναι και το Metal.
![]()

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 29/05/2003 19:17:25
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ: ROTTING CHRIST - METALLICA - IRON MAIDEN - JUDAS PRIEST - IN FLAMES - DARK TRANQUILLITY - LACUNA COIL -SKID ROW -GUNS'N'ROSES - SYSTEM OF A DOWN - THE GATHERING - THEATRE OF TRAGEDY - CRADLE OF FILTH - HELLOWEEN - TRISTANIA - PAIN OF SALVATION - SENTENCED - STRATOVARIUS - W.A.S.P. - SIRENIA - ICED EARTH - MANOWAR - PARADISE LOST........ HAIL HAIL HAIL

YOU MAY SAY I 'M A DREAMER BUT I 'M NOT THE ONLY ONE
Βέβαια αυτό είναι προσωπική μου άποψη...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

~Γρηγόρης~
~Γρηγόρης~